:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 110
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Роми превзеха квартал на София под погледа на МВР

Цяла нощ над 400 души безнаказано вандалстваха заради слух, че ще бъдат нападнати от скинари
Снимка: БОРИСЛАВ НИКОЛОВ
Дори и през вчерашния ден ромите в столичния квартал "Красна поляна" продължиха да се разхождат въоръжени с брадви и ножове. Кметът на София Бойко Борисов пък поиска полицията да задържи всеки, който носи на улицата нож, секира или вилица.
Стотици разярени и въоръжени роми окупираха във вторник вечерта столичния квартал "Красна поляна". В продължение на 4 часа циганите вилняха и трошаха всичко, което им се изпречи на пътя. Колове с набити по тях пирони, брадви, ножове и дървета помитаха спрени автомобили, пострада и една линейка. Отвсякъде се чуваха викове "Смърт за българите!". Жителите на квартала потресени наблюдаваха вандалщината, която се вихреше под погледа на полицията.



Първите признаци, че положението може да излезе от контрол, дойдоха още в 18.00 часа във вторник, когато лидерът на "Евророма" Цветелин Кънчев обяви пред агенция "Фокус", че в района на банята в "Красна поляна" се събира група скинари. В МВР обаче отрекоха да са получавали такъв сигнал.

Ромското настъпление започна около 21.00 часа. От обърканите обяснения на бунтовниците стана ясно, че искрата пламнала след слух, че 500 скинари от "Люлин" и НДК тръгвали към бившите виетнамски общежития, за да се разправят с живеещите там.

"Скинари ли са, пънкари ли са? Не ги видях, избягахме навън", така циганите обясняваха защо са на улицата. Тълпата на ул. "Ришки проход" започна бързо да се разраства и за по-малко от час надхвърли 400 въоръжени мъже, жени и деца. Първоначално на мястото, където се събираха циганите, полиция изобщо нямаше. Първите появили се полицейски патрули бяха нападнати, разказаха очевидци. Униформените стреляли предупредително във въздуха, но това не изплашило циганите. След това патрулките напуснали района, докато дойдат по-сериозни подкрепления от жандармерията. От МВР отрекоха да е имало нападение върху техни коли и отказаха да съобщят колко полиция са мобилизирали и изпратили през нощта в квартала.

Според свидетели циганите нападнали младо семейство с деца, но в МВР нямаха информация за пострадали. Според друга версия ромите се разгневили от младеж, който хладнокръвно минал край тях, за да се прибере у дома. Управителят на "Столичен електротранспорт" Йордан Василев пък заяви, че в 22,20 ч. по полицейско разпореждане е било отклонено движението на трамвай № 10 към кв. "Захарна фабрика". Заради напрежението в района и на бул. "Ал. Стамболийски" се е забавило и движението на тролей № 8.

По време на размириците бе потрошена и линейка. Според шефа на Спешната помощ Георги Гелев тя била изпратена за мъртвопиян циганин, който се бил порязал на пирон или стъкло.

---

След като пострадалият е бил взет и линейката потеглила, предното стъкло на колата е било ударено с дърво или бухалка и е станало на парчета. "Не стига, че ги обслужваме, а те чупят и държавна собственост", коментира Гелев.

Към 23 часа в квартала се появиха столичният кмет Бойко Борисов и зам. вътрешният министър Камен Пенков, които заедно с Цветелин Кънчев се опитаха да усмирят развилнелите се роми. Обстановката обаче бе овладяна едва след полунощ. Полицаите събраха в багажниците на колите захвърлените от ромите "въоръжения", а подстъпите към "Красна поляна" бяха завардени от жандармеристи.

Поне пет-шест автомобила останаха със счупени предни и странични стъкла след бурната нощ. Вчера призори блокираните от обърнати кофи и захвърлени дървета улици бяха почистени и отворени.

След края на размириците група от 50-ина българи излезе на бул. "Възкресение" и под засилено вече полицейско присъствие започна да пее българския химн.

Вчера по обяд в квартала всичко бе спокойно. В най-размирната точка имаше една кола на жандармерията и три двойки пеши полицаи. Циганите пък кротко стояха по прозорците или отмаряха. Не се чуваше музика - само малките деца си търкаляха гуми по улицата.

"Това е само защото в момента има полиция, а и са изморени от нощните си емоционални преживявания. Елате през нормална делнична вечер, за да видите какво става. Ние имаме вечерен час и той се променя в зависимост от залеза на слънцето. След това обаче циганите започват да озвучават квартала до сутринта," разказва на един дъх 38-годишната Марияна, която живее на 30 метра от сградите, населени с роми. "Децата ми се обадиха и ме предупредиха да не се прибирам малко преди да тръгнат да вилнеят циганите. Оставих си и колата на работа, за да не я разбият. Така е от няколко години тук. Не останаха хора в блоковете. Продават си жилищата или бягат. Кражби, нападения и изнасилвания - това е ежедневието ни. Но си траем. Кметът защитава циганите и изобщо не обърна внимание на подписката, която направихме за тяхното изселване", допълва Марияна. Жената си паркираше колата, когато трите й деца излязоха да я посрещнат. "Мамо, беше ужасно. Добре, че не се прибра точно по това време. Тия наистина пощуряха", обясняваше едно от децата. Според нея в квартала няма никакви скинари.

Комшийката й Стефка Томова потвърждава думите й. "Аз живея тук от 40 години. Проблемите дойдоха, след като изгониха виетнамците и настаниха циганите. Вижте как са ни зазидани прозорците на мазите. Кражбите по апартаментите са ежедневни. Всяка вечер звъним на полицията заради силната музика. Идват от време на време. Умрях да се смея на циганите, като се заканиха по БТВ, че няма да отидат на работа. Кога са ходили на работа тия?", казва Стефка Томова.

"Обадих се още на сутринта на едни познати брокери, за да продадат бързо апартамента. Тук вече не става за живот". Това заяви жена от бл. 215 в столичния кв. "Красна поляна" вчера.

Най-интересното е, че до циганските домове се намира и общежитието на общинската охранителна фирма "Егида". "При нас няма проблеми, тъй като имаме двама колеги цигани и изобщо не припарват да крадат. Аз живея от 8 години в квартала и най-отговорно мога да заявя, че не съм виждал никакви скинари тук. Аз съм от Благоевград, но там, като пристигне полицейски патрул, всички млъкват и застават чинно. Тук скачат да се бият и да трошат колите. Трябва един път да бъдат смачкани, за да се спре с простотията", каза пред "Сега" охранителят от "Егида" Благой Стамболийски.

Лидерът на "Евророма" Цветелин Кънчев снощи отново се яви пред Виетнамските общежития и насъбра ромите около себе си. Той ги призова "да не се поддават на странични провокации и да слушат само "Евророма" и нейния председател". "Никой да не вярва на нищо, докато аз не кажа", разпореди се Кънчев и уточни, че "сега няма повод за безпокойство, няма никакви скинари". И забрани на ромите да носят в себе си всякакви ножове, брадви и други подобни оръжия.

"Министърът на вътрешните работи е критикуван, че не викнал жандармерията да ви пребие снощи", заяви Кънчев пред своите симпатизанти. Ромският лидер обвини човека, заявил миналата вечер, че "ще избие българите", и публично се закани, той да бъде намерен. От името на събратята си той се закани да пострада всеки, който пристъпи в територията, обитавана от роми.

Вчера от МВР съобщиха, че засиленото полицейско присъствие в района ще продължи. В квартала снощи се появи и конна полиция.





-------------------

Разрастване

-------------------

Ромите живеят във Виетнамските общежития законно, блоковете са общински и се ползват за настаняване на бездомни, социално слаби и нуждаещи се, обясни кметът на района Васил Караиванов. Настаняването започва след 1986-1987 г. В 360 апартамента живеят общо 2600 човека. Сред тях има 15-20 семейства българи и араби, останалите са роми. Точният им брой обаче не е ясен, тъй като при тях идвали много гости, които забравяли да си тръгнат. По проект гетото трябва да бъде премахнато, а хората да се разселят по други места. Тъй като няма свободни общински апартаменти, трябва да се направят временни жилища, допълни Караиванов. Проектът, който Столична община започна преди година и половина за изселването на ромите от Баталова воденица и гетото на бул. "Европа" обаче е зациклил.
 Кметът на София Бойко Борисов, зам.-шефът на столичната полиция Стоян Велчев, зам. вътрешният министър Камен Пенков и лидерът на "Евророма" Цветелин Кънчев също дойдоха, за да озаптяват циганите.
Снимка: БГНЕС
Невръстни роми също се бяха въоръжили с дървени прътове в търсене на неприсъстващи в квартала скинари.
Снимка: БОРИСЛАВ НИКОЛОВ
Контейнерите за боклук останаха по средата на улиците часове след края на бунта.
Снимка: БТВ
От МВР обявиха, че са получени само 3 жалби от граждани, чиито автомобили са осъмнали със счупени стъкла.
 Полицейското присъствие в "Красна поляна" остана засилено и през изминалата нощ
Снимка: Ройтерс
Ройтерс също включи в емисиите си снимки от погрома в София
Снимка: БГНЕС
Бунтуващите се роми не захвърлиха подръчните си оръжия до полунощ. След това полицията събира пръти, брадви и вили по улиците.
СНИМКА: БГНЕС
Въоръжени роми зорко следят какво предава от мястото на бунта репортерът на Би Ти Ви Богомил Грозев.
240
24572
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
240
 Видими 
15 Август 2007 23:43
... нали нямаше "материални щети" ?? ... абе толкова ли сме ненормални, деееееба ...
16 Август 2007 00:00
Братя роми - юнаци !!!
16 Август 2007 00:04
Интрересно защо циганите бяха тихи и работливи преди 1989 г и защо никога не можеха дори да си помислят , че ще тероризират цялата прекалено толерантна към тях българска нация, не циганска ! Дори куче като ухапе мангал умира от отровната им кръв Натиснете тук
16 Август 2007 00:07
Геноцидът над БЪЛГАРИТЕ в собствената им държава продължава под пълна пара. При наличието на такива размирици и всякаква липса на граждански контрол, редно е правителството да подаде оставка тъй като не е в състояние да защитава правата на данъкоплатците си.

Deutschland
16 Август 2007 00:18
Цитат: - "... Министърът на вътрешните работи е критикуван, че не викнал жандармерията да ви пребие снощи", заяви Кънчев пред своите симпатизанти... Брей тоя Кънчев бре! На страната на закона бил?
Циганите не работят, живеят на социални помощи, крадат щото се твърди че като са бедни им било исконно право, ток и вода не плащат никога и не ги и търсят за това, щото от нас българите вземат и за изразходваното от циганите, карат си каруците из София - и това им било право, щото те не можели да си купят автомобили нали?
Ми то и аз искам тогава да съм циганин, що не?
Критики и мънкане не са нужни, бой трябва по циганите. В "Социалистическа република Америка" именно така отучиха черните да правят проблемии щатите мирясаха. Миналата година Саркози като беше още вътрешен министър на Франция по същия начин се справи с безредиците в предградията на Париж - бой, водни струи, по лице на тротоара час-два и заключване!
Нашта полиция обаче много мека със циганите... срам!
Ако полицаите не могат да се справят с циганите - ДА ДОЙДАТ ТОГАВА СКИНАРИТЕ, те ще се справят и ще свършат работата качествено!!!
16 Август 2007 00:19
Аз питам ония където пика във фонтаните - къде ти бяха баретите бе пияницо.
Защо не докараха баретите да усмирят мангалите...а?
Защо бяха тия полицайчета там - за да гледат циганите как чупят на хората колите ли...а?
Защо Дон цеци пали чивиите на мангалите и ги подстрекава към насилие...а?
За какъв геноцид се говори аз просто незнам.
Защо 90% от мангалите са крадци и наркомани?
Ония с мустачетата ше ви управи вас - мангали гнусни.
16 Август 2007 00:20
Поредната статия-бълвоч. Вече ясно се разграничават "българи" от цигани. Явно обитателите на кв. Красна Поляна идват от Марс. Журналистическата работа пък е на папуаско ниво. Колко е разстоянието от редакцията на газетата до Красна Поляна? Не можаха ли да пратят едно репортерче с автобуса, заедно с едно фотографче, ами се налага да купуват снимки от събития в собствения им град от Ройтерс!? И да се позовават на "очевидци", които разправят кой кого ударил и какво станало (никаква конкретна информация за събитията, освен слухове тип ЕЖК). Да пратят един стажант от редакцията да види с очите си и да напише една собствена статия, маааму стара!
16 Август 2007 00:22
Америка" именно така отучиха черните да правят проблемии щатите мирясаха

Аха, така ги отучиха, че си получиха всичките граждански права през 60-те, които преди това нямаха
16 Август 2007 00:23
Братя роми, изчистете страната от бръснатоглавата измет!!!
16 Август 2007 00:24
"Ще ме слушате мен и само на мен ще вярвате, квото кажа - това е".
Политикът-криминал Кънчев си вдига акциите. Изборно време е - всеки глас носи пари. Въпросът е, че надали само той е причината за мирните протести.
Иначе - нормална ситуация. Дискриминираното малцинство троши имущество, вдига бунтове и пребива де когото свари. Силите на реда строго следят дали някой не нарушава правата на малцинството да вилнеят, трошат и крадат. Расистите - българи на прибежки и припълзявания се опитват да оцелеят.

Още ли сте в България?
16 Август 2007 00:32
Dinain, като сложиш "очевидец" в кавички по-малко очевидец ли става?
Или единствените достоверни очевидци са представителите на дискриминираните роми?
Я ми кажи като как биха постъпили в една нормална държава с тълпа индивиди, като тоя господин с брадвата или оня от вчерашната статия в рубрика "България" с ножа?
16 Август 2007 00:34
Да-а, лошо...
С наближаването на изборите ще става и по-лошо...
Все пак във Франция бе по-зле...
16 Август 2007 00:37
Ало, вестника тия дангалаци " невръстни" роми ли са?
16 Август 2007 00:40
Никога не съм бил фен на бай Тошо ама в последно време започвам да тъгувам за времето когато циганите /пардон ромите / имаха само право да мързелуват
16 Август 2007 00:45
Съдейки по надписа на фланелката, господина със секирата обича страната.Жалко само, че не я използува по предназначение-да сече бръснати глави.Така би подобрил пейзажа.
16 Август 2007 00:47
Йезуит, "очевидци" са всякакви неидентифицирани лица, които разказват взаимно противоречащи си неща и биват свободно цитирани от газетата. Аз от цялата дандания не разбрах някой де факто пострадал ли е и щети някакви има ли? Понеже от МВР казвали че няма, една жена казала че нападнали младеж, някакъв човек твърди че нападнали семейство, трети отрича всичко и т.н.
Примерно газетата да ти цитира един "очевидец", твърдящ че Левски са били и още един "очевидец", твърдящ че Левски са паднали. Е, това е репортаж за чудо и приказ!
16 Август 2007 00:49
А индивидите, разхождащи се с брадви и тояги, трябва немедлено да бъдат арестувани за нарушаване на обществения ред. За това спор няма, но е отделна тема.
16 Август 2007 00:51
......Отвсякъде се чуваха викове "Смърт за българите!".


А, някакво обяснение за тези възгласи??Поне аз не прочетох.Интересно защо не викат"Смърт на скинарите", а "Смърт на българите".Това не е ли показателно за етническия уклон на бунта.Нали същите са записани като българи в личните си карти и като такива се представят пред целия цивилизован свят.Има нещо много долно и нечистоплътно в цялата тази история.И най-вероятно е да са замесени политици на които са присъщи тези качества.А, че държавата я няма се вижда с просто око.
16 Август 2007 00:54
очевидец в кавички "" да се чете очевадец.
16 Август 2007 00:54
... aма стига сте се занимавали с тези "незначителни" събития - дайте некави коментари за "езика на омразата"
Таз година колко ромски организации и видни интелектуалци смятат да съдят Сидеров?
Господин Чичо смята ли да организира и тази година поредната подписка срещу Атака и Сидеров?
Не се занимавайте с глупости. Излезли нема илядо души роми с брадви и секири.. голем проблем направихте. А големия проблем Е и си остава "инцидента на магистрала Тракия".
Я направете една подписка до др.Зайков - тази година Народното събрание отново да излезе с декларация и да осъди без съд и присъда Сидеров
А агенто Гоце крайно време е да се справи с Атака... докат мангалите все още не са потрошили президентството и не са обявили Циганска президентска република Булгаристан-катун.... с баш президентин пандизчията дон Цеци...
16 Август 2007 00:54
Пак се делим на цигани и българи... абе глупости. Това от какъв етнос са бунтуващите се не виждам как може да интересува някого. Който е български гражданин спазва българските закони. Ако се съберат 500 български граждани и вършат безредици, сплашвания и разнасят средновековни оръжия, те трябва да бъдат моментално озъптени, а водачите им хвърлени в затвора.
*
Една истинска държава щеше да прати полиция - ама не за да симулира дейност, а да да де пример. За 500 бунтуващи се - 1000 души полиция и жандармерия (България е малка страна, а толкова полицаи мога да се съберат за няколко часа при добро желание), а ако трябва и армия. И по този начин да се даде сигнал на всеки дръзнал да не спазва законовите порядки, какви са последствията от това. Да видим кой ще се разкарва с брадва и да крещи "Смърт на българите" тогава.

16 Август 2007 00:58
Хм, снимката на колата май показва "щета"? И е казано, че има три подадени жалби за счупени стъкла на автомобили? И някой от свидетелите са посочени с имената си? И вчера беше уточнено, че има бити граждани, един от които е бил във болница? И че имало малце потрошени заведения?
Репортажа е леко пристрастен и не съвсем професионален. Ама хайде недей да се хлъзгаш по таз пързалка и да оваловажаваш проблема, а той е:
В една европейска столица, в страна от ЕС, тълпа въоръжени индивиди създава масови безредици с опасност за другите членове на обществото и на тяхното имущество. Веке питах един път какво се прави в нормалните страни в такива случаи, отговор не дочаках... Дали пък сега ще дочакам?
16 Август 2007 01:00
Костадинке, за щастие петиции срещу "Атака" вече не са нужни. Видя се що за стока е Фюрера и пасмината му - "Атака" ще се срути сама в клоаката при следващите избори. Омразата не е алтернатива и във всички партийни системи подобни партийки си остават вечно-маргинална бърлога на обидените и озлобените.
Янтар,
Йезуит, точно както си го описал, звучи досущ като Париж онова лято Ние, кво, задминахме французите ли? Майтапя се, ама отговор съм ти дал малко по-нагоре, пределно кратък и ясен.

Редактирано от - Dinain на 16/8/2007 г/ 01:02:20

16 Август 2007 01:02
Немаше начин мома Костадинка да не окне "Сидеров! Атака!"
Сега, моме, говорим за големите цигании. Малките цигании като цирковете на Вожда ще ги обсъждаме друг път.
16 Август 2007 01:04
[Циганите са по малко виновни!Виновно е правителството че не е арестувало хулиганите между тях.Но това правителство не арестува(прикрива) и наркотрафиканти, престъпни шофьори, убийци, катаджи, магистрати....
Румен Петков бие и арестува мирни граждани и се зъби на чужди(честни) журналисти.
С дребното хулиганство между циганите Р.Петков неможе да се справи както неможе да се справи(не иска?) с подкупничеството на КАТаджийте, пряките му подведомствени.
16 Август 2007 01:05
....Единственият начин да се реши проблема е да се спазават законите. Ходиш въоръжен по улицата - влизаш в ареста, заплашваш със смърт - влизаш за по-длъжко време. Не плащаш ток, вода - спират ти ги. Ако заплашваш със саморазправа заради спирането - виж началото. Не работиш - няма социални помощи. Децата ти не са на училище - няма детски. Замърсяваш улиците - глоби от ХЕИ. Прибираш реколта, която не си сял - присъда за кражба. Бракониерстваш дърва - има си закони и за това.
Не ти харесват тези закони и се противопоставяш като въоръжена тълпа на тях - има си поделения за борба с масовите безредици, които трябва да знаят как се действа. Когато опасността за обществото е овладяна, инициаторите на подобни прояви - пред съдебните заседатели.


Iezuit, oтговорът Ви е перфектен в статията от вчерашния брой.
16 Август 2007 01:06
Циганите не са виновни.
Виновни са българите и правителството им състоящо се от турци и цигани.
Ако България не въстанови монархията или поне силната тоталитарна република
на Тодор Ж тя е обречена.
Не гласуват ли циганите, власт няма.
Затова те са ппевилигировани от власт имащите, както прави др Станишев, др Гошо и бабача бойко.
16 Август 2007 01:07
Yantar
16 Август 2007 01:09
Да, Динаин, проблема е точно като "Париж онова лято". И омаловажаването му няма да го направи по-малък. И трябва заедно, българи и цигани/роми да го решим, преди да е станало "Косово ония години". А това става само при действаща държава и желязно спазване на законите - за българи и за цигани. Н‌ ещо, което го няма от години.
16 Август 2007 01:09
Dinain, понеже сте с видим умствен недостатък, няма никакъв смисъл да ви се обяснява каквото и да било.
Атака може да се срути, може и да не се срути - всичко зависи от броя на увредените кокоши мозъчета, които лаят денонощно по Атака и чакат с нетърпение некой мангал с брадва да ги погали и с нож да ги потупа по гърба...
***
По-интересно е поведението на супермена ББ
16 Август 2007 01:10
В БГ няма толкоз луди да пазят закона.
Хиляди пъти е по-доходно да не се пази закона.
Пазенето на закона става само с риск на живота.
А живот не се дава за няма нищо!
16 Август 2007 01:14
Йезуит, нали ти казах, че си двуличник и плямпало
е нема се повтарям
дори не си правя илюзията, че някога изобщо ще разбереш защо Атака се обяви НЕ срещу циганите, а СРЕЩУ циганизацията на БГ
***
най добре да си плямпаш с Dinain - горе долу сте една категория
"две кокошки се събрали
пред поповата врата..."

16 Август 2007 01:18
Права си, моме, забрави да добавиш, че съм майцепродавец и отцеругател.
Кат каза "поповата", я кажи сега като човек навътре в нещата - отец Саръев сега причислен ли е към безродниците и ибрикчиите, като напусна и разкритикува единствената българска телевизия "Скат"? Ще му връчите ли и на него един фес? Снимките на Вожда, който му целува ръка, ще ги изгорите ли?
16 Август 2007 01:18
Костадинке, кой е с умствен недостатък е повече от очевидно. Бягай на митингите на Фюрера (той напоследък не пропусна да се намърда на всеки), махай с лапка и скандирай
16 Август 2007 01:23
.. що за отец Саръев питаш бе, Йезуите?
Що не попиташ за зверски убития проф.Калоянов?... и за колко още
Като ви чета с тоя смешник Dinain се чудя да се смея ли, да си счупя монитора ли...
16 Август 2007 01:23
Господинът с брадвата е млад български патриот (виж му фланелката), който кротко и мирно отива да си понасече дръвца от близкия парк. Виж, субектът зад него, с шапчицата, е истински представител на малцинството в България - унил, депресиран, тръгнал доброволно за Сатурн.
16 Август 2007 01:36
Костадинке, чупи смело! Няма да е загуба за никого, даже ще си починеш от стреса
16 Август 2007 01:46
точно така - чупи смело у ярмулката на динайн!
16 Август 2007 01:47
Питах бе, моме. Е оня ден питах точно за Калоянов. И сега питам защо не се прилага закона.
А за Саръев питам, щото ти сама каза "поповата", та ми текнаха аналогиите. КАжи сега беродник ли е, след като публично порица най-българската телевизия и я напусна?
16 Август 2007 01:48
абе, той не знае колко пъти щото оттогава е дебил.
16 Август 2007 01:57
ezryder, има резон(да го кажем по европейски) в мнението ти...
16 Август 2007 02:10
Чудесна дискусия. Заслугата е на циганите, така да се каже.
*
Аз горе долу подкрепям Де Бил-а относно надписа на фанелката, Обаче ме гложди съмнението дали тоя с брадвата може да чете. Щото ако не може, цялата конструкция се разпада. Но дори и да може, трудно е да се предположи че някога я е събличал, за да знае какво пише на гърба. Ясно се вижда че му е фиксирана с брадвата в това положение.
*
Категорично не съм съгласен с йезуита да не се тургало името МУ под всяка тема. Статията е тягостна и расистки ориентирана, може би отговаря на действителнистта. Имаме нужда и от светъл лъч и усмивки и да се разведрим малко.


Редактирано от - Sta на 16/8/2007 г/ 02:12:52

16 Август 2007 02:13
Т. нар. министър на вътрешните работи разобличи ли вече чужденците цапащи доброто ни име, че като гледам има български граждани с брадви, вили, сопи и ножове по улиците, които имат нужда от профилактика.
16 Август 2007 02:27
"Никой да не вярва на нищо, докато аз не кажа", разпореди се Кънчев

Явно Кънчев е в час с опитите за провеждане на активно мероприятие "Етнически конфликт". Авно избрания метод е манипулация, чрез слухове. Изпълнителите, обаче се оказват силно некадърни.
*
А съдейки по коментарите....кой от форумците го беше казал - "Електората е прост, ама много прост."
16 Август 2007 03:13
ole-le, на теб пък какъв ти е проблема!? Ти нали гласува с чиста съвест за антибългарското ДПС...
16 Август 2007 03:22
Малиии боя настана.
Дано не е верен слуха че нямало скинари. Да са ни живи и здрави.
16 Август 2007 03:28
Аха, глей какви прелести настават само при слуха за тях. Ако наистина се появят, ще стане чудно
16 Август 2007 03:45
lente,
аз съм гласувал и за "Атака"...
*
... но никога не съм гласувал и няма да гласувам за мутри, независимо дали са "архонти" или картофи. Не е важна боята, а какво се крие под нея.
16 Август 2007 03:50
Вие какво очаквате да направи правителството с мандата на терориста Доган...
Нали това са неговите кучета. Засега само лаят, но скоро ще започнат и да хапят и ще се налага да излизаме за вреден...
Изгонете турците и комунягите от парламента и властта и нещата ще си дойдат на мястото...
16 Август 2007 03:54
Ole-le е търсещ човек. Атака, ДПС, а преди това - СДС и Дедо цар?
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД