:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 272
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Двумилионният абонат на "Мобилтел" е от Враца

Двумилионният абонат на "М-Тел" е 30-годишната Диляна Иванова от Враца, съобщиха от мобилния оператор.

Иванова е била регистрирана официално в системата на оператора на 15 август 2003 г. в 17.26 ч. За следващите 13 дни броят на абонатите на мрежата на оператора е нараснал до 2 065 000.

Юбилейният абонат ще бъде официално представен по време на концерта "Два милиона приятели", който се организира на 30 август от 20 ч. на столичния площад "Св. Александър Невски".

Участници в играта с кратки съобщения по случай двумилионния абонат на компанията ще получат 20 мазди, почивки в чужбина и т. н.
11
514
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
11
 Видими 
29 Август 2003 05:11
От 8000000 абонати само на Мобилтел са 2000000. И къде са бедните и страдащи българи?
29 Август 2003 09:01
Числото ми се струва мааааалко преувеличено.......Вярно е, че има много хора с повече от 2 телефона и много служебни абонати, ама..........
29 Август 2003 11:08
въпростче защо още си мислиш че притежанието на мобилен телефон е признак за богатство и просперитет? това мислене беше актуално някъде 93та когато имаше само мобифони, ъпдейт ьор майнд
29 Август 2003 11:18
Браво на Мобилтел ! Така се прави бизнес в бедна държава...
Българина е такова конте - хляб няма да яде, но мобилен телефон на кръста - задължително...Как след това да ни вярва човек, че сме зле вече 14 години ?
Сигурно е, че от домашният телефон ще се откажем след приватизацията на БТК, но не и от мобилните си...
Всеки второкласник е с апарат, и пенсионерите започнаха да се "ес-ем-есват", на полето при картофите чак има покритие...
Е, къде са сега бригадирските години? / за тези, които ги помнят.../
29 Август 2003 12:02
Dopuskam, che naistina za perioda ot sazdavaneto na Mtel predi 8 i poveche godini (togava Citron) okolo dva miliona si bili registrirani v sistemata na kompaniata. Vaprosat e obache KOLKO SA AKTIVNITE V MOMENTA abonati na kompaniata. Dopuskam, che ne poveche ot 1 million, nai-malkoto poradi fakta, che ima mnozina, koito sa pritejavali po niakolko Prima carti, a osven tova imat i po 1-2 dogovora s neplateni fakturi i terminirani. tochnata cifra se pazi v taina ot Mtel, a i dopuskam, c he dannite predostaviani na Komisiata za regulirane na saobshteniata sa postakmeni malko. Shte iztarpim i dvata miliona (za 8 godini), dogodina da ochakvame 3 000 000:-) Za sravnenie, Globul za po-malko ot dve godini na pazara imat okolo 970 000 aktivni abonati. Spomniam si kak Mtel proglushiha sveta sas svoya 1 million predi vreme. Fact e, che Mtel gubi pozicii i shte prodaljava da gubi, nezavisimo ot predishnia si dalgogodishen monopol na pazara. Az samiat s netarpenie broay dnite do kraya na bezumnia tri-godishen dogovr, nalagan ni navremeto ot MTel, a smen sa pone oshte 300 000 shtastlivci.
29 Август 2003 12:35
Abonat,
аз лично нямам никакви (ама никакви) спомени някой да ме е бил по канчето и да ме е убеждавал да сключа 3годишен договор с мтел. сигурен съм, че и с теб е било така. подписал ли си договор - подписал си. точка. като си направил избора си - ще си носиш последиците. толкоз. и няма никакъв смисъл да мрънкаш и плюеш. щото за е*ане си ти. не някой друг.

а колко са активните - има си там методика някаква как се смятат абонатите. към която се придържат и мтел, и глобул

приличаш ми на онези клиенти-пеперудки, които винаги мрънкат, винаги са недоволни, винаги са готови да отидат другаде за 0.02 лв по-евтино...
29 Август 2003 13:54
Dragi onzi, spesti si kvalifikaciite za drugo miasto, zashtoto yavno i ti si ot tezi, koito si "clipvat" ili si puskat SNS-cheta.
Da, nikoi ne me e karal da go pravia, no pri lipsa na koncurencia, chovek ostava bez izbor.
a kolkoto za kalkulaciite, malko po-dobre sam osvedomen ot teb. a ti, ako mojesh da smiatash, shte ti e lesno da smetnesh, che obshtiat broia abonati na mtel i Globul e poveche ot naselenieto v trudosposobna vuzrast.
29 Август 2003 14:34
Abonat,
естествено, че ще е повече населението. нали като абонати са включени и тийнейджъри, които използват телефона си за смс и клип.

избор винаги има. друг е въпроса, че може да се наложи да избираш 'по-малката злина'. но специално за мобилни комуникации - нито са жизнено важни, нито кой знае колко ще ти навреди, ако не ги използваш. дет' се вика - баба ти все с мобилен телефон се е разхождала.

пак ти повтарям - няма сми да се оплакваш от нещо, което сам си си избрал. така само ставаш смешен. нищо друго.

а в предположенията ти за какво си използвам телефона няма нищо вярно
29 Август 2003 17:56
Onzi (kakav prekrasen nick), naprazno habish nervi i izlivash balvoch.
temata beshe savsem razlichna, no yavno imash trudnosti vav osmislyaneto i vazpriatiata.
29 Август 2003 18:28
napulno sum suglasen s tova 4e 2-ta miliona sa dosta preuveli4eni. Na men mi trqbvaha okolo 30 mins sus cenovite listi na dvata operatora, za da izbera Globul. Mislq 4e e napravo obirdjiistvo za abonatite na mtel da plashtat 1 lev kum globul. Spored men problemut na mtel e 4e produljava da deistva kato monopolist i da vnushava na horata 4e i na istina e takuv i kato edinstvena pri4ina, za da izbere daden potrebitel tqhnata usluga ot mtel iztukvat tqhnoto pokritie i tova 4e vsi4ki sa na mtel, XA! ama q si spomnete tqhnoto pokritie dopredi nqkolko godini, nikvo go nqmashe, a shto se otnasq do tova 4e vsi4ki sa na mtel - po-skoro vsi4ki sa na pasha ako shvashtate kakvo se opitvam da kaja..
sorry za dulgite izre4eniq
29 Август 2003 20:48
М-тел са долнопробни мошеници и нищо повече.
onzi,
Мнението ми както и на много мои приятели, бивши клиенти на М-тел е че периодично и нагло надуват месечните сметки.
По въпроса за "канчето"- Идентичен случай е примерно да имаш проблеми с енергото, тогава според теб разрешението на проблема е да си изключиш тока ли И да си караш на газови лампи Поздрави

Редактирано от - x-teen на 29/8/2003 г/ 20:53:39

Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД