:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 262
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Избраха Райчо и Райна в СЕМ

Парламентът гласува Райчо Райков и Райна Николова да запълнят квотата на НС за членове на Съвета за електронни медии. Предложеният от ДПС Райков бе избран само с 6 гласа повече "за". Отхвърлени бяха кандидатурите на сините - Александър Стайков, на червените - Васа Ганчева и Иля Велчев, а на Асен Сираков, предложен от движение "Оборище", въобще не беше гласувана.

Благой Димитров от СДС каза, че още медийната комисия е претупала процедурата. Според Янаки Стоилов изборът на Райков е неправилен, защото той е отпаднал чрез жребий и повторното му избиране противоречи на принципа на обновяването. Емел Етем защити кандидатурата, като обясни, че законът позволява всеки член да има по два мандата.

Явор Милушев от мнозинството пък заяви, че това е началото на обезличаването на СЕМ.
6
663
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
6
 Видими 
21 Януари 2004 21:43
Kakyv Rajcho? Toj napravo da si smeni imeto ma Rashid Rashidov i da nahlupi edin fes na tikvata si, che stana po-goljam turchin ot Dogan.
21 Януари 2004 21:52
Не е истина
Де е Милотинова да ги въдвори?
21 Януари 2004 22:23
Уф, добре, че не избраха Васа Ганчева. Знаете българските народни приказки, дето на лошите им падаха змии и гущери от устата, нали?
22 Януари 2004 08:39
Браво на Райчо, другое да си сюнетчия, и да ти пръскат свинктера всеки ден. Обаче той може повече, може цяла Анадола да приеме в себе си. И ще му е кеф, показал го е. Машала, аферим.
22 Януари 2004 08:40
Този смешник и гъзолизец Райчо пак бе избран за член на СЕМ. Явно докато не бъде закрит този жалък съвет, за такива като него винаги ще има работа. Доганско мекере!
22 Януари 2004 13:54
Как няма да го изберат, нали трябва да защитава Доганови интереси в м.комисията. По чудното щеше да бъде да не го изберат. Ама де такъв късмет!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД