:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 282
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

акценти от седмицата

Хубавката Алиша Силвърстоун е гимназиална звезда в "Баровки"



неделя 20,00

Нова ТВ



"Баровки" е свежа комедия с участието на известната от клиповете на "Аеросмит" Алиша Силвърстоун. Тя е в ролята на Шер - най-популярното момиче в гимназията в Бевърли Хилс. 15-годишната Шер се справя с училището, със завистливите съученички и дори намира време за грандиозни проекти, като например да намери любима на учителя си по литература или да даде модни съвети на новата си притеснителна приятелка.

Но тесният свят на тийнейджърката изведнъж се отваря, когато на хоризонта се появяват двама тотални сладури - единият е супер секси съученик, а другият - нейният скучен доведен брат.



Сагата за Гулденбургови сменя Слави по бТВ





понеделник - петък 22,30

бТВ



бТВ започва излъчването на любимия в недалечното минало немски сериал "Наследството на Гулденбургови". 41 епизода ще завърти частната медия от понеделник до петък на мястото на "Шоуто на Слави".

Сагата става популярна в цял свят в началото на 90-те, след като се е превърнала в истински хит в Германия. В САЩ дори филмът е наречен "немския "Далас".

Дрмата се развива в огромното имение Гулденбург близо до Хамбург. Както мнозина си спомнят, всичко се върти около пари, власт, любов...

Сега натрупаното от поколения богатство е на път да бъде разпиляно от поредния граф - Мартин фон Гулденбург (Карл Хайнц фос-герау), който затъва в дългове. Към имането протягат ръце конкурентите от пивоварна "Балбек", а многобройните любовни похождения на графа са осигурили куп алчни наследници.





Канал 1 пуска стари златни ленти



понеделник - петък

Канал 1



Националната телевизия е разровила архивите си и ще зарадва зрителите с позабравени любими филми. В понеделник и вторник от 20,40 часа БНТ ще излъчи двете части на незабравимата романтика "Отнесени от вихъра" по романа на Маргарет Мичъл. Пак в понеделник можете да се насладите на двусерийния филм "Клетниците", създаден по шедьовъра на Виктор Юго. Драмата е с участието на Жан-Пол Белмондо в главната роля. Половин час преди полунощ във вторник пък ще започне американския филм с Мел Гибсън "Текила на разсъмване". В сряда от 22 часа е премиерата на българския филм "Капан". Ренди Куейд и Бил Суицър са в главните роли в детския игрален филм "Разговор с президента", който БНТ ще излъчи в четвъртък от 10,30.
690
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД