:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 285
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ОТЛИЧНИЦИ

19 награди "Спортен Икар" дава фондация

19 награди "Спортен Икар" ще раздаде фондация "Български спорт" на 13-ата годишна церемония. Тя е на 17 декември в дипломатически клуб "Горна баня". По традиция журито, съставено от популярни хора на културата и изкуството и спортни журналисти, присъжда награди в 7 категории.

В най-престижния раздел "Постижение на годината" статуетки има за олимпийските шампиони Мария Гроздева (стрелба) и Милен Добрев (щанги), за гимнастика Йордан Йовчев и световната шампионка по шахмат Антоанета Стефанова.

За "Достойно представяне" са отличени Иво Янакиев и Румяна Нейкова (гребане), Георги Георгиев (джудо), Борис Георгиев (бокс), Албена Денкова и Максим Стависки (фиг. пързаляне), Армен Назарян (борба) и Величко Чолаков (щанги). Успешният пробив в световния елит е на спринтьорката Ивет Лалова, а най-проспериращи са Сесил Каратанчева (тенис) и Георги Иванов (атлетика). Приз за шампионско дълголетие ще получат Антонина Зетова (волейбол) и Таню Киряков (стрелба), а отбор N1 е ансамбълът по художествена гимнастика. Специалните награди са за Петя Неделчева (бадминтон) и Филип Янев (гимнастика).
2
510
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
11 Декември 2004 19:57
До кога Ивет ще бъде залъгвана с такива наградки-ТЯ ЗАСЛУЖАВА МНОГО ПОВЕЧЕ.Изобщо не може да се сравнява стрелбата с атлетиката...
11 Декември 2004 20:04
ЗАСЛУЖАВА ЕДИН КУР В ЗАДНИЯ ДВОР ЗАЩОТО ОТ МНОГО ДОПИНГ КЛИТОРА НА ИВЕТ Е СТАНАЛ 12 САНТИМЕТРА И ПО ТОВА СЕ РЗЛИЧАВА ОТ СТРЕЛБАТА.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД