:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 290
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

неделя

ФАНТАСТИКА

Флабър



Шантавият професор Филип Брейнард току-що е изобретил ново вещество, което е истинска революция в научните изследвания. То е зелено, лети и прилича на гума. Това е Флабър. Но ето че зеленото вещество е откраднато под носа на професора и той трябва непременно да си го върне...

Режисьор е Лес Мейфийлд. В ролите са Робин Уилямс, Марша Гей Хардън, Кристофър Макдоналд, Кланси Браун и др. САЩ, 1997 г.

КАНАЛ 1, 10.00



НЕДЕЛНА КИНОВЕЧЕР

Телевизионни новини



Чрез съдбите на трима млади журналисти, чиито пътища се пресичат, филмът показва напрегнатото всекидневие в една новинарска телевизия във Вашингтон.

Режисьор е Джеймс Брукс. В ролите са Уилям Хърт, Албърт Брукс, Холи Хънтър и др. САЩ, 1987 г.

КАНАЛ 1, 20.30



ПРИКЛЮЧЕНСКИ

Спирит



Филмът разказва за приключенията на един необуздан, полудив жребец, който пътешества през границите на все още непокорена Америка. По време на пътешевствията си, той се среща за първи път с човека...и с младата Литъл Крийк. По пътя си смелият жребец среща и любовта, влюбва се в красивата кобилка Рейн. Освен всичко останало, той е на път да стане героят на Стария Запад.

Режисьори са Кели Асбъри и Лорна Кук. Ролите се озвучават от Мат Деймън, Джеймс Кромуел и Литъл Крийк. САЩ, 2002 г.

Би Ти Ви, 10.30



ДРАМА

Бащи и синове



Филмът проследява отношенията между баща и син край бреговете на Ню Джърси. Макс Фиш е собственик на книжарница. След смъртта на съпругата му, проблемите в семейството се задълбочават. Той се опитва да се пребори с алкохолизма си, а синът му Ед - с наркотиците. Двамата трябва да се справят с проблемите си, търсейки пътя един към друг.

Режисьор е Пол Моунс. В ролите са Джеф Голдблум, Рори Кокрейн, Самюъл Джаксън, Мичъл Марчанд, Фамке Янсен, Наташа Грегсън Уогнър и др. САЩ, 1992 г.

НОВА ТВ, 21.30



КОМЕДИЯ

Сто тона щастие



Възможно ли е щастието да се измерва в тонове? Да, ако в един ден се съберат сто брачни двойки пред длъжностното лице по гражданско състояние Деспотов. Младоженците искат да получат своя "тон щастие". Но Деспотов този ден не е в настроение, има неприятности със съпругата си, страда от зъбобол, а и редица неуредици в града му пречат да изпълни служебните си задължения.

Режисьор е Петър Василев-Милевин. В ролите са Тодор Колев, Кирил Господинов, Иван Янчев, Диана Христова и др. България,

1978 г.

НОВА ТВ, 11.00



ДРАМА

Зовът на морето



По време на посещение в Южна Италия, където е живял като малък, богатият бизнесмен Луиджи е дълбоко трогнат от трагедията, сполетяла негов далечен роднина. Майката на тинейджъра Розарио е била убита, а баща му е в затвора. Благодарение на Луиджи, Розарио е откаран в дом за проблемни деца. С големи усилия Луиджи тласка Розарио към сина си Матео и между момчетата започва да се заражда приятелство. Но доверието между тях тримата е застрашено, тъй като емоционалните бариери между различните култури, класи и поколения стават все по-очевидни...

Режисьор е Мимо Калопрести. Участват Силвио Орландо, Паоло Чирио, Микеле Разо, Мимо Калопрести и др. Франция, Италия, 1984 г.

ДИЕМА 2, 18.00
635
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД