:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 266
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Антон Евтимов игра 45 минути за "Торпедо"

Нападателят Антон Евтимов игра едно полувреме за руския първодивизионен "Торпедо" в контролен мач със "Зенит". Българинът е на неколкодневни проби в тима от Москва. "Торпедо" победи с 2:1 с голове на Тракис в 15-та и Камолцев в 75-та мин. Треньорът на московския тим смени изцяло 11-те през II част. Както е известно Евтимов е собственост на "Миньор" (Пк) и бе претостъпен в "Локо" през есента. През зимната пауза обаче перничани не пожелаха да продадат нападателя на клуба от кв. "Надежда" и му търсят отбор в чужбина.

Същевременно бившият вратар на ЦСКА Петко Петков, който пък е на проби в ЦСКА (Москва), заяви, че би бил много щастлив, ако подпише договор. "Когато разбрах, че ще пристигна в този клуб на проби, много се зарадвах. Това е един от водещите отбори в Русия", каза Петков пред в. "Советский спорт".

Той игра 90 минути за втория състав в двустранна игра на ЦСКА и опази вратата си суха срещу титулярите на отбора, които изненадващо загубиха с 0:1.

"Първите ми впечатления тук са отлични. Ще се постарая да покажа, че ЦСКА може да разчита на мен, а останалото зависи от ръководството на клуба", каза още Петков пред "Советский спорт".
794
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД