:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 268
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Стивън Сегал и Силвестър Сталоун в неостаряващи екшъни

22.30

bTV

Събота

Героят на Сегал в "Опасна зона" се е специализирал в гасенето на пожари по нефтените платформи в Аляска. Тафт се мъчи да разбере кой стои зад огнените стихии, които избухват ежедневно. Оказва се, че това е човекът, за когото всъщност работи. Майкъл Дженинг е собственик на компанията "Иджис ойл". Безскрупулният кариерист иска да сложи ръка на целия нефтодобив. Увеличеното производство ще наруши екологичното равновесие на Аляска и неизбежно ще се стигне до катастрофа. Разбрал за пъклените намерения на Дженинг, Тафт показва на какво е способен. В миналото си той е работил в ЦРУ и прекалено добре владее бойни изкуства. На Тафт му е все едно дали ще се бие с един или с двадесет души, когато става дума за бъдещето на земята и човечеството.

Режисьор на "Опасна зона" е самият Стивън Сегал. Във филма участват още Майкъл Кейн, Джоан Чен и Джон Макгинли.



20.00

bTV

Неделя

Неделната премиера е първият филм от екшънпоредицата "Роки" от 1976 година. С ролите си в тези филми Силвестър Сталоун бе изстрелян директно на върха на славата. Роки Балбоа е неизвестен боксьор от улицата. Но съдбата му поднася звезден шанс. Срещу залог едно към един милион Роки влиза в голямата игра. Той иска да спечели турнир за световната титла в тежка категория... и успява.

Режисьор на първата част "Роки" е Джон Авилдсен. Освен на Силвестър Сталоун той дава шанс на Талия Шайър, която тук прави дебюта си. Другите части на боксовия епос са дело на Сталоун, който е едновременно драматург, режисьор и актьор. Актрисата Талия Шайър докрая не оставя Роки и играе негова любяща съпруга и в петте екшъна.
1679
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД