:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 267
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Пострадалите танцьорки не искали да подават жалби

Прибраха Юрий Галев за отвличане на две жени

Известният самоковец ще остане в ареста 72 часа
Рано сутринта задържахме Юрий Галев за отвличане на две момичета, съобщи вчера главният секретар на МВР Бойко Борисов в ефира на радио "Дарик", където беше поканен да води предаване заедно с други известни личности. Той уточни, че около 6 ч. известният самоковски "герой" ги е завлякъл от заведение в апартамент в София. Едната от тях обаче успяла да изпрати по мобилния си телефон съобщение, полицията веднага била вдигната на крак и Галев бил заловен. По-късно обаче от пресцентъра на МВР уточниха, че всъщност Галев е привикан в Трето РПУ да даде показания, но няма заповед за задържането му, тъй като "жертвите" не са подали жалба.

Вечерта стана ясно, че със заповед на районната прокуратура Галев ще остане в ареста за 72 часа.

Установено било, че Галев бил в "Бони-бар" на Боровец, където двете дами били танцьорки. Когато си тръгвал, той задърпал едната и я качил в личния си мерцедес, другата хукнала след тях и също се качила. Управителката на бара съобщила в местния полицейския участък, че танцьорките са отвлечени.

Юрий Галев бе обявен за национално издирване още през лятото на 2001 г., пак за отвличане. Полицията го търсеше, а той гледаше мачове на футболния си отбор "Рилски спортист", свидетелстват фенове. Братята Галеви станаха известни преди 6 г., когато отстояваха с побоища и пистолети правото си да охраняват заведенията и хотелите в ски-курорта Боровец.



каре



УСПЕХИ



Известният софийски крадец Ивайло П.-Джинката, издирван за магистралния грабеж на семейство гърци край Дупница, е бил задържан, стана известно още по време на радиоизявата на Бойко Борисов по Дарик радио. Около 3,30 ч. полицаи заловили 25-годишния бандит във фолкзаведението БИАД. Джинката е заподозрян като тартор на групата магистрални апаши. Междувременно късно в събота близо до виадукт "Елешница" на магистрала "Хемус", бил нападнат шофьор на турски ТИР. Двама маскирани и въоръжени мъже му нанесли порезна рана по крака и му прибрали 430 евро.
5245
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД