:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 251
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Вадят на показ финансови афери в Стара Загора

Далавери за стотици милиони стари левове е разкрила финансова ревизия в Старозагорската община стана ясно от Заповед Р9074/99 на шефа на ТУ "Държавен и финансов контрол". Особено фрапиращо е, че бившият кмет проф. Цанко Яблански подвел общинските съветници да му предоставят от бюджета над 37 млн. стари лева за изграждането на информационен център, като сумата по-късно трябвало да бъде върната от Американската агенция за международно развитие. Парите били похарчени, но агенцията не дала и цент.

Пак по вина на градоначалника, изпратен в началото на тази година за посланик в Израел, не била потърсена неустойка за закупена компютърна техника в размер на 6.6 млн. лв., за ремонт на обект, собственост на държавата, старозагорци платили от своя си джоб 90 млн. лв. С над 7.6 млн. лв. надвишил представителните си разходи кметът, а едно от подчинените му административни бюра пропуснало да събере наеми за над 78.8 млн. лв. Очаква се днес (четвъртък) кметът д-р Евгений Желев да уведоми общинските съветници за предприетите мерки, разпоредени от ревизорите.
1392
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД