:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 268
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Слаби отбори чакат "червените" на жребия, "Олимпия" в групата на "Нефтохимик"

Енрико Катуци подписва с ЦСКА за 1 година

Новосъздадена агенция поема управлението на "Българска армия" и "Червено знаме"
Договор за 1 г. ще подпише с ЦСКА италианският треньор Енрико Катуци, съобщи сам той при пристигането си на летище София вчера. Полетът му от Милано се забави с час и половина, но въпреки това той бе в добро настроение. Наметнат с червено шалче и шапка на ЦСКА, 54-годишният спец, водил първодивизионните "Бари" и "Фоджа", отговори търпеливо на всички въпроси. "В петък ще преговарям за последно с президента Пенев - заяви той. - Сам поисках договор за 1 г., за да мога и аз да се докажа. Имах оферти от Гърция и "Пистоезе", но избрах ЦСКА, защото ще играе в турнира за Купата на УЕФА".

Бившият футболист на "Перуджа", подвизавал се като треньор 5 години в серия "С", 12 в "Б" и две в "А", добави, че досегашният наставник Сашо Станков остава негов помощник. "Ще доведа кондиционен треньор и вероятно лекар от Италия - довери Катуци. - Привърженик съм на схемата 4-3-3. Смятам, че в ЦСКА на този етап не е нужно да се правят кадрови промени, защото отборът е компактен. Аз го гледах в мача от последния кръг срещу "Ловеч", завършил 2:3. Радвам се, че имам шанс да тренирам голям тим, известен в цяла Европа и оставил много добри впечатления в Италия."

Катуци добави, че иска да промени малко манталитета на "червените" футболисти, както и да наложи по-компактен стил на игра.

В същото време станаха ясни групите на ЦСКА и "Нефтохимик" за жребия в турнира за Купата на УЕФА днес в Женева. "Червените" са водач и може да им се паднат само слаби отбори - "Локомотив" (Груз), "Славия Мозир" (Блрс), "Конструкторул'93" (Молд) и "Слиема Уондърърс" (Мал).

Доста по-тежко е положението на "Нефтохимик". Във второто си участие в евротурнир бургазлии ще играят с някой от "Висла" (Пол), "Анталияспор" (Тур), "Омония" (Кип) и кошмара на левскарите "Олимпия" (Слвн).

Новосъздадената изпълнителна агенция "Отдих и възстановяване" към министъра на отбраната Бойко Ноев пък поема функциите по управление на спорта и експлоатацията на имотите, предоставени за нуждите на физическото възпитание и спорта в МО. Към агенцията преминават стадионът на ЦСКА "Българска армия" и спортният комплекс "Червено знаме".
1086
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД