:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 283
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Концерт за "Българската Коледа" по БНТ и НТВ

Благотворителност, филми и музика запълват празничния ефир
Канал 1, сателитният "Тв България" и Нова телевизия ще излъчат едновременно концерта, с който ще приключи благотворителната кампания "Българската Коледа". Предаването е на 25 декември от 19,30 ч. от Националната опера. В спектакъла ще участват дует „Каризма", Васил Найденов, Белослава, Надка Караджова, Марин и Вяра от „Стар Академи" и др. Водещ на концерта ще е Део.

В празничната програма на Канал 1 за първи път широко застъпено е европейското кино. Веднага след благотворителния концерт на Коледа държавната медия ще покаже романтичната комедия на Би Би Си „Момичето в кафенето". На 27 декември пък е премиерата на 6-серийния филм „Последният владетел на Балканите". Той е произведен 2005 г. и е копродукция между Франция, Гърция, Испания и България. Още на 24-и по Канал 1 стартира и най-хитовият английски сериал „Моето семейство". В празничната програма са включени и класически продукции като „Баща ми бояджията" и „Топло" и много музикални програми, сред които спектакълът на „Имперския руски балет" и концертът на група „Булгара" с участието на Милчо Левиев.

14 специални издания е подготвил екипът на „10/64". Празничните предавания започват на 22 декември, когато последователно на столчето срещу водещия Драго Симеонов ще седнат най-известните лица на БНТ - Надя Обретенова, Радинела Бусерска, Григори Недялков, Спас Кьосев, Таня Сотирова, Ивайло Ангелов, Василена Матакева, Горан Благоев, Георги Любенов, Лара и Владо Береану. Спечелените от тях 24 600 лв. ще бъдат дарени на Фонда за лечение на деца в чужбина.

Специално благотворително издание на 24 декември ще има и "Стани богат" по "Нова телевизия". В него ще участват актрисата Слава Рачева и внучката й Слава и журналистът Евгени Станчев с внучката си София.

Слави Трифонов, Маги Халваджиян и куп други знаменитости пък ще се включат в специалното издание на "Имаш поща".

24 декември по НТВ ще започне със сутрешен блок за най-малките, след който следва семеен филмов маратон. Празничната вечер продължава със специалното издание на "Сделка или не". Празничен вариант ще има и светското шоу "Горещо", което е снимано в Йерусалим.

За коледните дни и Би Ти Ви по традиция е подготвила забавления за цялото семейство - анимационния филм на FOX "Най-чудната лешникотрошачка", "У дома за Коледа", "Кейт и Леополд" и "Наистина любов". На 26 декември по обед Би Ти Ви ще покаже концерта на Хосе Карерас в София, за който телевизията има изключителните права на запис и излъчване.

За Коледа телевизия Би Би Ти е подготвила за зрителите си филмов маратон. В програмата са включени продукции като руския мюзикъл "Довиждане, Мери Попинс", "За Коледа ще си бъда у дома", "Коледна песен", "Коледни обувки", "Коледен романс", "Незабравима Коледа", "Синовете на Мисълтоу", "Любовна ваканция". Музикалната програма на канала ще бъде изцяло посветена на автентичния български фолклор.

Разнообразна празнична програма с акцент върху българските традиции и фолклор е подготвил и екипът на "Веселина тв". Медията ще излъчи от Стария Пловдив голям празничен концерт на ансамбъл "Тракия" с ръководител Даниела Дженева, а в дамското токшоу "Жените, мъжете, жените" Марияна Узунова ще покаже как традиционно се посреща Бъдни вечер в Банско и Гоце Делчев, как се подрежда празничната трапеза и как се прави голяма баница, която обикаля целия мегдан.
1001
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД