:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 403,737,743
Активни 101
Страници 6,994
За един ден 1,302,066
Снимка: "Сега"
Ученици от Разлог поздравиха Симеон Сакскобургготски за Великден и му подариха кошница със собственоръчно боядисани яйца по стара местна традиция.
27
1705
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
27
 Видими 
07 Април 2007 01:00
За какви ли заслуги!?
07 Април 2007 03:28
А пък на Президента боклучаво яйце.
За какви ли заслуги?
07 Април 2007 06:24
Аз съм оптимист!
Робският манталитет на комунизъма след години ще се преодолее!
Българското училище от школа за индоктриниране в верноподанност и подчинение ще учи независимо мислене и КРИТИЧНОСТ.
Някога в България учители и ученици ще се научат че политици не се честват!
Че НИКОЙ никой не се чества!


07 Април 2007 09:53
На Симеон-Хасан запъртък ли са подарили?
07 Април 2007 10:44
Похвално. Ние се възхищаваме от традициите в чужибана, когато ги виждаме да се прилагат на практика у нас, псуваме! Ако българчета подарят яйца, примерно, на авгийлскита кралица, на Путин или на Буш, ще изпаднев умиление, но щом е на наш държавник, започваме да ругаем като хамали! А после искаме другите да ни уважават...
07 Април 2007 12:56
Не бе Сандокане. На Симеон- Хасан са подарили боядисано ибриченце.

07 Април 2007 13:07
Подаряващите не ми приличат много на ученици.Българските традиции трябва да се съхраняват, защото те определят българската идентичност.
07 Април 2007 13:29
Подаряващите не ми приличат много на ученици


Явно повтарят за пореден път класа ?!
07 Април 2007 13:37
Явно не са успели да усвоят системата на тестовото обучение?
07 Април 2007 18:44
Ученичката на снимката ми изглежда най-малко на 35 години.
07 Април 2007 18:49
наш държавник

биби, кого наричаш тъй
07 Април 2007 18:51
На мен ми се види и в напреднала бременност, ама то днешните ученички не са като едновремешните

_______________________
Можеш ли да докажеш на човек, видял розови слонове, че те не съществуват?
07 Април 2007 20:27
Нема лошо, че на Величеството са му подарили кошница с яйца. Заслужил си ги е човеко. По мнението на Азис, подкрепено от това на Китаеца, единственото изискване било яйцата да са чифт ; да са поднесени откъм гърба на номинирания за подаръка; същият предварително да е заел поза "изпуснах си сапуна"; яйцата да са поднесени по двойки в някаква последователност, а не наведнаж всичките; яйцата да не са пачи. "Насаждането на пачи яйца" е за простолюдието, наречено поданици, а не за величествата.
07 Април 2007 22:01
Сега му дадоха и яйцата, а члена му го забиха още през фашиско, по стара месна традиция на Н.Парапунов!
08 Април 2007 08:25
Тия комунисти успяха с изпитаното си оръжие, клеветата и лъжата, пак да излъжат много"интелигентния народ"и да разпънат Царя на кръста и всички да се радват от това, НО всъщото време, не забелязвайки, че Господ наказва бавно и сигурно всеки който е клеветил лъгал и повярвал на наглите клеветници.Даже и на Христо Стоияков не му се размина след като и той отправи комунистически клевети по адрес на Царя, от "благодарност", че точно тогава го върнаха в България.Времето си минава и всеки си го получава.
08 Април 2007 09:05
Задвайте циклопи.Досиетата ще се отворят когато му дойде времето, така както е написано в пътната ни карта подписана от Горбачов и продиктувана от Американците.Още през 1979г. е бил готов и одобрен, един много подробен сценарй(пътна карта), как капитулиралите комунистите да се превърнат в капиталисти бавно и полека под диктовката на САЩ.Съвсем ясно е, че в тази пътна карта е определена главната роля на бившите "комунисти" да трансформират държавата от планова към пазарна икономика.Съвсем ясно е днес, че в тази пътна карта са взети решения да се създаде фалшива"опозицията" и Възродителен процес, който да послужи като катализатор за раждането и на ДПС. ДПС която да послужи като око и ухо на американците и като коректор при прилагането на пътната карта и в Народното Събрание.Как днес да се извадят досиетата на цялата тази специална агентура на ДС, с помоща на която САЩ и днес осъществява всичко това?? (Разбира се сега ще извагят само досиетата на тези, които и хабер си нямат за укриваната от тях Пътна карта и им бе дадена ролята само да лаят по медиите, докато кервана си върви).Цялата тази метаморфоза на държавата е планувана от Американците и осъществена с помоща на ДС и със "съгласието"(капитулацията) на БКП и целия Соц.лагер пред капитализма.Днес е явно, че много малко хора са чели цялата ПЪТНА КАРТА за България.Практика е победителите, да им подават, отделни глави от нея, отнасящисе за настоящия период от време, за да изпълняват без да расъждават и да се съпротивляват.Явно е, че само на Царя е било разрешено да прочете цялата пътна карта от А до Я, давайки му възможност да лавира при изпълнението на сценария.
Един ден, (когато му дойде времето)и когато държавата се трансформира до край успешно, много днешни майстори клевтници, ще тичат да се извиняват на Царя.Лошото е, че тази днешна простотия, лиши държавата ни, "когато му дойде времето" от държавно устройство, което осигурява много по-голям суверинитет, какъвто имат европейските държави, като Испания, Белгия, Холандия, Швеция, Люксембург, Англия, Норвегия и т.н.
08 Април 2007 12:14
Ликът на величеството, тип ”великденско яйце”, също бил в унисон с празника.
_____________________
babite, вероятно има правота в думите ти и съм сигурен, че за този си коментар ще се пържа в катрана, но пуст зевзек, не се въздържах при вида на снимката .

Редактирано от - Дохс_Читем на 08/4/2007 г/ 13:39:45

08 Април 2007 12:37
Ученици от Разлог поздравиха Симеон Сакскобургготски за Великден и му подариха кошница със собственоръчно боядисани яйца по стара местна традиция.(Снимка: "Сега"
Въпроси:
1.По какъв случай Величеството пребивава в Разлог?
2.Като какъв пребивава?
3.По чия покана е там?
4.Кой организира и плаща посещението?
6.От кое училище са тези на снимката?
5.Училищното ръководство има ли отношение по случая?
6.Случайно ли репортер на в."Сега" се намира там?
7.Кой е пратил репортера на това "мило тържество"?
8.Какво търси тази "новина" във вестника на връх Великден?
-------------------
Едно изречение, а колко много въпроси.
08 Април 2007 15:06
По какъв случай Величеството пребивава в Разлог?

ми сигурно се озърта има ли нещо за крадене тъдява
08 Април 2007 16:01
Этот день в истории:
.........
1942 К Ванге приезжал болгарский царь Борис III, она сообщила ему, что несмотря на достигнутые им успехи, он должен быть готов скоро «вместиться в ореховую скорлупу» (т.е. лечь в гроб), и назвала дату: 28 августа. Спустя полтора года, 28 августа 1943, царь Борис умер.
.........
Натиснете тук
08 Април 2007 22:22
Zmeja По същата причина по която Царя присъства в България и на всякъде другаде.Още ли не си разбрал, че комунистите загубиха студената война и то без да пукне и една пушка, да не говорим за прочутите ракети и танкове...Не си ли разбрал, че го няма вече и СССР.Спечелиха тези които приютиха на времето Царя.След като ни разоражиха и ни пратиха да се бием някъде в чужбина, както стана и в края на Втората световна война.Така че нищо ново за тези които са победени.Новото е , че се отнасят с победените доста толерантно, щом имат търпение да ги изчакат известно време да се осъзнаят какво им се е случило.Такива въпроси които задаваш са точно на комунисти които още не са разбрали, че техните водачи в момента са принудени да излижат всичко което са плюли по капитализма, но ги принуждават със средствата на Западната демокрация и ти за това не можеш да разбереш защо Царя е тук, но както се вижда това няма никакво значение за победителите, след като такива като теб го ругаят и по този начин докарват Турци на власт.
"Прости им Господи те не знаят какво правят"
08 Април 2007 22:26
такива като теб го ругаят и по този начин докарват Турци на власт.

Въпрос с понижена трудност: в новата ни история коя политическа сила е управлявала най-дълго в коалиция с турска партия? Кой е лидерът на тази политическа сила?

_______________________
Можеш ли да докажеш на човек, видял розови слонове, че те не съществуват?
08 Април 2007 22:48
Царския тон,
В народните приказки се срещат понякога и добри царе (в повечето случаи - злобни, скъперници и глупави), но няма прецедент Змей да се е извинил на Цар. Виж някой Змей да отмъкне по някоя и друга царска щерка се е случвало, но само при условие, че са красиви принцеси (като правило блондинки). В случая с Кобургите дори и такива за отмъкване не са на лице. Така, че от Змейска гледна точка, имайки предвид личните му качества и тези на родата му - пълно пренебрежение и безразличие към т.н. Величество!

Редактирано от - Zmeja на 08/4/2007 г/ 23:02:19

09 Април 2007 06:10
Bariton, тия от СЕГА също са манипулатори .Вижте тук цялата истина.
Натиснете тук
09 Април 2007 06:42
хапутмано е праф, нема за крадане нищо щото пасмината на любимия му
костуф мангала окраде сичко по-рано
09 Април 2007 11:19
booklearned.-Почетох всичко посочено на този адрес.Странно ми е едно , как други нормални хора, не са прочели всичко това за се убедят, че Царя наистина е много злобно клеветен и представян в друга светлина, на която продължават да се греят само комунисти и то от 60г.насам.Сега тези манипулатори клеветници, вече ми изглеждат като смешници от старите ленти.Сигурен съм, че на почти всички, на които са имплантирани Правешки чипове, ще им е много трудно и в бъдеще.Само едно не ми е ясно, защо предпочитат да се возят в Мерцедеси... и се подиграват с Москвичи, Запорожци и Трабанти, a са се оборудвали и със западна електроника и т.н, но във същото време тук говорят като последните глупаци.Изглежда наистина е трудно да се говори с "глупаци неразбрани", както навремето го е забелязал и Хр.Ботев.
10 Април 2007 06:40
Баритон, поздравявам те!!!Царят Ще победи!!!Истината никога не е била с комунягите!Всеки ден пишат, че Цар не съществува, пък навсякъде в медиите се използува точни думата'Цар".След няколко години "нашият Цар ще и управлява независимо комунетета дали искат или не.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД