:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 280
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Изгонен от "Литекс": Гриша Ганчев е диктатор

Шефовете в Ловеч не стават за нищо, изригна Александар Родич
СНИМКА: BEROE.EU
Александар Родич (в средата) не се запомни с нищо при престоя си в "Литекс", като през миналия сезон изигра 16 мача в "А" група, в които вкара само 1 гол.
Масирана вербална атака предприе словенецът Александар Родич срещу бившия си работодател "Литекс". В неочаквано словоизлияние в родината си нападателят оплю цялото ръководство на ловчанлии, както и бившия наставник Любо Петрович.

Най-сериозни са обвиненията срещу собственика почетен президент Гриша Ганчев, набеден за самоуправство. "За шефа мога да напиша цяла книга и тя няма да има нищо общо с футбола - пали се словенецът. - Този човек има свои любимци и те винаги играят. Държи се като диктатор, а преди мачовете влиза в съблекалнята и дава списък с тези, които трябва да излязат на терена."

Острият език на Родич, който бе освободен преди началото на сезона от "Литекс" и сега играе в родината си за "Интерблок", не подминава и бившия наставник на "оранжевите" Любо Петрович. "Треньорът е известно име - печелил КЕШ - и казваше, че ще разчита на мен. Нищо подобно! Оказа се, че Петрович не само не е велик треньор, но е и малък като човек", категоричен е словенецът.

Не са пожалени и другите отговорни фигури в "Литекс", описани като некадърници. "Главният мениджър (бел. ред. - Стойчо Стоилов), финансовият директор (Величко Дихонов) - пълна катастрофа - е лаконичното определение. - Преди да продадат звездата си Миливое Новакович на "Кьолн", твърдяха, че немците няма да го харесат и след шест месеца ще им го върнат."

Същевременно стана ясно, че заради разменените дати на домакинствата в мачовете с "Хамбургер" от I кръг за Купата на УЕФА мачът със "Спартак" във Варна от V кръг на "А" група ще се играе един ден по-рано - в петък (14-и) от 17 ч. Първият мач с германците е на 18 септември, а реваншът в Хамбург - на 4 октомври.
4
1915
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
06 Септември 2007 08:47
ТОЯ РОДИЧ КАКВО СЕ ОБАЖДА СЕГА. ЯВНО И В СОБСТВЕНАТА МУ РОДИНА ГО РАЗКРИХА КАКЪВ СКАПАН ФУТБОЛИСТ Е.
06 Септември 2007 08:58
Не знам дали е диктатор, но що пари наля в тоя клуб!
08 Септември 2007 03:20
От всичкото на горе продължава да го прави.
08 Септември 2007 13:07
Не виждам защо трябва редакторът да помества това клеветническо интервю. Явно е левскар или цесекар. Така си мисли, че отмъщава на Гриша Ганчев заради слабата игра на Левски /ЦСКА/ срещу Литекс този сезон. Само че греши. От целия му напъ ефектът е само един, че е станал смешен дори в очите на "сините" /"червените"/ фенове
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД