:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 277
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Холивудските звезди озвучават детски филми

Робърт де Ниро, Рене Зелуегър, Скорсезе и Анджелина Джоли са някои от анимационните герои
Днес, bTV, 20.00

Както писахме в предишния брой, Робърт де Ниро може да играе всякакъв персонаж, но едва ли някой е очаквал, че може да играе и ... акула, при това с хъс, вживявайки се в ролята си. Звучи странно, но не е. Само дето филмът е анимационен, а Де Ниро участва с гласа си. И този път има около себе си звезден актьорски състав. Холивудски изпълнители са се нагърбили със сложната задача да озвучат филма "История с акули" и са се справили много добре.

При всички гангстерски пародии напоследък "История с акули" си е в отделна категория - 20 000 левги под водата. Уникалният вокален актьорски ансамбъл дава нов смисъл на ботаническото понятие "риба-звезда". Уил Смит озвучава немлъкващия Оскар - работник в местната китомивка, който копнее да заживее сред "личностите" на върха на рифа. Рене Зелуегър е Анджи - колежка, която не крие, че си пада по смотания Оскар. Робърт де Ниро е неподражаем като дон Лино - акула, опитваща се да предаде контрола над рифа на синовете си. Джак Блек е Лени - вегетарианец, който въобще няма вкус към семейния бизнес. Лени и Оскар стават съюзници по неволя, когато Оскар е объркан с ловец на акули. Опитайте се да разпознаете и гласовете на Мартин Скорсезе като риба-лихвар, към която Оскар е затънал в дългове, както и на Анджелина Джоли като фатална златна рибка. Диалогът е изпълнен с изключително забавни закачки с популярни филмови реплики.

Всички неща, които изброихме по-горе, логично водят до номинацията за "Оскар" през 2004 г. за пълнометражен анимационен филм.

Режисьори: Бибо Бержерон, Вики Дженсън и Роб Летърман, САЩ, 2004 г.
1399
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД