:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 295
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Трима от "Динамо" (К) се връщат в игра срещу "сините"

Каубоя: Никой от "Левски" не ме е удрял

18 човека пътуват за Киев, Драгич и Бачков отпадат от групата
Снимка: Ройтерс
"Никой от футболистите на "Левски" не ме е удрял". Това заяви след дербито със "Славия", завършило 5:2 за шампионите, главният съдия Димитър Димитров - Каубоя. През първата част той отсъди фаул срещу "сините" и при последвалото меле остана впечатление, че Илиан Стоянов го удря. На повторението се вижда, че бранителят посяга към рефера, но съдията бе категоричен, че удар не е имало.

От лагера на "Левски" категорично отхвърлиха всички твърдения, че е имало уговорка между двата отбора. "Това е абсурд, играхме много силно не само през втората част, но и преди почивката, когато пропуснахме няколко чисти положения - заяви Георги Чиликов, вкарал 3 гола на "Славия". - Вече започваме да мислим само за мача срещу "Динамо" (Киев) в сряда".

Треньорът на "Левски" пък Славолюб Муслин ще разчита на 18 футболисти за мача в Киев. В групата попада таранът Тодор Колев, който е наказан за срещите от първенството. За Украйна няма да пътуват контузените защитници Далибор Драгич и Данаил Бачков.

Треньорът на украинците Алексей Михайличенко обяви, че 3-ма от футболистите, лекуващи контузии, ще играят срещу "сините". Това са Андрей Несмачний, Андрей Гусин и Юрий Дмитрулин. Те не играха в 1/16-финала от купата на страната, в който "Динамо" се наложи с 4:0 над "Полесе". Киевчани излязоха с голяма част от резервите, в състава не бе и българският национал Георги Пеев. Головете реализираха бразилецът Леандро, Мелашченко, Шацких и Идахор. Големите хвалби от Михайличенко отнесе юношата на клуба Александър Алиев.

"В тези мачове по-важен е резултатът, а не играта - каза Михайличенко. - Много от футболистите през седмицата играха за националните си отбори и затова им дадох почивка. Постигнахме добър резултат още преди почивката и през втората част свалихме темпото за да пазим силите си за предстоящия мач с "Левски"".
771
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД