:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 408,908,446
Активни 70
Страници 7,835
За един ден 1,302,066

ГЕРБ ще подкрепи кандидата на СДС за конституционен съдия

Дружеството, от което Галя Гугушева е взела 133 хил. евро заем, е купено от майка й преди година
СНИМКА: БГНЕС
Прокурор Галя Гугушева и лидерът на СДС Емил Кабаиванов - тя отрича той да е братовчед на съпруга й.
ГЕРБ ще гласува за кандидата за конституционен съдия, издигнат от трима независими депутати от името на СДС - Галя Гугушева, зам.-началник на Апелативната специализирана прокуратура. Това стана ясно вчера от интервю на премиера Бойко Борисов, дадено в САЩ за телевизия "Европа".

"Ние сме казали, че партия ГЕРБ ще подкрепи излъчения от СДС кандидат. А за качествата му се надявам колегите от СДС да са ги проверили и ние ще подкрепим в парламента", казва Борисов. На въпрос защо е предложил на СДС да посочи кандидата след скандала с Венета Марковска той отговаря: "СДС е най-старата партия вдясно, партия с име, партия, за която ние сме гласували, когато се сваляха комунистите. Кой друг да избереме - Иван Костов?".

Доверието на премиера към кандидатката беше декларирано малко след като представляващият Висшия съдебен съвет Соня Найденова заяви, че ще препоръча на колегите си да се самосезират по медийните публикации за имотното състояние и финансовите операции на семейството на Гугушева.

През последните дни номинираната за Конституционния съд даде няколко интервюта в медиите. Пред агенция "Фокус" тя заяви: "нито аз, нито семейството ми има интереси в бизнеса с недвижими имоти". Освен това обясни, че имала ипотечен кредит от 30 хил. евро, изтеглен от "УниКредит Булбанк" през 2005 г., с който купила апартамент на по-големия си син. През август 2006 г. този заем бил напълно погасен с друг - от 28 200 евро, изтеглен от фирмата "Лигъл Партнърс" ЕООД.

"Това е семейна инвестиционна компания - обяснява Гугушева. - След известно време по-големият ми син със собствени средства погаси този заем. Една година по-късно изтеглих и друг заем от "Лигъл партнърс" ЕООД на обща стойност от 105 000 евро за закупуване, довършване и обзавеждане на жилище за по-малкия ми син. Изтегленият заем от семейната инвестиционна компания бе оформен с план за погасяване - главница и лихва, която ежемесечно внасях по банков път до март 2011 г., когато синът ми адвокат Стефан Гугушев като физическо лице ми дари 95 000 евро, с която сума и този заем към "Лигъл партнърс" ЕООД беше погасен".

Твърденията за "семейната инвестициона компания" обаче не намират потвърждение в Търговския регистър. Според него чак през август 2011 г. Тотка Ахчийска - майка на Гугушева - купува фирма "Лигъл партнърс" с капитал 1.99 млн. лв. от дружество "Еспланаде венчърс". То е на две кипърски гражданки - Ники Стилиану и Хермиони Хенкин, и е регистрирано в Олбъни, САЩ. В регистъра е наличен куриозен документ, в който Тотка Ахчийска в качеството си на управител на дружеството, какъвто е от 2008 г. до миналата година, моли себе си за разрешение да го купи.
92
4730
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
92
 Видими 
05 Декември 2012 20:08
Перачка на пари - коституционен съдия. Дано се самосезират от ВСС, да я изслушат - а не като предишната Калинка - да я изберат пък след това да си говорят;
05 Декември 2012 20:11
Тази си взема и си връща шестцифрени суми от себе си. С изпусната карта в колата и половин дворно място Марковска е направо ангелче с бели крилца.
05 Декември 2012 20:15
Това е семейна инвестиционна компания - обяснява Гугушева.А един офшорен мармот я завива в станиол...
Компанията, де, не Кокошева, пардон - Гугушева!
05 Декември 2012 20:22
Освен това обясни, че имала ипотечен кредит от 30 хил. евро, изтеглен от "УниКредит Булбанк" през 2005 г., с който купила апартамент на по-големия си син. През август 2006 г. този заем бил напълно погасен с друг - от 28 200 евро, изтеглен от фирмата "Лигъл Партнърс" ЕООД.

"Това е семейна инвестиционна компания - обяснява Гугушева. - След известно време по-големият ми син със собствени средства погаси този заем. Една година по-късно изтеглих и друг заем от "Лигъл партнърс" ЕООД на обща стойност от 105 000 евро за закупуване, довършване и обзавеждане на жилище за по-малкия ми син. Изтегленият заем от семейната инвестиционна компания бе оформен с план за погасяване - главница и лихва, която ежемесечно внасях по банков път до март 2011 г., когато синът ми адвокат Стефан Гугушев като физическо лице ми дари 95 000 евро, с която сума и този заем към "Лигъл партнърс" ЕООД беше погасен".

Това е повече от скандал !!! Корумпе ачик.
-
Абе тази не се ли усеща ? Толкова ли е тъпа, публиката и ЕК ли за тъпи мисли, или просто си е нагла до безмерност ?
-
И при всичко това Парламентът сигурно отново ще гласува, отново неразбрал, а като се раздуха отново, отново ще се чуди как да не я допусне да положи клетва.
05 Декември 2012 20:34
"Ние сме казали, че партия ГЕРБ ще подкрепи излъчения от СДС кандидат. А за качествата му се надявам колегите от СДС да са ги проверили и ние ще подкрепим в парламента", казва Борисов
Ако някой надупи някого във разцъфналата ръж , то едва ли този някого ще се усети отведнъж ...че го гласят с вазелинче...
05 Декември 2012 20:38
Тази кака е родена 59 година. Ако майчето и я родила на 20 години, значи сега е на около 73 години. От 2008 е шеф на фирмата, която купува за около 2 милиона. Зицпредседателя Фунт не би си сложил пръста в устата на това мамче! И цялото семейство - възрожденци! СДС, защо не загина при Гренадин?
05 Декември 2012 20:45
Чакайте сега, като гледам тая тетка е към 55 годишна. Мама я родили на 25. Ерго, мама сега е кЪде 80, пенсионерка от 20-тина и повече години (ако е била волно наемна в милицията). Съгласно актуалните пенсии, раздавани от народната власт, трябва да взима около 200 лв. Отгде тогава върти тия стотици хиляди бабето? Танцьорите да не се ослушват, а да разкостят старицата.
05 Декември 2012 20:46
Пенчо
Изпреварил си ме.
05 Декември 2012 20:49
"Ние сме казали, че партия ГЕРБ ще подкрепи излъчения от СДС кандидат. А за качествата му се надявам колегите от СДС да са ги проверили и ние ще подкрепим в парламента"

---
Те точно такъв прозрачен избор искаха да видят от ЕС!!!
05 Декември 2012 20:50
Не знам откъде ще намерят съдия, прокурор, адвокат или нотариус, който да не набъркан в някаква далавера. То си е част от професията.
05 Декември 2012 20:52


" защо не загина при Гренадин?


ГРЕДЕТИН !
05 Декември 2012 20:56
То си е част от професията.


Тук съм несъгласна с теб, но определено в момента няма да се намери читав юрист да поеме поста в КС по обясними и логични причини. И точно, защото е читав. По неприемането ще ги познаете и обратно...
05 Декември 2012 21:02
Интересно, че никой не попита:
1.Има ли право прокурор да взема кредит, от фирма, която не е регистрирана, като кредитна институция
Управителния съвет на БНБ е приел Наредба № 26 за финансовите институции. Наредбата отразява новите изисквания към небанковите финансови институции, въведени със Закона за изменение и допълнение на Закона за кредитните институции (ЗКИ) и по-специално задължението за регистрация при БНБ, като изискване за започване на дейност и текущите изисквания към дейността им. Подобряването на условията на обслужване на българските граждани е сред непосредствените цели на новата наредба.- 24 апр 2009

1 ян. 2007 – Банка (кредитна институция) е юридическо лице, което .... 2, финансова институция с търговска регистрация на територията на ...

и т.н.
2. Семейната фирма платила ли е данъци върху сумата на отпуснатия кредит или кредита е отчетен като облагаем след връщането му? Изобщо семейната фирма имала ли е печалба, която да и даде възможност да даде кредит?
05 Декември 2012 21:02
Благодаря АВАКУМ! И все пак защо?
05 Декември 2012 21:06
deneb, имаш право - трябва да е "В България то е част от професията". Може да сме малко сниpходителни към адвокатите - адвокат, който не лъже поне умерено ще остане без клиенти.
05 Декември 2012 21:14
Тази, едва ли себе си може да убеди, че говори истината. И въобще, чуя ли синове, дъщери, майки, бащи, тъстове и тъщи на хора от някаква администрация, с големи доходи от консултантска дейност, направо ми се до.ира.
05 Декември 2012 21:33
В регистъра е наличен куриозен документ, в който Тотка Ахчийска в качеството си на управител на дружеството, какъвто е от 2008 г. до миналата година, моли себе си за разрешение да го купи.


По-скоро неграмотен, отколкото куриозен, което е странно при толкова юристи наоколо, още повече, самото дружество в предмета си на дейност е включило юридически консултации
Молбата се отправя до съдружниците (общото събрание), респ. едноличния собственик на капитала, а не до управителя (както в случая г-жа Ахчийска е адресирала молбата си и което е мотивирало редакцията да нарече документа "куриозен" ), който не може да взема решение за приемане на съдружници.
Това е повече от елементарно. Какви ли юридически консултации дава дружеството?!
И друго е впечатляващо - по една случайност в договора за прехвърляне на дружествени дялове не е упомената продажната им цена.

Може да сме малко сниpходителни към адвокатите - адвокат, който не лъже поне умерено ще остане без клиенти.


Що ще рече умерено? Или лъжеш, или не...
Напротив, ако повече лъже, все по-малко клиенти ще му остават...
Е, на някои им идва отвътре, но това не е от професията - я погледни, що народ те лъже от ТВ, зер са все адвокати? - има и пожарникари, и физкултурници, и счетоводители, и ветеринари, и прочие...

Някой питаше тук дали дружеството може да дава кредити - както правилно забелязвам, първоначалните изявления на г-жа Гогушева, че е теглила "кредит" от компанията, вече са коригирани на "заем", което е друго нещо и е допустимо. И тук ще започнат едни уточнения, макар и не по повод изпуснати и изгубени дамски чантички...
05 Декември 2012 21:35
П.п. с тези зелени човечета ( в горния ми пост) не мога вече да се справя...да си стоят. Може да са марсианци. Аз ги обичам
05 Декември 2012 21:39
с тези зелени човечета ( в горния ми пост) не мога вече да се справя...

Слагай по един интервал между " и ) - и сега може да го редактираш
05 Декември 2012 21:42
Manrico
05 Дек 2012 21:39
Мнения: 21,959
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP


Миналия ден слагах, махах...човечето си стоеше - три пъти редактирах (май пак по твои стари указания ) и най-после умно си промених изречението, като премахнах скобите
Благодаря, ще пробвам пак, ама ако са марсианци (къде се дянаха форумните?), ще си ги оставя...

П.п. Манрико, отиде ми марсианчето
05 Декември 2012 21:42
Фалцет, рипа ли?
05 Декември 2012 22:31
За разлика от пишещите тук аз имах "щастието" да имам в живота си работа с тази прокурорка. През март 1996 г. имах много тежка катастрофа край Казанлък. Девет месеца след катастрофата зам. районен прокурор на Казанлък Галя Гугушева прекрати наказателното производство срещу виновника за катастрофата с мнение,че той не е обществено опасно лице и че има добри характеристични данни.
А това лице
1.преди тази катастрофо вече е било осъждано ефективно пак за катастрофа с жертви и пострадали лица. Има лишаване от право да управлява МПС за три години
2.управлявало е технически неизправен тир - липсвала е блокировка на спирачките при разкъсване на връзката между влекача и полуремаркето. Освен това при потеглянето от Пловдив към Бургас не е сложил осигурителния палец на полуремаркето поради което се е стигнало до неговото откачане от влекача.
3. тръгва от Пл0овдив в 16:50 и изминава 100 километра до мястото на катастровата за 70 минути. По пътя минава през повече от десет населени места и през серпентините на седловината при Калофер. Прокурорката обаче приема, че той е карал с около 70 км. в час, при което не се замисля, че ако това е вярно, той не би могъл да бъде на мястото на катастрофата в часа, в който тя стана. Налице е грубо пренебрегване от нейна страна на обстоятеллството, че водачът е пътувал с несъобразена скорост.
4. Времето беше мрачно, мъгливо, с чести превалявания на дъжд и дъжд със сняг. Това допълнително прави скоростта на пътуването несъобразена, но прокурорката е приела, че времето било сухо, топло и видимостта добра.
5. Виновникът за катастрофата е управлявал грамадната композиция без сключена застраховка гражданска отговорност, поради което аз не можах да получа обезщетение за претърпяните щети.
Когато прочетох нейното постановление за прекратяване на наказателното производство и отмяна на мярката за неотклонение подписка, воден от горните съображения поисках да говоря с нея. Разговор ми бе отказан с мотив, че не съм юрист и че поради това разговорът е безсмислен.

Подготвих писмо с горепосочените сведения и с приложено Постановлението на прокурорката, което утре ще изпратя до НС, ВСС и президента. Защото не знам дали тя е била "стимулирана" по някакъв начин от виновника да прекрати наказателното производство, но във всички случаи обстоятелствата, при които го прекратява ме карат да се съмнявам в нейния професионализъм и морал. Ще се опитам да го дам и в някои медии, въпреки че едва ли ще се намери някой да го публикува.
05 Декември 2012 22:34
При тази очеизвадна корумпираност и подигравка с правото и здравият разум на публиката и европейските институции от кандидатката, ако депутатите на Герб я изберат, то няма как да прехвърлят отговорността си на СДС (щото те я избират), а единствено ще покажат, че се гаврят с ЕК. Тогава наистина ЕК просто няма да има друг избор, освен неблагоприятен междинен доклад точно преди изборите. И ще го направи, защото не е само българското обществено мнение.
05 Декември 2012 22:37
а единствено ще покажат, че се гаврят с ЕК. Тогава наистина ЕК просто няма да има друг избор, освен неблагоприятен междинен доклад точно преди изборите. И ще го направи, защото не е само българското обществено мнение.


Не "ще покажат" - показаха, и не на ЕК, а преди всичко на нас. Гаврата е с нас.
Нито на ЕС (в частност ЕК) му пука как живеем, нито на мен ми пука за ЕС, докладите му и лицемерните им правила.
05 Декември 2012 22:37
При тази очеизвадна корумпираност и подигравка с правото и здравият разум на публиката и европейските институции от кандидатката, ако депутатите на Герб я изберат, то няма как да прехвърлят отговорността си на СДС (щото те я избират), а единствено ще покажат, че се гаврят с ЕК. Тогава наистина ЕК просто няма да има друг избор, освен неблагоприятен междинен доклад точно преди изборите. И ще го направи, защото не е само българското обществено мнение.


Брайтман,
аз мисля същото.
05 Декември 2012 22:41
Кокошева още не е извадила най-силния си аргумент - всички които й надничат в измекярската паничка са завистници.

БКП-КДС в стремежа си да си направят фалшива "независима" съдебна власт са създали един Франкенщайн, който непрекъснато копира и имитира просташките номера на "батковците" и в много отношения ги задминава - имат дългогодишен опит в мошеничества и далавери, това им е работата.
05 Декември 2012 22:41
Ще се опитам да го дам и в някои медии, въпреки че едва ли ще се намери някой да го публикува.

Митев,
за разлика от въпроса с табелите, който е окончателно неактуален, то този с тази прокурорка е точно на дневен ред, така, че с това дали ще го публикуват ще покажат доколко наистина търсят истината и доколко са зависими, а истината не ги интересува.
05 Декември 2012 22:54
Каратистът Бойко Борисов отново приложи хитър бабаитски номер и успя с един удар да разсипе жалките останки на сДС и ДСб, при това удара си го нанесоха самите "десни".

Хвала на такъви Премиери!
05 Декември 2012 22:56
"СДС е най-старата партия вдясно, партия с име, партия, за която ние сме гласували, когато се сваляха комунистите. Кой друг да избереме - Иван Костов?".

Признавам, че има и моменти когато Борисов ме кефи.
05 Декември 2012 23:02
Митев, прокурорката може да е нямала вътрешна убеденост, че този който те е блъснал е виновен. Какво е причинило липсата на тази вътрешна убеденост можем само да гадаем. Параграфа трябва да знае - питай него.
05 Декември 2012 23:16
Ами че то горе си го пише. Вътрешната и убеденост се е равнявала на някоко хиляди евра. Дали в този случай, дали в друг.
А това, че нямало да говори с него защото не бил юрист е презюмция за вина. Нормалните прокурори обикновенно разговарят с потърпевшите, опитват се да им обяснят ситуацията и какво и защо те правят по въпроса.
05 Декември 2012 23:18
Weed361
Митев, прокурорката може да е нямала вътрешна убеденост, че този който те е блъснал е виновен. Какво е причинило липсата на тази вътрешна убеденост можем само да гадаем. Параграфа трябва да знае - питай него.Още по-интересен е въпросът защо е нямала вътрешна убеденост след като автотехническата експертиза беше установила по категоричен начин неговата вина и беше приложила заключението си към делото.
05 Декември 2012 23:20
Нормалните прокурори обикновенно разговарят с потърпевшите, опитват се да им обяснят ситуацията и какво и защо те правят по въпроса.


Амазон,
вероятно затова нормалните прокурори не биват предлагани за конституционни съдии.
05 Декември 2012 23:24
Ти на експертите ли ше вярваш или на прокурорката? Интересно ми е само дали се е срещала с другия шофьор? Тя пък се среща само с юристи - може пък да се е срещала с негов адвокат и така да се е "разубедила"
(deneb, нищо лошо не искам да кажа за адвокатите)
05 Декември 2012 23:26
То, ако ще избират Кокошева с всичките й апартаменти и офшорки, защо окепазиха Марковска? Баба Венета не изглежда по-оцапана от тази новата.
05 Декември 2012 23:28
Митев, ако не възразяваш, изпрати ми на пощата материалите да ги погледна. Заинтригува ме.
05 Декември 2012 23:32
Каратистът Бойко

Натисни тук
05 Декември 2012 23:34

Ти на експертите ли ше вярваш или на прокурорката? Интересно ми е само дали се е срещала с другия шофьор? Тя пък се среща само с юристи - може пък да се е срещала с негов адвокат и така да се е "разубедила"


Weed361,
тя историята продължи доста "интересно". Януари 2007 г подадох възражение до окръжна прокуратура Стара загора срещу Постановлението на Гугушева. Дори се срещнах с окръжния прокурор, който ми показа пострадалия си при катастрофа крак. Помислих си, че съм попаднал на правилния човек. Но не би. Отговор от него нямам и до днес. Но когато изминаха няколко години написах писмо до него с което поисках копие от някои документи за да се жалвам в Страсбург. Отново не получих отговор от него. Но получих обаждане от Бургас, от адвокатите на виновника с предложение за извънсъдебно споразумение. Всеки да тълкува това както си иска.
05 Декември 2012 23:36
Митев, ако не възразяваш, изпрати ми на пощата материалите да ги погледна. Заинтригува ме.


Денеб,
с удоволствие още утре ще ги сканирам и ще ти ги пратя. Надявам се че интернетпощата ти работи.
05 Декември 2012 23:47
Mitev
05 Дек 2012 23:36
Мнения: 14,595
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP

Работи.
06 Декември 2012 00:07
Тази не е Гугушева, а Гушева и така смърди около нея,че оня, Кабаиванов трябва да е с противогаз...
06 Декември 2012 00:26
"СДС е най-старата партия вдясно, партия с име, партия, за която ние сме гласували, когато се сваляха комунистите. Кой друг да избереме - Иван Костов?".

Оставяш парламентарните групи да издигнат кандидатури и подкрепяш онзи, който смяташ за най-подходящ.

06 Декември 2012 00:53
Ми каратист е Бойко Борисов:

Григор Лилов
05.12.2012 / 22:39
В таекуондото той успява да защити син пояс, а това е едно посредствено ученическо ниво. Не е бил изявен таекуондист - той никога не е имал един медал, една купа по простата причина, че никога в живота си не се е състезавал. Справките сочат, че Бойко Борисов има 5 състезателен дан по карате. Притежава обаче и онзи, който винаги изтъква - 7 дан с черен колан. Този дан е почетен! Наистина му го е дала федерацията. По онова време неин шеф е съдружникът му от СИК - Румен Николов-Пашата. Не го е получил заради победи на татамито (тепих - бел. ред.), а за "приноса си в развитието на каратето и на спортен клуб "Ипон" в популяризирането на спорта". Събитието се разигра през 2003 г. в НДК по времето на демонстрации по бойни изкуства във връзка с Японските дни на културата у нас. За церемонията по награждаването бяха поканени сенсей (учител) Тадаши Ямашита (10 дан) и японският посланик. Никой не ги беше предупредил за присъствието и основната роля на Пашата от групировката. Дипломати твърдят, че се е разразил тих международен скандал зад кулисите, но азиатската изтънченост накрая отстъпила сразена пред балканската напоритост. *** За редакцията - това са фактите, които са проверени и могат да се ползват. Аз самият ги посочих в "Тайния проект Бойко Борисов"
06 Декември 2012 01:05
бонго-бонго
06 Декември 2012 00:26

"Оставяш парламентарните групи да издигнат кандидатури и подкрепяш онзи, който смяташ за най-подходящ."


Ей за това "водачите на впряга" унищожиха най напред армията-единствения фактор който в даден момент можеше да спре редицата от "миризливи купчинки"предлагани ни най нахално.
06 Декември 2012 02:54
Марковска ще се окаже ангел небесен. Там имаше мижави дарения на нейния човек от неговите родители за мижави пари. Къщица в Бояна на 80 години. Гогушевата е връх на некомпетентност, лицемерие и корумпираност. Никога не е била садия. Къде са сега "Капитал" и "Дневник" да се бият в гърдите като бойци срещу корупцията. Един посредствен прокурор с огромни съмнителни сделки с майка си, която е пенсионерка и синче, което е добре пласирано ... какво повече чакаме, за да не ги издухаме?! Костов да плати пак на някой пърлячешки вестник...
06 Декември 2012 03:02
Митев, прати едно на канал 3.
Натисни тук да видите кой изпържи баба Венче и кой е Кабаиванов.
06 Декември 2012 05:34
партия, за която ние сме гласували, когато се сваляха комунистите. Кой друг да избереме - Иван Костов?".

Тиква, та дрънка.
06 Декември 2012 06:27
След мощен натиск от Брюксел, Марковска се заплете в лъжите си за имотни далавери и връзки със съмнителни типове. Това провали кандидатурата и за конституционен съдя.
Четири нови кандидата /един за съдя в КС, и трима за Главен прокурор/ обаче не се стреснаха от този факт, излезнаха от относителната анонимност на съдебната система, под прожектора на обществения интерес. И какво се оказа - поне за двама от тях - Гугушева и Цацаров има сериозни съмнения за имотни далавери и съмнителни връзки на техни близки и роднинни.
Нека да си го кажем в прав текст - за огромната част от нас няма грам съмнеие, че зад тези придобити по най-невъзможен имоти, дружествени дялове, дарения, стоят огромни подкупи, получени от кандидатите, за да решат определени дела по определен начин. Подкупи, подкупи и нищо друго.
И все пак човек не може да не си зададе въпроса - след като знаят, че след случая "Марковска" мнозина ще се заинтересуват как са придобити тези активи, защо все пак тези хора се кандидатират?
Моят отговор е много прост - Това са хора, които отдавна са загубили мярката за справедливо-несправедливо, добро-лошо, законно-незаконно. Нещо, което им е помогнало да придобият чуството че винаги са прави, че винаги ще се измъкнат, че това им се полага по право, че са недосегаеми.

Много прост отговор и много тъжен, ама друг нямам...
06 Декември 2012 06:40
Назрява голям проблем - от висшия съдийски "клир"(клир, щото всички са ашладисани за светци) няма нито един, който да не е използвал служебното си положение за да краде демократично и безнаказано! Няма НИТО ЕДИН достоен за Главен Прокурор, ни за Констуционен Съдия!...
06 Декември 2012 07:13
Това са хора, които отдавна са загубили мярката за справедливо-несправедливо, добро-лошо, законно-незаконно.

Бачо Кольо,
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД