:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 420,329,377
Активни 94
Страници 11,562
За един ден 1,302,066

Българин от Лондон протестира срещу мълчанието на българските власти

Отворено писмо
До Росен Плевнелиев, Президент на Република България
До Бойко Борисов, министър-председател
До Николай Младенов, министър на външните работи

До българските медии
Уважаеми г-н Президент,
Г-н Борисов,
Г-н Младенов,
Казвам се Димитър Димитров и от 3 години работя и живея в Лондон, Великобритания.
От почти година отношението на английските власти към българските емигранти е изключително негативно. Това рефлектира и върху отношението на обикновените хора в Англия към нас.
Г-н Президент,
Аз мога да разбера тяхното отношение. Защото те не правят разлика между честен български работник и просяк или крадец от ромски произход.
Но аз не разбирам отношението на България към този проблем. По-точно липсата на такова.
Ние сме третирани като най-долна класа хора. Защото такива сред нас наистина има. Но повечето от емигрантите сме отишли на Острова, защото тук, в България, няма място и работа за нас.
Аз работя в Лондон, но повечето ми пари идват в България. За да помогна на баща си да си оправи покрива. За да помогна на семейството си да живее нормално и да не изпитва лишения. За да мога и аз за месец поне да прекарам време с близките си, доставяйки си елементарни удоволствия.
И затова си мисля, че е крайно време България да се намеси. Да се намесите Вие, г-н Президент, г-н Премиер и г-н Външен министър. Защото посолството ни в Лондон е не просто „Мисия Лондон”. То е “Mission impossible”.
Отзовете мисията си в Лондон. Те са там, за да помагат на българите. А в най-добрия случай те не пречат. Но не защото правят нещо както трябва, а защото ги няма никакви.
Защо България позволява да насочват негативни кампании към нейните граждани, както пише в-к „Гардиън”?
Защо България позволява да наричат гражданите й „мърляви сънливци”, по думите на общинския съветник Ники Айкън. „Уестминстър е готов да плати хиляди паундове за вагони, с които да изпрати мърлявите сънливци от България и Румъния обратно вкъщи и да прочисти техните импровизирани лагери”, казва въпросният лондонски управник.
Защо позволявате тази дискриминация?
Аз съм европейски гражданин, както хилядите ми сънародници тук. И очаквам държавата, от която все още не съм се отказал и в която харча повечето си пари, да ме защити.
Но от Ваша страна – ни вопъл, ни стон.
Аз не се чувствам добре в Лондон. Но в британската столица аз не съм безработен. Или пък ниско платен. От друга страна – аз работя повече от всеки поданик на Нейно Величество. И знам, че така съм ценен и за Великобритания, където плащам данъци и осигуровки, и за България, където харча спечеленото.
Очаквам Вие, г-н Плевнелиев, да направите нещо за нашия имидж на Острова.
Очаквам Вие, г-н Младенов, да направите визита заради проблема. Макар и маскирана зад дипломатическа среща по друг повод.
Очаквам Вие, г-н Борисов, да покажете на Вашия колега Камерън истинското лице на България.
Крайно време е да направите нещо.
Защото съвсем скоро ще дойде моментът, в който англичанин, щом чуе, че си българин, ще те заплюе на улицата.
С уважение и в очакване,
Димитър Димитров, на 35 години, от Варна и Лондон

Писмото е публикувано в сайта на Дарик.
78
5086
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
78
 Видими 
30 Януари 2013 00:13
Внимавай за какво се молиш, че може и да ти се даде!
Единствено се опасявам да не стане като в традиционната българска разговорка с Бога, "Аз ли се, Господи, криво молих, ти ли ме криво разбра?"
30 Януари 2013 00:15
Че то и ние в България също очакваме да се прави разлика между честен, трудещ се гражданин и крадец и/или просяк от ромски произход. Ама нейсе... Сичкото сиган иска кифтьета. На наш гръб. И от нашия джоб.
30 Януари 2013 00:44
Това писмо поне е искрено и насочено към правилните адресати. За разлика от вчерашното, /апропо къде изчезна?/.
30 Януари 2013 00:46
Протестно писмо срещу дискриминационно отношение започва с дискриминационно съждение. Малко ви е, г-н Димитров. Още дискриминация ви трябва.
30 Януари 2013 00:49
Плевнелиев вече предприе някои мерки да коригира българския имидж на Острова, но те едва ли ще помогнат на Димитров особено. Например в новогодишното си слово той представи пожертвалия живота си Пламен Петков с обява на английски език, чрез колаж, който имитираше страница от английския "Телеграф", макар че всъщност бяха заимствани, но без да се цитират и верятно без разрешението на "Телеграф", заглавието на статията на Ed West "Plamen Petkov, the Bulgarian electrician who laid down his life to save a drowning girl" и снимка от същата статия, която в оригинала е коректно обозначена като photo: Sussex Police. Вероятно с поведението си Плевнелиев е искал да покаже, че като глобалист българинът не признава нито границите, нито законите, затова няма значение дали ще се лепи снимка от Нюйорската стокова борса, Скалистите планини или английски вестник - важно е да е шарено и да радва окото. С което всъщност отговаря предварително на въпроса на чужденците, които случайно попадат в България, защо у нас е прието названия на фирми, сгради и магазини да се изписват само на английски, въпреки че той не е официален език у нас. Отговорът е съвсем прост - за нас чуждото винаги е по-хубаво.
30 Януари 2013 00:52
Димитър Димитров, на 35 години, от Варна и Лондон

Уж голямо момче (ако въобще съществува от плът и кръв), а пък какви детски желания има. На базата на какво очаква да имаме положителен имидж на Острова - WW I, WW II, Студена война, български чадър, Богдан Дочев ? И по какъв начин, който и да е български президент би могъл да го полира поне малко ?
30 Януари 2013 01:01
Плевнелиев не се интересува от емигранти, освен като наближат избори (президентски). Извод: спасявайте се поединично. Вземайте пример от македонците. Те, горките, като не могат да влязат в ЕС, влизат там поединично.
30 Януари 2013 01:13
Поздравления за писмото на нашия сънародник в Лондон, Димитър Димитров
Крайно време беше някой да напише такова писмо. Президент, министър председател и парламент са срам и позор за държавата България. Медиите също.
Всички имигранти трябва да го подкрепим, а и не само. На който му е останала някаква чест и доблест естествено.
30 Януари 2013 01:15
...спрете детските и майчинските на калпак за да намалим гетата...същите пари заделете за стипендии за учениците за определен успех...и чакайте положителни резултати след около 20 години...

...в противен случай имиджа на България от трагичен ще става драматичен и от година на година ще затъваме все по-мощно и по-мощно...

...направете реформа в съдебната система и вднедрете модел, който функционира добре в някоя от силните страни в ЕС...
30 Януари 2013 01:29
Димитров

На светлинни години от самохвалния пасквил на максимбехаровото вундеркиндче!
30 Януари 2013 01:35
Добре започна с оставките, нека продължи, а не само да разсмива посланиците и сяда (яде) на чужди софри. От тия писма е редно да уволни МинистЕра на външните работи и отзове посланика ни в Лондон-предсрочно, защото досега не една протестна нота, а цял том епистоларна кореспонденция трябваше да бъде написан!
Нека не забравяме, че поданиците на her Majesty не се проявяват особено в добра светлина у нас и по света, но това не се отнася до всички тях.
Прави са сънародниците ни да искат адекватно отношение от представителите на властта. Не може български граждани да бъдат изкупителната жертва за некадърното управление и икономическа рецесия на острова и Европа. Но затова не е виновен Камеран, с когото Борисов се прегръщаше и фамилиарничеше, а самият той заедно с нефелните Младенов, Плевнелиев и никому неизвестният синекур-посланик.
Отговорността за калпавите назначения е на МП, а останалите са добре възползвали се хрантутници, чийто срам и заплати плащаме всички ние.
Пламен Петков, момчето хвърлило се да спасява британски граждани е БЪЛГАРИН и светлата му, геройчна памет не заслужава низшото, долно гаврене от страна на Камеран и незаинтерисованото, нихилистично поведение на Младенов и българската мисия.
Това, че политиците без значение дали са англичани или българи могат само толкова и са неспособни, не е оправдание.
В случая се плаща с човешки живот и национално достойнство-все високи и неоценими стойности, които са неизмерими с няколко оставки, но те са просто задължителни!
30 Януари 2013 01:38
Браво!!!
30 Януари 2013 02:25
Защото те не правят разлика между честен български работник и просяк или крадец от ромски произход.

Ами значи трябва да се върнат в личните документи графите за народност и религия, които бяха премахнати през 1979 г., при смяната на имената на циганите и като подготовка за смяната на имената на турците.
30 Януари 2013 02:30
Това е едно добро, достойно начало на Димитър Димитров за пришпорване на ленивата, тромава, мудна, незайнтерисована българска бюрокрация, но е крайно недостатъчна реакция.
Следващата стъпка е един протест, по подобие на иницийрания от нашите сънародници в Холандия със съответните плакати и гюрлутия обвиняващи английското правителство в ксенофобия, расизъм и дискриминация. Англичаните са особено чувствителни и страхливо-притеснителни към тия обвинения и особено в расизъм, а в случая е точно такова и то безотговорно подето от Министър председателят им (Камеран си беше забравил детето в един ресторант).
30 Януари 2013 02:32
Българин от Лондон протестира срещу мълчанието на българските власти

достойна позиция
30 Януари 2013 02:39
Аз не се чувствам добре в Лондон.


Като не се чувстваш добре - багажа на суджук, чорбаджията друг.
Гонят ли те - бягай, дават ли ти - вземай.
Свят голям - работа много.
Неканените натрапници никой никъде не ги обича.
Не съм точно емигрант, но от 17 години работя с хора от различни нации по целия свят. Не съм видял лошо безпричинно отношение към българите. Както се изказваше един от българските работници - не ни обичат, защото не им позволяваме да ни се качват на главата. Добрия работник всеки го обича, иска и търси, независимо от коя нация е. Ама като кажеш на супервайзъра си "По-малко от мен никой няма да работи, повече от мен никой няма да получава", "За тез пари - толкоз" или "Ти ако си дошъл да работиш, аз съм дошъл за пари" - как да те обичат?
30 Януари 2013 02:40
Brightman,
по време на едни скорошни вълнения започнати от араби, англичаните подчертаха, че лицата са с английски паспорти, но арабска идентичност.
В случая българите във Великобритания са изкупителната жертва на некадърното управление на Камеран. Тъй като неговият посланик в България, за разлика от нашия е много разтропан и не спи, то ние ще бъдем "жертвеното агне" любезно предоставено им от Борисов, Младенов и глухонемия ни посланик.
Ако ние сами не уважаваме себе си и не защитаваме собствените си интереси, каква реакция очакваме?
30 Януари 2013 02:43
Очаквам Вие, г-н Плевнелиев, да направите нещо за нашия имидж на Острова.

И какво може да направи, след като ти сам признаваш, че този имидж е създаван от обикновени български граждани пред обикновени британски граждани в ежедневното им съприкосновение ?
-
Нито Плевнелиев или друг е в състояние да промени мнението на обикновеният англичанин видял циганските катуни и българските им лични карти. Вероятно трябва да каже, че това не са българи, а цигани, но няма да го направи от криворазбрана "политическа коректност", което пък няма да позволи на англичаните да разберат, че българите не са мургави.
-
Нито Плевнелиев или друг е в състояние да наложи цензура на британските медии и да забрани на британските политици да се опитват да изтъкват Британия, като прекрасно място служейки си за фон с България.
-
Нещата могат да се променят по два начина - вписване в личните документи на народност и религия, и рязко повишаване на благосъстоянието в България, което пък няма как да стане, докато Борисов са прави на "отличник" по мизерия.
30 Януари 2013 02:53
Mura,
може да се отправи протестна нота единствено, ако има клевети. Такива, обаче поне на мен не са ми известни. За личните отношения правителствата няма как да се намесят и да задължат някой да почне да харесва някого.
-
Възможно е друго, но не е много редно и ще навреди на туризма - да се предприеме кампания в България, чийто носител могат да бъдат българските футболни агитки за проява на демонстративно лошо и унижаващо отношение към английските туристи и англичани пребиваващи в България. Лошото е, обаче че навлизаме в една студена война в която потърпевши ще бъдат най-вече невинни персони и от двете страни.
30 Януари 2013 02:54
И какво може да направи, след като ти сам признаваш, че този имидж е създаван от обикновени български граждани пред обикновени британски граждани в ежедневното им съприкосновение ?

Не е съвсем така. Англичаните от години мрънкат срещу поляците, които са около 4 милиона, но в случая е по-лесно да замажат проблемите си с българите. Мислиш ли, че са толкова тъпи и прости да не могат да отличат българските/румънските роми? Определено не са! Просто не искат да видят очевАдното и са я подкарали по инерцията на управляващите. (Сред англичаните битува мнението, че българите са тъмни, като арабите и индийците).
Камеран е преценил, че ние можем да платим цената на неуспешното му управление и умело се възползва от предоставената му възможност.
Ако оня глухоням посланик помоли принц Кирил или бившият посланик Станчов за разрешаване на проблема всичко ще приключи без излишно нагнетяване. Има решения, но липсва информираност, заинтерисованост, инициативност и воля.
30 Януари 2013 03:07
Ако оня глухоням посланик помоли принц Кирил или бившият посланик Станчов за разрешаване на проблема всичко ще приключи без излишно нагнетяване.

Това евентуално би било възможно само относно медийни публикации и партийни изяви и то само при условие, че всички те се командват и режисират от един център. В малка мафиотска олигархична България всички медии и партии не се командват и режисират от един център, ти очакваш това да е така във Великобритания.
-
На личните впечатления и мнения на хората няма как да бъде повлияно. Ако току що те е обрала циганка в трамвая, то дали може дори най-скъпо пратената и масова кампания да те убеди, че циганите не крадат ?
---
Трайният изход е повишаването на жизненият стандарт в България, възстановяване на промишленият и технологичен потенциал, на политиката на национално достойнство и реални постижения.
-
Не те знам, колко си възрастен, но едно време гледахме и си представяхме китайците с колелетата и рикшите газещи калта. Сравни сега днешната представа и отношението към китайците. Само дето разликата в представата и отношението е плод на разликата в постиженията в Китай.
30 Януари 2013 03:09
Ние сме третирани като най-долна класа хора.


Митко Бербатов и Васко Василев и тях ли така ги третират?
30 Януари 2013 03:21
Tвоите предложения са с дългосрочна реализация, а решението трябва да е СЕГА, в близкото бъдеще. В случая липсва желание и воля. А и по света не само българските роми крадат. Дори напротив под угрозата да бъдат екстрадирани "си налягат парцалите" ,(самите те предпочитат да емигрират в Германия).
Пак ти казвам, че Камеран в частност умело се възползва от нас.
Имаме различни мнения за разрешаването на проблема, но колкото по-различни толкова по-добре.
Жив и здрав!
30 Януари 2013 03:30
аз търся решението СЕГА

Единственото решение сега е да се започне кампания в България срещу англичаните посещаващи страната и единствените, които могат да я реализират са футболните агитки. И пак казвам, че това ще има отрицателни последствия върху туризма и ще пострадат невинни хора.
-
Ако, обаче въпросът е сега Максим Бехар да вземе едни пари и част от тях да оправдае с разписки от Станчов или Кирил, то това е друг разговор. Само дето ефект по формалният повод на източването на тези пари няма да има.
30 Януари 2013 03:40
А точно след година "проблема" ще е разрешен от самосебе си. И последните ограничения за българи и румънци във Великобритания ще са отпаднали, "прогнозираното" от английските медии и политици нашествие няма да се е състояло и въпроса ще отпадне по същият начин, както отпадна въпроса за края на света на 21 декември 2012 г..
-
Поляците са от същият климатичен пояс и преселението им е нормално. Ние сме южняци и не напразно основната българска емиграция е към Гърция, Италия, Испания.
30 Януари 2013 03:48
Ако, обаче въпросът е сега Максим Бехар да вземе едни пари и част от тях да оправдае с разписки от Станчов или Кирил, то това е друг разговор. Само дето ефект по формалният повод на източването на тези пари няма да има.

Нямах това пред вид, просто импровизирах на прима виста.
Неприятното и дразнещото в случая е, че Камеран умело се възползва от българската инертност, защото му позволяваме.
Ако българите направят един протест в Лондон по подобие на тоя в Холандия, обяснят с доводи и цитати от статии в английската преса, защо протестират и изразят обидата си от нетолерантното отношение на английското правителство, а не на англичаните като цяло ще бъде много по-етично, целесъобразно и разбираемо от футболните агитки.
Обвинението в проява на ксенофобия, расизъм и дискриминация не е за подценяване и не следва да бъде подкрепяно.
30 Януари 2013 03:58
Поздрав на варненецът Д. Димитров за това писмо!
Нескопостниците, към които се е обърнал, обаче са толкова далеч от реалността и нищо няма да направят, не защото не искат, а защото не могат и няма да имат дупе, поне да опитат. Когато си се навел с гол задник насред Европа-площада, никой няма и да те пита защо си в тази поза, просто ще се възползва и ще отмине мълчешката нататък, по своите си работи. Англичаните, и не само те, имат меко казано пренебрежително отношение към нас, българите, не от днес. И не са само сегашните ни управници виновни са за това. Сами сме си постлали сламенника, на който лягаме сред бълхи и скорпиони. Трябва да се спрявяме колкото можем, разчитайки на себе си. Гурбетчийството нивга не е било лека работа. Какво да кажат българите, решилите да се заселят в чужбина? Никой няма да облекчи униженията и пренебражението пред което сме изправени по белия свят. Само ние сами можем промени това отношение - с достойното поведение на нормални европейски граждани! Европейците няма да ни залюбят заради тъмните ни очи и бяло лице, а зарад силните ни ръце и доброто сърце. Бавно, с години ще трябва да трупаме добро име, още повече, че рушащите го не си поплюват. Как европеецът (англичанинът в частност) да ни харесват и уважяват, когато вестниците им пълни са с простащините, които сеят по света наши сънародници (не само цигани!) ката ден? Над 1.5 милиона българи са напуснали България и са по света. Но управниците ни хич и не се замислят какво значи това. Тям през оная работа за изгнанниците. Ако пратим по някой долар/лира/евро дома, добре, ако не, за тях все тая. Ние не сме им интерестни. Затова и от над милион потенциални избиратели, оня ден на референдума са гласували под 5000 души.
Не ни искат в България, не ни признават, не сме им нужни. Че и не само на управниците. Много са хората, дори в този форум, които ни гледат накриво и не искат да знаят к'во и как сме. Българинът не го е грижа за него си, камо ли за "безродниците" извън страната. Характер, к'во да го правиш. Свикнах. Оправям се някак. Оправяме се.
Проблемът с лошия ни имидж има лесно решение - паспорти да се издават при определени условия! Не отговаряш ли на тях - няма паспорт, не можеш да излезеш зад граница. Пръднята ще си я чуваш и миришеш сам. Но-о...
Правата на човека! Господ ни бил създал равни, с равни права. Господ - да, но ние нито сме еднакви, нито ще станем. Та поради тази причина и подходът трябва да е индивидуален. Комуто не се харесва - да се поправи според Изискванията и Правилата - изписват се, публикуват се и на всеки според постиженията. Човек станал, Човек го имаш. Животно останал, ми за животно го имай и като такова го третирай. Докато не се въведе мяра ще е така. Расистко било! Не-човешко било! Ама добър е Господ, нека и ние сме като Него! Добре, щом е така няма и да се оплакваме. Ще търпим и като Данко, с изтръгнато сърце, ще осветаваме пътя. Белким изведем всички ни изот невежествено битуване до Възлюбеното Същество - Човека!
Ха, дано.
30 Януари 2013 05:41
FOTON GYURO,
/:/ "...Не ни искат в България, не ни признават, не сме им нужни. Че и не само на управниците. Много са хората, дори в този форум, които ни гледат накриво и не искат да знаят к'во и как сме. Българинът не го е грижа за него си, камо ли за "безродниците" извън страната. Характер, к'во да го правиш. Свикнах. Оправям се някак. Оправяме се..."
...........................................................................
Май си в голяма ГРЕШКА?!
Кой НЕ ви иска в България- родителите ви ли, близките ви ли, приятелите ви ли, непознатите ви ли?!
НЕ вярвам?!
Аз, лично, искам да си дойдат в България ВСИЧКИ кадърни български-Граждани-емигранти(НЕкадърните не ги искам да се връщат - тук си имаме достатъчно!)! Искам ги да се върнат, за да нарасне броят на кадърните български Граждани в България- и те да станат кадърни полицаи, кадърни прокурори, кадърни съдии, кадърни политици, кадърни бизнесмени и т.н. ТУК, в България, за да оправят с кадърността си Родината си!
Нормално и естествено е НЕкадърниците във Властта и в бизнеса тук, в България, да НЕ ви искат вас, кадърните български Граждани-емигранти, тук в България- те нямат интерес да им "изядете хляба" и постовете им, конкуренти сте им!
Но, такъв е Животът! БОРБА, всекидневна! Ама вие сте се отказали да се борите тук- "дезертирали" сте там! Е, ваше Право е да постъпвате както намерите за добре(ваше добро)- с всички последици от това за вас! А ние, тукашните, ще продължаваме да се борим- колкото и както можем!
30 Януари 2013 06:49
Затова и от над милион потенциални избиратели, оня ден на референдума са гласували под 5000 души.
30 Януари 2013 06:59
Затова и от над милион потенциални избиратели, оня ден на референдума са гласували под 5000 души.

Защото няма електронно гласуване!?Защото данните на желаещите да гласуват бяха"изпуснати" в пространството

Скъпи Димитров,печели парите си навън и си ги харчи навън!Отрежи си "пъпната връв"и остави плачещите ти роднини да се оправят сами.Вземи семейството си при себе си и дай на децата си по-добро бъдеще.Вземи си чуждо гражданство и се чувствай горд ,а не,като българин.Само така ще постигнеш духовно равновесие.
Тук никой няма да те разбере.
30 Януари 2013 07:02
Имам приятелка студентка във Великобритания. Красиво момиче, с акъла си, отговорно дете. За поредната курсова ги разделят на групи, с още две студентки, моми натурални ингилизки. Последните не си мърдат нито дупетата, нито мозъците, за да направят нещо за изпита. Оценката обаче е обща. Нашето момиче ходи по библиотеки, пише, струва, онези не благоволяват дори да се съберат заедно- въобще не им дреме. Преподавателят дава някакви консултации, вижда, че идва само българчето, очевидно е наясно със ситуацията, но си трае. Накрая моята позната изкарва супер оценка и тези които не са положили грам усилия намазват, въпреки, че всички са наясно, че нямат абсолютно никакъв принос към курсовата и представянето. И тя ми казва- въобще не ги интересува, ще си вземат ли изпита или няма да го вземат. Нито ми се обадиха, нито дори не ме попитаха какво се случва. Аз обаче не мога да си позволя да ме скъсат... Та така, г-н Камерън...
30 Януари 2013 07:34
Очаквам Вие, г-н Плевнелиев, да направите нещо за нашия имидж на Острова.
Очаквам Вие, г-н Младенов, да направите визита заради проблема. Макар и маскирана зад дипломатическа среща по друг повод.
Очаквам Вие, г-н Борисов, да покажете на Вашия колега Камерън истинското лице на България.


Градски,забравил си да споменеш в призива си и министер ЦЦ и новия ГЛАДЕН ПРОКУРОР, защото те знаят за измамените поданици на НВ от българската строителна мафия,а също и за напхапаната от бездомни кучета и впоследсвие починала англичанка.

ПП.И аз като кифлата да питам редакцията на Сега, защо скрихте писмото на адвокатската щерка,завършила във Великобритания престижен университет,до член на английския парламент.Постъпила молба от нея или автоцензура?
30 Януари 2013 07:58
Натисни тук
30 Януари 2013 08:04
И 17-те картинки в горния ми линк плачат за контра картинки.
30 Януари 2013 08:14
„Уестминстър е готов да плати хиляди паундове за вагони, с които да изпрати мърлявите сънливци от България и Румъния обратно вкъщи и да прочисти техните импровизирани лагери”, казва въпросният лондонски управник.

При подобни изявления няма как да няма реакции. Така че поздравления на г-н Димитров! А на тези съфорумци, които редовно прехвърлят вината на някои гърци върху гърба на целия гръцки народ, нека този казус служи като поука и повод за размисъл.
30 Януари 2013 08:15
Митко, батьовото, върни се тук!
Стига си подгъзувал на хора, които не заслужават. Ела да помагаш на България отвътре!
Виж какво прави максимбехаровото отроче.

ГЕРБ и ГЕРБаризма са опасни за България!
30 Януари 2013 08:47
Брех - в смисъл държавата ни, начело с онези мижитурки дека сме избрали да ни управляват, трябва да прави повече, че да може българите които работят и плащат данъци в чужбина да се чустват по-добре? Какво беше казал Кенеди за индивида и държавата? Да не се окаже актуално в тоз случай.
30 Януари 2013 08:47
Пълната олигигофрения по хората е отражение на пълната олигофрения на медиите.
30 Януари 2013 08:53
Aгент Карак със собствен принос в оскотяването.
Нали Бока вече пада? Какъв е проблема?
Островитянския ПЕС ще ни разцелува на пристигане на Довър, ще отреже кабела на скенера за камиони и пей сърце.
30 Януари 2013 08:55
Това "писмо" отгоре доказва , че когато сам се мразиш, омразата на другите към тебе е най-малкия ти проблем.
30 Януари 2013 09:05
Това "писмо" отгоре доказва , че когато сам се мразиш, омразата на другите към тебе е най-малкия ти проблем.

Много вярно изказване лузър. Остава само и да се подпишеш под него с трите си имена. Ако ти стиска де. Щото аз досега лузър, на който да му стиска не съм срещал. Ти едва ли ще си изключението в случая. Съдейки по творчеството ти дотук.
30 Януари 2013 09:28
Димитров...но Рапона ще ви се разсърди...
30 Януари 2013 09:34
Видяхме как се отнасяше към българските граждани десният Саркози...и сега Камерън...все дружки на Рапона в ЕНП.
30 Януари 2013 09:36
Много точно е усетил дори и от Лондон работата на институциите у нас! И грижите им, и професионализма им, и патриотизма им, и влиянието им пред сродните организации в ЕС, и на уважението на което се радват в страните членки на ЕС, и директната оценка на чуждите политици за българите и България... Все резултати от денонощната работа на българският политически елит ... Не само при най- доброто правителство, но и при всички управлявали през годините на прехода. Не правя никакви сравнения с правителствата преди 1989, защо те са безвъзвратно в историята и близо четвърт век се кове най- новата демократична история на страната без тях и са постигнатите грандиозни успехи в строежа на прогресивното демократично общество...
30 Януари 2013 09:47
Две повиквания към автора да се върне. Ама дали ще го направи? Отговорът е "НЕ!" По една много проста причина. Тук няма светлина в тунела.
Тук:
- следващият референдум ще е за космодрум до Пазарджик;
- нагъл човек обяснява, че се сърди задето гладни хора със златни пръстени му пращат кромид, плюе ги, и после отива там с цялото си безочие;
- мнението на хората няма значение; значение има само мнението МУ;
- животът на хората няма значение;
- препитанието на хората няма значение;
- да продължавам ли?

Какво ще привлече Димитров обратно тук? Пак ще е в циганията, пак няма да има права, пак няма да е щастлив. А, и ще е част от българите в България. А не в страна от белия свят.
Апропо - защо англичаните ни клеветят за маймунски звуци на стадиона, а ние за тяхното отношение си траем? Че то е същото. Ама нали сме се навели на площада, както прочетох по-горе...
30 Януари 2013 09:49
Ех Димитров, избори идват, а такива като теб няма да спечелят следващия мандат на боците.
Както разбирам, справяш се с живота, но искаш и човек да се чувстваш. Е и ние искаме, но като се казва в една реклама "Това да не е банка ДСК (то и нея вече я няма, такава като в рекламата).
Сливай се с околната среда, макар и това не е лесно сред толкова пакистанци, индийци и всякакви други британци.
30 Януари 2013 09:52
Като ми пееш Пенке ле ... това ще бъде отговора на Правителството и Президентството. Де се е чуло и видяло Те да отговарят на обикновено хора, Те говорят само с извънземни
30 Януари 2013 09:54
Страхувам се, че от това писмо няма никакъв смисъл. Българите и румънците са просто случаини жертви в една много по-голяма игра на британското правителство. Нищо лично.
30 Януари 2013 10:05
Аз съм европейски гражданин, както хилядите ми сънародници тук. И очаквам държавата, от която все още не съм се отказал

И очаква да му повярваме
30 Януари 2013 10:11
Ако някой си мисли че британците не знаят каква мусака се крие под общото название " Българин " - значи сте много наивни.
Знаят те много добре кой какъв е точно и какво прави.
Достатъчно е даден индивид да се "засвети" час - два на даден обект и вече е класифициран.

Просто наложената от либералите политкоректност не позволява да кажат официално :
Марине , заповядай и се хващай на работа , а ти , Манго - обратно за мааалата.
Затова са принудени да карат с едрио брус. Марин се чувства несправедливо дискриминиран че е в един кюп с Манго.
Ама кой ще посмее открито да го извади от там ?
А ?
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД