:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 411,975,981
Активни 138
Страници 12,237
За един ден 1,302,066

Борисов: Винаги съм сътрудничил на МВР, но не съм "Буда"

През 2011 г. Яне Янев пръв повдигна въпроса за агентурното минало на Борисов. Днес смята това за кьорфишек и бутафория
 
Премиерът Бойко Борисов категорично отрече да е бил информатор на ЦСБОП под псевдоним "Буда". Вчера сайтът „Биволъ“ публикува документ, получен в платформата за анонимно получаване на документи Balkanleaks, работеща на същия принцип като Wikileaks. От него става ясно, че Бойко Борисов е бил вербуван за информатор през 1996 г.
"Това е пълна глупост!", заявява премиерът Бойко Борисов пред в. "Преса". "Винаги сме помагали на МВР. Многократно съм сътрудничил на службите и винаги ще им сътруднича. Вероятно ЦСБОП са правили опити да се свържат с мен, писали са си предложение, за което аз не знам, но веднага са разбрали, че съм отказал, и са ме свалили от отчет", посочва Борисов. Според Борисов този документ излиза сега, за да "изкара нещо, което, дори и да е положително, да излезе лошо". "Слави Бинев и кръгът "Банкя", са в основата на това", смята премиерът.
"Когато сайтът "Биволъ" публикува един документ /предложението/, защо не публикува и другия - отказа за сътрудничество. Тогава всичко ще се види", призовава още Борисов.
Според документа на "Биволъ" на 9 декември 1996 г. Бойко Борисов е регистриран в оперативния отчет на ЦСБОП като информатор. Мотивът за вербовката е, че контактува с "оперативно интересни лица". Според водещия офицер кандидатът Борисов има качества и перспективи за регистрация в по-горни категории секретен сътрудник. На жаргона на службите това означава, че Борисов е дал съгласие да бъде агент-информатор, заведено му е "картонче" и в архивите се пазят негови донесения, подписани от водещия оперативен работник.
Видях това, което е публикувано и то ми изглежда доста достоверно. Става въпрос за сътрудничество с ЦСБОП - службата за борба с организираната престъпност. Това означава, че по онова време, през 1996 г., след като службата е решила да подходи по този начин да вербува Бойко Борисов за секретен сътрудник, е било оценено едно важно обстоятелство. За да бъде едно лице привлечено за сътрудник, то трябва да е част от тази среда, която представлява обект на службата. И тъй като тази служба се занимава с организираната престъпност, хората, които вербува тази служба, трябва да са част от организираната престъпност. С едно изречение: през 1996 г. ЦСБОП са оценили, че Бойко Борисов е част от организираната престъпност и затова са подходили към него да го вербуват, за да си създадат източник в тази среда. Това е изключително важно да се отбележи, казва бившият шеф на НСС Атанас Атанасов пред БГНЕС.
След тази информация, която е изнесена, би следвало да се създаде парламентарна анкетна комисия, която на първо място да изслуша Георги Петканов, Симеон Сакскобургготски и Петър Стоянов. Тези хора със своите подписи стоят в основата на назначаването на Бойко Борисов като главен секретар на МВР през 2001. Петканов като вътрешен министър е внесъл точката в дневния ред на Министерския съвет за назначаването на Бойко Методиев Борисов като главен секретар. Правителството е взело своето решение и това решение с подписа на Симеон Сакскобургготски е изпратено на държавния глава, а президентът Петър Стоянов със своя подпис е назначил Борисов за главен секретар през август 2001. Тези хора трябва да дадат обяснение и няма къде другаде да стане освен пред парламента, защото се касае за днешния министър-председател. Те трябва да отговорят дали са знаели, че назначават на най-висшата длъжност в МВР човек, който е от средите на организираната престъпност. И ако са знаели, какви са мотивите им за това. Ако не са знаели, кой ги е подвел и каква отговорност ще му се търси.
На подобни въпроси би следвало да отговори и тогавашната председателка на Държавната комисия по сигурността на информацията Цвета Маркова, защото тя е извършила проверката и му е дала допуск до класифицирана информация. Тя била ли е наясно, когато е извършена тази проверка, че е дала достъп до класифицирана информация на лице, което е свързано с организираната престъпност, заявява Атанасов.
Лидерът на РЗС Яне Янев, който през 2011 г., първи спомена "Буда", днес заяви, че зад твърденията за агентурно минало на премиера Бойко Борисов стои бившия вътрешен министър от БСП Румен Петков.
През юни 2011г. Янев изчете на пресконференция декларация на партията си, в който зададе поредица конкретни въпроси към премиера: "Какво му говори агентурният псевдоним на Държавна сигурност Буда? Какви функции е изпълнявал по време на възродителния процес и свързано ли е това със смъртта на хора? На коя дата е станал член на БКП и връщал ли е изобщо партийната си книжка?".
Борисов тогава не удостои въпросите с внимание.
Днес Янев заяви, че през 2011 г. не е обвинявал никого в нищо, просто задавал въпроси. Попитан откъде е имал информация, за да пита конкретно за псевдонима "Буда", Янев отговори, че преди време при среща с избиратели в Благоевград имал неформален разговор с тогавашния вътрешен министър Румен Петков, който му казал: "Ти знаеш ли, че за Бойко Борисов там има едно дело, което се казва "Буда". Затова тогава задал въпросите.
Днес Янев смята, че твърденията, че Борисов е бил информатор на ЦСБОП, са "кьорфишек и бутафория", "съшити с бели конци". Според него става дума за предизборна провокация на "определени ченгета от БСП", в основата на която бил Румен Петков. Експертиза на изнесените документи пък щяла да покаже, че те не са истински.

-------------
"Биволъ" е проследил съдбата на оперативния работник, вербувал Борисов - Младен Георгиев, и на началника му Спас Спасов, утвърдил регистрацията. Оперативният работник е бил шеф в охранителната фирма на Борисов "ИПОН", а в момента е на висша позиция в ДАНС. Началникът Спас Спасов, който е бивш кадрови служител на Държавна сигурност, е работил във фирма на Алексей Петров.
Интересното е, че през 1993 г. Бойко Борисов регистрира фирма заедно с Алексей Петров. Наричат я "Будоинвест“. Самият Борисов твърди, че тази фирма никога не е развивала дейност.
Предложението за регистрация на секретния сътрудник Бойко Борисов е подписано от оперативен работник, обозначен като НБ-22. С него се е съгласил (но подпис липсва) колегата му НБ-20. Предложението е утвърдено от началника на сектор "НБ" в ЦСБОП - подполковник Спас Спасов. Това е и единственото име с подпис в документа.
"Биволъ" припомня, че ЦСБОП всъщност наследява голяма част от Шесто управление на Държавна сигурност. Почти всички офицери в службата са бивши "шестаци". Такъв е и подполковник Спас Мирчов Спасов, разкрит с решение на Комисията по досиетата от 20.07.2010. След промените кадровият разузнавач от Шесто управление на ДС работи в МВР като началник на сектор от 26.03.1990 г. до 04.03.1997 г., после като началник на направление от 04.03.1997 г. до 19.11.1997 г. Освободен е от ЦСБОП на 48-годишна възраст от тогавашния директор Кирил Радев. Причината: подпомагане на групировките и теч на информация от службата към тях.
От март 2000 Спас Спасов работи в управата на фирма, свързвана с Алексей Петров - "Спартак Секюрити" (предишни имена "Виктория Инс" и "Спартак Живот"), става ясно от Търговския регистър. Съсобственик във фирмата и неин прокурист в периода 2007-2009 г. е бил Антон Петров - Хамстера, считан за дясната ръка на Алексей Петров и обвиняем за отвличания по делото "Наглите". От 2005 г. Спасов е и в управителния съвет на Спартак Интер Холдинг - С.И.Х., където мажоритарен акционер е "Лев Корпорация".
437
10728
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
437
 Видими 
04 Февруари 2013 08:29
***
04 Февруари 2013 08:35
OOOo днес тук ще гледаме нагледно колко е зле Свободата на Медиите, Цензурата и как Бойко контролира всички медии. Не изключвам и платени драскачи да обясняват колко е голям Другари, внимавайте с епитетите, клеветите и обидите. Все пак ТОЙ подслушва и Интернет - знае ви IP адресите
04 Февруари 2013 08:39
знае ви IP адресите

... моят в момента е от Амстердам, и кво викаш...?
04 Февруари 2013 08:43
на шкембе ко е докарал, ама който го е назначавал май не е бил в ред
04 Февруари 2013 08:44
"Когато сайтът "Биволъ" публикува един документ /предложението/, защо не публикува и другия - отказа за сътрудничество. Тогава всичко ще се види", призовава още Борисов.

Ами защото публикува за Цецо Кумецо, ама си трае за Моника.
За туй.
04 Февруари 2013 08:46
И на мен не ми се струва да е БУДА, по му мяза БУДАла.
04 Февруари 2013 08:50
Тцъ..Шива е.. Я само как реже лентичките..
04 Февруари 2013 08:53
Да видим правилно ли съм разбрал.
По време на лошия комунист Виденов имало един лош комунист Буда, който подливал вода на народните борци.
04 Февруари 2013 08:55
По време на лошия комунист Виденов имало един лош комунист Буда, който подливал вода на народните борци.
Ами не си разбрал правилно. Истината е, че един от лошите подлива вода на другите лоши.
04 Февруари 2013 08:59
писали са си предложение, за което аз не знам, но веднага са разбрали, че съм отказал
04 Февруари 2013 09:02
Не си разбрал, Сократе.
Не знам дали документът е истински, но ако е, той категорично доказва едно - премиерът ни е имал връзки с подземния свят.
04 Февруари 2013 09:03
Каквото и да изскочи от тая трънка, Бойко и на никнейм ги бие.
Нерде "Буда", нерде "Гоце".
А пък са "съсел" какво изобщо да говорим...
04 Февруари 2013 09:03
Освен Мутра, Боко се оказа и гнусен предател. Предавал е бойните си другари от Подземния свят. Тъп, нагъл, алчен и страхлив, без грам достойнство. Пълна гнус. И това леке още го искате за Министър-Председател ????
04 Февруари 2013 09:07
писали са си предложение, за което аз не знам, но веднага са разбрали, че съм отказал


Тъкмо досието "Буда" е документът, който дава субстанция на подозренията за "нерегламентираните услуги", които се извършват от "бандита-сътрудник" Борисов. Неясно остава кой за кого е работил. Дали организираната престъпност е "помагала" на службите, или обратното? Събитията разкриват хронологично една картината на пълна симбиоза на държавата и мафията, в полза на последната, която хронологично протича така:

1. Вербовчикът, под зоркото око на ДС, прави бандита специален сътрудник и така опъва чадър над бандитските му дела.

2. Вербовчикът се заиграва с бандитите, разкрит е, и е изгонен от службите заедно с шефа си - агент на ДС.

3. Вербуваният бандит (Борисов) назначава вербовчика (Младенов) за шеф в бандитската си фирма (ИПОН).

4. Низвегнатият шеф на вербовчика (Спасов) започва работа във фирми на друг вербуван бандит (А. Петров);

5. Бандитът става шеф на МВР (Борисов) и прибира под крилото си вербовчика (Младенов).

6. Бандитът става шеф на цялата държава, членка на НАТО и ЕС, а неговият вербовчик е втори човек в най-мощната секретна служба на тази държава (ДАНС).

Вече няма шанс никой да бъде разкрит и да бъде изгонен...


7. Вербуваният (Борисов) отказва категорично да е бил вербуван, но не коментира за какви услуги е назначил вербочика си а ) за шеф на бандитската си фирма ИПОН‌ и б)‌за втори човек в най-мощната секретрна служба на държавата.
04 Февруари 2013 09:07
От два дни размишлявам, опитвайки се да открия новина в тази новина. Не успявам. Някой да помогне?
04 Февруари 2013 09:07
Защо ли "Буда" новината за никого не е изненада? Защо ли биха ни изненадали новини като:

- С риск на живота си огнебореца ББ се хвърлил в огнената стихия и спасил малко дете...
- Победа и Златен медал за каратиста ББ, (черен колан)...
- С риск на живота си смелия охранител ББ предотвратява покушение..
- Неподкупен шеф на охрантителна фирма отказва предложение за сътрудничество на бивши комунистически специални служби..

Но на едно качество на ББ свалям шапка: умението да лъже нон-стоп и без да му мигне окото - за това се иска наглост и дългогодишна практика.
04 Февруари 2013 09:08
Всъщност, Тиквата е бил вербуван, за да издава хора от една част на организираната престъпност в полза на друга. Т.е. Тиквата е бил част от враждуваща престъпна групировка, която е търсела цаката на нейна конкурентка. Това обяснява последвалото назначаване в ИПОН и фирми на мутри изгонените вербални офицери.
04 Февруари 2013 09:11
Тъй като и тук,както бе и при "Мишо бирата",той бил набеден,то по аналогия ще има и тук Мишо.Чекайте странна кончина...
04 Февруари 2013 09:11
А пък са "съсел" какво изобщо да говорим

Кой е "съсел"
04 Февруари 2013 09:12
кончина


Нали имаш предвид само развръзка, финал?
04 Февруари 2013 09:12
"Серж" е "съсел"...
04 Февруари 2013 09:12
Новината е, че Боко освен ПРЕСТЪПНА МУТРА, е и предател. Ма то пък и това не е новина, Тиквата всеки ден предава националните ни интереси. 4 години вече го прави.

Запомнете имената Младен Георгиев и Спас Спасов - това са офицерите които са вербували Боко, а след тяхното уволнение, са били назначени от него.
04 Февруари 2013 09:16
Това обяснява последвалото назначаване в ИПОН и фирми на мутри изгонените вербални офицери.

Абе понеже знам, че мразиш мутрите, да те питам за Камен Пенков, който е бивш милиционер, бивш зам.вътрешен министър по време на тройната и постоянен собственик на агенция за сигурност "Скорпио".
Та, със сигурност знам, че е назначавал и назначава вербални и невербални офицери на работа при себе си.
Мутра ли е Камен Пенков?
04 Февруари 2013 09:17
"Когато сайтът "Биволъ" публикува един документ /предложението/, защо не публикува и другия - отказа за сътрудничество. Тогава всичко ще се види", призовава още Борисов.

Биволи, търсете докимента ! Знам че няма да го намерите, ама нейсе...
04 Февруари 2013 09:18
"Серж" е "съсел

Е и, какво общо има това със службите
04 Февруари 2013 09:18
Мутра ли е Камен Пенков?

Да, предполагам че е мутра Камен Пенков. А Министър-Председател бил ли е или случайно да е такъв в момента ??? Или викаш що да не го изберем през Юли, щом 4 години търпим проста мутра за Премиер, ко пречи да турим друга. Абе, дайте да си избираме само мутри в Парламента.
04 Февруари 2013 09:20
Е и, какво общо има това със службите

Със службите няма нищо общо.
Има общо с майтапа...
04 Февруари 2013 09:21
Хинина вече ни публикува изготвения списък от форумци. Сега какво? Камионетките ли да чакаме? Предизборно!

Схоластика

С тигрите- гимнастика.
Край морето-класика.
Доходи-фантастика.
В Европа-ластика.
Пред народ- схоластика.
Пунтове и пластика!
04 Февруари 2013 09:22
Не знам дали ви прави впечатление, но публикуваното в Биволъ е със заглавие "Досието "Буда"І" . Интересно какво ли ще публикуват в Буда ІІ.
04 Февруари 2013 09:24
Нали имаш предвид само развръзка, финал?

Не,и това,което води до нея.Като при суисиденцията...
04 Февруари 2013 09:24
Чудя ви се на акъла. Кога толкова много заобичахте тия мутри, та чак им подарявате Поста Премиер на Държава ?! Какви точно качества виждате в една Мутра, много моля амбриажа да ми обясни ей тука и в момента.
04 Февруари 2013 09:26
Мутра ли е Камен Пенков?

Темата е Бойко Борисов отрече да е "Буда" и всякакви ловки опити за разводняването и на тази тема трябва да бъдат стопирани овреме.
04 Февруари 2013 09:28
Мене ми е интересно, ако Искрето беше представлявала интерес за некои служби, а не само за "ВОГ" и "Венити Феър", какъв ли ник щеха да й турнат...
Сигурно нещо като Armando's Huge Mum...
04 Февруари 2013 09:29
"Когато сайтът "Биволъ" публикува един документ /предложението/, защо не публикува и другия - отказа за сътрудничество. Тогава всичко ще се види", призовава още Борисов.
Значи все пак е имало предложение за сътрудничество. А то се прави на база оперативни възможности на кандидата. При всички положения има и подадена оперативна информация от "БУДА" преди акта на това предложение.
04 Февруари 2013 09:30
Грешка на редакцията. Според "Биволъ" - Младен Георгиев е бил отстраняван през '97-а от МВР, а не Спас Мирчов Спасов. Между другото, странно съвпадение на имена с ген. Мирчо Спасов.

Иначе интересно че Бойко така и не загрява за какво иде реч. Било нещо положително да сътрудничиш. Но проблемът е фразата " същият... работи в среди и контактува с лица, представляващи оперативен интерес". Какви са тия контакти? Ще се намери ли един журналист да го пита.
04 Февруари 2013 09:30
Мене ми е интересно, ако Искрето беше представлявала интерес за некои служби, а не само за "ВОГ" и "Венити Феър", какъв ли ник щеха да й турнат.

Не ти върви шегата. Не става. Не е смешно. Вече не е. Ти не разбираш ли, гнусна мутра ни управлява !
04 Февруари 2013 09:31
Тиквата или Будата (не знам вече как е по-правилно да го наричам) започва да се обърква в лъжите си. Хем твърди, че не е агент Буда, хем че е сътрудничил на службите. Да приемем, че само е "сътрудничил" на службите, ами то тогава единствения начин да го прави е да бил от средите на мутрите. Започва сам да се злепоставя.
04 Февруари 2013 09:31
В досието "Буда" доста офицери от резерва на полицията и (някои от) службите намериха повод за коментар. Това лично на мен не ми е интересно. Интересно ми е мълчанието на тези, които действително има какво да кажат. Виси от доста време въпросът кой, как и защо номинира Борисов за най-високия професионален пост в МВР? Ако ъндърграундът около СИК, както се твърди, е пуснал шапка да посъбере някой лев за закупуване на генералските лампази на Борисов, то кой ... взе тези пари? В публичното пространство бе изпусната теза, от ген. Бриго Аспарухов, за номинирането на Борисов. С някаква цел, навярно по-широка от личното самоизтъкване и претенция за значимост, Аспарухов приписа този грях на себе си. Така или иначе, с това той свърза (не)удържимия възход на Борисов със среди от разузнаването, не от ЦСБОП. А това са твърде, твърде различни епархии.

СЕГА, контролирано, се изпуска информация за връзки на Борисов с ЦСБОП. Публиката захапа и задъвка тази ... примамка. Някой има надежда тя да бъде раздъвквана до изборите. Поне. Но, струва ми се, оттук нищо няма да излезе. Отново сливата спасява прасковата в контекста на един вече станал перманентен кризисен пиар. Може да се окаже, че досието "Буда"е една димка с мазен пушек, припалена не за друго, а за да скрие важното - кой постави в сърцето на българската правоохранителна система лицето Бойко Методиев Борисов и с това го изведе на оперативен простор за одиозната му политическа кариера. В това е истинският скандал. Фактът за вербуването, успешно или не, на лице от ъндърграунда от структури на ЦСБОП не може да е новина. Списъкът на "оперативно интересни лица", притежаващи карти за сътрудници на ЦСБОП или пък числящи се в картотеките им като такива, боя се, е стъписващо дълъг. Особено тези, имали ош-беш със служби и МВР като техни кадри, докато все още (дали?) са били на страната на българската държава.

ЦСБОП, ще се съгласите, не е могла да създаде подемната сила, изхвърлила Борисов към върховете на изпълнителната власт в държавата. Друга/и служба/и и други лица (по света и у нас) имат тази ... "чест". Да не им я отнемаме, а?
04 Февруари 2013 09:32
Тиквата отрича, щото го хвана шубе, некой от тия подземни среди да не му отмъсти за предателството. Много грехове натрупани има. И към авери-бандюги, и към народ, и към държава.
04 Февруари 2013 09:33
"Слави Бинев и кръгът "Банкя", са в основата на това", смята премиерът.

Къв е тоз кръг "БанкИ", в който той няма участие Срамота
04 Февруари 2013 09:34
Интересно какво ли ще публикуват в Буда ІІ.

а) Документи на унгарски
б) Други докумени, доказващи, че днес Буда изрече лъжа, отричайки да е Буда
в) Други труднообясними връзки на Буда с оперативни работници, разтворили над него чадър, на които той се е отблагодарил с назначения и разтваряна на чадър, когато взема властта
г) Връзки на Буда с внезапно починали бандити и/или с бандити, починали първите.
....
04 Февруари 2013 09:35
Каквото и да изскочи от тая трънка, Бойко и на никнейм ги бие.
То хубу, ама мен ме гложди ено съмнение - "Буда" знае ли кой е Буда? Ако не знае - то си е един плюс - необременено съзнание.
04 Февруари 2013 09:36
Борисов е един от най-печените бандите от 90-те години !
Гангстер от класа !

SIC духна свещичка под звуците на роял

http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/1995/11/27/1045108_sic_duhna_sveshtichka_pod_zvucite_na_roial/

Година след създаването си известната със спорна слава застрахователна компания SIC (Security Insurance Company), или просто СИК, се вижда на четвърто място сред застрахователите и мечтае за приходи от милиарди. По повод на светлата годишнина застрахователите с борчески дух вдигнаха коктейл, който беше уважен от видни личност предимно от банковите и спортните среди. "Нас, вас и другите, които сме поканили, но не дойдоха, ни свързват истинско приятелство и сърдечна дружба", прочете с известни приписания шефът на СИК Красимир Маринов-Маргин от лист, подвързан в алена папка. (Червеният цвят може да се окаже емблематичен за групировката, тъй като с него е оцветен и нейният символ.)
04 Февруари 2013 09:36
За контактите с медиите се нагърби инициативният Бойко Борисов, шеф на фирма "Ипон" (ангажирана и е охраната на Тодор Живков). Той услужливо уведоми, че хроникьорите ще бъдат допуснати в салона за 15 минути - от 19:30 до 19:45 часа. Малко по-късно Борисов агресивно съобщи, че вълнуващият оглед се отлага, а продължителността му ще бъде намалена с 5 минути. Охранителният бос проведе кратък инструктаж: журналистите да се движат в стегната група плътно около Борисов, за да не обезпокояват гостите. Неизживеният екскурзовод подкара ентусиастите към светските забележителности на СИК-коктейла. Въпреки надеждите на фотографите да уловят с обективите си шефа на Интергруп и едно от лицата на СИК Младен Михалев-Маджо той се оказа недостъпен. Очевидци твърдят, че Маджо не е пожелал да бъде сниман. Някои волно изтълкуваха това като жест към Красимир Маринов-Маргина, който прочете с микрофон в едната и папка в другата ръка семпло приветствие. Словата на Маргина бяха чути от застрахователи
04 Февруари 2013 09:37
Вероятно ЦСБОП са правили опити да се свържат с мен, писали са си предложение, за което аз не знам, но веднага са разбрали, че съм отказал, и са ме свалили от отчет", посочва Борисов.


Вероятно са правили опити да се свържат с него, но той им е отказал!

"Когато сайтът "Биволъ" публикува един документ /предложението/, защо не публикува и другия - отказа за сътрудничество. Тогава всичко ще се види", призовава още Борисов.


А такъв има ли? Всъщност, ако има такъв документ, Боцко няма да е изобщо затруднен да го публикува следващите дни.
04 Февруари 2013 09:38
Firmin-е,

Не си разбрал. Целта на тази публикация е поставяне на начало на разговор за криминалното минало на Борисов. Никой досега не смее официално да постави този въпрос на обсъждане. Да, ние тук знаем че е мутра. Доган го каза в прав текст. Но като цяло журналистите мълчат, тази тема е табу за тях. Чрез публикацията в Бивол се търси форма авторът хем да остане анонимен, хем обществото най-после да бъде информирано. Обаче, централните тв-та май все още мълчат. С публикацията се търси скандал, който най-после да засегне темата за миналото на Премиера. Време е това да стане. Дори е твърде късно, според мен.

Така че, в този смисъл публикацията Е новина.
04 Февруари 2013 09:39
Но проблемът е фразата " същият... работи в среди и контактува с лица, представляващи оперативен интерес". Какви са тия контакти? Ще се намери ли един журналист да го пита.

Не е никакъв проблем.
Когато някой поиска от охранителна фирма да пази негов имот, собственикът на фирмата трябва да провери дали същият имот не е пазен от "колеги". За да нема после ибре-дебре и олеле мале...
Всичко, което можеше да се "охранява", вече беше охранявано от разни нелегитимни мутри, затова просто е длъжен да ги познава и да си има приказка с тях.
Същото важи с пълна сила и за другаря Камен Пенков, де...
04 Февруари 2013 09:42
Чудя се, на какво сме свидетели в момента: на подемаща се кампания на медиите (и стоящите зад тях среди) срещу Борисов и ГЕРБ или на контролирано кръвопускане преди изборите, с цел да изтече и гнойта и мръсната кръв, за да може организмът да се съвземе за няколко месеца до лятото и да е отново във форма.
04 Февруари 2013 09:43
По това време ББ е бил кмет на София, избран с голямо мнозинство от софиянци.
Документа е един от поредицата компромати, организирани протестни мероприятия, атентати, стачки, заплатени хейтъри на Я,Гечев и А,Кухев и много други, които ще ескалират до изборите. Има специален отдел в БСП, които са майстори в дезинформацията. След малко ще видите просташките коментари на някои от тях.
Преди 4 години Сер заплати на еврейски специалист, в тази област, да ги ограмоти, но се оказаха поредните загубени пари.
Всичко, до което се докоснат тези хора мирише лошо. Как да им помогнем?
http://i.imgur.com/mQn7c4G.jpg
04 Февруари 2013 09:43
Когато някой поиска от охранителна фирма да пази негов имот, собственикът на фирмата трябва да провери дали същият имот не е пазен от "колеги".
Искаш да кажеш, че този дето е поискал да му се пази имота е забравил, че вече го е дал друг да го охранява.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД