:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 263
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Треньорът на "Лудогорец" се примоли за Мисиджан

Марселиньо вече е най-резултатният чужденец в българското първенство
СНИМКА: ОФИЦИАЛЕН САЙТ НА "ЛУДОГОРЕЦ"
Марселиньо
Димитър Димитров реши да обяви пред медиите, че има огромна нужда от Върджил Мисиджан. Треньорът на "Лудогорец" дори изрази надежда, че ръководството на клуба ще реши възможно по-скоро ситуацията с холандеца, който е изваден от първия отбор, защото отказва да поднови договора си. Димитров обаче посочи, че в момента има на разположение 16 играчи и връщането на Мисиджан ще му е от огромна полза.

След победата с 2:0 над "Берое" наставникът на разградчани призна, че освен недостига на футболисти голям проблем вече е натрупаната умора от насъбралите се мачове. А и недоволството на останалите извън титулярния състав.

"При нас има огромна умора, особено при крайните играчи - Вандерсон и Лукоки. Опитах се да дам ротация, но на някои постове нямаме хора. Заради това и Вандерсон получи контузия. Винаги има недоволни, защото играят 10 човека, а 10 са отвън. Трябва да се намери баланс", каза Димитров.

Първия гол срещу "Берое" отбеляза Марселиньо, като това бе 57-ото му попадение в българското първенство (б.р. - от 171 мача), все с екипа на "Лудогорец". По този начин 33-годишният бразилец стана най-резултатният чужденец в историята на А група и Първа лига. Той изпревари бившия играч на "Беласица", ЦСКА, "Локомотив" (Сф), "Пирин" и "Монтана" Маркиньос.

"Щастлив съм, това е моята работа, моят живот. Имам добър престой в България. Всяка година вкарвам поне по 10 гола. И тази година мисля да е така", заяви 33-годишният Марселиньо, който има и български паспорт и дори 7 мача с 2 гола за националния ни отбор. Иначе за "Лудогорец" e записал общо 243 мача и 73 гола във всички турнири.

1688
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД