:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 390,745,601
Активни 165
Страници 17,947
За един ден 1,302,066

Калоян Паргов предрича кабинетът да се самосвали във всеки момент

Кабинетът може да се самосвали във всеки един момент, защото за шестте месеца след третото правителство на Бойко Борисов последиците за страната са тежки. Това обяви на лидерът на БСП-София Калоян Паргов на заседание на организацията преди конгреса.
Според него управленски хаос и имитация на външно политически успехи в управлението били характерни за кабинета "Борисов 3", а страната била притисната от нерешени и полу-решени проблеми. „Свидетели сме на управленска демагогия.”, предупреди той членовете на Софийската организация на БСП.
Паргов критикува правителствения доклад за състоянието на националната сигурност. Русия не е заплаха за България, категоричен бе лидерът на БСП в столицата и настоя за отмяна на санкциите срещу нея. Според него има и провал в подготовката на европредседателството. „Започнахме да разкриваме истинското лице на модела ГЕРБ.”, подчерта социалистът.
Концесионер по интереси, това е ГЕРБ, по мнението на лидера на червените в столицата.

32
2318
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
32
 Видими 
21 Октомври 2017 11:51
Другарете одят подир коча и чекат нещо да падне...
21 Октомври 2017 12:00
Ех, тия червени шамани, бе... Цръвен Колю какво видя на фърления боб, че само на него вярвам от цоциолозите?

А и да се самосвали кабинетът, то какво, БСП излезе ли вече начело в класацията? Намери ли с кого да направи стаЛбилно правителство? Има всички шансове това да бъде последното управление на Герб, ама изглежда, че червените отново ще направят всичко възможно така, че да си останат в о-позиция.
Русия не е заплаха за България, категоричен бе лидерът на БСП в столицата и настоя за отмяна на санкциите срещу нея.

Кой и кога е налагал санкции срещу държавата Русия?
21 Октомври 2017 12:05
"...кабинетът да се самосвали във всеки момент." у нас в Граово на такива мечти се казва "надай се коньо на зелена трава, надай се ку.е на пияна жена"
21 Октомври 2017 12:09
Калоянчо, мези си бе, момче. Мези си. С хлебец сух, ако си нямаш друго, ама си мези. Щото тези приказки на трезва глава ...
21 Октомври 2017 12:10
Калоян Паргов предрича кабинетът да се самосвали във всеки момент

И електоратът му повярва, че днес е щастлив ден и отиде да изтърка по едно-две талончета.
21 Октомври 2017 12:12
Слуховете за преждевременната смърт на ГЕРБаджиите са силно преувеличени.
21 Октомври 2017 12:15
Калоян Паргов - това ли е Новия Другар, дето ще сменя Корнелия Нинова?
Новият фаворит на РУ.Овч?
21 Октомври 2017 12:24
Слуховете за преждевременната смърт на ГЕРБаджиите са силно преувеличени

Смъртта на Герб, бачо, беше дошла през 2013. Два месеца се искаха, за да стане факт на редовни парламентарни избори. Благодарение на предвидливи и навременни действия от страна на разни дълги инкасатори, и недотам дълги лидери, омесени с разни кораби и подводници с двойни дъна за разнасяне на бюлетини, Герб остана първа политическа сила. После дойде Мамин Прас, а още по-после целуффките на Орлов мост. И се стигна до пълна реанимация и реабилитация на мъртвеца. Толкоз.
21 Октомври 2017 12:25
А тролетариата на какво се надява? На третия път Боко с помощта на Варели да узурпира властта като Пиночет ли? Манфдата на ББ е сигурен колкото и оградата му.
21 Октомври 2017 12:25
Това май е мечтата на всяка българска опозиция от първия ден след избори: правителството "да се самосвали".
21 Октомври 2017 12:34
Бе най-добре Батюшката да ни освободи и да даде властта у ръце на др. Паргов. Що требе да се напиня...
21 Октомври 2017 12:37
Firmin,
ей тва е състоянието на бсп... факт, за съжаление. требе избиратели да се мобилизират - да се спечели властта. а властта - същата като на герб... ние и нашите да гушкат. щото ни докараха на власт.
21 Октомври 2017 12:45
Главната беда на позитановските политически мошеници е, че средното интелектуално ниво на членската маса е много по-високо от това на върхушката.

Проф. Евгений Гиндев, председател на научния съвет на Българския евразийски научен център, чуждестранен член на Академията на технологичните науки на РФ, член на английското дружество по надеждност и безопасност, ветеран от Студената война.:
http://gindev.blog.bg/drugi/2017/07/09/otvoreno-pismo-do-kolegite-i-priiatelite-ot-konferenciiata-a.1556034
... БСП не е лява партия – тя не защищава интересите на наемния труд. Не като такава е замислена и не като такава съществува. БСП като такава е най-успешния проект на прогнилата социалистическа партокрация и на световното задкулисие. Тя не съществува за да се бори срещу капитализма – каза го бившия председател на партията Сергей Станишев. Нейната задача е, от една страна, много изтънчена и подла, а от друга – в известен смисъл – хумана. Тя е създадена за да помогне на една голяма прослойка българи със социалистически убеждения, да се адаптират към установения капитализъм и да го преживеят като бедни до момента на изчезванито на прослойката поради биологически причини. Паралелно с това БСП тушира и амортизира народното недоволство до степен, да не влияе отрицателно върху установяването на капитализма и вписването в него на мизерно малка част от социалистическата партокрация. Трябва да се признае, че замислът е гениален! БСП е антикомунистическа партия! Затова лявите хора не трябва да очакват някакъв ляв завой в БСП, връщане към корените си или ясно изразена лява политика – това е химера. Тя ще съществува то тогава, докато БСП напълно изчерпи своето предназначение и след това доволна отиде в небитието. От социалдемокрация друго не може да се очаква, освен да бъде „честен” партньор на големите пари, на Глобалния проект, на Новия световен ред ...
21 Октомври 2017 12:48
Гладна кокошка от с.Крушовица просо сънува.
Калоян Паргов? Тоя пък кой йе ? От заховчетата и бибиянчетата...или Драго ми е -Стойнев или Мир.Чев ?!
"Младите" дихатели за вдигане на либидото на стринките към Партията -столетница ?
(снимка: натиснете тук)


21 Октомври 2017 12:52
Бе най-добре Батюшката да ни освободи и да даде властта у ръце на др. Паргов. Що требе да се напиня

Не щат, бе... Даваха им я, казвАха им да си сменят областни управители, министри да си назначават, да спрат корупцията и страха у народонаселението, ама отказАха категорично. О-позиция им дай на тях!
21 Октомври 2017 12:56
Само диктатори разпускат Парламентите!
21 Октомври 2017 14:06
21 Октомври 2017 14:19
На този другар да му организират време по някоя кабеларка нощно време заедно с другите врачки, те всичко познават и каквото предречат това става.
И така сто, двеста, триста години и ей ги на - куманизето на власт.
21 Октомври 2017 14:42
Пък моя кабелен оператор ми пуснал и секс канали...Що??? Има Паргов, Курнелия, за другите полови атлети да пиша ли? Що да се пиня пред трето и пето разрядни артисти, като са налице горните отличници...
21 Октомври 2017 14:46
Е те сега остана и низините да не искат да живеят по старому и имаме революционна ситуация. Абе младите членове на БСП учат ли марксизма-ленинизма или вече караме през просото на идеологическия фронт на бдителността?
21 Октомври 2017 15:24
Звучи като трикотаж. Римува са и с екарисаж. Ше играеме белот у недея. Що нема за кого да си пущиме гласчето. Не че е ного важно. Боли ги фара, те си играат игричките.


Обаче на човека му се не бега от големите пачки заради некви си президентски авантюри и пожизнена слава. Назе политиката ни не грее. Ние сал упражняваме правото си на гласуване.


Нема вече България. Има цецки и цецковчета, боковчета и кметчета, бръмбъзъци и насекоми, които ще бъдат забравени от историята. Има алчни и ненаяли се хищници, дето ще искат до последно да глозгат мръшавите кокаяци, де са останале. Те тава е. Гласувайте и са не бойте, ножа е дръвен.
21 Октомври 2017 16:17
Калоян Паргов предрича кабинетът да се самосвали във всеки момент

(снимка: натиснете тук)
21 Октомври 2017 16:41
тупан темно21 Октомври 2017 12:24
Слуховете за преждевременната смърт на ГЕРБаджиите са силно преувеличени

Смъртта на Герб, бачо, беше дошла през 2013. Два месеца се искаха, за да стане факт на редовни парламентарни избори. Благодарение на предвидливи и навременни действия от страна на разни дълги инкасатори, и недотам дълги лидери, омесени с разни кораби и подводници с двойни дъна за разнасяне на бюлетини, Герб остана първа политическа сила. После дойде Мамин Прас, а още по-после целуффките на Орлов мост. И се стигна до пълна реанимация и реабилитация на мъртвеца. Толкоз.

Мдааа... Ето така пропагандата на червената мафия от отрочета и кадри на БКП/БСП/ДС се мъчи да използва късата памет на хората и да представи творението на червената мафия и събратята им от руските служби - "Костинбродската афера", като конспирация на ГЕРБ. А тя беше изцяло насочена СРЕЩУ ГЕРБ. Крадецът вика "Дръжте крадеца!" Поради което се налага да припомним някои неща.

Офанзивата по свалянето на първото правителство на ГЕРБ удивително съвпадна с решението за спиране на АЕЦ "Белене". "Спонтанните" протести заради високите сметки за ток бяха своевременно оглавени от БСП и Станишев, но така и не добиха нужната масовост и категорична анти-ГЕРБ политическа насоченост. Заплахите на Станишев, че ГЕРБ и Борисов трябва да си ходят с добро, защото имало и друг начин, предизвикаха основно подигравки. Борисов подаде оставка, но ГЕРБ си оставаше първа политическа сила и беше на път да спечели отново изборите, въпреки "прогнозите" на червен Колю, кънчовци, райчевци и тям подобни. На червената мафия и руските "другари" беше необходимо нещо друго.

Това другото беше съвместното активно мероприятие на въпросната мафия с "братските" им руски служби в деня преди изборите от май 2013 г., наречено "Костинбродска афера". И беше изцяло насочено срещу ГЕРБ. Естествено, нищо от "разкритията" на Бареков, Мая Манолова и други участници в аферата не се потвърди, всички обвинениясрещу ГЕРБ се оказаха фалшиви и неоснователни. Цялата работа беше само пропагандна пушилка, но си свърши работата. Според социолозите, това активно мероприятие "изяде" поне 5% от изборния резултат на ГЕРБ.

Отслабената от "Костинбродската афера" позиция на ГЕРБ в НС доведе до правителството на Орешарски. И до второто активно мероприятие на червената мафия и руските им покровители срещу Борисов и ГЕРБ - "Пеевски шеф на ДАНС". По това време пресата на Пеевски хулеше и ругаеше Борисов, а самият Пеевски за пръв и последен път се изказа от трибуната на НС, за да направи същото. Червената мафия реши той да оглави ДАНС, защото, според Станишев, само той може, по негов си, нестандартен начин, да се справи с Борисов и ГЕРБ. Да припомним също, че Станишев обещаваше на депутатите решителен, смъртоносен удар на ДАНС срещу ГЕРБ само дни след като Пеевски заеме шефското място там.

А целувката на Орлов мост имаше за цел да скрепи и увековечи дружбата и взаимодействието между двете крила на червената ченгесарска мафия - БСП и ДС, поразклатена от провала на Пеевски като шеф на ДАНС и от очертаващия се провал на правителството на Орешарски въобще.

Всъщност, ГЕРБ не се нуждаеше от реанимация, защото си беше (и продължава да бъде) в отлично здраве. Въпреки усилията на червената мафия, нейните руски покровители и политическото им представителство в лицето на БСП и ДПС. Които явно не са дали тогава всичко от себе си. Или пък толкова си могат, знае ли човек...
21 Октомври 2017 16:50
котарак, как ще коментираш, в традицията на местната иконография - Комарницки рисува Борисов, Цацаров, Пеевски с рвението на Рубльов с Троица - този ръкав на времето и пространството, в който Пеевски става шеф на ДАНС?

Да ти дам жокер? ... Да? ... Горкият ... Цветанов! И ... рахатолсун, Бойко ефенди.
21 Октомври 2017 16:58
Firmin 21 Окт 2017 16:50

Питай Комарницки, що питаш мен!?!
21 Октомври 2017 18:35
Уж края на октомври, пък все кисело туй грозде! Ма на Паргов му се ще!
21 Октомври 2017 18:43
Отслабената от "Костинбродската афера" позиция на ГЕРБ в НС доведе до правителството на Орешарски. И до второто активно мероприятие на червената мафия и руските им покровители срещу Борисов и ГЕРБ - "Пеевски шеф на ДАНС". По това време пресата на Пеевски хулеше и ругаеше Борисов, а самият Пеевски за пръв и последен път се изказа от трибуната на НС, за да направи същото. Червената мафия реши той да оглави ДАНС, защото, според Станишев, само той може, по негов си, нестандартен начин, да се справи с Борисов и ГЕРБ. Да припомним също, че Станишев обещаваше на депутатите решителен, смъртоносен удар на ДАНС срещу ГЕРБ само дни след като Пеевски заеме шефското място там.


Представяте ли си го тоя как ще лъже след 10 години, щом като сега, тук, пред нас на една страница пуска по 10 лъжи?!?
21 Октомври 2017 18:45
Откак тоя Паргов е шеф на Столичната им организация , дори и белите коси не гласуват за БСП.
Миков му беше вдигнал мерника , бързо се ориентира към Нинова .
21 Октомври 2017 19:54
Може и да стане тая работа в случай че много преядат.Но доколкото редовно серат няма как да стане.
21 Октомври 2017 20:44
панКариба21 Октомври 2017 12:45 Moже да вдигна още няколко палчета, подписвам се под казаното.
21 Октомври 2017 21:55
СЕГА ... Да ви река ... Кабинетът и да иска да се самосвали, няма да му дадат, горкичкият. Най-вероятно ще изкара целия си мандат, че и малко от следващия. По банална причина - пари. Пари и алчност. Европейски пари и българска алчност. Идването на власт на опозицията во главе с БСП или друга лява партия се счита от Държавния департамент за развитие в полза на руските интереси или поне повишаващо риска от техен пробив. Натискът е, през НАТО, в Брюксел, върху ЕС и в частност върху Еврокомисията и бюрокрацията и. Остенът е ... еврофондовете. Залиташ към Русия - спират ти евърцата. По заповед на Щуката. Което (не)веднъж вече стана.

Да се спрат европарите е кошмар за местните ОПГ-та до олигархичния им връх. Да крадат европари е любимото им занятие, дето им осмисля животеца от десетилетие насам. Следователно, до края на келепиреца през 2020 консолидираният им интерес е да се крепи вярното на Козяк управление на коравия пич в Армани, они си знаят що. За да не им се спре кранчето. След 2020 могат да експериментират с промяна и пак да залитнат към Русия - с надежда да покраднат и малко руски пари. Американски пари няма как да крадат - ония циции, белите англо-саксонски протестанти, тук не инвестират, ако ще и пищов да им опреш.
21 Октомври 2017 22:01
Тоя червен юнак и той сигур е измъчвал цяла вечер дядовци комунисти като оня Крумчо Зарков?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД