:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 390,656,254
Активни 71
Страници 8,034
За един ден 1,302,066

Борисов ще участва в петата среща на високо равнище за Източното партньорство

В Брюксел ЕС се среща с Армения, Азербайджан, Беларус, Грузия, Молдова и Украйна
 
Снимка БГНЕС
Петата среща на върха на Източното партньорство ще се проведе днес в Брюксел, съобщава БГНЕС. Очаква се в нея да участва и премиерът Бойко Борисов.

Лидерите на Европейския съюз ще обсъждат с колегите си от Армения, Азербайджан, Беларус, Грузия, Молдова и Украйна как да се засили сътрудничеството в четири приоритетни области. Държавните и правителствени ръководители ще разговарят за бъдещето на тяхното сътрудничество, като ще направят анализ как да го засилят в приоритетните области, договорени в Рига преди две години - по-силна икономика, управление, по-голяма свързаност и по-силно общество.

Те ще направят равносметка на резултатите, постигнати след последната среща на върха в Рига преди 2 години, като ще се съсредоточат върху конкретните предимства, които са получили гражданите на шестте страни от Източното партньорство. Лидерите ще разговарят за икономическото развитие и подобряването на търговските отношения, укрепването на институциите и доброто им управление, подобряването на взаимосвързаността в транспортния и енергийния сектор, както и засилването на мобилността и контактите между хората. Партньорството с 6-те страни беше създадено с цел подпомагане на усилията за политически, социални и икономически реформи в тези държави.
23
1129
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
23
 Видими 
24 Ноември 2017 08:02
Белорус няма да участва. Но ние какво търсим в тази компания?
24 Ноември 2017 08:04
На туй Народът му вика:Всичко Мара втасала,защото не се побарала...ЕС е в разпад,Великобритания го напусна,те .Западните балкани,Източните поляни са им дерта...Не били 80?!
24 Ноември 2017 08:07
Лидерите на Европейския съюз ще обсъждат с колегите си от Армения, Азербайджан, Беларус, Грузия, Молдова и Украйна как да се засили сътрудничеството в четири приоритетни области.

Прочетохте ли? "Лидерите на Европейския съюз"! И там - Той!
Спомням си Смирненски...
"Спокоен той спря сред арената ширна,
спокоен изправи глава...."
24 Ноември 2017 08:42
Другаре, дайте да си го кажем честно - проблемът е, че ЕС се опитва да навлезе в една територия, традиционно считана за сфера на влияние на Русия
24 Ноември 2017 08:43
Но ние какво търсим в тази компания?

Ние можем да сме за негативен пример, който не трябва да следват.
24 Ноември 2017 08:54
Прочетохте ли? "Лидерите на Европейския съюз"! И там - Той!


Международникът ми Той!

Може пък Източни езици да съ е зафанал да учи?!
24 Ноември 2017 09:02
Барем по-евтин роуминг няма ли да им договори?
24 Ноември 2017 09:08
ЕС се опитва да навлезе в една територия, традиционно считана за сфера на влияние на Русия
ЕС се разпада от запад и се мести на изток.
24 Ноември 2017 09:09
Що лъжете? Лукаша няма да участва. Нашият нали го "готвят" да смени Магарини
24 Ноември 2017 09:24
вила
24 Ное 2017 08:04

Веуик е!
24 Ноември 2017 09:55
ЕС се разпада от запад и се мести на изток.


Нашият нали го "готвят" да смени Магарини

24 Ноември 2017 10:13
Хау
24 Ноември 2017 10:23
Нашият като евр. лидер или бълг. м-р пр. ще се яви?
24 Ноември 2017 11:05
източни партньорства...

https://www.youtube.com/watch?v=lwUEjVeakck
24 Ноември 2017 11:06
Кога най-после ще се намери някой прежалил се от екипа Му, да Му каже че този Му вид е на перманентен махмурлия?!
Тоя излага не само себе си, а и нас...
24 Ноември 2017 11:08
Ще се съберат със сиромасите за да ги учат как да ядат котлети с нож и вилица.
24 Ноември 2017 11:20
Drang nach Osten

Drang nach Osten ( "yearning for the East", "thrust toward the East", "push eastward", "drive toward the East" or "desire to push East" ) was a term coined in the 19th century to designate German expansion into Slavic lands.

The term became a motto of the German nationalist movement in the late nineteenth century. In some historical discourses, "Drang nach Osten" combines historical German settlement in Central and Eastern Europe, medieval (12th-13th centuries) military expeditions like the ones of the Teutonic Knights (see Northern Crusades), and Germanisation policies and warfare of Modern Age German states like the Nazi Lebensraum concept.

In Poland, the term "Drang nach Osten" was used in discourse when describing Germanisation of Poland while on the German side the slogan was part of a wider nationalist discourse approving the medieval settlement in the east and the idea of the "superiority of German culture".
Вековете си вървят, средствата се менят, но не и целта - експлоатация на православните земи и разпространяване на римските ереси чрез германските племена.

Сега му викат "Източното партньорство". Мирно сътрудничество, при което ресурсите на източните партньори текат към западните, а западните дават умни съвети как този процес да бъде качествено и културно управляван.

А е мирно не за друго, а защото предния път преди 70 години (когато опитаха със сила) ядоха много бой.

Вълкът козината си мени, но не и нрава.

24 Ноември 2017 12:16
BiBi-an 11:06


От тази физиономия друг вид не може да излезе. Отделно от това от толкова натрапване за щяло и нещяло по медиите взе да омръзва, а даже за някои взе да става и противен барабар с обкръжението му от ЦвЦв, ЦеЦа, СоЦа, онова нещо дето прилича на нищо и някои други, с изключение може би на ТомДон.
Сега му викат "Източното партньорство".

Ми то и Хитлер имаше мераци да си партнира с Истока, май че такова нещо като поука няма почва при вълците.
24 Ноември 2017 12:28
От тази физиономия друг вид не може да излезе.

Поне да съ избръсни ...
24 Ноември 2017 12:38
Да бе, и да си смукни бузити и гушата навътри, и разбира се си кюпри джуките, все неща детоне му се връзват с характерот и му се изплъзват.
24 Ноември 2017 13:15
...Виждате в Атина, виждате в… 400 литра се изваляват! Или когато в Бургаско стана наводнението, валяло дъжд за три часа, колкото в Плевенско за годината. Да, лесно е да кажеш – каналите не ги поемат. Да, каналите няма как да ги поемат. И където и да дадат наводнение по света, е едно и също. Каналите не могат да ги поемат!...

А в Бургаско, според Баце, били паднали 160-170 КУБИЧЕСКИ МЕТРА на кв.м.? (Според него един литър вода е равен на един КУБИЧЕН метър вода!)
24 Ноември 2017 13:15
„Давам думата на г-н Бойко Борисов, министър-председател на република България, който е и наш академичен колега като доктор по психология и бивш ръководител на катедра в Академията на МВР.“
Проф.Стати Статев–ректор на УНСС.

Извадки от “Академичната реч” на бай Поцелуйко Суджук-Симитлийски:
„ Европа е най-големият пазар. Европа – всеки иска да прави бизнес с нея. Европа е най-доброто място за живеене и затова всички искат да отидат там. Ами – ще бъдат така добри да се съобразяват и с Европа. Ето ви сега, в Германия се провалиха пак, или поне аз не прочетох нещо добро, свързано с климатичните промени. Президентът Тръмп ги напусна споразуменията (за климата) и сега ние циклиме върху едно и също нещо. За кой не е факт, че климатични промени има? За кой не е факт, че природата страда всячески от човешката намеса? И то брутална човешка намеса! За да кажеме – ами това някога ще го решаваме. А ние сме длъжни заради тези хора, втората част от залата (младите хора, студентите – б.р.), да ги решиме сега! Кога е имало такива наводнения? (По време на Тройната коалиция и Емел Етем бяха по-големи – б.р.) Виждате в Атина, виждате в… 400 литра се изваляват! Или когато в Бургаско стана наводнението, валяло дъжд за три часа, колкото в Плевенско за годината. Да, лесно е да кажеш – каналите не ги поемат. Да, каналите няма как да ги поемат. И където и да дадат наводнение по света, е едно и също. Каналите не могат да ги поемат! Така че – да се върна отново на мисълта си – според мене тук трябва много ясно, точно и бързо европейските политици, лидерите, които са в Европа, да застанат на твърда позиция. С цялото ми уважение – и към Щатите, и към Русия, и към Турция, и към Иран – но бежанците идват в Европа! Те не се връщат да отидат нито в Русия, нито в Иран, нито – дори виждате Арабският свят не ги приема. И когато се решава такъв въпрос, там трябва задължително да има европейски лидери – а ние имаме достатъчно! Не само премиерите, президентите или канцлерите на европейските държави. Имаме председател на Европейския съвет Доналд Туск – достатъчно авторитетен човек. Имаме председател на ЕК – достатъчно авторитетен човек. Имаме председател на Европейския парламент – достатъчно авторитетен. Ние чакаме да видиме кво ще решат. След като се събират те (КОИ?! – б.р.) да го решават, значи те го и предизвикват. И ние ще поемаме сега (председателството) и ще се караме – колко мигранти ще ни върнат примерно в България – 10, 100, 1000 – никой не може да каже цифрата. Ако са 1000, догодина няма ли да станат 2000? И българското общество веднага застава нащрек. Ма така е в Полша, така е в Унгария, така е в Чехия, Словакия, в Австрия – навсякъде вече. Кой предизвиква войните? Ние ли отиваме да се биеме там?” ОЩЕ ЛИ СТЕ ЖИВИ?
24 Ноември 2017 13:54
Давам думата на г-н Бойко Борисов, министър-председател на република България, който е и наш академичен колега като доктор по психология
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД