:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 409,915,482
Активни 107
Страници 19,938
За един ден 1,302,066

Доверието в президента Румен Радев се задържа около 60%

 
Първата година от мандата на президента Румен Радев показва устойчиви нива на доверие от около 60% и на недоверие - около и под 30%. Това са заключенията на социолозите от "Галъп интернешънъл", които публикуваха нови данни за доверието в президентската институция, предаде Дарик радио. Това е най-благоприятната като обществено доверие стартова година от времето на Петър Стоянов насам. Радев е най-популярната политическа фигура в страната.
Ниските нива на доверие в президентската институция, характерни за мандата на Росен Плевнелиев (2012-2017), бяха заменени през 2017 г. от чувствително по-позитивни обществени нагласи. След избора на нов президент през есента на 2016 г. доверието започна да се повишава - както обичайно се случва при смени в тази институция, а и при смени в институциите въобще. Спирането на ръста в доверието в президентската институция може да се дължи донякъде и на напреженията между президента и представители на ГЕРБ през годината, но по-вероятно е да става дума за достигане на естествени възможни "тавани" на подкрепа, коментират социолозите. Затова и ежемесечните данни за одобрение към президента след различните електорати не показват значима щета за авторитета му дори сред привържениците на ГЕРБ.
Вицепрезидентът Илияна Йотова има доверието на около една четвърт от българите, а недоверието се колебае в стойности между 50% и 60%. Това я нарежда сред политиците със сравнително добри стойности на доверие.
Най-неблагоприятна е била началната картина на доверие в мандата на президента Росен Плевнелиев, а най-високи бяха стартовите равнища на доверие при президента Петър Стоянов, сочи анализът. Първият мандат на президента Георги Първанов започна с доверие от около 50%. Това бе и единственият президент, в когото доверието се покачваше в хода на самия мандат (обикновено доверието спада в хода на мандата). Вторият мандат "Първанов" започна с по-висок кредит на доверие, но и с бърз спад.
На този фон устойчиво високите нива на доверие в първата година на Радев - без съществени спадове - му отреждат едно от най-благоприятните места сред президентите досега.
64
2715
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
64
 Видими 
18 Януари 2018 10:40
А за пазача на щъркеловото гнездо-ни дума,ни стон,ни щъркел и жабче?!Що тъй?Че е под 20 е ясно,но колко е над 10?
18 Януари 2018 10:42
Хубаво, но можеше да се даде линк към изследването
http://www.gallup-international.bg/bg/%D0%9F%D1%83%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%B8/2018/408-Trends-of-Confidence-in-the-President-Institution
Там има и интересни разбивки - доверието в Радев е високо сред електората на БСП и отчасти на ДПС, хората над 56 г., живеещите на село или в малък град и с доход до 700лв. Позната картинка.
18 Януари 2018 10:43
Ако летиш в небето - всички те забелязват, не е като да ходиш, твърдо стъпил на земята.
18 Януари 2018 10:47
Е и кво? Хората живеещи насело са неква низша категория. Както и тия с низки доходи.
Кажи си, Манрико.
А Тиквоня, кво? Ентелегенцията (и в частност интиликтуалците) ли го одобряват?
18 Януари 2018 10:47
Българската действителност е невъзможна, но е действителна. И вътре в този контекст българският президент стои много добре. В кръга на другите абсурди.


Валентин Вацев

Радев е един уникален политически хитрец, да не кажа по-тежката дума мошеник... Уникален, защото не разбира какво прави. В политиката има правила, само че Радев не ги знае. А тези, които го съветват, също са фатално неграмотни.


Калина Андролова

Разкошно интервю: Валентин Вацев: Президентът олицетворява собственото си отсъствие
http://a-specto.bg/valentin-vacev-prezidentt-olicetvoryava-sobstvenoto-si-otsstvie/
18 Януари 2018 10:47
Там има и интересни разбивки
Има. Най-ниско е недоверието сред хората с висше образование.
18 Януари 2018 10:48
хората над 56 г
Аз ли съм сляп, или зелената част на графиката е почти еднаква в диапазона 18-55 - около 50% и очевАдно е повече от недоверието. Логично е хората над 55 да имат повече доверие в президента.
18 Януари 2018 10:51
***
18 Януари 2018 11:00
Абе истината се познава в сравнението.
Та какво е доверието във валчестия ни Спартак? Додрапва ли до половината на доверието в президента?
18 Януари 2018 11:01
ravia
18 Януари 2018 10:51
================

+1
18 Януари 2018 11:04
Абе истината се познава в сравнението.Та какво е доверието във валчестия ни Спартак? Додрапва ли до половината на доверието в президента?

Няма как да сравняваш рейтинга на политик, който 8 години е бил начело на Изпълнителната власт, с цялата отговорност на тази власт и политическото изхабяване, което причинява и рейтинга на политик начело на една институция с представителни функции.
18 Януари 2018 11:05
Там има и интересни разбивки - доверието в Радев е високо сред електората на БСП и отчасти на ДПС, хората над 56 г., живеещите на село или в малък град и с доход до 700лв
И от тези дето са с висше образование. Там е най-голямо доверието и най-малко недоверието. Между другото какво е твоето образование?
18 Януари 2018 11:05
Разгледах графиките - коментират се мандатите на Първанов - добър, лош, но показва сравнително стабилни показатели, което ме навява на мисълта, че те отразяват предимно отношението към институцията Президент, а не толкова към личността Първанов. Докато след него беше инсталирано нещо (за което ако напиша какво мисля, ще ме замразят за още един месец) успя да свали авторитета на президентската институция до нива по-ниски от времето на президента Желев. Това защо не се коментира в статията, и от уважаемите тъмносини съфорумци?
18 Януари 2018 11:08
Откровение Варухово
18 Яну 2018 10:47
18 Януари 2018 11:13
Няма как
Има. Гледаш одобрението за Борисов 1 година след началото на управлението му - 23%. В началото на първия му мандат е било 45%.
Сравни и с предишните трима президенти, като те бъркат правомощията, въпреки че тъкмо Борисов има най-много власт да си храни рейтинга.
18 Януари 2018 11:18
Обясних ни защо не е коректно да се сравняват рейтинги на премиер и президент.
Но ти си ги сравнявай, щом това те утешава...
18 Януари 2018 11:19
Ако трябва да определя с две думи първата година на Президента Радев, то те ще бъдат ... ДАМИ КАНЯТ.

Списък на дамите, действащи лица:

Десислава Радева - съпруга и ... съветник, навярно
Илияна Йотова - Вицепрезидент
Корнелия Нинова - председател на БСП, лидер на парламентарната опозиция
Валерия Велева - пиар на горната
Калина Андролова - главен медиен критик, разочарован подръжник
Елена Йончева - прессекретар, бивш, "натирена" от президентството в парламента
Цецка Цачева - кандидат за президент, настоящ правосъден министър
Цвета Караянчева - председател на народното събрание, говорител на критиците му в ГЕРБ, бивш

В тази отчетливо Ин-констелация, му е тъй тежка Ян-задачата на наший президент. Тежък Фън Шуй, според школата на Деветте Летящи звезди.

Това "женска начало" как ще се балансира с "мъжко действие" предстои да видим.

Господарят Ли се наведе отново и продължи да крещи:

— Вол! Този варварин е удивително добър критик! Чуй това:

„Inceptis gravibus plerumque et magna professis purpureus, late qui splendeal, unus et alter adsuitur pannus, ut proicit ampullus! Parturient monies, nascetur ridiculus mus.“ Малко многословно, но блестящо написано, не можеш да отречеш?

Нямам представа защо ми задава такива въпроси. Продължих да седя с полуотворена уста, в стойка за лов на мухи, докато още един осъден получи право на последна дума от младшия служител, и беше завлечен до дръвника. Господарят Ли отново доближи устни до ухото ми:

— В груб превод това звучи горе-долу така: „Често върху работа сериозна и съдбовна, се закачат по една-две червени кръпки за разкош, но хвърли ти гърнето с боята! Твоите планини се гърчат в родилни болки, за да дадат живот на смешно малка мишка.“

— Много добре казано — отговорих аз.

— И това не е всичко — продължи Господарят Ли. — Нататък е още по-добър, само дето отново използва повече думи, отколкото трябва, и подобно на всички нецивилизовани автори прозата му се задушава от излишни препинателни знаци. Почти съм изкушен да изпратя на този приятел Флакус един наръчник но китайска кратка поезия. Знаеш ли „Късата песен“ на Ли По?

Земя голяма

Небе далече

Шест дракона летят

около Северната звезда.

Бесни дракони, пияни до смърт!

Забавлявай се!

Помисли, момчето ми, колко би спечелил стилът на този варварин, ако беше изучавал творческите похвати на Ли По и беше написал посланието си в съответствие с тях! Например така:

Работа сериозна,

работа съдбовна.

Планините раждат

малка мишка с нос червен

Хвърли гърнето с боята!

— Значително подобрение — отбелязах аз.


Бари Хюгарт, "Осем ловки демона"

Що? Вий кво си помислихте?18 Януари 2018 11:32
Д-р Тормозчиян 18 Януари 2018 10:47

Разкошно интервю:
Валентин Вацев: Президентът олицетворява собственото си отсъствие:

http://a-specto.bg/valentin-vacev-prezidentt-olicetvoryava-sobstvenoto-si-otsstvie/

18 Януари 2018 11:38
Но ти си ги сравнявай, щом това те утешава...
Защо да ме утешава? Одобрение от 60% хич не е утешително, колкото и да се мъчиш (тва е точната дума ) да го омаловажиш. Така че мен не ме мисли, нито пък президента.
18 Януари 2018 11:41
Покажи
Firmin
29 Декември 2017 19:28
...
Като четох интервюто на Андролова с Вацев в "коледното" издание по едно време имах чувството, че Андролова интервюира Вацев само, за да осведоми читателите за тежкото си разочарование от Румен Радев и особено - за да излее чувствата си към съпругата му, тоз демон на пиара, витаещ над Дондуков 2.

Което е любопитно ... Защото, не изключвам това, Андролова комай ни свежда не само личното си разочарование от Радев, а най вече това на кръга или кръговете, към който тя се числи или които имат принос и дял - както в номинацията му, така и при избирането му. Други преди нея, да споменем проф. Боян Чуков, рязко декларираха не само разочарование, но и снемане на доверие в президента.

Защо обръщам внимание на това ли? Ами имам и лични причини, вероятно, местни. Тук бях диво хулен и подиграван за скептичното си и критично отношение покрай номинацията на Радев, ако си спомняте. До степен да ми се приписват и думи, които не съм писал или изричал. Но нейсе ... Просто не обичам да бързам с възторзите. Както и СЕГА не мисля да бързам със съизмерими с прежни възторзи патетично заявени разочарования. По-скоро са ми интересни причините, скрити под очевидното.
Покажи
Firmin
29 Декември 2017 21:03

Въобще не съм женомразец. Може да се каже даже, че съм един ... феминист.
...
Колкото до Андролова, щото ме питат като едно огледалце имало ли друга тъй красиво умна на света, няма как да адмирирам нЕкои изяви на женската и природа. Ама карай, поне тя намери повод да ни осведоми, че, първо, Деси била седесарка и, второ, демонстративно близка с кръга "Капитал". А всичко туй - сред внушения как простодушния бесепариат следва срочно да разлюби президента Радев, тъй както срочно бе подкаран да залюби генерала Радев. Е, стига деее ... Хич не обичам да ме бодат с остена за насам или натам, щото.Покажи
Firmin
29 Декември 2017 21:28
... и като си говорим за дами, представих си го нашият президент-левент като един ... Парис, заобиколен от богини, с ябълка в ръка (ябълката на раздора, нея му хвърли Беновска, комай, не райската). Та стои си той, с ябълката, а около него Деси, Нинова, Андролова, Йончева и мадам В, в добавка. Е, ако е вярно, че е дал ябълката на Деси, то ... тежки дни за Троя се задават. Окситоцинов глад някакъв ли забелязвам?


18 Януари 2018 11:56
Там има и интересни разбивки
Има. Най-ниско е недоверието сред хората с висше образование.


Начи образованието требе да се повиши ...

Г-н Радев
-
18 Януари 2018 12:01
Обясних ни


И разбрахте ли съ?
18 Януари 2018 12:04
*
18 Януари 2018 12:12
Радев е най-популярната политическа фигура в страната.
Манрико, това не го чети!
18 Януари 2018 12:12
Манрико, що ядосваш Атлантис? Не съм я виждал скоро тъй разгневена!
18 Януари 2018 12:19
Беглият поглед върху тренда на подкрепа на българските президенти доСЕГА води до следния бърз извод - президентът се нуждае от подемната сила на подкрепата на политическа партия във възход. Тя му е нужна, за да се издигне като яхнал термика албатрос в подкрепата. Към последната трета на първия мандат го спохожда умора - я него, я партията, дето го издига, я двамата. И той започва да планира. В двата смисъла, в двата. Ако при планирането не влети в глисадата между 55-60% подкрепа, вторият му мандат може да си остане ... зад хоризонта. Освен ако ... не хване друга термика.
18 Януари 2018 12:28
Manrico18 Януари 2018 10:42
Хубаво, но можеше да се даде линк към изследването
http://www.gallup-international.bg/bg/%D0%9F%D1%83%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%B8/2018/408-Trends-of-Confidence-in-the-President-Institution
Там има и интересни разбивки - доверието в Радев е високо сред електората на БСП и отчасти на ДПС, хората над 56 г., живеещите на село или в малък град и с доход до 700лв. Позната картинка.


Лоши, лоши провинциалисти, гадове ниедни. Само как са и мнозинство след като един мастити бизнесмен отрече да има заплати 800 лв. в БГ. Пък и хората в градовете уж са повече. Лош Радев, лош. И Истанбулската конвенция не харесва, въобще ужаст! Фалшиви новини навсякъде
18 Януари 2018 12:29
Колеги, който е пропуснал като мене интервюто на Вацев, спешно да го прочете! Горещо препоръчвам.
18 Януари 2018 12:32
Няма база за сравнение между един насаден и един избран президент.
18 Януари 2018 12:34
Колеги, който е пропуснал като мене интервюто на Вацев, спешно да го прочете! Горещо препоръчвам.


Спешно кат за ... "Спешна помощ" ли? Само да уточним - кого да четем там. Вацев или ... Андролова?
18 Януари 2018 12:44
Там има и интересни разбивки - доверието в Радев е високо сред електората на БСП и отчасти на ДПС, хората над 56 г., живеещите на село или в малък град и с доход до 700лв.

Какво да се прави-х.у.и. не влизат в тези категории, харесват Плевнелиев и Борисов, но са малцина.
Оттам и разликата в процента одобрение.
И става все по-голяма.
18 Януари 2018 12:58
И става все по-голяма.


Погрозняваме и затъпяваме щото тез, де го харесваме Радев. Нали?
18 Януари 2018 13:30
Валентин Вацев е роден през 1950 г. във Варна. Завършил е Философско-историческия факултет на СУ „Св. Климент Охридски”.
До 1997 г. е член на Изпълнителното бюро на БСП. Дългогодишен преподавател в АОНСУ.
В момента преподава геополитика в ПУ „Паисий Хилендарски” и европеистика в Европейския колеж по икономика и управление в Пловдив.

18 Януари 2018 13:33
seeker
18 Яну 2018 13:30


Невям мислиш, не знаем ний кой е Валентин Вацев? Афедерсън, челеби, ама ...
18 Януари 2018 13:43
Овчаря
18 Яну 2018 11:04Мнения: 9,697
От: BulgariaСкрий: Име,IP
Абе истината се познава в сравнението.Та какво е доверието във валчестия ни Спартак? Додрапва ли до половината на доверието в президента?Няма как да сравняваш рейтинга на политик, който 8 години е бил начело на Изпълнителната власт, с цялата отговорност на тази власт и политическото изхабяване, което причинява и рейтинга на политик начело на една институция с представителни функции.


ама верно?!?
що не погледна жужо, нъл се ви е в устата?!?
или дьо гол до края?!? де гиди!
18 Януари 2018 13:53
http://pogled.info/avtorski/Valentin-Vatsev/podmyanata-na-politicheskiya-elit-e-megazadacha-za-prezidenta.87070

Вацев с въздишка:
Президентът трябва да е държател на огромен символен капитал, но не виждам да има големи успехи досега
18 Януари 2018 13:53
ама верно?!? що не погледна жужо, нъл се ви е в устата?!?или дьо гол до края?!? де гиди!

Какво "де гиди", бе момче недоучено?
Путин и де Гол са президенти на държави с различна форма на управление от нашата държава. Там Изпълнителната власт е в ръцете на президента, за разлика от парламентарните републики, каквато е България.
18 Януари 2018 13:56
В това интервю на Вацев не е ясно кой задава въпросите.
Всеки случай не е Андролова.
Абе, какво е сторил Радев на тази женица, да не би нещо, А?
18 Януари 2018 14:17
Сигурно слуша жена си повече от нея ... Или пък ...

Смятате ли, че една широка коалиция между двете най-големи партии в един следващ парламент (след оставката на Борисов) би спомогнала за един спокоен, стабилен и благоприятен климат за развитие, отколкото непрестанната конфронтация? Вие бихте ли съдействали за подобно споразумение от чисто практична и разумна гледна точка, въпреки че нямате никакви преки функции в тази посока...

Както правилно отбелязвате, президентът не разполага с правомощия да оформя коалиции. Той не „сватосва” партиите и трябва да е готов да работи с всяко легитимно избрано правителство. Важно е коалиционните споразумения да бъдат максимално прозрачни, с конкретна управленска програма, със срокове и цели. Президентът може да предложи свои идеи и да се надява те да бъдат възприети от мнозинството. Коалиционните преговори не бива да се свеждат до разделяне на министерски портфейли. Партиите обаче сами трябва да преценят в какви коалиции встъпват, защото изтриването на границата между ляво и дясно подклажда популизма. Партиите трябва да съхраняват ценностната си физиономия. Иначе хората се отчуждават от „онези горе”, спират да различават кой кой е, изборът става невъзможен и се появява хоризонтален разлом, който може да дестабилизира цялата политическа система.

Ще сезирам Конституционния съд във връзка с договора за свободна търговия ЕС–Канада (СЕТА)
От a-specto , публикувано на 23.11.2016 Брой 31
Интервю на Калина Андролова с ген. Румен Радев, президент на Република България

http://a-specto.bg/she-seziram-konstitucionniya-sd-vv-vrzka-s-dogovora-za-svobodna-trgoviya-eskanada-seta/


Лошото/хубавото при Андролова, че задава въпроси-отговори-оценки, от които по-ясно разбираш нейното мнение, нежели от отговора мнението на попитания.

После ... После се питаш защо a-spect публикува интервя на Томислав Дончев, със снимка на първа страница, като за ... мъжко списание.Пак на Андролова, впрочем. Тя там си работи. Нищо лично.
18 Януари 2018 14:20Овчаря
18 Яну 2018 13:53Мнения: 9,699
От: BulgariaСкрий: Име,IP
ама верно?!? що не погледна жужо, нъл се ви е в устата?!?или дьо гол до края?!? де гиди!Какво "де гиди", бе момче недоучено?Путин и де Гол са президенти на държави с различна форма на управление от нашата държава. Там Изпълнителната власт е в ръцете на президента, за разлика от парламентарните републики, каквато е България.


учения, нали затова ти ги пиша, боко къф е,
нъл е чок изпълнителя тука!
18 Януари 2018 14:22
... мислите, че се шегувам? Помислете пак.

http://a-specto.bg/issues/

Я СЕГА посочете и пребройте колко политици са на корицата на a-specto, нешаржово представени. И кои ...

Кисинджър, Дончев и наш Янис
18 Януари 2018 14:58
Валентин Вацев е пълна илюстрация на чудомировата героиня "не съм от тях как`Сийке". За туй е паднал на сърце на Манрика, Чобана, барабар с арменския доктор и мацето. Да им е жив и здрав, да поддържа техния непоколебим герберски дух. Ура!
18 Януари 2018 15:32
Абе защо така рязко с бутонките против Вацев и Андролова?! Не може да се отрече, че Радев зачезна, нали? Както и че очакванията към него се оказаха неоправдани. Както и че за пореден път стана ясно, че несистемните играчи нямат потенциал... И всъщност в интервюто аз прочетох това, което на всички отдавна е ясно: няма политически елит у нас. И няма как да бъде произведен. Жалко
18 Януари 2018 15:44
Бари Хюгарт, "Осем ловки демона"

Чудесна книга!
18 Януари 2018 15:56
Не може да се отрече, че Радев зачезна, нали? Както и че очакванията към него се оказаха неоправдани. Както и че за пореден път стана ясно, че несистемните играчи нямат потенциал...
Глупости. Нито е зачезнал, нито не оправдава очакванията (за което говори стабилният му най-висок рейтинг), нито е вярно третото, защото никой не се е родил политик и всеки е тръгнал от някъде - кой от юридическия на СУ, кой от МЕИ (ТУ), кой от пожарникарския в Симеоново, кой от спортната таквоз, а президентът от ВВВУ в Горна Митрополия плюс две академии и командващ ВВС.
Та хайде по-скромничко с оценките.
18 Януари 2018 16:00
Тоше, и аз съм фен на Бари Хюгарт. Имам и трите му романа. Чудесен е.
18 Януари 2018 16:03
Ихаааа. И Бареков така? И един цар? И все успешни? С потенциал? А пожарникарския потенциал дето всичкото остатък изгаси? Политици, нали? С потенциал и визия.
18 Януари 2018 16:15
П.С. А рейтингът на Радев е висок. Все още! Просто споменът за ирландската пастирка е още жив. Да изчакаме, все пак, да преполови поне третата си година. Макар че (на тази суша) ако не направи някоя мега гранде издънка, пак ще му ръкопляскаме
18 Януари 2018 17:03
Както Вацев правилно посочва - Радев може и има средства да повдигне и води обществена дискусия по най-важните и болни въпроси, като например тоя с насилственото налагане чрез държавния апарат на педерастията и други психически болести и извращения на обществото от лакейската прислуга на западните сатанисти инсталирана на власт у нас. Той нито го прави, нито забелязваме и най-малките опити или дори услия да го направи. Затова и Вацев е точен когато казва, че като влезе в президенството, всички си отдъхнахме задружно защото няма да ни се налага да ни заливат през ден със зловонията и малоумието на предишния прецедент. Обаче не може достойствата на един, да се измерват само в това, че заради него се е махнал друг. Големите очаквания на мнозинството за активни действия в различни области не се оправдаха. Радев не се възползва от позицията която има и възможностите които тя предлата. Действията му се ограничиха само с лесно заобиколими вета на безуми и вредни закони, които всеки нормален и здравомислещ човек би спрял. Като добавим и абсолютно безмислените и протоколни срещи с други президенти, до момента всичките чужди марионетки, полза и резултати от които има единствено за съпругата му, която си е направила поредната екскурзия и е показала поредния си тоалет, може смело да заявим, че той както и Нинова е една много удобна и беззъба опозиция на властимащите, която е монтиране не да им пречи и да ги бори, а да им съдейства в пагубната им дейност, чрез пасивността си и чрез това, че заемайки тази позиция правят невъзможно на сцената да излязат хора които биха били истинска опозиция и алтернатива на властта. На тия дето чакат и се надяват на него - предполагам по същия наичин са се ндявали и продължават да се надват и на БСП. И вместо да се самозалъгват да вземат да прочетат внимателно интервюто на Вацев - той там в общи линии е описал какво представлява и в чия полза действа БСП, лидерите които се изредиха на кормилото и вкл и сегашния Нинова. И може и да им светне какво да чакат от тук нататък, в което обаче се съмнявам тъй като непредубедените и обективни хора са изключително малко да не казвам едва 2-3% от всички. Това което казва Вацев е тъжната и сурова истина. Разбирам че, на много форумци тук, които имат афинитет към лявата идеология им е трудно да я приемат. Без да я приемат обаче те ще бъдат вързани от илюзиите и вместо да започнат да работят за промяна, ще продължават да я чакат да дойде или от някого за когото тя по принцип е невъзможна, тъй като той нито има капацитет нито желание да я извърши, или ще се надяват на поредния месия, каквито до момента имаме само фалшиви, спуснати от кукловодите които ръководят политическата сцена у нас. Такъв месия след Костов, Царя, Борисов всъщност се явява и Радев. В pogled info има много хувава статия от Людмил Георгиев която си заслужава да се прочете. Там се посочва, че промяната трябва да дойде отвътре и от нас. Кукловодите няма да извършат промяна в наша полза. Ако някой се надява на нещо такова то той е обикновен безумец.
18 Януари 2018 17:08
Абе защо така рязко с бутонките против Вацев и Андролова?

Истината никой не я обича. Винаги е една група ще има критици - или от едната страна или от другата, в нашия случай и от двете. Вацев се дистанцира от тях и реже без да се притеснва, защото нито е зависим, нито обързан. Не е чужда марионетка - такива в България са останали единици и там е трагедията. Без тях потъването, деградацията и разрухата - особено в морално отношение няма да имат граници.
Андролова има право като избирател да зарадава въпроси и да търси отговорност. Може уверено да кажем, че мнозинството от избирателите на Радев са буквално излъгани, най-малкото в очакванията си. Не можеш да претендираш за гласовете на хората, ако в предизборната камапния слагаш акцентите на едни теми, а като получиш властта забравяш за тях. Хората не са те избрали заради самия теб щото си много умен, красив или не знам какъв, а защото очакват да работиш за защита на техния интерес, който знаем от десетилетия вече е мачкан от всички които се изреждат през властта.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД