:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 389,339,402
Активни 80
Страници 2,934
За един ден 1,302,066

Патриотите искат правителството да изтегли Истанбулската конвенция

БСП внася промени в НК за домашното насилие
Категорично сме против Истанбулската конвенция и няма да гласуваме "за". Това заяви на брифинг в Народното събрание председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров, предаде БГНЕС.

„Появиха се спекулации в някои медии относно позицията ни по този въпрос. Обръщам се към медиите да не спекулират по темата, да не изваждат заглавия, които са лъжливи новини. Призоваваме някои медии да променят заглавията си, защото са фалшиви и неверни“, призова Волен Сидеров. Става дума за вчерашното изявление на секретаря на ПГ на Патриотите Борис Ячев, който каза, че, ако се поправи преводът на конвенцията, НФСБ ще я подкрепи.

„ОП са против Конвенцията, не става дума за преводи, официалните езици са английски и френски. Няма значение как ще бъде преведен на български някой термин. Като понятия Конвенцията вкарва неприемливи за нас обяснения за пола. Това отваря врата за налагане по-нататък на понятията „трети пол“ и междуполови бракове. Нещо, което категорично отхвърляме, и няма да приемем никога“, каза още Волен Сидеров.
Той отправи призив към правителството да изтегли Истанбулската конвенция, да не я вкарва в парламента за ратификация поради редица несъответствия и нарушения при подписването й.
„Нашият съвет към основната управляваща партия ГЕРБ е да изтегли тази конвенция и да не занимава повече НС с нея. Имаме много по-важни и засягащи интереса и живота на българите въпроси. Призивът ни е отправен с добронамереност, не е с някакво озлобление или с деконструктивна цел, а напротив. Искаме да помогнем на ГЕРБ да осъзнаят, че това не е належащо в момента. Може би някои лобира, има лобистки кръгове, които искат да мине Конвенцията. По-разумното е да я отхвърлят, засега да не влиза“, смята Сидеров
Домашното насилие да бъде престъпление от общ характер - това предлагат с промени в Наказателния кодекс от БСП като алтернатива на Истанбулската конвенция. Идеята представи пред журналисти лидерката Корнелия Нинова.
В момента, ако в семейството е станала лека или средна телесна повреда, това не се преследва по общия ред, а с искова молба до съда. Изследвания показват, че много от жертвите на насилие не подават такава. Разследващите органи твърдят, че това ограничава действията им.
"С тези предложения, изпълняваме онези изисквания на Истанбулската конвенция, които очакват от държавите, които са я подписали, да приведат в националното си законодателство", изтъкна Нинова.
БСП реши да се обяви против Истанбулската конвенция за насилието срещу жените, въпреки подкрепата на техните евродепутати за нея. Лидерът на ПЕС и бивш първи в партията Сергей Станишев реагира остро срещу решението на Нинова. Подобно на "Обединените патриоти" и червените се опасяват от несъществуващата възможност за дефиниране на "трети пол" от Конвенцията.
"Това е първа стъпка от цял комплекс промени, следващата седмица ще продължим с предложения за създаване на помощни центрове във всяка община", каза още Нинова.
Тя изтъкна, че това ще увеличи наказанията за домашно насилие, но отказа да даде подробности. Законопроектът все още не е публикуван на сайта на Народното събрание.
"Отново декларираме, че сме за всички мерки за борба с домашното насилие, както сме го правили досега. За нас е абсолютно неприемливо домашното насилие", завърши лидерката на БСП.

70
2939
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
70
 Видими 
18 Януари 2018 13:26
Патриотите искат правителството да изтегли Истанбулската конвенция


Може би "да оттегли" се пак, а?
18 Януари 2018 13:28
Лелеее! Що ще чинат сега г-жа Цецка, Фльор и Сергейчо! А и Зеленият Човек обеща вчера пред колхозното събрание да ратифицира указа за джендърмерията... Ужаст! Ужаст!
18 Януари 2018 13:30
„Нашият съвет към основната управляваща партия ГЕРБ е да изтегли тази конвенция и да не занимава повече НС с нея. Имаме много по-важни и засягащи интереса и живота на българите въпроси. Призивът ни е отправен с добронамереност, не е с някакво озлобление или с деконструктивна цел, а напротив. Искаме да помогнем на ГЕРБ да осъзнаят, че това не е належащо в момента. Може би някои лобира, има лобистки кръгове, които искат да мине Конвенцията. По-разумното е да я отхвърлят, засега да не влиза“, смята Сидеров


О, едва ли ... Щото Той ще да изглежда тогава кат сексуално насилен джендър
18 Януари 2018 13:33
да изтегли Истанбулската конвенция

Може също да я претегли, премери... А също и да я провлачи, издърпа.. Голямо тегло с една реч.
18 Януари 2018 13:35
Сега ще се наредят политици да изтеглят (?) конвенцията.
Ако Сер. не беше уволнил Корн., навярно конвенцията щеше да име и от БСП.
Уви, не се разбраха като мъже с шефа на ПЕС!
18 Януари 2018 13:36
да изтегли Истанбулската конвенция


Имал Той тегло да тегли. Що изтегли доСЕГА, Той си знай.
18 Януари 2018 13:36
Волене,а ти ще Му гласуваш ли вот на НЕДОВЕРИЕ, докле е време? Защото, ако Го подкрепяш. много, ама много ти лъсва з... безпринципността.
18 Януари 2018 13:36
щеше да мине !
18 Януари 2018 13:38
Правилно.
Или РЕФЕРЕНДУМб

При всички положения - оставка на Фльор, поради внасянето на недопреведена конвенция плюс останалите атрибути на министерската и активност.
18 Януари 2018 13:39
Изтегляне на конвенции
https://www.google.bg/search?q=%D0%B4%D1%8F%D0%B4%D0%BE+%D0%B2%D0%B0%D0%B4%D0%B8+%D1%80%D1%8F%D0%BF%D0%B0&rlz=1C9BKJA_enBG748BG748&hl=en-US&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjCj6KutuHYAhWChSwKHTLVA1oQ_AUIESgB&biw=1024&bih=653#imgrc=emfFZXWNDxnElM:&isa=y
18 Януари 2018 13:39
майтап бе, уили!
18 Януари 2018 13:40
Патриотите искат правителството да изтегли Истанбулската конвенция

Браво на "патриотите"!

А "изтегли/оттегли" е все тая, щото човек изтегля или оттегля нещо, само след ЛИЧНО предварително внисане!

Затуй си мисля, че най-безболезнено ще бъде, ако се каже "да не ратифицира".
18 Януари 2018 13:43
Боце е футболерче. След като ви направи изкуствена засада, да се върне, да ви покрие? О, едва ли. Така сте му много удобни. Нападателчетата.
18 Януари 2018 13:44
с деконструктивна цел, а напротив.
Това го е чул от сваленото предаване "Деконструкция" на Петър Волгин.

Деконструкция (déconstruction) е понятие, употребявано в съвременната философия, литературната критика и социалните науки. С него се обозначава процесът, посредством който писмените и устните форми на изразяване (в частност в западната философия) започват да променят и задълбочават своите значения, особено когато биват изследвани през призмата на презумпциите и липсите, които те разкриват у себе си. Жак Дерида (1930-2004) въвежда това понятие през 60-те години на ХХ век.


Може някой да има предвид
деструкция (лат. destructio) - нарушение, разрушение на структура,разпадане на съставни части.
Сидеров май беше учил в духовно училище?
18 Януари 2018 13:48
Ще им спрат суджучето за два дни и бързо ще вкарат в строя париотите.
18 Януари 2018 13:50
изтеглям
изтегляш, несв. и изтегля 1 , св.
1. Какво/кого. Чрез дърпане придвижвам от едно място на друго, от долу по-нагоре или от вътре навън. Изтеглих куфара до входната врата. Изтеглям кофата от кладенеца. Изтеглям чекмедже.
2. Какво. Обикн. за нишка – издърпвам, източвам. Изтеглям нишка от вълната. Изтеглям коприна.
3. Какво. Извличам, изчерпвам докрай определено количество течност. Изтеглиха една спринцовка кръв.
4. Кого. Правя да се оттегли, да напусне мястото си. Изтеглиха го на друга длъжност. Изтеглиха армията от границата.
5. Прен. Какво. Вземам кредит от банка или получавам част от вложени пари.
6. Прен. Разг. Премервам, претеглям всички определени. Изтеглиха зеленчуците. – изтеглям се/изтегля се. 1. За войска – оттеглям се, напускам предишното си място, отдръпвам се назад.
2. За метал – мога да ставам на жица или лист. изтегляш, несв. и изтегля 2 , св.; какво. Преживявам, изстрадвам. Изтеглих много мъки на тоя свят


оттеглям
оттегляш, несв. и оттегля, св.
1. Какво/кого. Отдръпвам назад. Трябва да оттеглите войските си.
2. Какво. Отказвам се от нещо написано или изречено. Оттеглям обвиненията си. – оттеглям се/оттегля се. 1. Отдръпвам се, отмествам се. Оттеглих се, за да не преча на разговора им.
2. Отказвам се от някаква дейност, прекратявам активното й практикуване, напускам. Оттеглям се от политиката.
18 Януари 2018 13:53
Не виждам що требва да се натоварваме да четем всичките глупости, дето се пръкнали от идиотската законодателна власт, която от сутрин до вечер, понеже си няма друга работа, а пък взима големи заплати се занимава да измисля заврънкулки - закони, закончета и вратички в тях. Нещата са прости. Законодателната власт е незаконна според сега действащите закони. Т.е. според най-високо стоящия в законовата йерархия закон, който е де факто отменен от цял звезден небосклон по-дребни закончета. От което следва, че народът трябва да обяви, ясно и категорично, че държавната власт е узурпирана от някаква част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност която си е присвоила осъществяването на народния суверенитет. Тая конвенция е само капка в морето. Другите закони, които ни наложиха и които са и вътре в самата конституция на България и също противоречат на най-главния закон отдавна действат. Така че! Законите на държавата трябва да се обявяват от гражданите й за незаконни. Данъците, таксите и особено заемите към банките които са вече взети, трябва да се обявяват за невалидни. С ето тоя аргументи по ето тоя начин:

http://www.segabg.com/replies.php?id=181115
18 Януари 2018 13:59
Българските представители в ЕП са гласували странно, спрямо нагласите на тукашните им партии. Джамбазки си е бил пас, тези от БСП са подкрепили (Пирински не е гласувал), един от ГЕРБ е бил против, един е бил пас.
Бареков е подкрепил.
18 Януари 2018 14:00
Волен, добре, ама аритметиката друго вели:
ГЕРБ+ДПС+Марешки=РАТИФИКАЦИЯ.
ТОЙ затова рекна, че конвенцията ще МИНЕ !!!
И ще МИНЕ И ЗАМИНЕ, а ние после да му мислим, кат ни налазят едни "малтретирани" от Близкия Изток, разни Цветни НПО-та и так далее.
ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ !
18 Януари 2018 14:05
Патриотите с тоз призив го играят леко кур... джендърски. Конвенцията вече е подписана от България и трябва да мине през обсъждане в НС и нейната ратификация или изричен отказ да бъде ратифицирана. Оттеглянето й не решава проблема, само го отлага за някой по-подходящ момент, когато тихо и кротко конвенцията ще се пробута на гласуване без ние изобщо да разберем за това. Никакво оттегляне, отказ от ратификация трябва да има. Наложително е.
18 Януари 2018 14:13
РЕФЕРЕНДУМ за отказ от ратификация!
18 Януари 2018 14:15
Никакво оттегляне, отказ от ратификация трябва да има. Наложително е.


Точно това съм писала и аз по-горе.

А "оттегляне" на Конвенцията от страна на българското правителство не може да има, тъй като закон или конвенция МОГАТ ДА БЪДАТ ОТТЕГЛЕНИ само от този, който ги е внесъл.

Чужда конвенция не може да бъде оттеглена.
Тя може само да бъде ратифицирана или не. Което също съм писала по-горе.
18 Януари 2018 14:19
жана д`арк18 Януари 2018 14:05

18 Януари 2018 14:21
Ако наистина се окаже, че подписването на конвенцията е направено от Захариева в нарушение на Конституцията и Закона за международните договори на РБ, то ратификация не може да има, тъй като подписът на Захариева не е обвързал държавата ни по никакъв начин. Такива безобразни каши само герберите могат да забъркат
18 Януари 2018 14:30
Това отваря врата за налагане по-нататък на понятията „трети пол“ и междуполови бракове. Нещо, което категорично отхвърляме, и няма да приемем никога“, каза още Волен Сидеров.


Сидеров - рушител на традиционното семейство!
18 Януари 2018 14:30
Не само, щом превода не е бил точен, подписа не е валиден - значи, същата конвенция не може да се смята за подписана
18 Януари 2018 14:31
Преди ден или два имаше интервю с г-жа Маргарита Попова, която се обяви твърдо против ратификацията на Истамбулската конвенция.Тя е добър юрист и е на ясно за какво иде реч. С ратификацията се отваря кутията на Пандора. Това нещо ще доведе непременно до промени в Конституцията знаете за какво.
18 Януари 2018 14:35
Домашното насилие да бъде престъпление от общ характер - това предлагат с промени в Наказателния кодекс от БСП като алтернатива на Истанбулската конвенция. Идеята представи пред журналисти лидерката Корнелия Нинова.
В момента, ако в семейството е станала лека или средна телесна повреда, това не се преследва по общия ред, а с искова молба до съда. Изследвания показват, че много от жертвите на насилие не подават такава. Разследващите органи твърдят, че това ограничава действията им.

Домашното насилие не е само телесни повреди. Е пресният случй от Свищов, където майката държава дъщерите си заключени с една стая е също форма на домашно насилие.
Но интересното е, че тук ни обясняваха как всичко относно дфомашното насилие било перфектно уредено от нашето законодателство, пък др. Нинова предаде четата ...
18 Януари 2018 14:38
Домашното насилие да бъде престъпление от общ характер - това предлагат с промени в Наказателния кодекс от БСП като алтернатива на Истанбулската конвенция. Идеята представи пред журналисти лидерката Корнелия Нинова.

А това, както вече казах преди няколко дни, е огромна глупост. Насилието в семейството се случва между двама души, най-често няма никакви свидетели. Как така ще осъдят някого без достатъчно доказателства? Как прокуратурата ще докаже примерно твърденията на жената, че е бита, а мъжът отрича да е извършил такова деяние? То и затова беше създаден ЗЗДН и този вид насилие не беше инкриминирано. А леката телесна повреда, независимо дали е причинена от член на семейството или трето лице, може да се преследва по тъжба на пострадалия, както и средната телесна повреда е престъпление от общ характер, независимо дали я е причинил съпруга или някой друг. Пълна простотия е това.
18 Януари 2018 14:39
Хубав пример даваш. Пълнолетни дъщери, не искат да излизат - с шутове ли трябва да ги извежда? това би било насилие.
Освен това и трите са жени.
18 Януари 2018 14:40
Само да напомня, че който иска децата, при развода трябва да каже, че е бил насилван /бит/.
18 Януари 2018 14:43
РЕФЕРЕНДУМ за отказ от ратификация!


... и симитлийски суджук за НЕГО !

18 Януари 2018 14:46
Като понятия Конвенцията вкарва неприемливи за нас обяснения за пола. Това отваря врата за налагане по-нататък на понятията „трети пол“ и междуполови бракове.

хмм...ми те ф момента са междуполови.
18 Януари 2018 14:47
Патагонец
22 Ное 2015 12:13

Вярно е, че методите на горепосочените фирми са отвратителни и неморални, но правилото е никога да не се подписва договор с тях без да се прочете целия.
Майка ми е инструктирана да не подписва никакви договори и да не обръща внимание на "зарибителите", предлагащи й какви ли не екстри.


bgman13
26 Ное 2015 23:28
А по кой начин ще прочетеш Лисабонския договор, дето го карат с количка на заседанията на Конвента. Особено ако тоя Лисабонски договор е написан на патагонски? Има некои неща дето са невъзможни, все пак. Така например, невъзможно е за човек, който е специалист в някакъв инженерен сектор да знае как стоят нещата в друг инженерен сектор. Така както е и невъзможно за Пешо от София (която е столица на България), да знае топографията на планинската част на Обзор и фарватера на морската, по-добре от Гошо, дето си е от Обзор. И идва
Пешо в Обзор, Гошо го повежда на майната си и го изпраща в дън гори тилилейски. И Гошо послушно тръгва, т.е. чете договора на М-тел. Или на някой друг. А аз не правя така. Аз зная, че няма никакъв договор. Никакъв договор не съм подписвал - договор се прави със сериозни партньори а не с някакви дрбни мошеници. И им казвам (сега им казвам) - не съм подписвал никакъв договор. И се измъквам по пътя на най-малкото съпротивление, каквото има колкото искаш.

Спомням си много добре момента, когато им се подписвах в офиса на Мтел. Т.е. когато се подписвах на една платка и през тая платка подписът ми отиваше в компютъра. А от компюътъра подписът ми отиваше бог знае къде. Няма да се изненадам ако по някое време, някой ми дойде с полиция в къщи (като на Петко от Лясковец) и ми представи договор и нотариален акт, че съм му продал къщата. Но това изобщо не значи, че ще му призная договора и че ще се изнеса по живо по здраво.
Та когато им подписвах платката на тия мушмороци от Мтел (нямам предвид служителките, въпреки че те също са съучастници в тая организирана измама), много добре си спомням, че до мене стоеше една бивша моя класна. Тя ме гледаше, как аз подписвах без да се замислям и без да губя ценното време на служителката с четене на глупости - вие представяте ли си ако всеки вземе да ги чете тия работи, та в тоя офис трябва да инсталират отделна чакалня. И класната ми се засмя на цялата тая история. Беше ясно, защо се смее. Аз праснах седем осем подписа за по-малко от тридесет секунди. Но да видиме сега, тия дали имат сили нерви и време да се занимават с мене?


http://www.segabg.com/replies.php?id=181115&p=2
18 Януари 2018 14:48
Кьорав карти не играе.
18 Януари 2018 14:53
Това отваря врата за налагане по-нататък на понятията „трети пол“ и междуполови бракове. Нещо, което категорично отхвърляме, и няма да приемем никога“, каза още Волен Сидеров.

Сегашните бракове какви са? Междуполови, т.е. между лице от единия и лице от другия пол...
18 Януари 2018 14:58
Ето две добри обяснения:
1. Какви закони ГЕРБ е нарушил с подписването на Конвенцията:
http://epicenter.bg/article/Pone-dva-zakona-sa-narusheni-s-priemaneto-na-Istanbulskata-konventsiya-/145328/11/33
2. Защо ни натискат от Европата да я подпишем
http://epicenter.bg/article/-D-r-Nikolay-Mihaylov--Istanbulskata-konventsiya---ne-sme-obarkani-v-prevoda--V-klopka-sme/145367/11/34
18 Януари 2018 15:01
Кьорав карти не играе.


А Фльор-ав ?
18 Януари 2018 15:02
„Бедата на тази Конвенция, която адресира глобална драма на насилие, е, че сама съдържа латентно идеологическо насилие. Натрапват идеология дискретно и под морален шантаж. Маневрата е прикрита, но и разгадана. Съпротивата не идва по линията на мъжкия шовинизъм или дефицит на чувствителност към човешкото страдание, както твърдят, а по линия на страха за детето и отвращението от перверзното. Това е същината на скандала. Идеята да въвличат детето в ролеви игри за релативизиране на половите граници и за да му предлагат дрешки за джендърно преобличане, каквото се случва в демократичния свят, е за „простия“ човек кощунствено посегателство срещу свещеното. Тези „педагози“ са мисионери на бог Ерос в детска среда. И нека не възразяват, че това е преувеличение, фалшива новина или паническа представа, която изпреварва събития. Не е. Информирайте се какво се толерира в свободния свят и каква е тенденцията“.

Това казва в интервю за „Гласове“ психиатърът и богослов д-р Николай Михайлов.
18 Януари 2018 15:04
– Истанбулската конвенция е куфар с двойно дъно. Отгоре е безспорното, отдолу са допълнителните разпоредби, задълженията и контрола. Отдолу са НПО и мониториращият орган. А над всичко е идеологията. Тази Конвенция може да бъде тълкувана и по „безопасен“ начин, разсъдъчно и филологически. Понятието „джендър“ се отнася само до социалните роли на мъжа и жената, уверява г-жа Бриджит О’Лъфлин. Но Конвенцията е написана с понятиен апарат, който поема и „допълнителни“ значения. Думата „джендър“ е хамелеон. Асоциациите с идеологията на третия пол и глобалната сексуална революция не са в главите на читателите, а в главите на писателите. Не сме объркани в превода, в клопка сме. Това е накратко впечатлението.


https://sindbadsi.wordpress.com/2018/01/18/
18 Януари 2018 15:05
Памфуций 18 Яну 2018 14:35

Но интересното е, че тук ни обясняваха как всичко относно дфомашното насилие било перфектно уредено от нашето законодателство, пък др. Нинова предаде четата ..
Обясняваха ни и обратното .. без конвенцията законите, посветени на темата, ще действат неефективно , Сун Дзъ (или беше Сун Янт Сен ??) се върти в гроба, заради нашето неподписване ..
.. съседните ни ще ни изпреварят, и ще загубим международното съревнование за най-ранно подписване на конвенцията!

Най-драстичната прокоба беше на купер505 - ако не подпишем .. ще попаднем под руски ботуш и ще стенем..
kuper505 18 Яну 2018 00:48
... простаци и глисти като сидеров неграмотници.
Да не знаят елементарен превод на една дума която се среща в всички формуляри от доктора до съда.
Пол има две квадратчета зад него.Мъж или Жена.Задрасквам с X в квадратчето мъж.
Абе стоите си под руския ботуш и не се мислете за държава и то европеиска!


Като не искате да подписвате Конвенцията .. хак ви е ей така да стенете под руския ботуш!
Миризливия казашки ботуш!
kuoer505
Щом не подписваме Конвенцията - нека ни .. тъй да страдаме!
18 Януари 2018 15:10
Айде, отиде му на Зеления Човек и третото правителство. С нетърпение чакам вота на недоверие.
18 Януари 2018 15:10
Айде, отиде му на Зеления Човек и третото правителство. С нетърпение чакам вота на недоверие.
18 Януари 2018 15:12
Домашното насилие не е само телесни повреди. Е пресният случй от Свищов, където майката държава дъщерите си заключени с една стая е също форма на домашно насилие.

Ти какво предлагаш? Да пусне по улиците две психично болни жени?А ако се наранят? А ако се държат агресивно към минувачи?
Да ги извежда на каишка ли?!
18 Януари 2018 15:14
Boev
18 Яну 2018 14:48

Кьорав карти не играе.


Карти играят най-пропадналите. Тия дето са мал, не се занимават с тия неща. А па тия дето играят карти, и са пияни до козирката, може и да им се привижда, че са играли карти, с тия дето не са играли карти с тях. После - изтрезивтелното, алкохолното учреждение, дето лекува пияници и луди. И т.н.
18 Януари 2018 15:25
Зеления Човек
ей го: (снимка: натиснете тук)
18 Януари 2018 15:26
Карти играят най-пропадналите.
тва що не идеш да го заявиш на нашите световни шампиони по спортен бридж?
18 Януари 2018 15:31
onzi
18 Яну 2018 15:26

Карти играят най-пропадналите.
тва що не идеш да го заявиш на нашите световни шампиони по спортен бридж?


Нека те да дойдат тука, да ми кажат в очите, че съм бил играл с тях карти. И ще им заявя в очите, че са били много пияни, не се притеснявай. Аз не си губя времето с игра на карти, щото животът е кратък и трябва да се живее по най-добрия начин. Играта на спортен бридж не е най-добрия начин. Па ако ще и световен шампион по спортен бридж да си станал. А на тебе кво ти се привижда Ф момента - че като съществуват на света шампиони по спортен бридж, дежурните квартални картоиграчи, не са пропаднали пияници ли?
18 Януари 2018 15:36
Бгман,
Слави Трифонов провежда кастинг за политици.
Чувствам, че имаш потенциал да се участваш, а защо не и да те дадат по телевизията?
18 Януари 2018 15:39
Патриотите добре, но защо тук не обсъждаме тиквите? Тиквите на коя планета живеят?
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД