:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 390,677,439
Активни 157
Страници 29,219
За един ден 1,302,066

Профил на критиците на Истанбулската конвенция в цитати

Ние, черносотниците, не сме модерни и слава Богу. И искаме да спасим Европа от самата нея
Иван Стамболов-Сула


Защо вече цял месец спорим за Истанбулската конвенция? Много просто - защото отдавна вече не спорим за нея, а за много по-важни неща. А и заради друго: заради това, че както се оказа, около 70% от хората не са достатъчно еволюирали, за да бъдат на нивото на дебата.

Ако не успяха друго, защитниците на Конвенцията поне успяха да очертаят профила на нейните критици. Понеже и аз скромно спадам към противниците, ето какви изводи направих за себе си: критикувам Истанбулската конвенция, защото съм глупав, невежа, малокултурен, не знам английски (и френски), мракобесен и религиозен фанатик. Не че съм лош човек, но просто не ми стига акъл, за да оформя правилно становище по даден въпрос. Следват няколко цитата:

"Ясно - Сатаната е проблемът... А изглеждате, иначе, на нормални хора... На хора изглеждате!"

"Това се случва само с нискообразованите, малокултурни слоеве, които не могат да се оправят в свободна среда, защото нямат знания и чувство за мярка".

"Това вече не е смешно. Не е обикновено тъпоумие. Това е мракобесие. Старото, познато мракобесие..."

"България от една светска държава се хлъзва в посока на една тоталитарна путинска Русия... Дали ние ще сме част от светска европейска общност, или се превръщаме в жертви на религиозен фанатизъм".

Оставям настрана определенията, че критиците на Истанбулската конвенция са "дълбоко изтормозени мъже под чехъл и завряни зетьове с еректилна дисфункция" и "неуверени, зависими, безпомощни и безмозъчни лелки и какички", защото са направени от неавторитетни, макар и напълно автентични източници. Оставям ги настрана, за да не хвърлят сянка върху авторите на другите приведени цитати, сред които има висши държавници, социолози, уважавани журналисти и общественици (на този етап няма да им казвам имената, за да не ги вкарам в режим на обяснение, но съм готов при нужда да го направя).

И наистина, как да не се потисне човек! Как да не се почувства некултурен и суеверен, щом срещу него се изправят не само цитираните авторитети, но и университетски преподаватели, всякакви интелектуалци и организации като БХК, Български център за джендър изследвания, Фондация "Джендър алтернативи" и Сдружение "Роми-медникари"!

Всъщност, всички тези хора и организации, колкото и да са интелигентни, културни, цивилизовани, образовани и информирани, особено на фона на нас - мракобесниците и религиозните фанатици - в продължение на повече от месец не разбраха (или не пожелаха да разберат), че темата на дискусията

НЕ Е "за" или "против" домашното насилие

а Е:Релативизмът и абсолютни ли са някои базисни категории, или са относителниТова вече е сблъсък на мирогледи и нравствени системи. Затова е толкова важно и затова дискусията не отшумява - защото хората разбират, че от нейния изход ще зависи дефиницията на понятието "човек". Тук Истанбулската конвенция е само дребен и случаен повод, поредна провокация от страна на "късния постмодернизъм".

Ние, черносотниците, не сме модерни и слава Богу! Модерността сигурно е хубава в областта на облеклото и нощните клубове, но в други случаи е вредна. Тя по същество е периодично отричане на предишното и заменянето му със следващо. Много често следващото е противоположно на предишното (например тесните и широките панталони), за да се открои още по-ярко и всички да видят кой е модерен и кой е демоде. Представете си, че открием Истината. С какво ще я сменим през следващия сезон, когато тя вече ще е демоде? В етиката не може да има модерност. Не може днес морално да е едно, а утре - неговата противоположност, защото така е модерно. Истината също не може да е модерна. Не може всеки да си има своя собствена, ярка, причудлива и неповторима Истина само за да "изрази себе си", да "следва мечтите си", да "бъде такъв, какъвто е", да "живее за мига" и тям подобни релативистични заклинания, които всъщност не са нищо повече от оправдания на собственото нежелание да постигнеш нещо с труда и волята си. Или казано в светлината на джендър идеологията, ако не си щастлив като мъж, няма да си щастлив и като жена, нито като джендър-бендър, андрогин или който и да е от останалите 30 пола, дефинирани от модерната мисъл.

Защо хората са нещастни? Защо колкото по-добре живеят, толкова по-големи извращения са готови да измислят, за да се подиграят с природата си? Проблемът е нравствен. Изречени са милиони думи за него, но в книгата на Йезекил проблемът е посочен само с три: гордост, пресищане и празност (16:49)

Няма логика! Човекът никога като сега не е бил толкова сит, толкова здрав, дълголетен, свободен и защитен в правата си. За всичко има електронни джаджи, за всичко има все по-съвършени технологични решения, почти за всяка болест има лечение. Комуникациите са лесни, всеки може публично да каже каквото му скимне на акъла. И въпреки всичко, вместо да е денонощно благодарен, чудейки се с какво го е заслужил, човекът изобретява все по-изтънчени начини да мрънка и да протестира - от гордост, пресищане и празност!

За съжаление, интелигентните и либерални защитници на Конвенцията не гледат по този начин на нещата. Те виждат в реакцията срещу конвенцията организирана пропагандна кампания - те са много чувствителни на тази тема. Те казват така:

"Дискусията събуди дремещия страх, че някой иска да погуби бъдещето ни като народ".

А също и така:

"Нажежиш ли страха на човека, можеш да го накараш да направи всичко и затова сме така ожесточени".

Всъщност, те са прави. Страх наистина има. Но той не е у глупавия народ, мат'ряла, публиката, електората или както там искате да го наречете. Той не е и у критиците на Конвенцията. Не, няма манипулация на масите чрез раздухване на страхова психоза. Доколкото има страх, то той не е другаде, а именно у защитниците на Истанбулската конвенция, защото те осъзнават (понеже са интелигентни и образовани за разлика от нас), че са изтървали Истината като аргумент за себе си и са я подарили на политическия си опонент. И политическият опонент я прегръща с благодарност, защото на него му е все едно под какво знаме ще марширува. Ето как проевропейците подариха на евразийците европейската идея, системата от християнски ценности, която отличаваше европейците от всички останали хора по света и при това ги отличаваше качествено и безапелационно. Ето как довчерашни присмехулни атеисти, които дърпаха поповете за брадите и рисуваха с шарени боички стенвестници на тема "Религията - опиум за народите", днес с озарени лица издигат православни хоругви.

Ние, полуграмотните религиозни фундаменталисти, не сме врагове на Европа. Вижте какво казват православните епископи на Германия: "...за нас да живеем в Германия - страна, в която мирът, свободата, демокрацията и човешките права са признати за всеобщо благо - е Божие благословение. На фона на религиозния екстремизъм, който става все по-сериозна заплаха на много места, ние, християните, сме призовани да защитаваме с всички сили горепосочените ценности".

Ние, критиците на Конвенцията, сме сигурни, че мястото на България е в Европа. Затова понякога искаме да спасим Европа от самата нея, както е искал и Константинополският патриарх Фотий - менторът и началникът на Кирил и Методий. И не всеки, който иска да запази европейското в Европа, непременно е троянски кон на Путин. Напротив: ако някой го е страх от прекомерно евразийско влияние, нека се бори с всички сили за силна и здрава Европа, Европа на традиционните християнски ценности.А какви са политическите измерения на темата в България?Изключително смешни и забавни! Поради някаква незнайна конюнктура позициите са обърнати. Коалиционните партньори на ГЕРБ и около 90% от активистите им по места (по неофициални, но достоверни данни) не желаят Конвенцията да се ратифицира вероятно по някои от изложените по-горе съображения и защото такова поведение е логично за политическата им сила и за образа, която тя гради пред избирателите си. При социалистите обратно - структурите им (напр. софийската и смолянската), както и ПЕС, барабар със Станишев, искат България да ратифицира, но БСП не иска, защото ГЕРБ иска. А защо ГЕРБ иска в противоречие с ролята, която играе, и "консервативния" образ, който се мъчи да гради? Сигурно ги изнудват с нещо - ще ви дадем тия пари, ако ратифицирате, както ви дадохме ония, след като направихте велоалеи по улиците. Но това е тема на друг разговор.

Заслужава си единствено да отбележим, и то с тъга, че както по всичко личи, в крайна сметка решението ще бъде взето не заради написаното по-горе, не заради тежките юридически и политически аргументи, не заради сблъсъка на цивилизациите и новия световен ред, а единствено по финансови съображения - както правителствени, така и неправителствени. Нали можете да си представите колко НПО и колко "интелектуалци" на свободна практика нетърпеливо пристъпят от крак на крак да усвояват истанбулски финансирания, подобни на онези през декадата на ромското включване? Сладки пари. Лесни пари. Куче влачи - диря няма. За такива лесни пари човек е готов не релативизма да прежали, не европейските ценности, не доброто и злото, не мъжа и жената, не семейството и обществото, ами не знам какво още... Карай! Ден да мине, друг да дойде! Живей за мига, преследвай мечтите си!...

Но може и да не съм прав. В крайна сметка аз съм само един скромен представител на "нискообразованите, малокултурни слоеве, които не могат да се оправят в свободна среда, защото нямат знания", суеверен и мракобесен тип, у когото Путин чрез хибридни средства е всял страх от Картаген и затова онзи не спира да повтаря, че Картаген трябва да бъде разрушен.

 Затова понякога искаме да спасим Европа от самата нея, както е искал и Константинополският патриарх Фотий - менторът и началникът на Кирил и Методий. И не всеки, който иска да запази европейското в Европа, непременно е троянски кон на Путин
139
7995
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
139
 Видими 
09 Февруари 2018 20:16
Абсолютно единственото което ценя в графоманите с претенции за аристократизъм в тази плебейско-еснафска държава, е сегиз - тогиз цитирането на класическите източници непознати за мен.
Другото е суета, също спомената в Библията.
09 Февруари 2018 20:31
Фотий има ноо яка шапка.
09 Февруари 2018 20:54
Сула
Полезните идиоти
09 Февруари 2018 20:59

Сула,
макар и статията да е вече леко закъсняла

А това, което предстои тук, е описано отдавна от народния бард Валдес с легендарното начало на безсмъртния джендър хит "Завръщане в Берлин":
Лейдиз-ен-жентълмен... атака!
09 Февруари 2018 21:00
Сула, за разлика от друг път
09 Февруари 2018 21:08
А какви са политическите измерения на темата в България?

Без промяна.
Партията на Борисов продължава води с 4-5% пред таа на Нинова.
Въпреки целата пушилка...
09 Февруари 2018 21:10
Ние, черносотниците сме срещу Вавилонските блудници и бардака в Европа.
09 Февруари 2018 21:13
Реки, зарежи Фотий. Ти да видиш кепето и кашнето /шала/на Иезекиил! Той пък е познавал Питагор. А Микеланджело е познавал Иези.

(снимка: натиснете тук)

09 Февруари 2018 21:18
Езекил е голема работа, но Сула не го е фключил ф оплакването си, само Фотий е фключил.
09 Февруари 2018 21:29
Да те зарадвам с руска дума в твоя фкус:

Анафематствован [Фотий] в 863 году папой Николаем I.


Не ме питай защо. Мноо е дълго. С българска следа! Некво Филиокве, учили сме го, ама преди евроерата... дано не ни се случи и афроера...
09 Февруари 2018 21:31
09 Февруари 2018 21:36
Ние, черносотниците сме срещу Вавилонските блудници и бардака в Европа.

Баба Гуси от Троянския манастир и останалите брадати содомите в расо също.
Може би...
09 Февруари 2018 21:41
От мен и руския иеромонах Фотий, първа награда в тв конкурса "Голос" -

https://www.youtube.com/watch?v=-2Lpg8kkaqE

09 Февруари 2018 22:17
Стамболов, днес си се справил необичайно добре. В смисъл, че не си се ос*ал чак до края на материала, както обикновено ти се получава - добро начало, а потом выходит говно.
Не знам само откъде си научил какво мислят низовите организации на Герб и БСП, ама карай да върви.
09 Февруари 2018 22:21
Много интересно е, че по моите скромни наблюдения единствено педераси и джендъри обвиняват публично и по форуми Църквата в содомия.
Нормалните хора знаят, че от членове с подобни девиации не е предпазена нито една човешка организация.
Християните не мразим педалите...напротив молим се за тяхното вразумяване...


09 Февруари 2018 22:24
Баба Гуси от Троянския манасти

баба ти Гуси го/я пребиха на една автобусна спирка 'добрите' свещеници след което получи инфаркт и вече Друг го съди.
Та сред тия добрите се оказа един легендарен бияч - бившо ченге и май некъв криминален тип, иначе все смирени монаси.
Общо взето класическа история в която доброто побеждава злото.
09 Февруари 2018 22:33
европейската идея, системата от християнски ценности, която отличаваше европейците от всички останали хора по света и при това ги отличаваше качествено и безапелационно.


Що за глупости. Европейците завлядаха света с науката и технологиите си, не с попски брътвежи. Точно обратно, годините на европейския културен, политически и икономически възход се характеризират със секуларизация, постепенно изтикване на религията от обществения и духовен живот. А упадъкът на Европа върви с технологично изоставане и разцвет на идеологии като така нараченото джендърство, крайния феминизъм и комунизма, които по своята догматичност и непримиримост са много по-близо до християнството, отколкото до светския и научен светоглед, довел някога Европа до светоно господство.
09 Февруари 2018 22:39
Европейците завлядаха света с науката и технологиите си, не с попски брътвежи.

Технологии, казваш ? Огън, меч, барут, огнена вода, едра шарка ... все наука и технологии.
09 Февруари 2018 22:44
Упадък ма секи гледа да живее у Европата.
Мераклии за северна Азия нема...
09 Февруари 2018 22:44
Нали можете да си представите колко НПО и колко "интелектуалци" на свободна практика нетърпеливо пристъпят от крак на крак да усвояват истанбулски финансирания, подобни на онези през декадата на ромското включване? Сладки пари. Лесни пари.

Верно,че са много. Но все пак са процент от населението. Нема пари за всички.
Та да повторим каква е фатката. В парламента (и другаде) ще се внесе БЪЛГАРСКИЯ текст. Нали не може в българския парламент да се приема закон на английски? Да, обаче валиден е английският и/или френският текст! В българския текст пише ПОЛ . На това място в английския пише ДЖЕНДЪР ! Значи ни лъжат какво се приема като закон в нашето народно събрание!
И надолу където е пол пише джендър. Ха честито!
09 Февруари 2018 22:47
Напълно съм съгласен, че авторът е:
"представител на "нискообразованите, малокултурни слоеве, които не могат да се оправят в свободна среда, защото нямат знания"".

Не разбирам защо му дават трибуна в издание, което според мен стои малко по-високо от днешното българско информационно блато.
Поне да научи разликата между "модерен" и "моден", не мислите ли?

Като гледам снимката му, струва ми се, че е над 6-годишен - и продължава да вярва в Дядо Мраз?
09 Февруари 2018 22:50
Заслужено "Отлично" за Сула
09 Февруари 2018 22:54
Сула най-сетне си намери публика по мярка.
09 Февруари 2018 23:00
Истанбулската конвенция в цитати


Sanhedrin 55b,p.376. "A Jew may marry a three year old girl
(too old to reply)
Gibbon 13 years ago
PermalinkRaw Message Examples of Jews'"New Testament", the Talmud:

"A Gentile girl who is three years old can be violated." -9boda
Sarah 37

(This means a baby can be "violated" up to age three and
still have the hymen grow back. The big question is how does
the Jew know this? What did Jew do to "Gentile" (non-Jew) toddlers, to
find this out?)

Non-Jewish Children Declared Sub-Human:

Yebamoth 98a. "All Gentile children are animals."

"Gentile girls are in a state of niddah (filth) from birth" Abodah
Zarah 36b

Jews' Own Children:
Sanhedrin 55b,p.376. "A Jew may marry a three year old girl
(specifically, three years and one day."
Sanhedrin 54b . "A Jew may have sex with a child as long as
the child is less than nine years."
[9 years and a day old is OK?]
Sanhedrin 54b, 55a, p.371."If a man commits sodomy with a
boy less than nine years old, they are both guilty of sodomy"
[9 years old and a day is OK?]
Kethuboth 11b, p.58: "Sexual intercourse with a girl less than
three is 'nothing'", or: [Kethuboth 11b . "When a grown-up man
has intercourse with a little girl it is nothing."]
09 Февруари 2018 23:07
Вие всъщност сте един много суетен човек, г-н Сула.
Отдавна всичко сте разбрали относно това какво всъщност представлява Истанбулската конвенция, но суетата не ви позволява да направите крачка назад.

Наистина, без да се обиждате, Ленин много добре го е казал за такива като вас - да използваме полезните идиоти.
Залогът е друг, малка крачка само остава прилична тая истерия, в която скромно се включихте и ще превъзпитавате Европа бидейки извън Европа.
А в такова положение още по-малко от сега имате шанс някой да ви обърне внимание.
09 Февруари 2018 23:07
Сула най-сетне си намери публика по мярка.
...а в днешния Гардиън - https://www.theguardian.com/commentisfree/2018/feb/09/polyamory-trans-documentary-love-unlimited
09 Февруари 2018 23:21
поучителен линк
09 Февруари 2018 23:21
Огън, меч, барут, огнена вода, едра шарка ... все наука и технологии.

Общо взето да. Наука и технология за времето си.
09 Февруари 2018 23:28
... Та да повторим каква е фатката. В парламента (и другаде) ще се внесе БЪЛГАРСКИЯ текст. Нали не може в българския парламент да се приема закон на английски? Да, обаче валиден е английският и/или френският текст! В българския текст пише ПОЛ . На това място в английския пише ДЖЕНДЪР ! Значи ни лъжат какво се приема като закон в нашето народно събрание!...


Братчед, да те светна малце...
Ти си ходил по широкия свет, както и много други форУМНИЦИ - включително и аз , даже сме посещавали и страната оттатък гьола...
Виж си на апликейшъна що за "пол" си дал - пред страх от Бога и фсички светии от осмия ден на Сътворението. Отбелязъл си за "пол" думичката "GENDER" .
И СЕГА се отмяташ/ат от нещо, което доброволно си приел - те тва го не разбирам Като сме казали А, ще признаваМ/е и Бъ...
Мен хич не ми гива да говорят от мое име, когато не съм съгласен с опосредствената демокрация, ама ми изЛИЗАТ с номера, че е демокрация, защото 9-ма глупаци са повече от един разУМен...
Не го искам това, ама "Деветте магарета" ме/ни го налагат...
Извод: Не ми трябват девет магарета, а само четири - които да оборвам и да не ми се налагат... Останалите пет(-има) магарета да са като мен...
09 Февруари 2018 23:31
Нали можете да си представите колко НПО и колко "интелектуалци" на свободна практика нетърпеливо пристъпят от крак на крак да усвояват истанбулски финансирания, подобни на онези през декадата на ромското включване? Сладки пари. Лесни пари. Куче влачи - диря няма. За такива лесни пари човек е готов не релативизма да прежали, не европейските ценности, не доброто и злото, не мъжа и жената, не семейството и обществото, ами не знам какво още... Карай! Ден да мине, друг да дойде! Живей за мига, преследвай мечтите си!..


Ето го ключа от бараката.

Сула не е от любимите ми автори, но има неща заради които бих пил по еддно с него,
09 Февруари 2018 23:33
Черносотници?
Аааа, ние сме бело-червени. Ние сме ЦСКА
09 Февруари 2018 23:36
Ндааа... Толкуз положително отрицателно мнение ми намирисва на бъзик
09 Февруари 2018 23:43
ве, наистина е започнал доста добре, но се е удавил накрая сулата. показал е, че или нищо не знае за т.н. политически живот на територията, или си криви яко душата. като човек на ти с религията, да види там в коя категория да се отнесе.
прави фчипитление, че и сула, подобно на някои големи творци, бяга от темата "аФтентични десни" като дявол от тамян. ве, направо си бие на очи.
09 Февруари 2018 23:59
Кой твърди, че де били те са малцинство. А ма как да са. Те си и вярват на мъдростите, които дробят дори от консервните кутии.
10 Февруари 2018 01:34
Но може и да не съм прав. В крайна сметка аз съм само един скромен представител на "нискообразованите, малокултурни слоеве, които не могат да се оправят в свободна среда, защото нямат знания", суеверен и мракобесен тип, у когото Путин чрез хибридни средства е всял страх от Картаген и затова онзи не спира да повтаря, че Картаген трябва да бъде разрушен.

Най вероятно не си прав.
10 Февруари 2018 01:35
Баце сближи позиции със Станишев и вече води на Корнелия с 4%! ( според щурчо )
Излиза да е привлякъл леви , симпатизанти на ПЕС!
ГЕРБ ползват умело международният авторитет на Сергей.. !

Корни не успява да печели в дясно със същия процент въпреки ,че гръмко прегърна осовополагащи неща за традиционно десните-семейните ценности и бе подкрепена от религиозни институции .
Явно-българскто общество олевявя от което печели ГЕРБ.
Ей тази тенденция да анализира Сула!
10 Февруари 2018 01:59
Ей тази тенденция да анализира Сула!

Като анализатор на тенденции Сула върши горе-долу толкова работа, колкото един шоколадоф тирбушон.
10 Февруари 2018 07:58
До момента с политическите измерения на темата е добре , а от там на сетне пак не ти се е получило с Картаген.
10 Февруари 2018 08:08

ОБЛАК
09 Фев 2018 22:44
В парламента (и другаде) ще се внесе БЪЛГАРСКИЯ текст. Нали не може в българския парламент да се приема закон на английски? Да, обаче валиден е английският и/или френският текст! В българския текст пише ПОЛ . На това място в английския пише ДЖЕНДЪР ! Значи ни лъжат какво се приема като закон в нашето народно събрание! И надолу където е пол пише джендър. Ха честито!


Облак, внИсането в Парламента ще е да бъде ратифицирана, сиреч да стане документ, по сила ПО-ГОРЕН от българската Конституция - това, драги Облак, произтича от последното изречение на четвъртата алинея на Чл. 5-ти на нашата Конституция!

Тази 4-та алинея на Чл. 5-ти е под натиск от Запада приета от българските "законотворци", защото Западът я бе поставил като conditio sine qua non за да ни "присъединят" (=аншлусират) към себе си (ЕС, доминиран от САЩ), и в НАТО-то (още повече доминирано от САЩ)!

Така че още с гласуването на алинея 4-та на Чл. 5-ти на Конституцията България си ИЗУ гащите, и се подложи за всякакви assways ИЗНАСИЛВАНИЯ от страна на ЧУЖДИ насилници! Асистирани от българския компрадориат! Тези които настояват НС да ратифицира т.нар. конвенция от Истанбул са поредни ИЗНАСИЛВАЧИ!

Затова - РЕФЕРЕНДУМ! С 4-те въпроса! Първият - в актуалната редакция на формулировката му, дадена от БСП, защото точно такава формулировка гарантира милиони ДА-отговори! А другите 3 - във формулировките им, които Каракачанов им е дал, защото неговите формулировки пък гарантират милиони НЕ-отговори, на чиито фон СЛЕД референдума никой джендърмерист няма да има дупе за да посмее да внася законопроекти, въвеждащи еднополови бракове и всякакви други джендър-идеологията-базирани щуротии! (Примерно, по аналогия с канадската тъпня, законопроект за трето-полова редакция на възрожденските песни, след която вместо СТАНИ, стани ЮНАК балкански, децата в у-щата да ги учат да я пеят по следния, примерно, начин: Възправи се, нагъ**зи се нежно, джендерче балканско!)

ПП:
Вчера прочетох, че БЕРМУДА взела решение да си вдигне свалените бермуди - преди време разрешиха еднополовите бракове, ама след кратък размисъл, решили да ОТТЕГЛЯТ разрешението си за подобна противоестествена трактовка на БРАКА, в църковния му, и в гражданския му смисъл!
10 Февруари 2018 08:27

Не разбирам защо му дават трибуна в издание, което според мен стои малко по-високо от днешното българско информационно блато.
Поне да научи разликата между "модерен" и "моден"

кои са "даващите"?
коя си ти, та да ни пука какво е "според тебе"?
над всичко "българско" или поредната комунистическа дърта мистрия?
аман от и гастролите им
10 Февруари 2018 08:30
Сулата се поднася с комунягите.
Толкова е нелепа тази сага с истанбулската такавато, че нема накъде.
10 Февруари 2018 08:36
Мдам, няма нужда от дебати - ето резултатите от пробутаното в конвенцията:
https://youtu.be/z2QUDEXR_Vs
Останалото е мълчание.
10 Февруари 2018 08:38
Сред участниците във филма няма нито кремълски агенти, нито “полезни идиоти“, а само обективни коментиращи.
10 Февруари 2018 08:41
Обективни коментиращи реалностите на джендър обучението на деца между 0 и 10 годинки.
Има ли нормален българин, който съзнателно и с ентусиазъм би оставил да причинят ТОВА на детето или внучето му?
България африканска страна ли е?
10 Февруари 2018 08:48
овце си "мислят", че някому пука за овча мисъл.
логорейна такава
10 Февруари 2018 10:20
Сула се бъзика с феновете на ПЕС и Станишев!
Подиграва и прогерберските кухи "интелектуалци"
Таргус

Все пак проблемът е в друго. Защо "градски десни" се потоморчиха след витиеватите приказки на Сергей и дерат рубашки за евро-социалистическата конвенция?
10 Февруари 2018 10:29
Сула си е бъзик на постсоциализма. Шега на настоящето
10 Февруари 2018 10:47
Хуикипдия относно черносотничеството на Сула:
. Той остава свързан с развратния начин на живот от младостта до смъртта си, Плутарх споменава че по времето на последния му брак с Валерия, Сула все още се обграждал с „актриси, музиканти и танцьори и пиянства с тях нощ и ден“.[16]

10 Февруари 2018 10:50
Сладки пари. Лесни пари.
...................
Верно,че са много. Но все пак са процент от населението. Нема пари за всички.

Ми то кат' гледам, пак няма да има за всички, а само за тия, за които и досега все има - папкащи и слушкащи.
10 Февруари 2018 11:00
Залогът е друг, малка крачка само остава прилична тая истерия, в която скромно се включихте и ще превъзпитавате Европа бидейки извън Европа.

Това изречение, което е малко объркано, звучи като закана (заплаха, анатема...)?
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД