:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 409,840,233
Активни 65
Страници 1,285
За един ден 1,302,066

Слави Трифонов започва "практични и реални" стъпки за смяна на статуквото

 
"Уважаеми сънародници, тъй като ненавиждам общите приказки, а уважавам конкретиката, ще проведа срещи с всички избрани българи от последното събеседване и ще започнем да изработваме конкретни, практични и реални стъпки по отношение на смяната на сегашното статукво и превръщането на България в модерна държава". Това посочва Слави Трифонов в отворено писмо.

"Освен всичко това, тъй като получаваме още много предложения от българи в България и по света, които искат да се включат, ние ще проведем още събеседвания, за да изпълним безусловно своите цели, така че всички българи, които искат да се включат и имат необходимия капацитет и качества са добре дошли", продължава той.

През октомври м.г. Слави Трифонов обяви кастинг за политици - образовани, качествени и морални българи, които искат да участват в реална промяна на политическото статукво и начина, по който избираме и контролираме политиците в България. Месец по-късно той се похвали, че над 2000 души са заявили желание за участие. Последваха и събеседвания с кандидатите.

"Аз лично съм изумен. Оказа се, че българи завършили Йейл, Харвард, Кеймбридж, българи, които имат успешен бизнес навсякъде по света, българи от всички университети в България, българи от целия обществен, политически, професионален и културен живот, изявяват желание да участват в подобен проект. Това е повече от прекрасно и, разбира се, отговорно", заяви тогава Трифонов и гарантира, че осъзнава тази отговорност.
53
4350
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
53
 Видими 
09 Март 2018 16:48
Мушморок
09 Март 2018 16:48
патерица.
09 Март 2018 16:52
След като си избираме девет години поред Бойко, нищо не може да ме учуди. И все пак, каква дегенерация ...
09 Март 2018 16:57
Един наивник на над средната възраст си мисли, че статукво се променя по мирен начин и чрез избори.
09 Март 2018 16:59
Аз лично съм изумен. Оказа се, че българи завършили Йейл, Харвард, Кеймбридж, българи, които имат успешен бизнес навсякъде по света, българи от всички университети в България, българи от целия обществен, политически, професионален и културен живот, изявяват желание да участват в подобен проект. Това е повече от прекрасно и, разбира се, отговорно", заяви тогава Трифонов и гарантира, че осъзнава тази отговорност.
А аз не съм изумен ни най-малко.

Предният път един цар захвърли даже короната, за да промени статуквото и за 800 дни да превърне България в успяла държава благодарение на прочутото българско късогледство трудолюбие.

И едни юпита докара, кой завършил Сорбоната, кой Кеймбридж, кой напусна високоплатена работа в разни банки - всичките водени от дълга към Родината с гладно Р.

Сега очаквам навалицата от родолюбци да е още по-голяма.

09 Март 2018 17:00
Приготвям се да бъдем спасен
09 Март 2018 17:07
Един наивник на над средната възраст


Наивник? Учиндолецът?

09 Март 2018 17:10
На вниманието на онези "80%" - на хоризонта е поредният "спасител", след "аптекаря", бареков...
Han
09 Март 2018 17:11
Поредната мутра в политиката...
09 Март 2018 17:22
Както виждам, много предпочитат да си се въргалят и грухтят в топличката, калничка и уютна локва и от време на време да попържат от скука. Рахатлъкът си е за предпочитане,така де, няма пък да оправяме света, я!
09 Март 2018 17:27
Hamer
09 Март 2018 17:42
я горните, като са срещу славчо, да кажат за кого са
09 Март 2018 17:49
След Боко Слави е направо титан.Не знам защо се мрънка.Сигурно е по-лесно.Единствения начин да се оправим е като създадем страх у управляващите,че ако не работят в полза на хората ще ги сменим.Няма спасители.Но калпаво управление и да го избираме 3 мандата си е шизофрения.Аз съм за Слави да се пробва.Ако не става ще съм против него.Още веднъж герберастите ще ми дойдат много,а не виждам тълпа от читави мераклии.
09 Март 2018 17:57
я горните, като са срещу славчо, да кажат за кого са
Аз съм за пълна анархия! Хората да спрат да плащат данъци, държавата да се разпусне и всичко да започне наново чрез самоорганизация, както е било в Америка преди 200 години. Да се изберат местни шерифи, съдии, прокурори, полиция да се отчитат пред общината, която ги е избрала, всеки да вижда къде отиват данъците му.
Очевидно всички тегоби на България започват с това, че на някакви шимпанзета се дават власт и ресурси, далеч извън компетенцията им да управляват.
09 Март 2018 18:00
Аз съм за Слави да се пробва.Ако не става ще съм против него.


"Проба-грешка".

Почти 30 години.

Малко са, явно.

Овте мовте.
09 Март 2018 18:09
Слави=Барекофф. Тотален бойкот на всички видове избори. Тогава да ги видим.
09 Март 2018 18:10
Аз съм за пълна анархия! Хората да спрат да плащат данъци, държавата да се разпусне и всичко да започне наново чрез самоорганизация, както е било в Америка преди 200 години.
Рационалният анархист смята, че понятия като „държава“, „общество“ и „управление“ не съществуват по друг начин освен в материалната си проява чрез действията на отговорни пред себе си индивиди. Той вярва, че е невъзможно да прехвърляш вината, да споделяш вината, да разпределяш вината… защото тя, угризенията и отговорността са неща, които се срещат само вътре в човеците и никъде на друго място. Но понеже е рационален, анархистът знае, че не всички индивиди са съгласни с преценките му. Затова се старае да живее съвършено в един несъвършен свят и, разбира се, че усилията му няма да постигнат хармонията, обаче не се смущава от мисълта за собствения си неуспех.
09 Март 2018 18:24
Слави Трифонов обяви кастинг за политици - образовани, качествени и морални българи, които искат да участват...
... в облизването на чиниите и доогризване на кокалчетата, останали от България, след 30 години преход...
Клоуни, сър!
09 Март 2018 19:31
Han
09 Март 2018 16:59
09 Март 2018 19:48
Дотук нищо продуктивно.

Само плюене по Слави.

Щото е най-лесно.
09 Март 2018 20:23
"Проба-грешка".

Почти 30 години.

Малко са, явно.

Овте мовте.

дай акъл за кого де, не мрънкяй само отстрани
09 Март 2018 20:48
Тотален бойкот на всички видове избори.

Е, те това най-много се харесва на партиите и най-вече на ГЕРБ.
Тогава с 500 гласували, ГЕРБ ще получат следващия си мандат и пак ще гледаме ЦеЦерон на трибуната.
Не гласувайте. Това искат партиите.
09 Март 2018 20:49
"Възраждане" ???
09 Март 2018 21:11
Странно, как такъв разпространител на простащина и глупост отглежда идеи за поправка на държавните недъзи...
09 Март 2018 21:20
Слави Трифонов започва "практични и реални" стъпки за смяна на статуквото

Да спре рекламите в предаването за шест месеца и съм склонен да преразгледам отношението си към него.
09 Март 2018 21:24
KAILY,
/:/
я горните, като са срещу славчо, да кажат за кого са

....................................................................................

НЕ чакай! Те НЕ знаят!
Те НЕ са знаещи- те са крякащи!
09 Март 2018 21:26
я горните, като са срещу славчо, да кажат за кого са

Аз съм за Гинка.....
09 Март 2018 21:30
Е, те това най-много се харесва на партиите и най-вече на ГЕРБ.
Тогава с 500 гласували, ГЕРБ ще получат следващия си мандат и пак ще гледаме ЦеЦерон на трибуната.


Сериозно ли го мислите това? Останалите 6,5 млн. негласуващи ще гледат спокойно ,така ли?
500 гласували си е революция, господине. Една тихо проведена революция.
Но ние никога няма да я направим, защото сме глупави и не сме единни.
Ако никой не гласува, и в урните намерят само 1000 бюлетина, България няма да е същата, бъдете сигурен. Не дори 1000, 100000 да са пак си е революция.
Но всички казват, че това е утопия. Щото е по-лесно, и щото си нямаме вяра едни на други, и защото реално никой нищо не иска да променя, страхуваме се.
09 Март 2018 22:07
Слави си подава главата от българския котел догоре пълен с ла_на, затова бой по голата му глава. Освен това за каквото се е хванал го е направил както трябва. И шоуто му шоу, и чалгата му чалга и Биг бенда му му е Биг Бенд и концертите му на ниво, песните му имат съдържание, младите го харесват... затова всички заслужили фор-умници да му плюнем под опашката.
09 Март 2018 23:26
Вижте сега.
Всичко звучеше добре докато не се стигна до българите, учещи в Иейл, Харвард и Кембридж. Както и за тези сънародници, имащи "успешен бизнес навсякъде по света".
"Бизнес навсякъде по света" в контекста на казаното е предимно бизнес в ЕС и САЩ. Те (тези българи) ще отстояват техните интереси (на ЕС и САЩ). Доколко това са наши (български) интереси е друг въпрос.
Университетите, споменати от Трифонов, са с добро академично ниво, спор няма, но подготвят кадри за техният си западен свят (примерно, преподава се история по начина по който я виждат те и т.н.). Т.е. предложението отново е да се играе по правилата на играта на запада. Значи се насажда за пореден път мнението, че завършилите там са най-подготвени да управляват тук. Ние, обаче, сме в Източна Европа. Ние имаме наш начин на живот. Не всичко работещо там работи тук.
Е, като кадри, завършили тези учебни заведения, или такива, които вършат бизнес в САЩ, са еталон за бъдещо управление на България - с какво това ще подобри положението на България, като всъщност българите искат държава, която стои зад интересите им?
Къде е промяната на статуквото?
10 Март 2018 00:28
Може ли да питам? Целивал ли е ръката на Рабинович? На килимчето в Козяк лазил ли е? Май, да! Щом му иде куража държава да управлява, система да сменява. Значи е хванал бозката! Коя ли? На Америка за България. Щото пари трябват, Славчо! Тапетите да си смениш, пари трябват. А за смяна на системата? Много качествен народ е събрал. И той ли ще е знаменосецът? " Напред, чалгата е слънце което в душите грей!" "Българо-американската дружба е така жизнено необходима..." " Стани, стани, юнак балкански! Стани да се преместиш". Малей!
10 Март 2018 06:24
kаily09 Март 2018 17:42
я горните, като са срещу славчо, да кажат за кого са

Аз съм за БСП, шеф на митниците Кире, шеф на МВР Жаблянов, шеф на колтурата Славчо Велков и пр.
10 Март 2018 07:36
Han
09 Март 2018 16:59
А аз не съм изумен ни най-малко.
Сега очаквам навалицата от родолюбци да е още по-голяма.


Ами, щом само ше очакваме ТУЙ и ОНУЙ и ше си чешиме „остроумието” по форумите, за да ни дигат палчета некои чешещи си и те, само че други неща като нас, а няма да се спретнем да си свършим работата сами, а ше чакаме ПАК некой друг да дойде да ни „освободи”, който ше се връща тук от време на време, за да ни нашоква канчето заради липса на благодарност, означава, че сме тъпа нация и не ставаме апцелютно за нищо.

Справка за ТУЙ мое заключение – заключенията на българските класици от края на 19-ти и началото на 20-ти век.
10 Март 2018 07:44
Рационалният анархист смята, че понятия като „държава“, „общество“ и „управление“ не съществуват по друг начин освен в материалната си проява чрез действията на отговорни пред себе си индивиди.


А ирационалния, а неразионалния анархист...? Това с анархизма много ме разсмива, но и започва да плаши. Все повече объркани хора започват да се увличат от анархизма, а това не е добре. Всеки "разбира" анархията от своя си гледна точка.
10 Март 2018 07:49
Ами, щом само ше очакваме ТУЙ и ОНУЙ и ше си чешиме „остроумието” по форумите,


Зря си сложила палче надолу на Хан. Той е отвратително прав.
10 Март 2018 07:50
Не вярвам ни най-малко на този месия.
На въпроса на Кайли засега нямам отговор.
Han
10 Март 2018 08:25
atlantis
10 Мар 2018 07:49
Зря си сложила палче надолу на Хан. Той е отвратително прав.

Начин на мислене, мила! Не може само да се плюе, без да се предлага нищо.

Затова и Кайли е права, както и 4il4irik, когото предлагам по-долу, само че съм го направила малко по-членоразделен.
Слави си подава главата от българския котел догоре пълен с ла*на, затова бой по голата му глава.
Освен това, за каквото се е хванал, го е направил както трябва. И шоуто му шоу, и чалгата му чалга, и Биг бенда му е Биг Бенд, и концертите му на ниво, и песните му имат съдържание, и младите го харесват...
Затова всички заслужили фор-умници да му плюнем под опашката.

И заявявам тук за кой ли път вече, че НЕ СЪМ фен на Слави. Но за това, което прави, му свалям шапка. Chapeau!!!
10 Март 2018 09:26
Слави не прави нищо различно. Нищо, нищо, нищичко.
10 Март 2018 10:11
Чалгарят , медийният мутряк и емблема на Статуквото , започва ... борба със Статуквото ! Хвала !
10 Март 2018 11:16
Слави не прави нищо различно. Нищо, нищо, нищичко.

А кой прави? Какво?
Детайлно, моля.
10 Март 2018 11:41
А кой прави? Какво?
Детайлно, моля.


Тридесет години разграбват, продават и предават България.

На кило и на метър.

От "башовете" в държавата до последния дребен търгаш.

"Вековната злоба на роба:
ЕДИНСТВЕНО, САМО за ДЖОБА".

----------

За "детайлното" си има съответните институции.

Стига да им е позволено и имат желание (намиг, намиг) да се заемат детайлно с детайлите.
10 Март 2018 12:08
Вижте уважаеми.
Всеки човек сменил си поне 3,4 пъти работата, разбира се с управление на хора е в състояние да управлява.

Слави цял живот управлява хора .
Един 30-35 годишен е със знание и с опит.
Налягаш над книжките и четеш законите за съответното управление и си вътре.

Знаете ли някъде по света да се е провеждал такъв подбор на кадри за държавно управление???
Мога ли да зная защо тоя подбор не се предава по телевизията???

Дедо Цар ви казА.
Държава требе да се управява като фирма.
Т"ва е положението.

Слави требе да го прави на всеки 4 години.10 Март 2018 13:36
Слави не прави нищо различно. Нищо, нищо, нищичко.

А кой прави? Какво?
Детайлно, моля.

Слави най-вече прави димки, от четвърт век насам. Преди това май правел мартеници.
10 Март 2018 13:47
А кой прави? Какво?
Детайлно, моля.


Кайли, айде без, как да ги нарека ...

Хайде ти обясни по детайлно моля, какво точно искаш и кой може да го направи.
10 Март 2018 13:49
Преди това май правел мартеници.

Тц. Продавал! Сега му се продава държава. Т.е. остатъци от държава.
10 Март 2018 14:46
Знаете ли някъде по света да се е провеждал такъв подбор на кадри за държавно управление???
Мога ли да зная защо тоя подбор не се предава по телевизията???

А "Шоуто на Слави" дан'би да съ предава по радиоточката /дето отдавна я няма!/?!

Поне човекът прави нещо!

А какво ще излезе, никой не може да каже - абсолютно никой!!!
10 Март 2018 15:29
Поне човекът прави нещо!

Запълва ефирно време.
10 Март 2018 15:35
Ъхъ ... И пичели от тва кинти!

Важното е обаче с КАКВО го запълва!

10 Март 2018 15:44
След като опростачи нацията сега слаФчо щял да я кастрира за 2-3 кастинга
10 Март 2018 15:48
И пичели от тва кинти!


И любов, и възхищение от тънкорунните.

-------

И кинти, да.

Пак от същите.

Смет за сливи. Алъш-вериш.

... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД