:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 392,862,463
Активни 118
Страници 9,431
За един ден 1,302,066

ГЕРБ атакува БСП заради Крим

Партията на Борисов призова социалистите да кажат ясно дали подкрепят преразглеждането на държавни граници в Европа
 
Тома Биков. Снимка: БГНЕС
Фейсбук статус на депутата от БСП Таско Ерменков, в който той изтъква подкрепата на жителите на Крим за преизбрания руски президент Владимир Путин, стана повод ГЕРБ да излезе с декларация от парламентарната трибуна, в която обвини социалистите, че нарушават българския национален интерес с изказванията си за откъснатата от Украйна територия.
Ето и пълния текст на декларацията, прочетена от депутата Тома Биков:
На 19 март 2018 година за пореден път станахме свидетели на неадекватно и недопустимо изказване отстрана на народен представител от ПГ на БСП, което уронва престижа на Народното събрание и поставя под въпрос изграждани с десетилетия консенсуси в политическия и обществен живот на страната. В своя публикация в социалните мрежи народният представител от БСП Таско Ерменков написа: "Крим гласува за президент на Русия. Обидени от анексията на Русия над 90% там от гласувалите са за Путин. Ало, САЩ, ФРГ, Франция, ЕС в края на краищата - чухте ли гласа на хората в Крим? Всъщност това е без значение. Чули или не - Крим каза своята тежка дума, а Вие, както го беше казал Христо Ботев, "...а вий... вий сте идиоти!".
Оставяме без коментар неадекватния стил на написаното. Използването на името на един от най-големите български поети Христо Ботев в контекст, който няма нищо общо нито с творчеството му, нито с модерните през ХIХ век европейски антиимперски идеи, които той изповядва и заради, които умира, говори за историческата и литературната неграмотност на автора на горецитираното изказване. Оставяме без коментар и резултатите от последните президентски избори в Русия, така както не сме си позволявали да коментираме изборни резултати, в която и да било държава извън нашата. Разбирането на ПГ на ГЕРБ е, че отношенията между България и Русия трябва да стъпват на прагматична и взаимоизгодна основа, а не да се базират на чувства, каквито са любовта и омразата. В този смисъл изказването на Таско Ерменков нарушава не само българския национален интерес, но и саботира прагматичната основа, на която би трябвало да се изграждат българо-руските отношения.
Обръщаме внимание на това изказване, защото то продължава една опасна антиевропейска тенденция, която се развива от две години в най-голямата опозиционна партия в България. Това не е първото антиевропейско изказване отстрана на депутат от БСП. След като от тази трибуна социалист поиска свикване на референдум за членството на България в ЕС и НАТО, в изказването на Таско Ерменков партньорски държави като САЩ, Германия и Франция, а след това вкупом и целият ЕС, от когото България е част, са наречени идиоти. Припомняме, че именно тези държави и ЕС като цяло са основният и единствен гарант, както за националната сигурност на България, така и за икономическото и социалното развитие на страната. В същото време в изказването на Таско Ерменков се изразява пълна и безусловна подкрепа за анексията на Крим от страна на Русия, което противоречи не просто на българската държавна позиция, подържана от няколко правителства, но и на българския национален интерес, според когото за България е стратегически важно да бъде спряно, каквото и да било прекрояване на държавни граници в Европа. За българската национална сигурност е от особено значение проблемите между различните държави да се решават мирно с помощта на международната общност и на основата на международния правов ред.
Няколкодневното мълчание на председателя, ръководството и парламентарната група на БСП по отношение на скандалното изявление на Таско Ерменков е многозначително и притеснително. Настояваме още днес, председателят на БСП Корнелия Нинова да заеме ясна позиция по отношение на изявлението на Таско Ерменков и ако все още поддържа консенсуса, че България трябва да бъде част от Европа и че страната ни е против преразглеждането на каквито и да било държавни граници на европейския континент, категорично да се разграничи от него.
Използваме скандалното изказване на Таско Ерменков, за да зададем следните въпроси към председателя на БСП, които са от съществено значение за развитието и националната сигурност на България, а именно:
1.Подкрепяте ли съхраняването на териториалната цялост на Украйна?
2.Подкрепяте ли преразглеждане на държавни граници в Европа, което би могло да засегне редица европейски държави?
3.Според Вас анексията на Крим и създаването на възможност за преразглеждане на държавни граници в Европа отвъд международния правов ред обслужват ли българския национален интерес или го увреждат?
Конкретните отговори на тези въпроси са от съществено значение за цялото българско общество, защото ще дадат отговор и на въпроса каква партия е БСП и доколко нейните стратегически приоритети се основават на българския национален интерес. В този контекст припомняме и думите на председателя на БСП отпреди два дни, когато чухме призив към премиера Борисов да защити националния суверенитет и териториалната цялост на България по отношение на Турция. Тогава Корнелия Нинова се позова именно на международното право и принципите за добросъседство. Надяваме се и очакваме председателят на БСП да се позове на същите тези принципи и по отношение на анексията на Крим, подкрепата за която очевидно е приоритет на нейния депутат Таско Ерменков
132
3336
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
132
 Видими 
21 Март 2018 10:32
Тия в кой век живеят?
Държавните граници в Европа се преразглеждат непрекъснато.
За последните 30 години в Европа са се появили поне 20 нови евроатлантически държави, за което ГЕРБ очевидно работи усърдно и пожелава от все сърце да стане и с България.
21 Март 2018 10:32
Т. Биков да каже каква е разликата между Косово и Крим и защо през 1999 може, а през 2014 не може да има отделяне
21 Март 2018 10:33
1. Подкрепяте ли съхраняването на териториалната цялост на Украйна?
Не!!!!
Не че съм от БеЦеТу, хеле пък че питат мен.
21 Март 2018 10:35
Колко удобно забравяме Косово и кой създаде този прецедент.
21 Март 2018 10:35
Сега с тази нова дъвка какво прикриват?

и изобщо, що си играят на дребно да питат разни партии, що не попитат направо народа?
21 Март 2018 10:39
„Харизанов, Тафров, Томата Биков, говорителката на Цацаров ги държат на едни прашясали рафтове, в една малка, тъмна стаичка и ги вадят от време на време, отупват ги малко от паяжините, някои ги дават на химическо и айде при Николаев-Хекимян, докато Цвъ реши какво да каже бай ГИНКО по въпроса.“
21 Март 2018 10:40
дали подкрепят преразглеждането на държавни граници в Европа

Ми да, нали сме ОК с Косово? Ми с обединението на двете Германии? Ми Чехословакия? Ми цялата сюрия държави, дето се пръкна от Югославия (включая и Косовото, ама то е малко по-така ...) Това всичкото, адски ми прилича на промяна на граници в Европа! Или вече няма да ги признаваме??? Обърках се ... Знам, че на гербавите им се пада по един мозък за 100-тина души, ама вземат да се разберат, и изявленията да ги прави този, който в момента е с мозъка.
21 Март 2018 10:40
Добре си спомням как тиквите ни попитаха:
Подкрепяте ли съхраняването на териториалната цялост на Чехословакия?
21 Март 2018 10:40
На 19 март 2018 година за пореден път станахме свидетели на неадекватно и недопустимо изказване отстрана на народен представител от ПГ на БСП, което уронва престижа на Народното събрание и поставя под въпрос изграждани с десетилетия консенсуси в политическия и обществен живот на страната. В своя публикация в социалните мрежи народният представител от БСП Таско Ерменков написа: "Крим гласува за президент на Русия. Обидени от анексията на Русия над 90% там от гласувалите са за Путин. Ало, САЩ, ФРГ, Франция, ЕС в края на краищата - чухте ли гласа на хората в Крим? Всъщност това е без значение. Чули или не - Крим каза своята тежка дума, а Вие, както го беше казал Христо Ботев, "...а вий... вий сте идиоти!".

ГЕРБ - абеее....вижте онова от Ботев!
21 Март 2018 10:40
Еременков съвсем точно ги е нарекъл... както ги е нарекъл.

На 19 март 2018 година за пореден път станахме свидетели на неадекватно и недопустимо изказване отстрана на народен представител от ПГ на БСП, което уронва престижа на Народното събрание и поставя под въпрос изграждани с десетилетия консенсуси в политическия и обществен живот на страната.


Тия наистина ли вярват, че са по-важни от останалите? Изграждали били консенсус, че Русия е враг. С десетилетия. Така излиза от горното. И всички хора в тая държава трябва да се съобразяват с това, иначе ще бъдат заклеймени като "неадекватни".

Забележете, проруска позиция за тях значи антиевропейска:

Обръщаме внимание на това изказване, защото то продължава една опасна антиевропейска тенденция, която се развива от две години в най-голямата опозиционна партия в България. Това не е първото антиевропейско изказване отстрана на депутат от БСП.


Тесногръдие и фалш. Чакат някой да им пусне нещо в хранилката.
21 Март 2018 10:40
1. Подкрепяте ли съхраняването на териториалната цялост на Украйна Сърбия?
2. Подкрепяте ли преразглеждане на държавни граници в Европа, което би могло да засегне редица европейски държави?
3. Според Вас анексията на Крим откъсването на Косово и създаването на възможност за преразглеждане на държавни граници в Европа отвъд международния правов ред обслужват ли българския национален интерес или го увреждат?
21 Март 2018 10:41
Поздравления на редакцията, че поместват алтернативни мнения.
21 Март 2018 10:43
ВЪЙ, ВЪЙ, ама и ВЪХ!!! Клелия се в нова вяра, винаги на най-праведен и гръмогласен требе да се прави... Щото има много да се доказва, колко е взел навътре новата вяра..
Ама що ли ПП ГРОБ и Томата мълчат кат комунистини на разпит, че за втори път им резват тръба за ХЪБЧЕТО МУ Балканче..
По вина на България.. Щото дори след сензационното "Договорихме се с Путин и Ердоган за тръба през България" от 14 ДЕКЕМВРИ м.г. не сме дали разрешение тръбата да мине през черноморската ни икономическа зона.. Демек ние сме си виновни..
ОТ ДРУГА СТРЯНЯ БАЦЕ с напъните за втората тръба на ТП през България - по аналогия по изхортуваното от Томата... Е РАБОТИЛ СРЕЩУ НАЦИОНАЛНИЯ ИНТЕРЕС...
Тогава излиза, че се е потил за ЛИЧНИЯ СИ ИНТЕРЕС.. А то туй ний отдавна си го знайм.
Ама Томата явно не знай, че думите са опасно нещо. Особено като мислиш, че са ти приятели.. Всъщност - най-вече тогава..
21 Март 2018 10:43
Мноо важно кво атакуват суджуците
21 Март 2018 10:43
1. Подкрепяте ли съхраняването на териториалната цялост на Украйна?

Не

2. Подкрепяте ли преразглеждане на държавни граници в Европа, което би могло да засегне редица европейски държави?

Не ми дреме.

3. Според Вас анексията на Крим и създаването на възможност за преразглеждане на държавни граници в Европа отвъд международния правов ред обслужват ли българския национален интерес или го увреждат?

А според Вас откъсването на Косово и създаването на възможност за преразглеждане на държавни граници в Европа отвъд международния правов ред обслужват ли българския национален интерес или го увреждат?
21 Март 2018 10:48
Първо ГРОБ да кажат ясно дали подкрепят сливането на двете Германии, разделянето на Чехия и Словакия, разпарчетосването на Югославия и наипаче - обособяването на почти от никого непризнатото албанско Косово в столнината на Сръбската държава, както и зорлем разпаднатия на републики и републички СССР. Пък после да питат!
21 Март 2018 10:49
Поздравления на редакцията, че поместват алтернативни мнения

Извинете, мнението на ГЕРБ вие като алтернативно за тази медия го възприемате?
Защото мнението на ГЕРБ тук все пак е безалтернативно.
21 Март 2018 10:51
Типичен пример е обединението на ГФР и ГДР.
21 Март 2018 10:51
Щото Косово нивгаж не е било албанско, ала Крим винаги е бил руски, само дето беше незаконно анексиран шест десетилетия от Хохландия.
21 Март 2018 10:52
мнението на ГЕРБ вие като алтернативно за тази медия го възприемате?


Ами тази медия не приритва по гербавите по принцип. Даже Баце много пъти се оплаквА по този повод
21 Март 2018 10:53
До там дето е нарекъл герб идиоти четох и съм напълно съгласен с него, с Ерменков. А, той беше цитирал Ботев! Е, и с Ботев съм съгласен.
21 Март 2018 10:54
И айде да престанем да правим аналогии с Косово!
Косово не е било извън Югославия и по точно извън Сърбия до момента, когато с активната подкрепа на краварника и прислугата му не бе изтръгнато от Сърбия, предадено в ръцете на наркотрафиканти и в него построена една от най големите краварски военни бази в Европа /една от основните цели на упражнението!/
Крим си е бил руски, населен с рускоезично население и самосъзнание и отделянето му е резултат от безхаберието на един украинец по произход - Хрущовия, с продължение на престъпното безхаберие на още двама - белязания и нарязания.
Връщането на Крим в пределите на Русия си е по скоро възстановяване на териториално - административна справедливост.
Вярното е, че няма начин краварите и подлогите им да не се възползват от всеки удобен случай за прикриване на собствените си срамотии и опит да се навреди на врага, използвайки машата си Европа да им вади горещите кестени от огъня.
И тези - по цитата от Ботев, като най верни ибрикчии и те не могат да останат настрана разбира се - крепат ги зер, и без този крепеж - у киреча, а току виж тогава и прокуратурата се разшавала - абе все черни сценарии.
Я по добре да си стоят в правилната поза - кофти, ама се понася, ако се има предвид какво би настъпило ако паднат от власт!
21 Март 2018 10:56
БСП да каже ясно. 1. Признава ли ясно изразената воля на народа на Република Крим, изразена на свободен и легитимен референдум, да се отдели от Украина и да стане част от Руската Федерация.
2. Признава ли за законна дошлата чрез преврат на власт нацистка хунта в Украина и правото и да убива жени деца и старци на Донбас или ще плюе на гробовете на всички загинали в антифашистката съпротива.
21 Март 2018 10:56
Свидетел съм, че общественото мнение в Украйна се обръща, въпреки насилието и огромните инвестиции в пропагандата.
ЕС трябва да свикне, че Русия, повече грешки няма да прави, ми да помислим, как можем да живеем хармонично заедно.
21 Март 2018 10:57
Който подкрепя Крим в Украйна, подкрепя правото на тоталитарната държава да променя граници без да пита народа.
21 Март 2018 10:59
За какво ненародните ни дупетати харчат данъците ни в Народното събрание? Каква им е на тия Хекуба, пардон - Крим:
И зарад що?
Зарад Хекуба!...
Каква му е Хекуба? Той какво е
за нея, та тъй плаче?
21 Март 2018 11:01
А какво става когато на гербер му вземеш парите ?
Да, точно така, същото каквото остава и когато на комунист му махнеш парите - една голяма нула.
Тия хора, ако ги оставиш в нормална среда, просто няма да оцелеят.
Вземи им лапачката и са безпомощни като деца.
Некадърници.
21 Март 2018 11:01
Таааско Ерменков президент, президент! :-)
ПП: Националният интерес изисква посредствени идиоти като тоя, дето е писал декларацията, власт да не помирисват!
21 Март 2018 11:01
Не съм член на БСП, но ще си позволя също да дам моите отговори на лицето Биков:

1. Подкрепяте ли съхраняването на териториалната цялост на Украйна?


Не, след като самата хунта, която дойде на власт с преврат не я подкрепя!

2. Подкрепяте ли преразглеждане на държавни граници в Европа, което би могло да засегне редица европейски държави?


Това не зависи от нас, а от господарите на продажното ни правителство, които непрекъснато се занимават точно с това. Следователно не ме интересува!

3. Според Вас анексията на Крим и създаването на възможност за преразглеждане на държавни граници в Европа отвъд международния правов ред обслужват ли българския национален интерес или го увреждат?


Няма анексия на Крим, има възстановяване на историческа справедливост, подкрепено на референдум с огромно мнозинство от Народа на Крим! Хората недвусмислено заявиха, че желанието им е да се присъединят към историческата си и фактическа Родина.
За разлика от нас, руснаците си имат Родина!
Международен правов ред не съществува и никога не е съществувал. Винаги е важало правото на силния. А ние за пореден път сме със слабия- и морално и военно.

А БСП ако са свестни и умни хора, ще отговорят на това създание по подобен начин, с което ще спечелят доста симпатии.
21 Март 2018 11:02
Винаги, когато изтупат този комсомолец от праха и го пуснат да бръщолеви се ужасявам, защото съм сигурен, че някой пак отвлича вниманието от поредната издънка на Гинкиното ЕРП
21 Март 2018 11:03

Емзеперикс
21 Мар 2018 10:57

Който подкрепя Крим в Украйна, подкрепя правото на тоталитарната държава да променя граници без да пита народа.

Важи ли за ГДР???
21 Март 2018 11:03
Тома Биков е поредният Иво Атанасов.
21 Март 2018 11:07
подкрепя правото на тоталитарната държава да променя граници без да пита народа.


Не се говори така за самоназначилите се за господари на света - САЩ....Посолството им ще се възмути
21 Март 2018 11:12
БСП налива вода в мелницата на Ердоан, пък Нинова даже не може да се усети. Нали очаква от Борисов да го пита за "границата" на душата му - Кърджали
21 Март 2018 11:13
Гаргамел21 Март 2018 10:35
Колко удобно забравяме Косово и кой създаде този прецедент.

Прецедентът е свързан с отделяне и обявяване на независимост.
Прецедентът с отделяне от една и присъединяване към територията на друга държава определено не е Косово. Засега.
21 Март 2018 11:17
juka 21 Март 2018 10:56
БСП да каже ясно.
1. Признава ли ясно изразената воля на народа на Република Крим, изразена на свободен и легитимен референдум, да се отдели от Украина и да стане част от Руската Федерация.
2. Признава ли за законна дошлата чрез преврат на власт нацистка хунта в Украина и правото и да убива жени деца и старци на Донбас или ще плюе на гробовете на всички загинали в антифашистката съпротива.
Подкрепям и тези два въпроса да им се зададат!
на ГЕРП-авите също.
21 Март 2018 11:17
Я аз да питам питащите:
Къде и кога в последното десетилетие и нещо са виждали толкова светещи от щастие хора - цяла република, колкото в завърналия се у дома Крим? Бе тия що не си...
21 Март 2018 11:18
Нали очаква от Борисов да го пита за "границата" на душата му - Кърджали

Предполагам, че не сте толкова наивна все пак.
Ако Борисов посмее,обадете се-черпя.
21 Март 2018 11:19
БСП налива вода в мелницата на Ердоан, пък Нинова даже не може да се усети. Нали очаква от Борисов да го пита за "границата" на душата му - Кърджали


Изумява ме избирателната слепота на ЕТАЦ съпортърите. Начи Косово не било кат Крим, ма Кърджали е баш!
21 Март 2018 11:21
Слава, нали не смятате Кърджали за турски вилает? Защото населението му не го смята. Стига с тая спекулация.
21 Март 2018 11:21
Чудя се кой е по-гнусен, по-нагъл и по-отвратителен - тоя новоизлюпен герберастки пропагандист, радневския водопроводчик или дуловската ситна принцеса?

А на Таско Той ще удържи на атаката на добре нахранените бокови настървени вълци!
21 Март 2018 11:23
= НЕ_ПРЕХОДНА, ЦИВИЛИЗАЦИОННА МАКСИМА:

"ВСЕКИ СВОБОДЕН (НЕ ОПАЗЕРЕН / ОПОЗОРЕН) ЧОВЕК (ЗА ДА СЕ РАЗЛИЧАВА ОТ ... ВПРЕГАТНИЯ ДОБИТЪК) Е ДЪЛЖЕН ДА БЪДЕ УМЕН (ИНФОРМИРАН; МИСЛЕЩ; ОСЪЗНАВАЩ) ГОСПОДАР НА СОБСТВЕНИЯ СИ ЖИВОТ".

«... Вообще, Запад сейчас должен быть в ужасе не от 76 процентов Путина. А от того, что на выборах в России консервативно-патриотические, коммунистические и националистические идеи поддержало 95 процентов населения. Оставив либеральным идеям убийственные пять процентов. И виноваты в этом вы, май вестерн френдз. Это вы включили в нас режим "русские не сдаются"....».

(Цитат из „Почему мы больше не уважаем Запад; Маргарита Симоньян, главный редактор телеканала RT и МИА "Россия сегодня”; © РИА Новости ; 19.03.2018; 20:23; https://ria.ru/infografika/20180316/1516332260.html ):

«...Мы вас больше не уважаем. И всех, кого вы у нас поддерживаете. И заодно еще тех, кто у нас поддерживает вас. Отсюда искомые пять процентов.

И виноваты в этом вы сами. Западные политики и аналитики, газетчики и разведчики.

… Я давно говорила вам: найдите уже нормальных советников по России. Гоните в шею этих дармоедов. Своими недальновидными санкциями, бессердечным унижением наших спортсменов (включая инвалидов), своими скрипалями и показным наплевательством к базовым либеральным ценностям вроде презумпции невиновности (при этом оно у вас лицемерно соседствует с насильственным насаждением в ваших собственных странах ультралиберальных идей), своими припадочными массовыми истериками, вызывающими у здорового человека лишь вздох облегчения, что он живет-таки в России, а не в Голливуде, своим поствыборным бардаком — что в Штатах, что в Германии, что в Brexit-зоне; своей травлей RT, которому вы не можете простить, что он воспользовался вашей свободой слова и показал всему миру, что пользоваться ей, оказывается, нельзя, что эта свобода не для пользы, а для красоты придумана, как какая-нибудь хрустальная швабра — издалека-то сверкает, но для чистки ваших конюшен наглухо не годится — всеми вот этими несправедливостями и жестокостями, инквизиторским лицемерием и враньем вы заставили нас перестать вас уважать. Вас и ваши соу-коллд-ценности...».21 Март 2018 11:26
Ето и пълния текст на декларацията, прочетена от депутата Тома Биков:


«Да что вы, с ума сошли, что ли?»
21 Март 2018 11:28
ГЕРБ атакува БСП заради Крим
Жалка работа!
21 Март 2018 11:29
Относно спекулациите с Кърджалийско, но това важи и за Северозапада и за който е да било друг регион:

Ако сбирщината, която ни "управлява" спре да краде и да си прехвърля обществени поръчки срещу подкупи и после на практика да не ги изпълнява, всеки регион ще е по-слабо свързан с България.

Преди 1989 нямахме банани и портокали през цялата година, нямаше маркови парцали и прочие. Но имахме нещо много по-ценно: имахме Родина.
Която продажните политици ни откраднаха.
21 Март 2018 11:30
Относно спекулациите с Кърджалийско


Кърджалийско не е автономна република. Тчк.
21 Март 2018 11:31
Казусът "АР Крим-Украйна" и казусът АО Косово-Сърбия НЯМАТ нищо общо!
1. АР Крим беше република/държава/ в Украйна, а сега пак е република- но в Русия/отново/!
АО Косово беше административно-териториална единица- автономна област в Сърбия, а сега е република извън Сърбия!
2. Републиките имат техни Конституции и имат право едностранно да напуснат федеративното обединение на държави, на които са субект!
Областите нямат техни Конституции и нямат право едностранно да напуснат държави, в които са административно-териториални единици!
3. В АР Крим имаше референдум за излизане от Украйна!
В АО Косово нямаше референдум/ и НЕ можеше да има, защото НЕ е република, а само автономна област!!!/ за излизане от Сърбия!
ТЧК
21 Март 2018 11:33
Границите в Европа са променяни многократно след 1990 година,
Херр Флик:Ми да, нали сме ОК с Косово? Ми с обединението на двете Германии? Ми Чехословакия? Ми цялата сюрия държави, дето се пръкна от Югославия (включая и Косовото, ама то е малко по-така ...) Това всичкото, адски ми прилича на промяна на граници в Европа! Или вече няма да ги признаваме??? Обърках се ...

И Крим по начало не е част от Украйна, вярно е казано по горе, че Хрушчев (украинец) го прехвърля там административно в началото на 60-те, ако не се лъжа.
И ГЕРБ сега кво? И Томата кво? Ще ги пляскат ли пак руснаците? Или ще обявят БСП извън закона? КОлко му е, ще гласуват набързо в парламента, това е лесно.
Трудното е друго - да се намери баланса. България е в много опасна ситуация, сближаването на Русия с Турция и абсолютното нехайство на НАТО за нас ни поставят в ситуация, когато Турция може да си поиска парче от нас, НАТО да се разсейва, както винаги , а Русия да не се намеси. Това е истинският проблем, ама българските елити нито вдяват, нито ги е еня.
21 Март 2018 11:33
Само в рамките на един месец, за втори път се атакува депутат за изказано мнение различно от това на управляващите. Само питам: каква е разликата от времето преди 1989 г. и сега?
21 Март 2018 11:36
Казусът "АР Крим-Украйна" и казусът АО Косово-Сърбия НЯМАТ нищо общо!


Имат много повече общо, отколкото Кърджали. В тоя смисъл, ако ще сравняваме с нещо, да сравняваме с това, което има поне малко общо, а не с онова, което няма нищо общо.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД