Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Продадени казуси провалиха конкурса за младши прокурори
Добави мнение   Мнения:6 1
KONTRAST
09 Дек 2006 07:02
Мнения: 727
От: Bulgaria
"Част от 809-те кандидати за 42-те места са били наясно с казусите и това прави конкурса нечестен, обяви в официално съобщение прокуратурата"
'
"Били наясно" защото са използвали мошенически похвати. Най-вероятно досегашните конкурси в съдебната система са били спечелени от нечестни към колегите си и към тези, в името на които се кълнат за вярна и честна служба. Не е за учудване изнесеното наскоро в медиите по данни на международна организация според която:
'
"Данните за България показват, че най-корумпираните сфери са съдебната система (индекс 4, 4),
'
строители на нова България.
хора на честта.
Каменарче
09 Дек 2006 08:07
Мнения: 163
От: Bulgaria
В тази система подобни практики са факт още от началото на 80-те и са си добре отработени .Направо не ми се вярва , че сега са подходили съобразно закона.Все пак добре е : може би има надежда за пооправяне на това заблатено място .
alabala12
09 Дек 2006 10:04
Мнения: 2,417
От: Bulgaria
Защо спрях конкурса? Не можаха ли просто да сменят казусите в движение и той пак да се проведе? Или "правилните" хора щяха да се издънят, а това не трябва да става? Каква ще е разликата със следващия назначен конкурс - там пак ще има подготвен вариан за "правилните" хора...
Николай Скаличански
09 Дек 2006 16:35
Мнения: 4,135
От: Germany
Браво на честния човек, признал за тази поредна проява на истинското лице на сега действащата власт!
Аз не мога да не спомена и навремето изнесената стенограма от заседание на правитеслтвото на царя, когато стана ясно, че лекенцата от шибаната му партия са се опитвали да нагласят нещата за да дадат митниците на "Краун Ейджънтс", което реално и стана, но за съжаление тогава май го отнесе не виновните министри за далаверата, а този който показа далаверата.
Дано и сега да не остане виновен, този, който е изнесъл информацията, а тези, които са продали информацията. Уви няма да се изненадам, ако продажниците стоят на най-високото ниво в съдебната ни система.
Han
10 Дек 2006 02:24
Мнения: 18,932
От: Bulgaria
Много интересно - как разбраха че са изнесени казуси?
veselata
10 Дек 2006 15:22
Мнения: 1
От: Bulgaria
Някой може ли да отговори кой ще поеме разноските на тези 809 души, повечето пристигнали в София предния ден? Може би ВСС? Грубо, това са около 40 000 лв. А знаете ли, че не можеше да се кандидатства от една окръжна прокуратура за всички места, а трябваше да се обикаля по региони, както беше в зората на демокрацията с кандидатстудентите.
Всичко това се случва на 8 декември 2006-а, дни преди влизането в ЕС! Онези наистина са полуедели, че ни взимат!
Добави мнение   Мнения:6 1