Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
185 000 изселници в Турция отпадат за евровота
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:47 Страница 1 от 3 1 2 3 Следваща
lente
07 Апр 2007 03:51
Мнения: 1,189
От: Germany
Това не е достатъчно. Турците и комунистите трябва да се изритат окончателно от парламента и властта...
ИЗБОРИ...ИЗБОРИ...ИЗБОРИ...
pasiv
07 Апр 2007 05:39
Мнения: 1,985
От: Bulgaria
Бай Хасане,
как стана така, че хем сте уседнали и във властта, хем сте отпаднали?
Bay Hasan
07 Апр 2007 07:05
Мнения: 8,555
От: United States
Ний пилците ги броим наесен, братко pasiv.
Тогаз най-добре се види кой е отпаднал и кой па е ручал тез пусти жабета.
Весели празници на всички християни!
Алтънгого
07 Апр 2007 08:22
Мнения: 126
От: Bulgaria
ЯЗЪК , ДВЕСТА ТРИЙСЕТ И КУСУР ХИЛЯДИ ИЗСЕЛНИЦИ НЯМА ДА МОГАТ ДА СИ НАПРАВЯТ СВИЖДАНЕ С РОДАТА НА ДЪРЖАВНА СМЕТКА!!!
yagen
07 Апр 2007 09:07
Мнения: 4,279
От: Turkey
lente, за комунистите съм съгласен, но турците не можеш да ги изриташ от Парламента разбра ли др.расист, ей заради такива като тебе след два мандата ДПС е първа партия...

paragraph39
07 Апр 2007 10:25
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
YAGEN,
НЕ става въпрос "турците да бъдат изгонени от българския Парламент", а да бъде прекратена ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННАТА/по действия!/ етно-религиозна партия ДПС!
Иначе, НЯМА пречки в българския Парламент да има и депутати- български граждани от турски етнос! И от циганския етнос, също! Стига да НЕ са избрани на ЕТНИЧЕСКИ принцип/ а на ПОЛИТИЧЕСКИ!/ и да НЕ са избрани с етнически гласове! Защото, при Демокрацията, Парламентите, партиите, депутатите са за да осъществяват и защитават ПОЛИТИЧЕСКИ, а НЕ етнически Интереси на избирателите/ за етническите интереси Конституцията е предвидила Сдруженията, включително на етническа основа!/!!!
Kapitanot
07 Апр 2007 12:39
Мнения: 2,271
От: Burundi
Сега партизаните от БСП и вожда Станишев трябва да излязат по барикадите и да започнат да "...заплашват...", както се случи през оня заветен 17.02.2007, когато български партии се осмелиха СВОБОДНО да изразят мнение и се обявиха против "автобусния вот". Последваха ЗАПЛАХИ с предсрочни избори и в обръщение влезе треминология от рода на "...предателство към коалиционните си партньри...".
Сега Сергей Дмитриевич със своите партизани и Доган ага с неговия башибозук и български еничари ще хванат горите и ще продължат борбата за своя рахатлък и този на гражданите на Турция, от Сааанбул до Диарбекир.


БСП и ДПС, организаторите и спонсорите на автобусния вот, в "Коалиция против България"
> Натиснете тук<
Kapitanot
07 Апр 2007 12:51
Мнения: 2,271
От: Burundi
Иначе, НЯМА пречки в българския Парламент да има и депутати- български граждани от турски етнос! И от циганския етнос, също!


ЕТЕ ТОВА Е! Всички турци възприемат критиката към Доган, като критика към всички турци ?!? Никой не мрази турците в България! Все едно да критикуват Станишев (лошо няма), и аз да ходя да се пеня по форумите, че се заплашва етническия мир и ми се орязват моите лични права?! Непоносимоста към агента анкарист Доган и Обрачите, НЕ Е генерална непоносимост към турците!

НЕ Бих имал нищо против способни политици, премиери, министри, президент от българо-турски произход, както и нямам нищо против такива от арменски, руски, "македонски", цигански и тн. произход! НО издигнати НЕ ОТ кемалистката антиевропейска и про реджепо-ердоганска ДПС!
BG_TR
07 Апр 2007 17:25
Мнения: 894
От: Bulgaria
185 000 турци отпадат, но въпреки това ДПС ще вкараме 5 гола в Европарламента, от дузпи.
boz
07 Апр 2007 17:38
Мнения: 19
От: Bulgaria
/НО издигнати НЕ ОТ кемалистката антиевропейска и про реджепо-ердоганска ДПС!/
Демек, нямаш нищо против турците, стига да не са турци.
Луд умора нема!
Глупост граници няма!
Капитанско , хем боли , хем сърби.
paragraph39
07 Апр 2007 19:27
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
BOZ,
Човекът пределно ясно го е казал, че има против да бъдат избирани за депутати български граждани -ТУРЦИ/ и от български граждани-турци/ само на основанието, че кандидат-депутатите са от турски етнос! И аз има същото против! Българските депутати НЕ трябва да бъдат избирани по Етнос, а по ПОЛИТИЧЕСКИ Програми и Политическа Ориентация:"леви", "десни", "средни"- какъвто е/би трябвало да бъде!/ социално-икономическият /КЛАСОВИЯТ/ Статус на съответните Избиратели! А сега-вече 18 години!- излиза, че всички Избиратели на ДПС-български граждани от турски етнос, са "либерали"- защото, нали, партия ДПС и Доган-"Сава" се обявиха за чиста проба ЛИБЕРАЛИ/при електорат, който на 90% е БЕЗсрамно БЕДЕН, НЕобразован, БЕЗработен, манипулируем и прочие!/ !!!

Редактирано от - paragraph39 на 07/4/2007 г/ 19:31:11

beagle
07 Апр 2007 21:19
Мнения: 20,732
От: Bulgaria
Смислена промяна в съдържанието на националния ни политически живот , е възможна само като Обединено усилие на Националната ни интелигенция ... Не се ли случи То , политическата ни система ще остане блокирана , че и назад ще тръгне ... Това казвам на политическите функционери от всички цветове и етноси у нас ...

vasil levski
07 Апр 2007 21:53
Мнения: 1,216
От: Bulgaria
отпаднали са защото са отпадъци[/right][/center][/left][/list][/list][/code][/quote][/s][/u ][/i][/b]
paragraph39
07 Апр 2007 21:54
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
BEAGLE,
Очевидно, има нещо гнило в Политическата Система?!
В "демократина" България вече 18 години НЕ става това, което иска Мнозинството, а става това, което иска Малцинството/включително и едно ЕТНИЧЕСКО Малцинство!/! Това НЕ е Демокрация- това е ДемоОСРАция и ЕТНОкрация!
Очевидно, нужна е СМЯНА на Правилата на Системата! Но тези, от които зависи смяната на Правилата на Системата- т.е. ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА- НЯМАТ интерес от смяна на Правилата на Системата! А действащите Правила на Системата/създадени от тези-Малцинството, които сега държат Системата в ръцете си!/ НЕ позволяват да бъдат сменени Правилата на Системата така, че тя да отговаря на нуждите на Мнозинството! ПАРАГРАФ 22- наречен Демокрация !!!
Ерго, начинът е: да се превземе Системата с АТАКА ОТВЪТРЕ-първо, демократично проникване вътре в Системата, после и превземането й демократично!
Другият начин е НЕдемократичен и, по всяка вероятност, кървав-поради което НЕ е за предпочитане/ЗАСЕГА!/!
boz
07 Апр 2007 22:10
Мнения: 19
От: Bulgaria
/при електорат, който на 90% е БЕЗсрамно БЕДЕН, НЕобразован, БЕЗработен, манипулируем и прочие/
Параграф, като развален грамофон, едно и също повтаряш.Неграмотен и необразован си ти, според мен, щото май електоратът на ДПС, а и самите лидери, водят с голяма преднина по отношение на образование , на електората и депутатите на помийната партия, сиреч А"кака, или а"така, все тая.
Иванов
07 Апр 2007 23:14
Мнения: 2,891
От: Bulgaria
paragraph39 Във всичките си постинги испускаш един основен фактор и той е най- важния. Безсилието на кое да е наше правителство пред диктата от вънка. Това, че правителството на Станишев се огъна като тръстика пред диктата на Щатите е повече от очевидно. Той горкия не знаеше даже, че МВФ е този , който решава икономическата картина у нас. По същия начин стои и участието ни в коалицията на " мераклиите" Тази приватизация, която ни наложиха императивно не можеше да се опонира по простата причина, че Щатите посредством Световната Банка и МВФ диктуват всичко. А тези, които правят опит да се съпротивляват приемат други род удари, на които сме свидетели всеки ден. Така че, без одобрението на Империята никой вече не може да оглави макар и фиктивно правителството на България. Само послушни, преминали през школите за изучаване на английски из зад океана могат да заемат ключови позиции. Красноречив пример за това са совалките зад океана и необяснимото на пръв поглед поведение на нашите политици. Те не са нито толкова глупави, нито толкова продажни, колкото се мисли.

Иванов
08 Апр 2007 00:13
Мнения: 2,891
От: Bulgaria
34 000 французи щели да гласуват в Монтреал за президентските избори. Има ли някакво логично обяснение как нашето мъдро правителство направи така , че в президентските избори ИЗБОРНО БюРО В ТОЗИ ГРАД за българи НЕ Е ИМАЛО ВЪОБЩЕ. И в същото време тези 185000 етнически турци, които са се изселили завинаги в Турция имаха възможност да гласуват, формално или фиктивно, но де факто обезпечиха един значителен форум за сегашния Първанов. Ето тук се вижда цялата грозота на нашенската псевдодемокрация.

beagle
08 Апр 2007 09:19
Мнения: 20,732
От: Bulgaria
Паро ,
Истинската демокрация се има своя рутинен израз като "диктатура" на малцинствата... Другото е "лоша воля" на мнозинството ...

paragraph39
08 Апр 2007 10:29
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
BEAGLE,
Скромна поправка-"Диктатура на ЕЛИТА"/който, разбира се, е винаги Малцинство!/ !!!
paragraph39
08 Апр 2007 10:57
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
http://WWW.ACTUALNO.COM-08.04.2007: В. "Дер Щандарт": Реформите в България не вървят...Вестникът отбелязва правителствената криза в Румъния, както и факта, че партията на бившия цар Симеон Втори НДСВ ще претърпи поражение на предстоящите избори за Европейски парламент...
Изданието подчертава, че докато Румъния е готова да защитава националните си интереси пред Брюксел, българските власти са готови да се съгласят с всичко, което им се предложи...
През юни Европейската комисия трябва да публикува своята оценка за хода на реформите в двете страни. Представители на ЕК вече се изказаха остро критично за липсата на напредък в борбата с организираната престъпност и корупцията в България...
boz
08 Апр 2007 11:16
Мнения: 19
От: Bulgaria
Я си представи, какво щеше да пише същият вестник, ако А"така беше управляваща партия.
Не ми се мисли.
Добави мнение   Мнения:47 Страница 1 от 3 1 2 3 Следваща