Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Стойчо скри отбора на ЦСКА до четвъртък
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:108 Страница 1 от 6 1 2 3 Следваща »
Бай Желязко
28 Авг 2007 01:30
Мнения: 3,418
От: Bulgaria
Правилно!Не е обходимо да се вдига шум около отбора, да се плетат интриги и да се създава напрежение!
takerik
28 Авг 2007 06:47
Мнения: 285
От: Bulgaria
Секретно поделение! Да влезе офицерът по режима моля!
KZB
28 Авг 2007 08:22
Мнения: 6,560
От: Bulgaria
А добро утро!!!
KZB
28 Авг 2007 08:24
Мнения: 6,560
От: Bulgaria
Стойчо май ще ги скрие след мача. Ако не отсраните тия сакати гърци, които кой къде е хванал е бил, най-добре се саморазпускайте...
daskala
28 Авг 2007 08:32
Мнения: 5,537
От: Bulgaria
Дано в четвъртък като разсекретим работата, да не излезе кофти! Омония е хомогенен отбор, който играе съвременен футбол и изобщо не подлежи на подценяване. Подценят ли го, цената ще излезе жестока! Само да не излезе Тамперишка работа!!!!
Defender of the Faith
28 Авг 2007 08:37
Мнения: 1,976
От: Russian Federation
KZB, а вие кого отстранихте тази година?
Айде вземете да престанете да мучите...
takerik
28 Авг 2007 08:41
Мнения: 285
От: Bulgaria
А вие кого отстранихте, грухчо?
takerik
28 Авг 2007 08:45
Мнения: 285
От: Bulgaria
Опааа, тук вече сгазих лука. Да нарека краля на Британия "грухчо"! Простете!
Force
28 Авг 2007 08:50
Мнения: 9,360
От: Bulgaria
Напомням ви, че днес започват срещите-реванши за ШЛ и УЕФА. Желаещите да си пробват късмета, а и да продължат да се изявяват по европейските терени , да го направят тук: Натиснете тук
daskala
28 Авг 2007 09:03
Мнения: 5,537
От: Bulgaria
Първо си изпийте кафето и тогава се дракайте! Ха, успешен ден на всички!
Suomi
28 Авг 2007 09:23
Мнения: 13,732
От: Finland
Ако не отсраните тия сакати гърци, които кой къде е хванал е бил, най-добре се саморазпускайте...

А, Левски да не са ги разпуснали?
Dokich
28 Авг 2007 10:10
Мнения: 20,970
От: Bulgaria
Стойчо Младенов е човек на големия провал в големия момент
Автор: ЖЕЛЮ СТАНКОВ2007-08-27

Провалите са донесли на Стойчо редица прякориНякои грешки от растежа на треньора на ЦСКА. Както и преди, отново сме свидетели на ситуацията, при която чакаме всичко или нищо

Червената България отново е настръхнала, защото се намира в онзи момент, който неминуемо се превръща във вододел. За разлика от Левски, който падна от Тампере, но стана, изтупа прахта, близна си раните и продължи напред, в ЦСКА всяко ранно напускане на евротурнирите е съпроводено от ново количество влечуги в храстите, нови словоизлияния на ветераните и в крайна сметка всичко се срива, за да започне отначало да се върти онзи омагьосан кръг, от който няма излизане.
Към днешна дата имаме собственик, който виждаме само на снимка, спорно управление, неясна структура на клуба, много нови и качествени футболисти и... стигаме до треньора.
Грешката на Стойчо Младенов не е, че е прекалено много влюбен в себе си и е избрал да играе ролята на знаме на червената футболна идея. А тази, че всичко това засега е без особено покритие. Историята ни е показала, че когато стане дума за всичко или нищо, Стойчо обикновено излиза от играта като типичния лузър. И всичко е толкова драматично и болезнено, защото Младенов така е настроил червеното общество, че когато е губещ, всички да искат главата му. И това се случва винаги, когато от даден мач трябва да се тръгне към единия от двата полюса, а при Стойчо обикновено се отива към отрицателния.
Защо Стойчо Младенов се проваля във важните мачове? На първо място трябва да отчетем, че треньорът не успява да съхрани психически състезателите си и да ги изолира от напрежението. Много грешен психологически подход е да обясняваш няляво и надясно как си събрал най-добрите играчи. Самите те започват да губят представа къде точно се намират и да си вярват повече, отколкото е необходимо. Колкото и да втълпяваш на Тошко Янчев, че е най-добрия полузащитник на света, излиза срещу него един Хасан Шаш, скрива му топката и се получава два пъти по 3-0 за Галатасарай. Или пък Тугай от Блекбърн, който си правеше каквото иска и излезе да си почива при 3-0 за англичаните на „Армията”. По този въпрос ситуацията се повтаря и в навечерието на реванша с Омония.

takerik
28 Авг 2007 10:22
Мнения: 285
От: Bulgaria
Как така Стойчо ще скрие цял един отбор? Къде ще го сложи? А докато е скрит този отбор - ще тренира ли? Ще имат ли право да кашлят, кихат и пърдат от този отбор? Има ли толкова секретно поделение в България или ще отидат в българския град Беверен? А вземат ли предвид, че по потока на чорба могат да бъдат локализирани от враговете на шампиона от 1958 година (припомням, че този шампионат се е изиграл до половината, но с указ за шампион е обявен ЦДНА).
Чакам БЕЛЕРЕН или Завинагито да обяснят. Тези въпроси парят.
Dokich
28 Авг 2007 10:24
Мнения: 20,970
От: Bulgaria
Честно, от времето на невинната ми младост съм силно раздвоен дали да дам в четвъртък подкрепата си за панчаревци. Не че нещо ще промени това, ама нали около такива мачове почваме да философстваме разнопосочно. Като българи следва ли да подкрепяме "вътрешните си врагове" в ЕКТ, можем ли да преодолеем горчилката от меко казано "бъзиците" когато ние сме били на пангара и прочии "умнотии". Май този път ми е все тая с тенденция и червените да се окепазят, та да видя техните реакции и как ще излязат от положението. Наглед, срещу слабо играещите в Европа като гости кипърци за които при това шампионата им не е още започнал, би трябвало да го вземат този мач, па макар и с вазелин.
Да видим докъде я дакарал Стойчо и галактическата сбирщина. Ако са читави, той отбира от класни играчи и въпреки безспорната му тактическа неграмотност може и да избухнат и направят голям мач. Но и провала и твърде вероятен. Ще видим.
БЕВЕРЕН
28 Авг 2007 10:30
Мнения: 3,866
От: Bulgaria
ЖЕЛЮ СТАНКОВ образец за син дарскач, мислещ се за журналист!
Талибан и фанатик в синьо, лишено от разум говедо на което е дадено, кой знае защо правото да сипе словесни диарий "Левски, който падна от Тампере, но стана, изтупа прахта, близна си раните и продължи напред"Хаххааахх!Това може да напише само идиот!-Стана близна си лйн*ния задник и продължи да се валя в калта и да се срива падайки от Литекс и гонейки футболистите си!
Докато има такива сини фанатици и простаци нищо хубаво не ви очаква , а на Докето ще кажа, че е твърде лошо да се обръща внимание на такива пасквили , по добре е собственото мнение!Нека ЖЕЛЮ педала се напъва и да мечтае ЦСКА да се провали в четвъртък, МЕЧТАЙ си говедо просто, само вашето ос*ране ще остане актуално както винаги!!!!К*Р за мръсните говеда!!!!Само ЦСКА!!!!
statistic
28 Авг 2007 10:33
Мнения: 4,818
От: Brazil
Да пожелаем успех на момчетата. А след Омония ще поемем Тaмпере за да отмъстим за нашите приятели.
takerik
28 Авг 2007 10:36
Мнения: 285
От: Bulgaria
Докич повдига един мирогледен въпрос. Ето как мисля аз.
Считам за нормално да си привърженик на един футболен клуб. Но логиката със сънародничеството куца. Защо? Ами по тази логика и съгражданството не е по недостойно и тогава трябва да подкрепяме всички софийски отбори, когато те играят с петрички или пловдивски, само защото сме от Левски.
Нали не казваме - абе дай сега тук нали сме от една махала, дай да държа за цска.
Не виждам защо трябва да подкрепям един отбор само защото е от същия град или държава като мен.
Не очаквам и чорбетата да го правят. Намирам за смешно да се пускат националистки аргументи как сме били българи и т.н.
Не мога да държа за чорбата, така както един фен на Юнайтид от Манчестър не държи за Л'пуул.
takerik
28 Авг 2007 10:40
Мнения: 285
От: Bulgaria
БЕЛЕРЕНЧО, сигурен съм, че не знаеш значението на грубостите, с които си служиш. Чакам да се покажеш с другия си ник, за да видя как доброто в теб ще надделее. И още нещо - има как да се оправиш от това.
takerik
28 Авг 2007 10:42
Мнения: 285
От: Bulgaria
Белерен бил от цска. Еврика!!! (така ще викнат и кипърците като открият скрития от Стойчо отбор)
БЕВЕРЕН
28 Авг 2007 10:46
Мнения: 3,866
От: Bulgaria
КАСКЕТ!Никовете с които обрисувам вашето падение са толкова много, че....няма да стигнат редовете тук за да ги опиша!!!!!
Доброто съществува само, ако има отсреща такова!!Когато срещу теб мучат безмозъчни същества грабваш пушката им пръсваш липсващите мозъци!!!
takerik
28 Авг 2007 10:47
Мнения: 285
От: Bulgaria
Ето и в светлината на новите разкрития - Белерен бил от ЦСКА. Момчето не е от София, но е от цска. Вярно е, че цска бяха централен клуб, но пък, че са център и на Беверен, не знаех. Завинаги ЦСКАР - и той държи за отбор от друг град. Мукито - и той е чорби, а е от пловдивските села някъде.
Добави мнение   Мнения:108 Страница 1 от 6 1 2 3 Следваща »