Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Трудно е да бъдеш пророк! Дори и да се казваш Първанов
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:62 Страница 1 от 4 1 2 3 Следваща »
Kirilov Ivaylo
23 Юли 2008 01:10
Мнения: 13
От: Bulgaria
Само не разбрах защо автора е на писал тази статия, като е могъл с един ред да каже всичко: комуниста кожата си мени, но не и нрава.
Vute Graovski
23 Юли 2008 01:23
Мнения: 2,225
От: Poland
Хубавото при демокрацията е това че дори и президента подлежи на критика , с едно уточнение само - желателно е критиката да бъде обективна а не поръчкова .
Антибиотик
23 Юли 2008 01:37
Мнения: 2,905
От: Bulgaria
Това полуинтелигентно селянче с комунистическо историческо висше образование, работило само в сферата на професионалните подлоги, стана президент по приумица на съдбата и наистина си повярва че е недосегаемо.
Дори каза - "някои били посягали ДАЖЕ КЪМ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО". Ало ооо президентството е най-висшия слугинаж на на най-нисшия гражданин, ако не си го разбрал, купувай билет за Сирищник (или продавай нивата в Градоман тя ще струва 600 000 евро след три години така, че и ти си върза гащите) и се махай защото идват наистина други времена...
Казва ти го Антибиотика. който много рядко бърка!
milcho
23 Юли 2008 05:32
Мнения: 13,257
От: Bulgaria
От цялата "история" разбрах само, че Костофф, ама изобще не е лош...Ха ха.
VOCI
23 Юли 2008 05:56
Мнения: 28,177
От: Antigua and Barbuda
"Жалкото е, че с лекота бе пропилян такъв огромен капитал от обществено доверие ..."
Пиши го бегало туй общество дето беше дало доверието си на този нищожен безличен сив мишок .
Kangaseiro
23 Юли 2008 06:46
Мнения: 301
От: Mexico
Гоцо го избраха циганите и турците без да знаят защо.
Също и червените бабички от обич, но Гоцо им благодари с какалашка в ***а
А на останалит бг граждани се отблагодари с европейски неизплакнат чукундур.
Mladya hqsh
23 Юли 2008 06:52
Мнения: 7,050
От: Bulgaria
Още една поръчкова статия тук.
Mrx++
23 Юли 2008 07:39
Мнения: 20,876
От: Bulgaria
Тази ***** е изписала доста глупости, като тази:
[/orange]Още по-безпомощен бе опитът
на Първанов да отклони атаката за Людмил Стойков по линия на Иван Костов. Не Първанов дал на Стойков "Дюни" и "Стомана". E, и? [/orange]
Колкото Костьофф е знаел какво представлява Стойков, когато му е давал "Дюни" и "Стомана", толкова и Първанов, когато е получавал 50 000 лв. за изборната си кампания. Всеки политик може лесно да попадне в този капан. Първанов правилно казва, че и другите партии да дадат, кои са им спонсорите, тогава ще се види, какви мутри спонсорират и ДСБ. Въобще цялата тази пътърдия си е чисто политиканство, заедно с любимото викане "Оставка" в случая "импийчмънт".
Тук за всяка дреболия се вика "Оставка" - за туй, че Първанов отишъл на лов, утре ще почнат да му искат оставка, че ходи да пикае, като другите хора.
Пък и вчера пловдивския кон Стоянов се изказа, че Първанов направил съдебната система от латиноамерикански тип. Като, че ли тя цъфтеше преди. 15 години само седесари я коландряха и видяхме докъде стигна.
Сега чета една книга за американската политика. Там са изложени големите поразии, които Дийк Чейни прави, в полза близките му корпорации, ЕНРОН, например, ама той си остава недосигаем.

Редактирано от - bot на 23/7/2008 г/ 13:25:35

Свежарков
23 Юли 2008 07:54
Мнения: 2,583
От: Bulgaria
Критиките към Пръванов са основателни. Статията обаче е поръчкова, защото е в полза на Станишев.
VOCI
23 Юли 2008 08:01
Мнения: 28,177
От: Antigua and Barbuda
Не че съм му голем фен на Станишеф - Боже упази !
Ама не разбирам каква му е ползата на Станишко да се окаля Първанко . Ако Гоце се катурне - и трикраката коалиция отива с него у барата.
Внесете светлина по въпросо в простата ми кратуна , моля.
генек
23 Юли 2008 08:17
Мнения: 36,327
От: Bulgaria
България стана член на ЕС, на НАТО. Това със сигурност притеснява определени икономически сили, които виреят само в условията на сивата икономика. Те стоят зад скандалите."

Происките на капиталистическия блок и международното положение са виновни. Някои изостанали идеологически другари не могат да разберат, че продължава конфликтът между доброто и злото. Ние, разбира се, сме доброто. Но, другари и другарки и ти, Стойков! Трябва да стане ясно - колкото повече се движим към светлото бъдеще - капитализма, толкова повече се засилва икономическо-класовата борба в нашите условия. И затова някои се опитва да опетни нашия светъл лик. Но - с шепа кал не можеш слънцето затъмни, е казал поетът. А кой е слънцето в нашата родина, Народна...туй бе, Република България? Президентът, разбира се. И затова - всички сили на борба срещу мърсителите на идеологическата атмосфера у нас. Вяра, вяра и само вяра! Не обръщайте внимание на фактите - ако те не отговарят на моето мнение, толкова по-зле за тях!
Из непроизнесената реч на един президент
Ironside
23 Юли 2008 08:34
Мнения: 2,919
От: Bulgaria
Какво сте зейнали за тези 75000 лв. Как така ще ги връща. На Първанов му е по - лесно да слезе на равнището на Костов, отколкото да обеснява после, защо връща тези 75000 лв. , а не връща дадените многократно повече под масата, без документи.
Hugin
23 Юли 2008 08:42
Мнения: 8,461
От: Bulgaria
Гоце да връща парите и да не се ослушва.
yank
23 Юли 2008 08:44
Мнения: 355
От: Bulgaria
Ама те в тая партия въобще май не са чували за кризисен PR... Тази материя им е пълна мъгла. Ако поне малко поназнайваха, можеше и да не им е толкова зле рейтинга. Само че там са "специалист" до "специалиста". Да не говорим за смрадливия арабин, дето не е спечелил нито едни избори досега, ама здраво се е налапал - Ни дал, ма взел, както се казва. Последните парламентарни не се броят, победа има само когато след това управляваш самостоятелно.
Бармалей
23 Юли 2008 08:48
Мнения: 15,926
От: Bulgaria
Що ми се чини, че май лековато и пренебрежително е отношението към ВРИДШеф на БСП. Я покажете някой сблъсък в който да е от страната на загубилите? Руменовците, Неговият бивш шеф, Мандатоносителят...На пръв поглед уж все отстъпва, слушка...пък накрая бавничко, с пълзене, но се сдоби с ДАНС, сложи ръчички на САПАРД, и т.н. ...да не изреждам...Не го подценявайте...Щото хем е младичък, хем Кукловодите му явно са класни...

_____________________________________ _________________________________________


Лъжата, която прилича на истина, не е по- добра от истината, която прилича на лъжа - <Кабус Наме>
Минавам от тук
23 Юли 2008 09:10
Мнения: 5,214
От: Bulgaria
Ситуацията е толкова ясна, чак се притъмнява от коментарите
Първо, това е активното мероприятиe, където обектът не е някой или някои, а цялото общество.
Целта е - опозицията да се олее за пореден път, а президентът да бъде поставен на отведеното му-по-точно - отреденото място и да не шава много
Още повече, както е права авторката пропусна всички възможности да се изскаже -разбира се не с цел да обяснява и разяснява своите действия сами по себе си, а в перспектива - кое, кога как и защо прави и ще прави - остават му 3 години -остри, конфликтни.
Ама гък, нито дума
Но действа - потоци открива, реактори и тем подобни демонстрации на близостта с почти обявения враг на НАТО СЕАТО и други международни общности.
И ето ти докладче, случайно пръкнало отнякъде
С един изтрел два заека - президент и опозиция
Ами такива са, какво да се прави

Редактирано от - Минавам от тук на 23/7/2008 г/ 09:48:37

Cruella de Vil
23 Юли 2008 09:21
Мнения: 18,747
От: Bulgaria
То затова и Гоцето никъде по белия свят не го канят, зер хората са разбрали отдавна какво л**** е.
Той не е само безличен, той е направо вреден. Най-вече за авторитета на държавата пред света, ако нещо все пак е останало при управлението на тройната коалиция.
Сократ-май
23 Юли 2008 09:30
Мнения: 30,841
От: Bulgaria
Воци,
На въпроса ти виждам отговора така:
Гоце и Станишчето не са врагове. Напротив - съюзници по кокал са.
Само че откъм хоризонта се задава опасността кокалът да намалее. При такава ситуация комунистът почва да трепери от евентуалната заплаха да бъде ритнат настрани от кокала. И гледа да подлее вода на другарчето, та утре да ритнат друг, а не него.
Уверен съм, че в дълбините на БСП в момента се подлива вода поне колкото за един ВЕЦ. Но ние знаем само за най-нашумелите случаи.
skygazer
23 Юли 2008 09:44
Мнения: 254
От: Bulgaria
Глей сега колко интересно се получава значи. На другарят му е пределно ясно кой именно е помогнал на Стойков да забогатее така безобразно, и въпреки това другарят няма нищо против да приеме именно от Стойков нек'ви си там 75 хилки. Е така, за отмъщение, да обеднее, да фалира и да се продъни дано... За назидание на останалите забогатяли по този начин. Направо Робин Худ от пернишкия лес, с маската на Зоро, разбийш' ли.
galyleo
23 Юли 2008 09:47
Мнения: 351
От: Bulgaria
Не е коректно спрямо избирателите да се твърди, че Първанов е избран със смазваща преднина.Той взе 1, 6млн.гласа, което е 25% от имащите право на глас.И поне една трета от гласувалите за него бяха от уплашените, че Сидеров може да стане президент.
Пи урка
23 Юли 2008 09:47
Мнения: 257
От: Bulgaria
Не знам дали е поръчкова тази статия, ама е твърде бездарна. Работа на ОЛАФ ли е да прави констатации за "връзка" между президента и групата Н-С? Абе президент е това, без компетенции, но стожер на стобилността на държавата. Не виждам логиката - нито политическа, нито житейска (макар момченцата-говорители на европейските институции да се изказват от позицията на родители - "не прави това, не пипай онова, яж както съм ти го направил и т. н.". Изобщо на мене и ОЛАФ нещо ми е съмнителна ...
Някой ще ми обясни ли ако всички дарители за някоя кампания се окажат впоследствие престъпници, какво ще се прави? А президентът откъде да ги вземе тези пари сега - може би кредит да тегли? Че с неговата заплата до края на мандата трябва да работи само за да върне парите на "Н-С". Но поне би направил някои щастливи ...
Хрумна ми нещо. Защо всички, които искат Първанов да върне тези пари, вкупам не съберат сумата, да я предложат на Първанов (за връщане разбира се), па да видим тогава ще откаже ли. Така де, хем гражданите ще са спокойни, хем президентът чист! Ама нейсе ...
Добави мнение   Мнения:62 Страница 1 от 4 1 2 3 Следваща »