Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Остап Бендер превърна България в столица на Формула 1
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:89 Предишна Страница 3 от 5 1 2 3 4 5 Следваща
Васик
04 Сеп 2010 10:48
Мнения: 14,574
От: Bulgaria
Трябва да сме оптимисти. За следващата седмица Борисов и Петков имат насрочена среща с шейхове от Пиротска.
SINDBAD
04 Сеп 2010 10:53
Мнения: 6,430
От: Bulgaria
не зная как са си подготвяли срещана с арабите, но първо и най-важното е трябвало все някой да поназнайва от ДАНС, че арабите, най-малко за пари, прощават обида! А се обиждат много лесно и бързо и винаги си оставят вратичка зад гърба-който разбира какво значи това! Затова ако не се пазариш на най-обикновен сук / пазар/ където и да било в арабския свят, те гледат с презрение, а някъде няма да ти продадат нищо, щото така се разваля удоволствието от сделката! така че некадърниците, подготвили тази среща трябва да бъдат уволнени незабавно! ако обаче няма такива, то тогава пешкира го опира министър-председателя и НИКОЙ ДРУГ! Селям!
hamel
04 Сеп 2010 11:18
Мнения: 65,681
От: Bulgaria
В предаването на Велизар Енчев от 01.09. се спомена нещо за 40 хил. лв, но дали е така и кой ги е платил?
ББ е платил 40 хил. за да играе с ББ! Ja ja!
Васик
04 Сеп 2010 12:18
Мнения: 14,574
От: Bulgaria
Арабите може да прощават обиди, но в сайта на тези с 67 компании имаше някакви фирми за кетъринг на сладкиши и салони за красота, така че не виждам как ще се напънат да построят автомобилна писта.
6i6arkata
04 Сеп 2010 12:29
Мнения: 103
От: Bulgaria
Това, че Богдан Николов разиграва бутафория с т.нар. спорт- мото спорт в БГ не тайна за хората в спортните среди. Проблем е , че точно медиите прикриваха далаверите на Богдан Николов и не обръщаха внимание по задълбочено . Само отразяваха с готовност подготвените от него представления. Всичките му начинния са с държавни пари без изключение. Някой да провери бюджета на спортното министерство и ще видите че за Богдан Николов е най- голямата сума и тази година. Трагичното е че и Свилен Нейков си прави пас и мълчи. Богдан Николов прибира пари и от министерство на отбрната покрай военното летище в Д. Митрополия по различни схеми и успя да игони училището реално но иначе се прави че радтел за неговото бъдеще. Всички писти за мто спорт са строени с държавни и общински пари. Горна Роцица, Долна Митроплия, Екскурзиите до Монако, разни измислени първенства като балкански, забележете източно европейски първенства в измислени дициплини и възрасти всичко е бутафория измислена и реализирана от която Богдан Николов изкарва добри пари уж било голяма реклама тези писти и състезания. Някой успя ли да измери и оцени ефекта от тази реклама. Освен, че са се облажили неколцина от обркъжението на Богдан Николов нито една община нито има голям социален ефект от огромните държавни и общински суми които са похарчени през последните 10 години. ако бяха похарчени за стадиони, басейни и зали държавата и общините щяха да имат наистина ефект хиляди даже десетки хиляди деца щяха да спортуват и някой от тах да стават истински шампиони в истински спортове, а не в бутафорни източно еропейски шампионати бутафорни неофициални дисциплини измислени от Богдан Николов за да баламосва държавните чиновници и да цъкат с език селските кметове
Карамфилов
04 Сеп 2010 12:42
Мнения: 2,535
От: Bulgaria
Хе, че тоз Богдан бил направо за министър на ГЕРБ бе!
Като се замисля, обаче, май не е много добра идея. Ами ако почне да засенчва шефа си?
chown
04 Сеп 2010 13:35
Мнения: 3,062
От: Bulgaria
Иполит Матвеич ми се губи в цялата каша!
Само да не се окаже.. о Боже.. прости ми.. да не се окаже бащата на българската демокрация, титана ББ в тази роля
6i6arkata
04 Сеп 2010 13:55
Мнения: 103
От: Bulgaria
Сигурно и леля Цецка Цачева са я взели на доверие непроверена и сега си я търпят и се чудят как да я отзоват без скандал. Преди нея си бяха взели друга мъжемразка Душана Здравкова. Като по калъп ги намира Бате Бойко с моделна характеристика. И двете посредствени провинциални юристки. И двете бивши комунистки. И двете блондинки. И двете грамадни и с мустаци. И двете си падат по жени вместо по мъже. И двете дебелани и попийват. Преди да ги издигне Борисов са никому неизвестни. И двете и Цецка и Душана говорят несвързани глупости и никой не ги разбира. И двете се обличат като прислужнички в провинцията. Сега Душана съди ГЕРБ за това че е махната явно скоро ще изтече срока на годност на леля Цецка и тя ще бъде изгонена и ще поведе дела срещу ГЕРБ. Много близка до тези двете е и здравната министърка чудо Борисова. Тръпки ме побиват че се връщам в комунизма.
Карамфилов
04 Сеп 2010 14:00
Мнения: 2,535
От: Bulgaria
Бе ние се смеем, ама мен почва да ми става страшничко.
Те най-вероятно и за Белене така действат, и за всичко останало...
Ако тия баламурници, наречени правителство на Р България, трябва да вземат някое по-отговорно решение, да преговарят за нещо наистина важно за нас, жална ни майка.
По-добре да разчитаме на националния да бие Англия на Уембли.

popai1
04 Сеп 2010 14:40
Мнения: 54
От: Bulgaria
Бел. на модератора: Не помествайте еднакви постинги в различни теми, това попада в категорията 'спам' и подлежи на санкции.

Редактирано от - sybil на 04/9/2010 г/ 17:04:37

Graf Shahinski
04 Сеп 2010 14:53
Мнения: 178
От: Bulgaria
Рибата я няма още в реката, а Боко реже лентата за чорбата. Той е голям резач. Но за всичко са виновни рязаните турци, мамка им. Пак развалиха хубавия ни проект. И едните, и другите са..., както казва бае ти Ганя. Оня ден, когато попитаха магьосника Петър Димитров, че са закъснели за "Белене", онзи каза, че са закъснели 500 години, като, чи ли П.Д. е живял 600 години. Тук е прав майсторът Емил, че в Турция всичко, свързано със "-строене" е наред . Да се учим от тях, а не де хвърляме отчаяни погледи към Абу Даби или Кара Дайь.
В.Лянча
04 Сеп 2010 15:02
Мнения: 6,509
От: Bulgaria
Лянча, нещо не мога да те разбера. Когато премиер беше Станишев, подобни постинги да си пускал? За Станишев, Доган, Етем, Симеон и царедворчетата? Пристрастията са лошо нещо, пък човек не се и усеща.

Дали съм пускал? Я си пусни едно търсене за Даскал Пиди /П.Димитров/. Що се отнася до пристрастията - пристрастен съм Герб. Но в администрацията има златно правило: човекът най-горе е политическото лице, той осъществява представителната власт. Добре е да бъде компетентен, но е не е задължително. Важната е професионалната администрация, в Англия даже по закон първият заместник, човекът от кариерата е несменяем. У нас е така в МВР и МО. В МИЕТ е обратното. Компетентният е Трайков, но под него няма енергетици. Нищо лично, не познавам заместниците му, но пълната им липса на опит в енергетиката няма как да не ме притеснява
popai1
04 Сеп 2010 15:16
Мнения: 54
От: Bulgaria
Страшен анализ на варненският журналист Любомир Живков в сайта версия бг:Спящите красавици в ДАНС и техните „консултанти” направиха за смях Бойко Борисов. Как иначе – те ли не знаят, че „публиката” постоянно е въвеждана в заблуждение за истинските отношения между „недосегаемите”?! Утре може да доведат на Борисов някой „шейх” от терористичната фамилия на Осама бин Ладен – пак ли Румен Петков ще е виновен, че му е „счупил” телефона?! Защо „консултантите” на ДАНС не доловиха измамата с „шейха” от Абу Даби?! Понеже им намалили командировките ли?! Такива трябва с шутове да бъдат изритани от държавна агенция по сигурността, висяща на бюджета.

Какво да говорим – шефовете на ДАНС сякаш не знаят кои крадци на коли от Плевен въртят далавери с бюджетни средства?! Но ги е страх от Борисов. И от постоянните му измятания, извъртания, съглашателства с „Гоце”, и задкулисни договорки с „фигури от опозицията”. Може би Борисов най-после ще се засрами от тази тъпашка издънка с „шейха”. И ще остави читавите спецове в ДАНС да бачкат ПО ВСИЧКИ, които са виновни за ГЬОЛА край Белене. Румен Петков не беше ли от тази партия?! Защото на следващите избори българите ще съдят по делата, а не по предизборните обещания и раздувките по време на мандата.

Може би съветникът по въпросите на сигурността Румен Миланов, който беше и шеф на НС БОП, ще осветли премиера Бойко Борисов за тази страна на медала?! Ако не е зает с операция „Шейхове” 2, 3 и т.н., когато частна фирма от Абу Даби е обявена за държавна, а лидерът й за шейх. Ама и Димо Гяуров е един несговорчив – поне той да беше светнал Борисов. Щото как ли пък шефът на НРС ще да скочи на близки до „Гоце” като Румен Петков?!

Къде спи нашето „ФБР”, ах?! Защо неговите „консултанти”, които иначе обикалят с частни самолети и яхти земите на „шейховете”, не информираха дансаджиите? Които пък да алармират Борисов. Няма как. „Консултантите” са заети да пишат донос след донос за свои противници. Нерядко „обектите” са от най-близкия кръг на Борисов в ГЕРБ – от Изпълнителната комисия, да речем. „Консултанти” на ДАНС рекетьорски спекулират с името на премиера Бойко Борисов – нищо чудно утре да подплашат дори знакова фигура като шефа на ГЕРБ във Варна, Павел Димитров...Той е бивш следовател, но нещо не се усеща какво му готвят врази и „дружки”...И кой кого КОНТРОЛИРА всъщност...

Ако Борисов не вземе мерки, неговата партия няма да получи желаното на вота във Варна и Бургас, интригантските столици по линия на ДАНС. В събота Цветан Цветанов откри в Шведския във Варна Летен младежки форум на ГЕРБ. Защо ли не се реши да им говори за „новия морал” на новите-стари „певци и танцьори”, диплещи доноси за съпартийци? (Сегашните практики по нищо не отстъпват на шесташките изпълнения по времето на такива като Митьо Гестапото и Чичо Цоло.) Той поне не се заиграва като Борисов с такива като „Гоце” и като Румен Петков. Но изглежда и него го е страх от Борисов. Може би затова праща нерегламентирано „външно” по премиерска поръчка?!

Защо не им обясни на младежите Цветанов в колко партии са били професионалните доносници, докато се гушнат при актуалните силни на деня. Защото са преценили ГЕРБ за „своята партия” ли? Някои от „консултантите” на дансаджиите са се мешали през годините и с десари. Нима сянката на ДС ще тегне още години над ДАНС?! И над ГЕРБ – там е бъкано с ДС-„изключения”, предупреждавани с поредното „последно предупреждение”.

Някои от по-първите дансаджии сега тръбят, че Трактора бил на път да приватизира ДАНС, поставяйки под контрол оперативните ресурси и информационните масиви, овладявайки звената, които се занимават с планиране на дейността, мачкайки „анализаторите”, ухажвайки „юристите”. Но защо мълчат, че сегашни шефове в ДАНС се примиряват уж реформираната и поставена под контрол Агенция отново да се приватизира чрез схеми за „консултантски” аутсорсинг?!

/versia.bg
В.Лянча
04 Сеп 2010 15:26
Мнения: 6,509
От: Bulgaria
Лянча, нищо лично или пък в защита на описаните корифеи. А ти какво образование имаш? Струва ми се, че не е точно енергетическо.

Базисното ми е енергетическо. Имах и късмета научните ми ръководители да са хора, катерили стълбицата най-отдолу. Въпреки че бех отличник, ги послушах, като ми казваха, че "знанията и уменията не струват нищо, ако не те е псувал работник". Та затова години наред... сега знам, че са били най-хубавите години в живота ми... не съм седал зад бюро, а ритах буците по кърищата и цеховете. Щото, Друг, истинската енергетика не е нито в Харвард, нито на жълтите павета. Както пише Вонегът, "Всяка сутрин Хари Пена сядаше с истинските си синове в истинска лодка и излизаше в истинското море да лови истинска риба". Без това нищо не става
beagle
04 Сеп 2010 15:48
Мнения: 20,732
От: Bulgaria
6i6arkata в мили ,
Хайде сега да вточниш , е ли Богдан Николов в "инструмент" за крамване от държавно , по схемите на Румен Петков ? Ако си в съгласен , одма се върни към първия постинг и предложения на на песа ми , под дописката на Първа страница от петъчния Вестник , за топлата далавера , "Формула 1 в село Доброславци" ...
aver4e
04 Сеп 2010 15:48
Мнения: 12,201
От: Bulgaria
"Формулата" се развива по Канал 3 - директно в момента
Фандорин
04 Сеп 2010 15:48
Мнения: 3,938
От: Bulgaria
Спахийски
Наистина, вижда се и от самолет, че са некадърници, но какво от това...
beagle
04 Сеп 2010 15:53
Мнения: 20,732
От: Bulgaria
Влянча в мили , че и ме разчувства . Половината ми живот мина през туй , дето ти топли очите , но най-вече , като спрат да те псуват и си кажат зад гърба ти , че успяваш не само да им пазиш парите , а и да ги множиш . Красота и удовлетворение , при все , че поне половината от тях получаваха повече от "началника" си ...
В.Лянча
04 Сеп 2010 17:31
Мнения: 6,509
От: Bulgaria
Прав си, Попай. Най-вече за средния ешелон. Миналата година, Борисов имаше основания да го изолира - корупция, парашутисти от триглавата. Но сега е време да се "събират камъните"... упс, опитните мениджъри... както от самата администрация, така и от частния сектор. А юпитата-зам.-министри да поработят като експерти
НЕРВЕН
04 Сеп 2010 17:54
Мнения: 4,269
От: Bulgaria
Никаква писта за Ф1, а за бобслей!Като гледам с каква лекота пуснаха ББ на пързалката...
Добави мнение   Мнения:89 Предишна Страница 3 от 5 1 2 3 4 5 Следваща