Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Хакери опитаха да смутят изборите в Русия
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:46 Предишна Страница 2 от 3 1 2 3 Следваща
Dinain
05 Дек 2011 01:09
Мнения: 18,280
От: Bulgaria
*да дойде някаква копаня от източна посока.
Душко
05 Дек 2011 01:09
Мнения: 11,027
От: Austria
Открай време съществува една прослойка в Европа и по целия свят , които се интересуват от политическата ситуация в САЩ повече от всичко на света, включително и от собствената си страна. Един познат го нарича "стокхолмски синдром", други наричат феномена " промити мозъци " .
Причината е в това, че това което става в собственните им страни зависи не от техните управляващи, а от управляващите във Вашингтон. Политическите им ръководители се отчитат пред Негово Превъсходителство Господин Посланника отвъд океана.
Душко
05 Дек 2011 01:11
Мнения: 11,027
От: Austria
За мен е необясним този жив интерес какво направил, прави или щял да направи САЩ. Явно стокхолмският синдром е реалност и тази прослойка все се надява на някаква копаня от въд океана.
kasapina
05 Дек 2011 01:56
Мнения: 13,355
От: Bulgaria
Едно си баба знае, едно си баба бае - та и динята - копанки и онождане вижда навсекъде. Щом хората се интересуват от съдбата на Русия е редно да се допусне, че е много вероятно да има за това някаква основателна прична, различна от пари или някакъв друг материален интерес. За втори път се налага да пише по един и същ въпрос, явно някои предпочитат да се изявяват писатели, вместо да чета и осмислят какво и защо им се казва. За стокхолмски синдром можем да говорим тогава когато престъпникът е злоупотребил по всякаки начин с жертвата, а тя продължава да му лиже задните части. Някои ако не се сеща за подходяш пример, нека да вземе България и положението в което тя бе поставена и продължава да се намира през последните 20г - държава и народ изнасилени и ограбени до поскедно, но въпреки, а може би и именно заради това продължаващи да се навеждат и пълзят угоднически пред поругателите си. Идеята със синдрома е добра, но примерът който се опитват да ни дават няма общо с нея. Но винаги е по лесно на крадеца да вика дръжте крадеца(поради липса на аргументи с които да си защити незащитимата от морална гледна точка позиция), защото напоследък поради хилядите изсипали ни се на главите злини и неприятности, номерът все по лесно и незабелижимо минава. Та ми е интересно да разбера кого точно сред българите е подкупвала и хранила Русия и го е карала да предава националния интерес през последните 20г. Разбира се фактите които помагат да опознаем по добре заобикалящият ни свят са винаги добре дошли. Проблемът е, че рядко ставаме свидетели на такива, особено в този форум.
kasapina
05 Дек 2011 01:58
Мнения: 13,355
От: Bulgaria
Всъщност Динята е прав, но по стара народна традиция се опитва да прехвърли проблемите от болната на здравата глава.
Kotka
05 Дек 2011 07:31
Мнения: 13,187
От: Aruba

Ей, как се радва БГ седерастията! До един все бивши пребоядисани комсомолски секретари и комунисти. Увеличил им се процента. А реститутките и сорофчетата в България и Русия са комични и жалки.
Oraсle
05 Дек 2011 07:56
Мнения: 15,092
От: Bulgaria
"United Russia" е долу-горе същата работа като ГЕРБ.
Инересно обаче че у нас феновете на едната партия не са фенове на другата. И обратно.
ЗИП
05 Дек 2011 08:36
Мнения: 34,590
От: Bulgaria
Изборите свършиха, време Натиснете тук
ЗИП
05 Дек 2011 08:39
Мнения: 34,590
От: Bulgaria
Изборите свършиха, време е за работа. Русия отново почна да работи на високи обороти. Природата за кой ли път бе опитомена и укротена в Сибир. Отново се градят големи проекти и предприятия. Развива се индустрията! Подполковник Путин реиндустриализизра Русия с бързи темпове!


Target=_Blank id=url>Натиснете тук
Hauptmann
05 Дек 2011 09:05
Мнения: 8,010
От: Bulgaria
а целината ще разорава ли, като почвенник № 1
skele
05 Дек 2011 09:58
Мнения: 2,114
От: Bulgaria
Не, целината няма да разорава . Ще набива канчето на местната продажна седерасто - либерастия.
Oraсle
05 Дек 2011 11:10
Мнения: 15,092
От: Bulgaria
Е за три мандата толкова ли не свари да ги набие тия канчета, та още?
buzefal
05 Дек 2011 12:12
Мнения: 229
От: Bulgaria
Явно не са набивани както трябва.
Bira
05 Дек 2011 13:07
Мнения: 9,171
От: Bulgaria
Ще набива канчето на местната продажна седерасто - либерастия.


яааа... политическите пидирунгели масово се скрили в подводния флот. ...подробности истории подводников Северного флота, которые досрочно голосовали – и ни одного голоса не дали известной партии.

Для очистки совести я позвонил ребятам на Северный флот и расспросил их обо всем.

И вот, что мне ответили: «Саня! Да пошли они все!», – и далее специфическим флотским языком очень подробно и с большим вкусом были перечислены те, кто должен был идти в сторону греческого, римского, иудейского, а так же и индийского символа плодородия. Подойдя к нему, им следовало несколько раз на него сесть, после чего, не торопясь слезть, уступить место товарищу.

Потом к первому списку были добавлены все их родственники, жены, любовницы, друзья, родственники друзей, а так же дети случайных знакомых.

Потом были подробнейшим образом перечислены виллы, дачи, счета, яхты, футбольные клубы, и прочие неодушевленные предметы – их тоже следовало поместить в указанное выше место.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Bira
Hauptmann
05 Дек 2011 13:26
Мнения: 8,010
От: Bulgaria

правду матку резать
Димитрова
05 Дек 2011 14:08
Мнения: 1,084
От: Bulgaria
Dinain
„За мен е необясним този жив интерес какво направила, прави или щяла да направи Русия. Явно стокхолмският синдром е реалност и тази прослойка все се надява на някаква копаня от източна посока.”
Обяснявам ти кратко и популярно за „ необясним този жив интерес” и това е елементарно: защото Русия е фактор, при това един от най-важните и решаващи в световната политика. Едва ли някой може да се поспори с това (изключвам обърканите). Всичките катаклизми и изменения (за добро или за лошо), които са станали в света последните 20-на години е причина (пряка или косвена) и следствие от това, което е станало в СССР (Русия). Списъкът от тях е дълъг. В това число измененията и в БГ. Резултатът тук е налице – разруха и мизерия. Задълбочаващи се. Това е цената на „свободата” от Русия и зависимостта от САЩ. Що касае „стокхолмски синдром” - наследниците (Dinain) на тези, които били жестоко бомбардирани от САЩ по време на войната определено носят този ген на зависимостта от разстрелвач. Може да се добави и сегашната зависимостта от СЪЩИЯ, който превръща страната в площадка за каубойски упражнения .Мошенник
05 Дек 2011 15:44
Мнения: 4,376
От: Bulgaria
Браво маладци, дръжте яко палажението ЗИП-че и ти Душко, да не се отпуснеш баце, щото връга само това чака!!
Пабедааа.....
Grauvell de Cortes
05 Дек 2011 16:06
Мнения: 626
От: Bulgaria
РБК: В московской психбольнице за ЕР проголосовали 93% избирателей. Всего за партию власти проголосовали 353 пациента...

Имаше един социалистически лозунг: "Всички луди на борба срещу капитализма!"

При все това може с удовлетворение да се констатира, че на вчерашните избори в Русия победи национално-отговорната и патриотична общественост. Победи Русия на Путин, който се оказва единственият лидер на тази страна, от когото руснаците не се срамуват. Путин, който върна самочувствието им. Путин, благодарение на когото руската икономика отбелязва възход, а военно промишленият сектор се осъвременява и се прави функционален. Путин, благодарение на който Русия достигна 15-то място в света по златен резерв. Путин, който доколкото можа озапти олигархичните щения на руските новобогаташи и не позволи на седерастко-герберисткия аналог да опоска страната.

Както впрочем това се случи преди 21-22 г. и продължава да се случва у нас и България възрастващо се радва на имиджа на мизерна и неатрактивна за бизнес държава.
Bira
05 Дек 2011 16:13
Мнения: 9,171
От: Bulgaria
Hauptmann
05 Дек 2011 16:30
Мнения: 8,010
От: Bulgaria
победи национално-отговорната и патриотична общественост.

в Мордовия, Башкортостан, Калмыкия, Дагестан, Кабардино-Балкария, Карачаево-Черкесия, (нещо на име) Тыва - там путинци минават 80-90-99 процента
Добави мнение   Мнения:46 Предишна Страница 2 от 3 1 2 3 Следваща