Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Журналистите си отиват, посрещайте пиарите
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:65 « Предишна Страница 4 от 4 2 3 4
Мишо
14 Фев 2012 18:13
Мнения: 149
От: Bulgaria
С разцвета на корпоративната журналистика идва краят на свободата на словото и истината от различни гл.точки. Журналистите не са ПР-и на властта, а финансирането на частни медии от държавата на практика ги обрича точно на това. Вижте изданията на Д.Пеевски, финансирани от КТБанка.
CarpeDiem
14 Фев 2012 18:40
Мнения: 1,076
От: Cuba
Има журналисти и джурналя...Все повече нарсатва броят на вторите. Според търсенето. На публиката не й трябва информация - нужни са й страсти, клюки, забавления.
Или - както казва един стар умен човек: "Трите С - сълзи, секс и смърт".


Абе умен, бе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(
Аре!
Maradona
14 Фев 2012 19:23
Мнения: 1,391
От: Argentina
Вече съм писал, че политиците изобщо не се интересуват от избирателите си и „медиите” не се интересуват от читатели/зритеи(медиаторите). Те са проводник на интересите на стоящия в сянка едър капитал и са му реално обслужващ персонал и прислуга. Това означава, че отдавна са изгубили функцията си на обслужващи обществото форми. Кукловодите в сянка на практика реставрират модела роби и робовладелци, макар и да се саморекламират като пастори на „човешките ценности”. Не случайно отдавна беше изоставена думата масмедии(говорители на масите) и заменена с медии(радиоточки). Медия е и най проста радиоточка боботеща „Под ръководството на Партията заводът Н. преизпълни плана”, а същото сега е „преработено” като глупост от рода на „Мтел е вашата единствена връзка към света”. Истинските пазарни принципи са на боклука. Вместо партиен тоталиризъм имаме пазарен фундаментализъм. Това е „модерното” наименование на познатото от древността фарисейство, което е било толкова вредно, че води до най-трайното учение в човешката история – християнството.
StrikeEagle
14 Фев 2012 19:42
Мнения: 21,073
От: Bulgaria
Интернет не се появи вчера и за мислещите хора
ОТДАВНА беше ясно какво ще става.
Наред е "телевизията" -
Кризата в "телевизията" вика с пълен глас -
побъркващи реклами, тъпи сериали и риалити бълвочи
ще отгонят зрителите към Интернет.
Добави мнение   Мнения:65 « Предишна Страница 4 от 4 2 3 4