Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Борисов си призна разговора за Мишо Бирата
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:52 Предишна Страница 2 от 3 1 2 3 Следваща
suhar
09 Юли 2012 23:09
Мнения: 6,222
От: Bulgaria
Е, вие пък! Сър Френсис Дрейк преди да стане такъв, нали е бил е бил корсар? Но, английската кралица преценила и добре направила.
Heat
09 Юли 2012 23:16
Мнения: 13,716
От: Bulgaria
Започвам да си мисля, че такъв договор НЯМА.

Утре можеш да си помислиш и че блокове 1-4 в Козлодуй работят.
А договорчетата (два са) министъра ги е показвал днес на журналисти. Подробностите вероятно го пазят или за следващото поскъпване или да продължават да стискат Костов за топките, защото там има едни 12% дял от 1.2 милиарда евро по единия договор за неизвестен съсобственик.
То заради усъмняване в тези договори небезизвестният оги минджев наричаше едното вице на Костов (Жотев) руски агент, ама когато ни е изгодно паметта ни е къса.
P.S (снимка: натиснете тук) снимка от подписването на договора дето го няма.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Heat
BiBi-an
09 Юли 2012 23:17
Мнения: 7,665
От: Bulgaria
Всеки път като им чета защитните пледоарии на герберите се надявам да им плащат... за глупостите, дето ги пишат. Щото ако наистина ги мислят не е добре, ама хич.
jastaprasta
09 Юли 2012 23:17
Мнения: 1,994
От: Bulgaria
Когато ФАКТИТЕ говорят ,големите баданарки би трябвало да замълчат.
Явно "фактите" не говорят достатъчно убедително,щом са налазили толкова тълкуватели на словото МУ.
Мейджъра
09 Юли 2012 23:30
Мнения: 3,256
От: Bulgaria
снимка от подписването на договора дето го няма.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Мейджъра
Шлифера
09 Юли 2012 23:41
Мнения: 686
От: Romania
"Компромат" това е скрита истина изнесена на всеослушание..... ако не е вярно си е 100% лъжа....
Та Боко си признава за компромата.... то и къде ли ще ходи пред истината....
gazov_posrednik
09 Юли 2012 23:54
Мнения: 1,733
От: Austria
Статията в СЕГА за договорът, който го няма. И главните герои от мизансцена и баш главните от авансцената те ТУК
Тъмно пиво
09 Юли 2012 23:55
Мнения: 13,758
От: Canada
Мейджър, снимката от линка се вижда как поредната калинка - министър "показва" договора. Нека да заличат "конфиденциалните клаузи" от договора и да предостават на медиите. Защото:
Въпрос: Как си обяснявате, че премиерът продължава да Ви обвинява за цената на тока.

И кой и как облагодетелства фирмата „Каолин”?

Иван Костов: Това, че той се опита абсолютно безочливо да поддържа тази своя теза ни кара, пресцентъра на Демократи за силна България да му изпратиме справка за времето, когато са подписани и сключени тези договори, които той има в предвид. И нека той да се съгласи, тези договори, дори тези, които са сключени от правителството на Симеон Сакскобурготски, с двама министри на енергетиката- единия е Милко Ковачев, другия е Мирослав Севлиевски, да бъдат извадени на бял свят, да се види кой ги е подписал. Ние понеже знаеме кой ги е подписал, ще изпратиме тази информация и се надяваме, че ще спре да лъже така безочливо.Но той лъже, принуден да прикрие собствените си следи- следите от неговата нерешителност и неговата некомпетентност са толкова големи, че просто не могат да бъдат прикрити вече.
Геновева
10 Юли 2012 01:28
Мнения: 24,361
От: Bulgaria
Е,' публичния шамар' - сефте, ни го е заболяло, ни го е засърбяло. Че колко такива имаше в последствие. Не видяхме ни смущение, ни изчервяване.
Много тайно ги преживява тез шамари, хич не му личи обаче, като му ги отперва реалността ежедневно, че и сам си ги бие понякога.
Ти го плюеш, то вика - дъжд вали.
Затова е и влязъл в учебниците по история. Слава!
paragraph39
10 Юли 2012 01:36
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
НЕ разбирам как може да има "конфиденциални" договори, или части от тях, по които страна е Държавата?! ПФУ!
Та Държавата НЕ е частно лице, а е Представител на Гражданите на държавата?! Все едно адвокатът да сключи споразумение с прокуратурата и да го държи в тайна от клиента си?! Или агенцията за недвижими имоти да сключва договор за покупка/продажба на имот на Гражданин, и този договор или част от него да е тайна за Гражданина-продавач/купувач на имота?!?
Ама, другата страна по договора била искала и настоявала той да е тайна?! Ми, другата страна да си сключва договори тогава с частни лица само, щом иска съдържанието на договорите да си го знаят само те?!
Отделно, че договорът НЕ е никаква тайна за този чиновник или "държавник", който го е подписал от българска страна, от името на българската Държава( а някой и го е превеждал и го е написал на български), като представител на българската Държава(която, пък, представлява българските Граждани!)!
engels!
10 Юли 2012 03:57
Мнения: 8,710
От: Bulgaria
Като знам с какво разполагат в МВР в момента, нямат такъв секретар като мен,

Пустата МУ скромност
когато президентът ми се обади и ме помоли.

От разговора с Танов се чува, че МУ се е обадил Бирата, ама нейсе...

Редактирано: 1 път. Последна промяна от: engels!
ivo kunchev
10 Юли 2012 05:34
Мнения: 5,363
От: United States
Плачете, деца! Вийте кучета и вълци! Нежели сал туй ви остана... И то за още четири години
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: ivo kunchev
Fantata
10 Юли 2012 06:47
Мнения: 4,153
От: Bulgaria
Бочко, следващия път добре да разтвориш бузите след подобно изказване, че гледам на много хора езиците не стигат.

Науката за компроматите си я усвоил. И с манипулацията добре се справяш. Да ти кажа, Мадридското чучело говори 12 езика, ама на български не му се разбира. Вервай. И на мин. фина ти не му се разбира. Най-забележителното е как шебек като теб, дето един език не говори читаво, преценява кой колко езика говори... Господ да пази България от преценките ти.

И за еколозите.... Ами, начукаха ти го, бе!....Нищо, че си с тях... И още попара ще имаш да сърбаш от събуждащите се българи. Има да завиждаш на Костов, Мадридското и Гнойната коалиция, ама това е положението.

За медиите и СРС-тата не си много ясен. Виж, за демократичния премиер е друго. На теб, не ти е ясно какво точно е демокрация, но на хората им е ясно какво имаш предвид под демократичен премиер и затова дано те преизберат. И не се напъвай много да се прецакаш, че ако гласоподавателите легитимират Гнойната (със старите муцуни начело), жална и майка на България.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Fantata
Мърморан
10 Юли 2012 08:44
Мнения: 1,157
От: Bulgaria
Ако Боката е паднал в капана и веке ке пада да развяваме знамето се развява пред конака, пушките да гърмят, и юнаците да се целуват един други на Орлов мост!.


Пикачу
10 Юли 2012 09:36
Мнения: 8,152
От: South Africa
Не ми трябват твоите признания, Бочко, те са нужни на Прокурора ! Ако тук имаме някаква демокрация, както се тупаш в гърдите, ти трябваше да си се измел от властта още след тоя разговор, защото в истинските демокреции премиери са си отивали и за много по-безобидни действия ! Не те ли е срам, коджамити мъж , да се лендзиш пре цял народ - "Ама , моля другарко, аз нели се извиних ? Ама, аз се напишках в гащите, но Сергейчо и Иванчо направо се наакаха !"
Djok
10 Юли 2012 09:41
Мнения: 4,498
От: Bulgaria
"Премиерът Бойко Борисов си призна, че е разговарял с шефа на агенция "Митници" Ваньо Танов за бизнесмена Михаил Михов-Мишо Бирата, но се оправда,..." Каквото и да си признава истинският въпрос е защо до сега мълча? Един пемиер може да говори с всеки за всичко в името на доброто управление на страната си. Никой не му търси сметка защо е говорил, а се интересуваха как, кога и защо. А по отношение на медиите какво значение има кой им надява намордника- държавата или някое сдружение, фондация, група интелектуалци... или както искате там го кръстете. Не е ли достъчна автоцензурата и слугинското поведение, а е необходим и закон?
Болярчето
10 Юли 2012 09:46
Мнения: 2,995
От: Bulgaria
Сигурно разпространителят на флашката е премахнал нецензурните думи по адрес на гоце, защото се е опасявал, че вместо да извади очи ще изпише вежди
Su38
10 Юли 2012 11:40
Мнения: 13,718
От: Bulgaria
Сигурно разпространителят на флашката е премахнал нецензурните думи по адрес на гоце, защото се е опасявал, че вместо да извади очи ще изпише вежди
**************
То досега такъв запис нямаше, май... Поне така говореше Бойко юнак... Сглобили били, Дачков го държал на телефона... Та и коментарът на Болярчето...
Един път като се о...каш, и то публично, винаги ще бъдеш на..ан...
Su38
10 Юли 2012 11:41
Мнения: 13,718
От: Bulgaria
В никакъв капан не е попадал Бойко. Тепегьозлъкът му е толкова голям, че пред нищо не се спира. Няма нито самоуважението, нито срама... Разбира само от тоягата...
На_казан
10 Юли 2012 11:45
Мнения: 507
От: Barbados
Е сега прокуратурата ще ги обвини, а съда ще го осъди ... и като се събудим - ръката в контакта :о)
Добави мнение   Мнения:52 Предишна Страница 2 от 3 1 2 3 Следваща