Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Борисов си призна разговора за Мишо Бирата
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:52 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3
Justinian2
10 Юли 2012 11:55
Мнения: 8,033
От: Antigua and Barbuda
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Justinian2
Дядо Заре
10 Юли 2012 12:01
Мнения: 1,293
От: Bulgaria
ТОЙ не е човек! Ни срам, ни съвест има!
ГЕРБ = Невежество, Примитивизъм, Злоба и Алчност и над тях грее Дон Борисоне........
mi6osp.
10 Юли 2012 12:33
Мнения: 5,428
От: Bulgaria
Мдаааа, това, че разговорът си бе истински, бе ясно отдавна- доказа го и независимият анализ на чужда лаборатория/т.е. независеща от Боко/, доказа го и анализа на лабораторията от БАН/ден преди да бъдат оповестени резултатите , Боко отиде на крака в БАН и обяви, че няма да има закриване на БАН- и резултатите бяха покрити/и най-вече доказа го услужливата българска прокуратура, която се самосезира затова кой и как е изнесъл СРС, а не за документираното с записа престъпление . Е, все още някои неща се покриват,като това, че Боко спря проверка , документираща не нелегално пълнене на бира , а работа на нелегална инсталация за нелегално производство на големи количества концентриран алкохол.
Резултатът- Мишо бирата -убит/неудобен свидетел/, практиката със спирането на проверки на олигарси, които винаги си плащат- мащабно уголемена- да сте чували някой да проверява едрите производители на алкохол, контрабандисти на цигари, горива?, прокуратурата изчисти името на премиера -т.....- записите са презаписи, следователно манипулирани.
Очаквам, ако натиснат прекалено Алексей Петров, да се появят и още любопитни разговори, първият от които с Валентин Златев.
С избора на Боко за премиер престъпността на страната реши голяма част от проблемите си:
- мутрите осъществиха мечтата си, възвърнаха инвестицията си -да платят на политиците една посредствена мутра да получи висок държавен пост. На първия етап/главен секретар/- изземване на престъпен бизнес чрез неразкрити убийства. На следващия/премиер/ бизнесът им да получи държавна защита от администрация, митници,полиция."Нашите"мутри, разбира се. Срещу проценти.
- олигарсите получиха държавна подкрепа на бизнеса си, включително и с гарантирано лобистки закони." Нашите" олигарси, разбира се. Срещу редовно плащане, включително с пропаганда чрез слугински медии.
- полиция, митничари, данъчни- включиха се във веригата с благословия от най-горе. "Нашите" полиция, митничари, данъчни, разбира се. Срещу гарантираната печалба за Горестоящия.
Прекият резултат от увеличението на кражбите са огромните бюджетни дефицити на страната , растежът на мизерията , съсипването на икономиката.

А признанието? Голяма работа- той просто е сигурен в това ,че прокуратурата няма да смее да направи нищичко. Държи ги, с компромати.

Такава е ситуацията в страната при "най-демократичното " правителство от създаването на България.
Това е положението
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: mi6osp.
курдо коленкофф
10 Юли 2012 12:44
Мнения: 779
От: Australia
това издание наистина "жлътна" неимоверно
mi6osp.
10 Юли 2012 12:44
Мнения: 5,428
От: Bulgaria
    И ако Премиерът на Република България не лъже за пореден път, то той ще предостави на медиите пълният неманипулиран запис на разговора (все пак става дума за запис изтекъл от държавните служби)


Мдааааа, пълният неманипулиран запис можеше да се вземе от мобилния оператор- пазят ги година.
Очевидно, той бе взет от прокуратурата, която после започна да точи нещата, така , че годината от разговора мина и записът в оператора бе изтрит.

Сега няма гаранция вече, че появил се запис на този разговор е пълен и неманипулиран- ненапразно Боко твърди за ругатните.
Погрижил се е .
Една Пешка
10 Юли 2012 14:43
Мнения: 5,738
От: Bulgaria
mi6osp. е абсолютно права - най-вероятно всички доказателства са вече унищожени и затова и Борисов вече си признава, че е водил някакъв телефонен разговор с Танов - сигурен е, че нищо не може да бъде доказано.
doomchant
10 Юли 2012 15:18
Мнения: 5,611
От: Bulgaria
Още една лъжа на Борисов излязла наяве:Директорът на ЦРУ е бил в България на официална визита, а не като "личен гост" на Бойко Борисов, както твърди премиерът. Това става ясно от официалния отговор, който е получил известния блогър Вени Марковски, след запитване до посолството на САЩ у нас, съобщава сайтът „Афера.бг”.
...

Той посочва, че е получил дипломатичен, но и доста категоричен отговор, от който става ясно, че:

Първо, директорът на ЦРУ е бил в България на официална визита, а не – както твърди премиерът – като негов “личен гост”.

Второ, не са го развеждали като мечка по ресторантите и заведенията.

Трето, човекът е бил там по работа, а не на почивка, както твърди министър-председателят.

Четвърто, съобщението за медиите е било координирано между двете страни – каквато е нормалната практика. Т.е. опитът на г-н Борисов да представи това като някакъв вид негово лично достижение, не отговаря на желанията му.


Натисни тук
bloody mary
10 Юли 2012 15:52
Мнения: 4,698
От: Bulgaria
Бочето поканиха ли го на д-р Ге Ме Димитров, или и тая авренско-селкорска ще излезе ялова?
agabaga
10 Юли 2012 16:31
Мнения: 2,145
От: Bulgaria
Педераст!
Една Пешка
10 Юли 2012 16:45
Мнения: 5,738
От: Bulgaria
и тая авренско-селкорска ще излезе ялова?


и кое е яловото (невярното) ?
Muktadasaxkoburgidiotski
10 Юли 2012 23:55
Мнения: 14,528
От: Mali
А Бочето ще дойде на Гемето - когато му дойде времето ! /Друг вариант - Бог забавя , но не забравя.../
Добави мнение   Мнения:52 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3