Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
ЕК поиска спешна проверка на европроекта на "Пайнер Медиа"
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:286 « Предишна Страница 15 от 15 13 14 15
Сирена
17 Яну 2013 13:47
Мнения: 3,190
От: Bulgaria

aazz,
Извини мен, неспециалистката, че се опитвам да ти опонирам, но дали и ти не си заслепен/а от омразата си към чалгата и затова допускаш елементарни недоглеждания? Казваш:
тези юнаци биха могли съвсем законно да вземат пари,например по ОП "Човешки ресурси" и други програми.

Е как да вземат пари за технологично обновление по ОП "Човешки ресурси"? Как??? Излиза, че съвсем правилно са си кандидатствали по ОП "Конкурентоспособност" защото парите ще бъдат вложени в технологична модернизация. Нали! Или???

Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: Сирена
popangelov
18 Яну 2013 04:11
Мнения: 18,928
От: Bulgaria
Само да напомня, в случай, че някой не го е направил преди мен, че Кирил Маричков като част от "Щурците" е напълнил толкова стадиони и зали, колкото всичките пайнерки взети заедно и умножени по 100 не са. Теди Москов пък поставя пиеси в Германия от 1995 година - не една постановка и не в един театър, а много постановки в много театри. Постановките на Морфов пък са гледани от стотици хиляди зрители - без преувеличение.
popangelov
18 Яну 2013 04:16
Мнения: 18,928
От: Bulgaria
"А протестиращите кандидатствали ли са? Или като в оня виц - чакаме печалба от тотото, без да сме пуснали фиш."
Отговрям на един, ама да четат и другите, ако искат. Протестиращите не протестират в качеството си на бизнесмени, които не са спечелили пари по тази оперативна програма.
Те протестират, че в изнемогваща България, която е и част от ЕС(най-бедната и с най-слабата икономика) пари уж за развитието на икономиката - наши, български и пак наши, европейски се дават не за развитието на икономиката, а за чалга...
Надявам се да е станало по-ясно.
Сирена
18 Яну 2013 12:06
Мнения: 3,190
От: Bulgaria

Кирил Маричков като част от "Щурците" е напълнил толкова стадиони и зали, колкото всичките пайнерки взети заедно и умножени по 100 не са.

Първо, това откъде го знаеш?! Или просто мнооого ти се иска да е така и затова караш през просото?! Второ, дори и така да е, какво от това - ще си мерим стадионите и залите ли? Ами тогава за опера трябва да се дава съвсем, съвсееем малко пари защото са много малко почитателите на операта.
...Да не говорим пък, че тук изобщо не става въпрос за такъв род критерии, а за чисто икономически.

Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Сирена
Сирена
18 Яну 2013 12:12
Мнения: 3,190
От: Bulgaria

Надявам се да е станало по-ясно.

Ами не, не стана по-ясно! За теб "Пайнер" е чалга, за мен е работещ и полезен начин за промяна на масовия българин, а за масовия българин е едно от малкото удоволствия, които има. А това, че такова заяждане стана за едни мижави 2 милиона лева, при положение, че пари по тази програма може да останат изобщо неусвоени (и да изгорят защото няма достатъчно проекти), показва че едни българи много, ама наистина много мразят едни други българи. Бих казала, неистово ги мразят. И то тези българи, които се считат за елит, мразят обикновените българи (презрително наричани "чалгаджии" ), а не обратно. Мъка! И срам. Много срам!

Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Сирена
Добави мнение   Мнения:286 « Предишна Страница 15 от 15 13 14 15