Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Борисов: Винаги съм сътрудничил на МВР, но не съм "Буда"
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:437 Предишна Страница 2 от 22 1 2 3 4 Следваща »
Centur
04 Фев 2013 09:12
Мнения: 15,823
От: Bulgaria
Новината е, че Боко освен ПРЕСТЪПНА МУТРА, е и предател. Ма то пък и това не е новина, Тиквата всеки ден предава националните ни интереси. 4 години вече го прави.

Запомнете имената Младен Георгиев и Спас Спасов - това са офицерите които са вербували Боко, а след тяхното уволнение, са били назначени от него.
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: Centur
Ловкия
04 Фев 2013 09:16
Мнения: 56,087
От: Ghana
Това обяснява последвалото назначаване в ИПОН и фирми на мутри изгонените вербални офицери.

Абе понеже знам, че мразиш мутрите, да те питам за Камен Пенков, който е бивш милиционер, бивш зам.вътрешен министър по време на тройната и постоянен собственик на агенция за сигурност "Скорпио".
Та, със сигурност знам, че е назначавал и назначава вербални и невербални офицери на работа при себе си.
Мутра ли е Камен Пенков?
aver4e
04 Фев 2013 09:17
Мнения: 12,201
От: Bulgaria
"Когато сайтът "Биволъ" публикува един документ /предложението/, защо не публикува и другия - отказа за сътрудничество. Тогава всичко ще се види", призовава още Борисов.

Биволи, търсете докимента ! Знам че няма да го намерите, ама нейсе...
BiBi-an
04 Фев 2013 09:18
Мнения: 7,665
От: Bulgaria
"Серж" е "съсел

Е и, какво общо има това със службите
Centur
04 Фев 2013 09:18
Мнения: 15,823
От: Bulgaria
Мутра ли е Камен Пенков?

Да, предполагам че е мутра Камен Пенков. А Министър-Председател бил ли е или случайно да е такъв в момента ??? Или викаш що да не го изберем през Юли, щом 4 години търпим проста мутра за Премиер, ко пречи да турим друга. Абе, дайте да си избираме само мутри в Парламента.
Редактирано: 5 пъти. Последна промяна от: Centur
Ловкия
04 Фев 2013 09:20
Мнения: 56,087
От: Ghana
Е и, какво общо има това със службите

Със службите няма нищо общо.
Има общо с майтапа...
Pasi
04 Фев 2013 09:21
Мнения: 1,948
От: Bulgaria
Хинина вече ни публикува изготвения списък от форумци. Сега какво? Камионетките ли да чакаме? Предизборно!

Схоластика

С тигрите- гимнастика.
Край морето-класика.
Доходи-фантастика.
В Европа-ластика.
Пред народ- схоластика.
Пунтове и пластика!
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Pasi
noooo
04 Фев 2013 09:22
Мнения: 5,158
От: Bulgaria
Не знам дали ви прави впечатление, но публикуваното в Биволъ е със заглавие "Досието "Буда"І" . Интересно какво ли ще публикуват в Буда ІІ.
вила
04 Фев 2013 09:24
Мнения: 15,014
От: Bulgaria
Нали имаш предвид само развръзка, финал?

Не,и това,което води до нея.Като при суисиденцията...
Centur
04 Фев 2013 09:24
Мнения: 15,823
От: Bulgaria
Чудя ви се на акъла. Кога толкова много заобичахте тия мутри, та чак им подарявате Поста Премиер на Държава ?! Какви точно качества виждате в една Мутра, много моля амбриажа да ми обясни ей тука и в момента.
Редактирано: 4 пъти. Последна промяна от: Centur
Yowza
04 Фев 2013 09:26
Мнения: 5,380
От: United Arab Emirates
Мутра ли е Камен Пенков?

Темата е Бойко Борисов отрече да е "Буда" и всякакви ловки опити за разводняването и на тази тема трябва да бъдат стопирани овреме.
Ловкия
04 Фев 2013 09:28
Мнения: 56,087
От: Ghana
Мене ми е интересно, ако Искрето беше представлявала интерес за некои служби, а не само за "ВОГ" и "Венити Феър", какъв ли ник щеха да й турнат...
Сигурно нещо като Armando's Huge Mum...
Бай Драган
04 Фев 2013 09:29
Мнения: 12,047
От: Bulgaria
"Когато сайтът "Биволъ" публикува един документ /предложението/, защо не публикува и другия - отказа за сътрудничество. Тогава всичко ще се види", призовава още Борисов.
Значи все пак е имало предложение за сътрудничество. А то се прави на база оперативни възможности на кандидата. При всички положения има и подадена оперативна информация от "БУДА" преди акта на това предложение.
spectator
04 Фев 2013 09:30
Мнения: 505
От: Bulgaria
Грешка на редакцията. Според "Биволъ" - Младен Георгиев е бил отстраняван през '97-а от МВР, а не Спас Мирчов Спасов. Между другото, странно съвпадение на имена с ген. Мирчо Спасов.

Иначе интересно че Бойко така и не загрява за какво иде реч. Било нещо положително да сътрудничиш. Но проблемът е фразата " същият... работи в среди и контактува с лица, представляващи оперативен интерес". Какви са тия контакти? Ще се намери ли един журналист да го пита.
Centur
04 Фев 2013 09:30
Мнения: 15,823
От: Bulgaria
Мене ми е интересно, ако Искрето беше представлявала интерес за некои служби, а не само за "ВОГ" и "Венити Феър", какъв ли ник щеха да й турнат.

Не ти върви шегата. Не става. Не е смешно. Вече не е. Ти не разбираш ли, гнусна мутра ни управлява !
noooo
04 Фев 2013 09:31
Мнения: 5,158
От: Bulgaria
Тиквата или Будата (не знам вече как е по-правилно да го наричам) започва да се обърква в лъжите си. Хем твърди, че не е агент Буда, хем че е сътрудничил на службите. Да приемем, че само е "сътрудничил" на службите, ами то тогава единствения начин да го прави е да бил от средите на мутрите. Започва сам да се злепоставя.
Firmin
04 Фев 2013 09:31
Мнения: 33,549
От: Bulgaria
В досието "Буда" доста офицери от резерва на полицията и (някои от) службите намериха повод за коментар. Това лично на мен не ми е интересно. Интересно ми е мълчанието на тези, които действително има какво да кажат. Виси от доста време въпросът кой, как и защо номинира Борисов за най-високия професионален пост в МВР? Ако ъндърграундът около СИК, както се твърди, е пуснал шапка да посъбере някой лев за закупуване на генералските лампази на Борисов, то кой ... взе тези пари? В публичното пространство бе изпусната теза, от ген. Бриго Аспарухов, за номинирането на Борисов. С някаква цел, навярно по-широка от личното самоизтъкване и претенция за значимост, Аспарухов приписа този грях на себе си. Така или иначе, с това той свърза (не)удържимия възход на Борисов със среди от разузнаването, не от ЦСБОП. А това са твърде, твърде различни епархии.

СЕГА, контролирано, се изпуска информация за връзки на Борисов с ЦСБОП. Публиката захапа и задъвка тази ... примамка. Някой има надежда тя да бъде раздъвквана до изборите. Поне. Но, струва ми се, оттук нищо няма да излезе. Отново сливата спасява прасковата в контекста на един вече станал перманентен кризисен пиар. Може да се окаже, че досието "Буда"е една димка с мазен пушек, припалена не за друго, а за да скрие важното - кой постави в сърцето на българската правоохранителна система лицето Бойко Методиев Борисов и с това го изведе на оперативен простор за одиозната му политическа кариера. В това е истинският скандал. Фактът за вербуването, успешно или не, на лице от ъндърграунда от структури на ЦСБОП не може да е новина. Списъкът на "оперативно интересни лица", притежаващи карти за сътрудници на ЦСБОП или пък числящи се в картотеките им като такива, боя се, е стъписващо дълъг. Особено тези, имали ош-беш със служби и МВР като техни кадри, докато все още (дали?) са били на страната на българската държава.

ЦСБОП, ще се съгласите, не е могла да създаде подемната сила, изхвърлила Борисов към върховете на изпълнителната власт в държавата. Друга/и служба/и и други лица (по света и у нас) имат тази ... "чест". Да не им я отнемаме, а?
Centur
04 Фев 2013 09:32
Мнения: 15,823
От: Bulgaria
Тиквата отрича, щото го хвана шубе, некой от тия подземни среди да не му отмъсти за предателството. Много грехове натрупани има. И към авери-бандюги, и към народ, и към държава.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Centur
жана д`арк
04 Фев 2013 09:33
Мнения: 26,641
От: Bulgaria
"Слави Бинев и кръгът "Банкя", са в основата на това", смята премиерът.

Къв е тоз кръг "БанкИ", в който той няма участие Срамота
Yowza
04 Фев 2013 09:34
Мнения: 5,380
От: United Arab Emirates
Интересно какво ли ще публикуват в Буда ІІ.

а) Документи на унгарски
б) Други докумени, доказващи, че днес Буда изрече лъжа, отричайки да е Буда
в) Други труднообясними връзки на Буда с оперативни работници, разтворили над него чадър, на които той се е отблагодарил с назначения и разтваряна на чадър, когато взема властта
г) Връзки на Буда с внезапно починали бандити и/или с бандити, починали първите.
....
Добави мнение   Мнения:437 Предишна Страница 2 от 22 1 2 3 4 Следваща »