Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Ново СРС Борисов-Кокинов-Найденов?!
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:371 « Предишна Страница 19 от 19 17 18 19
анастаси сиров
26 Апр 2013 19:01
Мнения: 9,352
От: Bulgaria
Информация на кипърска банка, за загуби на свои клиенти....Станишев -12 милиона....Корумбашев -8 милиона евро.... Анастаси Сиров- 45 милиона евро..

45 милиона-ей това не мога да го простя на никого.
Doctora
26 Апр 2013 19:04
Мнения: 19,503
От: Bulgaria
Ама пък вече си спиш спокойно и телефонът ти спира на 15 цифри..
nikcv
26 Апр 2013 20:21
Мнения: 7,474
От: Bulgaria
Б.Б.: Роман мое ли си го ебе Джамбазов или не мое?

Нямам думи. Разговорът е направо потресаващ. Тези хора управляват държавата. Продължават да го правят.
За първи път съм убедена, че смъртното наказание трябва да бъде върнато и приложено ефективно върху тези изроди /не мога да се сетя за епитет, който да е най-подходящ, май няма измислен такъв/

Направо е гадно но имам чуството че всичко ще се замаже.
metamorph
26 Апр 2013 22:02
Мнения: 3,699
От: Bulgaria
Слушах записа и не разбирах какво говори, потресаващо. И тук е нещо подобно. тези хора са до такава степен морално деградирали, че вече и езиково се отличават от нас. Страшно.

Страшничко си е , верно. Не знам само дали може да деградира нещо, което по принцип не е изобщо изградено. Видимо, недосегаемите имат собствен жаргон файл, алфа натуралистични комплекси и перманентно ампутирано чувство за срам...
metamorph
26 Апр 2013 22:28
Мнения: 3,699
От: Bulgaria
Хора, гласувайте за когото и да е, но не и за тези 5 групировки, които са като скачени съдове. Бъдете леви, десни, зелени и каквито и да е, но нека да гласуваме за нормална и свободна икономика без мутри, за справедливост на държавата към хората, които блъскат от сутрин до вечер и за дребните и средните собственици, които се чудят как да вържат бизнеса така, че държавата да не ги разори, за една истинска и нормална демокрация, в която не е важно дали имаш право на избор, а дали имаш право на контрол върху избраните, които трябва да защитават интересите на избралите ги.

Cruella de Vil
26 Апр 2013 22:35
Мнения: 18,747
От: Bulgaria
Късно е, Круело, за китка. Вече никой не се интересува кое е СРС и кое не. Ясно е, че се подслушва поголовно. Вече е важно кай какво казва в подслушваните разговори. То "Ало, Ваньо", като беше СРС, кво стана?

Добре ли разбрах? Преди се твърдеше, че Цвъцко е подслушвал незаконно. Самият факт на подслушването го прави престъпник.
Сега се оказва, че за другите не е важно дали е подслушвано законно или не, а какво са казали подслушваните. Един запис може да се манипулира, никъде не е доказано, че записите са автентични. И защо доблестните ченгета се сетиха точно сега, че вършат нещо незаконно?
hamel
26 Апр 2013 22:39
Мнения: 65,681
От: Bulgaria
че вършат нещо незаконно?
Е не е ли незаконно?
Cruella de Vil
26 Апр 2013 22:46
Мнения: 18,747
От: Bulgaria
Е! Ама трябваше да ги кажат по-рано. Ако са подслушващите ченгета, разбира се. Защото добре подбраният момент предизвиква съмнения.
hamel
26 Апр 2013 22:51
Мнения: 65,681
От: Bulgaria
Кога по-рано, когато герберите бяха на власт? Ти гледай - де го чукаш, де се пука
Б.Б.: Ти с Марга как си?
М.Н.: Ми как съм, тя е много близка на Калинка, значи вие си спомняте тогава, че фактически Марга препоръча Калинка, която я среща с оня от ОЛАФ. Не знам, като колеги сме били нормални колегиални отношения, но сега възможно е, поръчка на Плевнелиев да е, знам ли вече аз.
....
Но Марга е много близка с Калина, много близка. Тя даже, след като я осъдиха за дипломата, че няма диплома, нали Марга бе ходила на среща с нея

Проглушиха ни ушите, че била БСП-назначение.
И интересно, търсят сред своите - не споменават ни Станишев, ни Р. Петков, ни дявол. Знаят, че жегата идва от техните.
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: hamel
бонго-бонго
26 Апр 2013 23:39
Мнения: 26,313
От: Swaziland
Е! Ама трябваше да ги кажат по-рано. Ако са подслушващите ченгета, разбира се. Защото добре подбраният момент предизвиква съмнения.


Това "защо точно в този момент" е ВИНАГИ възражение на онзи, на когото не е изгодно излизането на нови факти наяве, на онзи, който има интерес да скрие истината. С най-добри чувства те съветвам да не забиваш в тази посока. Защото моментът са избори, но моментът е също и момент на Цацаров като основен чистач, но също и момент за Плевнелиев , за да се докаже като защитник на държавността . Въпросът е, кой ще се окаже на висотата на този момент. Защото както безконтролното нерегламентирано подслушване е удар срещу нормалната и демократична държава, така и съдържанието на разговорите показва гнилостта във властта.
Една "изтекла" реплика на Доган - за "порциите във властта" даде силен стимул на хората да гласуват за ГЕРБ. Днес бяхме свидетели на абсолютно същото - макар и в доста по вулгарен наратив. "Моментът", Крюела, се оказва, че е longue durée.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: бонго-бонго
Добави мнение   Мнения:371 « Предишна Страница 19 от 19 17 18 19