Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Правителството намери повече пари за майките още от 1 юли
Добави мнение   Мнения:7 1
генек
05 Юни 2013 21:19
Мнения: 36,327
От: Bulgaria
Политически натиск! Трябваше да има хубави вести - ето, работим, раздаваме пари...И намериха...
Пак добре, че за майките...Боко щеше да ги даде за подслушване или селския футбол...
----------------------------------------
Блогът на Генек
Lyubo65
05 Юни 2013 21:30
Мнения: 777
От: Bulgaria
На практика обаче, за да вземат майките три месеца повече по-високо обезщетение, от кабинета "Орешарски" отстъпиха от плановете си за повече бедни с енергийни помощи и от размера на помощта за първолаци.

Намерили..... звънци!!!
Lyubo65
05 Юни 2013 22:05
Мнения: 777
От: Bulgaria
Боко щеше да ги даде за подслушване

Генек, що не погледнеш в съседната статия - там правителствените идиоти казват, че ще те подслушват още повече.....
Пикачу
06 Юни 2013 08:48
Мнения: 8,152
От: South Africa
Всеки управляващ се кълне, че безработните и социално слаби били тъпи, прости и неуки твари. Защо ли ? Защото те са най-лесно манипулируеми - вдигаш им помощите със стотина лева, на избори им тикаш в шепата още 50 -100 лева и са твои. ГРОЗНАТА ИСТИНА Е , че вече по-голяма част от безработните са с висше образование, млади или стари, това са хора загубили работата си в резултат на пожарникарското ни управление. Тях не могат да купят със социални подаяния, те дори не се регистрират във фалшивите Бюра по труда, заради което властта отчита удобните 13 % безработни , а не реалните 30 %. Но тези безработни вече почнаха да се организират във Фейсбук и Туитър и да заявяват волята си на площадите !!!
america1332002
06 Юни 2013 17:30
Мнения: 5,137
От: Bulgaria
ето на грижа за човека. за собствените избиратели. за повишаване на раждаемостта на ромите.
america1332002
06 Юни 2013 17:42
Мнения: 5,137
От: Bulgaria
ами по какво са висше образование тези безработни, а? хуманитари нали. психология, богословие, скандинавски езици и т. н. никъде по света няма работа за такива. а истинските вишисти са добре-според съобшение отпреди 2 дни 46 процента от българското население е с доходи 2400 лева за 4 души. това е средната класа-инженери, програмисти, банкери, предприемачи и т.н. 46 процента! какво голямо постижение за бойко борисов и ГЕРБ. средна класа в българия има и си е много добре материално. това са и избирателите на ГЕРБ които искат да ги управлява колтурен възпитан можещ и знаещ, способевн с изискани маниери човек който привлече западни фирми в българия и дават високи заплати. на другия полюс са страдащите хуманитари (които много добре са знаели че ще бъдат безработни преди да се запишат да следват), всякакви хора без образование и професия, циганите, турците и хулиганите на сидеров.
партиите са изразители и защитници на класови интереси. ГЕРБ е партията на средната класа, на заможните, духовно и умствено извисени хора начело с лщбимия им лидер. останалите им завиждат и искат и те да станат бедняци като тях.
BENFUR
06 Юни 2013 19:01
Мнения: 786
От: Bulgaria
Обаче майките, които съм гледал по телевизията да се жалват от ниските майчински често казват "знаете ли памперсите колко струват, а детските пюрета, а сухото мляко ?" Значи, ако не ти стигат парите - ще правиш пюрета у дома, така и така си си вкъщи и готвиш за фамилията, няма да гледаш да купиш и да стоплиш. А памперсите навремето им казваха пелени...и автоматични перални нямаше масово. Но - нека, нека има за памперси и пюрета. И тези фирми трябва да благоденстват все пак...Веднъж не съм чул някоя от благотворителните организации да раздава памперси....
За сухото мляко не говоря, защото масово отказват кърмене, за да не развалят я естествените гърди, я силиконовите.
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: BENFUR
Добави мнение   Мнения:7 1