Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Ами ако се окаже, че Бареков не съществува?
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:88 « Предишна Страница 4 от 5 2 3 4 5 Следваща
Slava
10 Май 2014 19:29
Мнения: 10,564
От: Bulgaria
За статията
вероятно ще възникне въпросът дали хората, които са гласували за него, не трябва да бъдат поставени под попечителство.

хората са свободни да бъдат глупави

А глупостта не е основание за поставяне под попечителство. Вредна е, нанася огромни щети на обществото, но... не е диагноза. Даже и т.н. "граничен глупак" не подлежи на лечение.
Дорис
10 Май 2014 19:34
Мнения: 28,933
От: Bulgaria
Или по-скоро е като плана "Ран - Ът" от началото на 90-те. Тогава онзи фамозен документ беше съставен, за да може едни хора да свършат едни работи, за които нито Ричард Ран, нито Роналд Ът са знаели каквото и да било.


Тъъй! Г-дата Ран и Ът се отбиха тъдява неотдавна. С каква цел, че не разбрах? Очаквах публично да пояснят историята с оня фамозен документ; ако е фалшификат, да извадят истинския от портфолиата си и да сведат до нашето знание какво са възнамерявали и очаквали, и какво, damn it, всъщност се случило и защо. Още едно "защо": защо не са надали презокеански рев и вой още при извършването на първите безчинства, отразени в СМИ-тата?

Очакванията - всуе. Останах със смътната импресия, че "Рънъта прай борбътъ, пък Ран-Ъта - беднотътъ".Dax
10 Май 2014 20:53
Мнения: 4,462
От: Norway
Вие си говорете...те хората си гласуват пак за него!

Прав си , за съжаление. Още едно доказателство, че това българетата нещо не сме у ред. У главата.
Miranda
10 Май 2014 21:35
Мнения: 14,000
От: Bulgaria
Много добра статия !
hubavetza
10 Май 2014 21:57
Мнения: 3,500
От: Bulgaria
Бареков не трябва само да говори! Трябва да обръща внимание на всички видими и невидими жестове на опонентите си, да оглежда слабите им места и да пробива там, където ги "ЗАСЕЧЕ"... Времената не са толерантни към него, трябва да внимава за удари под кръста... Не му гарантирам сигурно бъдеще, ако не се обърне към САЩ (това става с американския посланик)... Не е много общителен, има лек дебилизъм, така че трябва да обръща внимание на това как се обръщат към него... Груб е и недодялан, обича много да се хвали и да натрапва идеи, все едно че са негови... Не го обичат много в ЕС, даже го наградиха за най-продажен журналист... Не обича да се извинява и не обича да му обръщат много внимание... Х.мосексуален е и го наричат д.дука... Не може да му се обиждаш, иначе напада... Иска да "нахълта" в ЕС и да говори там глупостите си... Не вярвам да се разбира с другите евродепутати, защото няма ясна мисъл и не може да формулира тезите си (ако въобще ги има)... Той е новото поколение "Волен Сидеров" и иска да хване "линията" на последния... Ще бъде отхвърлен от "водещата линия" в ЕС... Към темите за Русия няма никакви тези и отношение... Харесва се на хората, като високо, стройно и хубаво момче... Не е изградил стойна партия, при него всичко е някак си "НА АНГРО"... Обича да се слави и да бъде възхваляван... Най-много да се забърка в някоя гей история в Европарламента...
westerntwilight
10 Май 2014 22:09
Мнения: 359
От: Bulgaria
През май миналата година каза, че ще възражда дясното. Заявката му беше посрещната с весело недоумение. През март т.г. каза, че по-рано е бил десен, но вече е ляв.

Не, че потенциалният му електорат прави разлика между двете. И не че в българската политическа действителност има някакво значение.
А тези (малкото) за които им а могат да се проверят! (ако разбират добре английски де!) ...
hubavetza
10 Май 2014 22:32
Мнения: 3,500
От: Bulgaria
С кого да се съюзи Бареков след изборите? Отговорът е - най-добре с никой. Той не влиза в настоящите възприятия в политиката - но по-скоро е лявоориентиран. С ББ няма да се съюзи, те даже се обиждат взаимно... С БСП също не. С ДПС - не. Може да се съюзи с реформаторския блок и заедно да се явят на следващите избори... Не е ясно на какъв принцип ще бъде този съюз, но могат да изберат обща стратегия... Трябва да се признае, че и давта политически субекта са "пътници"... От всички в партията му - най-симпатичен е Росен Петров (той няма големи претенции и иска само акция "Чисти ръце". Нямат ясна кауза, за която да се борят - каузата, за която се борят се променя едва ли не при всеки митинг (а последните са чести)... Пеевски финансира тази партия, и избирането му в Европарламента от листата на ДПС може да доведе до липса на финанси в партията на Бареков... ЕС не гледа с добро око на Бареков, така че там трудно ще влезе в някоя от европейските партии, като съюзник...
поп Кочо Koча
11 Май 2014 07:38
Мнения: 162
От: Bulgaria
Брилянтно! Авторът
поп Кочо Koча
11 Май 2014 07:38
Мнения: 162
От: Bulgaria
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: поп Кочо Koча
Miranda
11 Май 2014 08:18
Мнения: 14,000
От: Bulgaria
Бареков е недоразумение, отгледано в политическата почва на Бг, ще гласуват за него, ще отиде в ЕП, заедно с други недоразумения и шоуто продължава...
Phoenix59
11 Май 2014 08:42
Мнения: 331
От: Bulgaria
Удоволствие.Благодаря!
Maximus II
11 Май 2014 10:25
Мнения: 9,741
От: Bulgaria
Бареков, за кума си и кръстник на детето си ББ: За двайсет години в България има само един политик, един единствен, Бойко Борисов, ... аз също се гримирам, пъ' не съм момиче... Натисни тук
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Maximus II
БатВаню
11 Май 2014 15:13
Мнения: 3,463
От: France
Груба грешка ще е да се подценява Бареков и силата на глупостта на неговите симпатизанти. У нас не стига някой да бъде отречен само защото е глупав
Begemot
11 Май 2014 15:41
Мнения: 4,428
От: Bulgaria
Автора!
Гладиатор
11 Май 2014 17:19
Мнения: 8,326
От: Bulgaria
Или по-скоро е като плана "Ран - Ът" от началото на 90-те. Тогава онзи фамозен документ беше съставен, за да може едни хора да свършат едни работи, за които нито Ричард Ран, нито Роналд Ът са знаели каквото и да било.

Нито Ричард, нито Роналд не са знаели.... А ти това откъде го знаеш, че онези не са знаели? Те ли ти казаха че не го знаят ?
Сигурно и Георги Тамбуев, който единствен се възпротиви, на оня циклоп и близкия му другар, сигурно и Георги Тамбуев нищо не знаеше... Но ти знаеш. Кажи, да чуем какво точно знаеш.
matqo
11 Май 2014 18:06
Мнения: 27
От: Bulgaria
Няма да се уморя да пускам тези линкове всеки път,когато пиша за наБареков.В тях ясно се вижда каво работи наБареков 1996 г. есента.Вижда се,че това е мениджър от висока класа и с много опит в най-голямата корпорация за опростачването на народа.Видял съм само една негова жалба до ПрокОратурата-правописа е негов.В нея имаше над 20 правописни и граматически грешки и този рекорд е постигнат за 7-8 реда.То се хвали,че е филолог.Демек завършил е българска филология.На 3-тият и 4-тият линк, в богат снимков материал, се вижда лятната почивка на Новият политик.Място - Сан Тропе в компанията на сина на Ветко Арабаджиев,пловдивски олигарх.
Петият линк е за това, как задава елементарните удобни въпроси на ЦЦ, за атентата в Сарафово и дава възможност на ЦЦ да се измъкне от истинските въпроси.
Тайната на внезапното му напускане на БТВ вече е разбулена.К.Гергов е заловил наБареков в лична договорка с Г.Гергов, за оправяне на имиджа му.Срещу 30-40 000 на ръка.Необходимо е било на Гергов за да се бори за кмет на Пловдив.

http://www.vbox7.com/play:82869042
http://www.vbox7.com/play:6ff9a1fa
https://bivol.bg/barekov-otgovor
https://bivol.bg/barekov-saint-tropez.html
https://www.youtube.com/watch?v=vIwqVu4o2gU&feature=youtu.b
Michael
11 Май 2014 18:27
Мнения: 1,220
От: Bulgaria
Браво на Автора! Лошото е, че ако разума надделяваше в настоящата ситуация газетата щеше да е топ вестник в републиката, но не е. Дори само това показва много. В трамвая ги гледам наредеи и четат ли четат Шоу, Галерия и какво ли не (не си правя труда да ги помня), дори проблемни вестници, но малко по-земни е трудно да видиш, а СЕГА виждам рядко в нечии ръце и ми иде да го поздравя човека. Захарният памук явно е добър бизнес, но ако е останал малко ум в панаирджийските глави, не е зле да си спомнят, че на панаир всичко е фалшиво, дори и печалбата от точна стрелба. Трябва да погледнат и към Америка, където един велик народ позволи десетилетия да го разиграват (вярно - много по-умело) с фигуранти на избори, трябва да погледнат трезво и до къде доведе това - до некадърната политика, която виждаме днес как може да ни вкара в напълно излишна война. Трябва да си спомнят, че дори и тинк танковете не са гаранция за разумност, при фигурант, който макар и формално има власт. Некадърността си личи независимо на коя страна си, само сляпия фанатизъм може да те накара да не виждаш грешките и безумните ходове, дори и да си на страната на тоя дето ги прави. Ето това ни чака, но ние сме малка страна и от такъв театрален фарс може и да изчезнем. Аз съм антикомунист от край време, дори по соц време говорех за свободния пазар и се възхищавах на механизмите му (е, сега имам по-сложно мнение, но не е като да съм олевял много), но въпреки това ми се налага в определени моменти да решавам не по плаката, а по човеците и както много пъти казвам напоследък - вече не е въпрос за дясно и ляво у нас, въпрос е за акъл и съществуване на политиката като механизъм за промяна на обществото, защото алтернативата на политиката е насилие, диктат, революции и бандитизъм, които могат да гарантират само едно - властта ще отиде в ръцете на най-безкрупулните и най-готовите да не зачитат ближния. Всички мечти плодовете на цивилизацията да се постигат по нецивилизован начин са бълнувания и буди страх факта, че все повече се играе на струните на подобни блянове - и у нас и по света.
ajmana
12 Май 2014 15:19
Мнения: 1
От: Bulgaria
Статията е много добра ! Но ме мъчи един въпрос.Днес гледах едно предаване по Канал 3 за предизборна среща на избиратели на BGWC с главите на партията в Горна Оряховица.Хората гледаха с отворени очи и (някои) уста и си представяха как децата им вече са си взаели таблетите от първия ремонт и пак щракат по тях.То бяха стихотворения,то бяха ръкоплескАния и да ви кажа-влияят техните изказвания!Просто се поставих на мястото на тези хора!ТА-въпросът,който ме мъчи е-ако заглавието на тази статия се преиначи и се напише така-"Какво ще стане,ако се окаже,че Бареков... СЪЩЕСТВУВА!!! Тогава кво праим,а?
MadPearl
12 Май 2014 16:21
Мнения: 428
От: Bulgaria
Статията е добра, балонът бареков ще се спука, когато стане малко късно. Има много българи, които са като овце накъдето свирчо надуе дудука и те дохождат, мислят си за паша, ама няма да е. Е, тогава ще се спука балончето бареков!
pechen
13 Май 2014 06:58
Мнения: 108
От: Bulgaria
В десетката
Понеже е на по-интелигентно ниво, в статията липсва добилото гражданственост точно определение
за него - употребен и захвърлен после контрацептив.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: pechen
Добави мнение   Мнения:88 « Предишна Страница 4 от 5 2 3 4 5 Следваща