Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Съдът върна оздравителните планове за ЦСКА на Гриша Ганчев и Васил Божков
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:135 Предишна Страница 2 от 7 1 2 3 4 Следваща »
Казуса
05 Юли 2016 15:37
Мнения: 21,082
От: Bulgaria
Малко незабелязана остава новината, че Дора е допуснала "договор за спонсорство" с "Еврофутбол".
Колеги, как да коментиряме новината, че иззад Дора се подават магарешките уши на Божков?
otvrat
05 Юли 2016 15:50
Мнения: 22,522
От: South Africa
Казус,
Ето това е квинтесенцията на вашия случай :

Въпросът наличието на два ЦСКА не ме притеснява. Както имамного отбори "Ботев" и "Левски", може да има и повече от един ЦСКА. Позволено е от закона, вече феновете да си решат кой ще подкрепят - каза Михайлов. - Колкото до съдбата на ПФК ЦСКА АД, съдбата му ще се реши от съда, който ще разгледа оздравителните планове. Без да имат одобрен оздравителен план, те няма да могат да участват в което и да е първенство тук".


Сега вие си решавайте кого ще припознавате, но знайте, че ако припознаете Ганчевото ЦСКА, историята ви ще бъде историята на Литех. И емблемата няма да можете да ползвате. Всичко е много простичко.mamut
05 Юли 2016 15:51
Мнения: 4,182
От: Bulgaria
ми точно за това е и непълния план на ГГ,щото дорчето ке ше да го изнесе, а що не се коментира 30 годишния срок за изплащане на задълженията по плана на Божков, той дали има разрешение от Горанов за разсрочване.
Evasion
05 Юли 2016 15:53
Мнения: 17,258
От: Korea, Democratic People's Republic of
съдът "се заяжда" в изпъление на целта "прецакване на ЦСКА".

Браво! След толкова мрънкане, недомлъвки, усукване, сричане и потене, най-после е ясен един от толкова тайнствените душмани на цецка - Софийски градски съд. Още веднъж - браво на онзи, който го разкри! Постигнат е повдиг, недостижим дори за такива титани на мисълта като лупко и григан
генек
05 Юли 2016 15:59
Мнения: 36,327
От: Bulgaria
Автентичния ЦСКА? НХе знаех, че е от Ловеч...
--------------------------
Сайтът на Генек

Казуса
05 Юли 2016 16:00
Мнения: 21,082
От: Bulgaria
Сега вие си решавайте кого ще припознавате, но знайте, че ако припознаете Ганчевото ЦСКА, историята ви ще бъде историята на Литех. И емблемата няма да можете да ползвате. Всичко е много простичко.

За първото изречение си прав. Ние решаваме. Оттам нататък си в грешка тотално. Кои са подуянци, че да ни казват коя ни е историята и каква ни е емблемата? Всичко е много простичко. История не се купува и продава чрез АД-та и търговски сделки.
Но важното е, че енергия за възраждане на ЦСКА има. Въпреки Ганчев и Божков. А и възмездието ще застигне омразите
Шаман
05 Юли 2016 16:01
Мнения: 1,054
От: Bulgaria
Колеги, как да коментиряме новината, че иззад Дора се подават магарешките уши на Божков?

Откога това е новина? Черепа си бе направил сметката как да прецака Гришата, но не предвиди, че Бойко (да се свети името му) може да се намеси. Фактът, че при Гришата бе вкаран с рекламна цел Стоичков, е повече от показателен.
Просто Бойко осъзна, че липсата на ЦСКА в А група му носи прекалено много негативи и избра да играе с Ганчев. А Черепът уж е умен мъж, а се пъне като магаре на мост, сипе помия чрез медиите на Пеевски и "черпи" синдици. Очаквам всеки момент да се откаже, иначе вероятно ще се появят проблеми с останалия му бизнес. Идат избори и особено ако Бойко е кандидатът на ГЕРБ...
Казуса
05 Юли 2016 16:02
Мнения: 21,082
От: Bulgaria
Браво

Евасионе, коректно е да копираш цялата мисъл, която репликираш, когато тя е построена по конструкцията "или-или" и оттам вече да си правиш дълбокомислените плоски шеги.
ЦЕНЗ
05 Юли 2016 16:04
Мнения: 1,590
От: Bulgaria
Ако истинският ЦСКА започне в Б професионална лига както се говори, то ЦСКА-то на шекерения мафиот не го виждам откъм публика, стадион. След 2-3 години ще се обръща пак на Литекс - Етрополе.
Автентичният ПФК ЦСКА АД, който вчера започна подготовка с треньор Адалберт Зафиров, има срок до 25 юли, за да предостави всички необходими документи, за да получи лиценз за професионалния футбол. Този клуб има шанс да се състезава в "Б" група (Втора професионална лига).
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: ЦЕНЗ
генек
05 Юли 2016 16:05
Мнения: 36,327
От: Bulgaria
Излъгани братчета-съперници...
Стана ли ви ясно защо мошеникът не публикува „плана“си?
Разбрахте ли, че и тук е разчитал тарикатски да прекара всички?
Усетихте ли, че НИЩО не желае да върши?
И каква е целта му?
Е, всеки има право да се лъже… Ама вас вече ви прекарват публично и цинично…
-----------------------------------------
Сайтът на ГенекDoziris1
05 Юли 2016 16:09
Мнения: 8,837
От: Bulgaria
Идат избори и особено ако Бойко е кандидатът на ГЕРБ...


ГЕРБ ще загубят. Хващам бас.
Казуса
05 Юли 2016 16:10
Мнения: 21,082
От: Bulgaria
сипе помия чрез медиите на Пеевски и "черпи" синдици

Гледах вчера "Канал 3". Там репортерката непрекъснато набиваше на "автентичния ЦСКА", докато зад нея момчетата от школата правеха физически упражнения. Сигурно няма човек, който да е произнесъл толкова пъти "автентичния ЦСКА" в рамките на половин час, колкото пъти го каза онази мила дама.
Интересна мръсна схватка, с използване на много мръсни номера. Ето какво става когато във футбола се вмъкнат бизнесмени от сенчестите шубраци.
Призовавам колегите подуянци да си спестят не особено остроумните коментари, защото бумерангът винаги може да се върне. Ето, Г. Марков разправя, че скоро ще се покажел едноличния собственик на "Левски". Сънямвам се Шиши да излезе в цялата си прелест, но един лицеприятен бушон може и да светне. Те тогава ще ги видя колко са силни в коментарите колегите.
Evasion
05 Юли 2016 16:12
Мнения: 17,258
От: Korea, Democratic People's Republic of
ФК "Кю текна голо 69" от с. Черноушково също щял да се прекръсти на цска и да се премести в София. По-точно в Ботунец. Нямало да претендира за цялата история на цецето, само за 7-та, 13-тата, 20-тата и 23-тата титла, 2 до 5 Купи на България, както и за победата над "Интер" Братислава. Заявили са стадина в Сеславци и искат да играят във втора лига. казус, припознаваш ли ги, или само частично?
Force
05 Юли 2016 16:12
Мнения: 9,360
От: Bulgaria
ЦЕНЗ 05 Юли 2016 16:04

Няма как да започне. Дори и да приемат оздравителния план, просто не отговаря на критериите за лицензиране.
Казуса
05 Юли 2016 16:13
Мнения: 21,082
От: Bulgaria
Усетихте ли, че НИЩО не желае да върши

Това че не иска да плаща дълговете на Лупи и титаните е ясно. Каза го още от самото начало. Неслучайно Ганчев сам поиска фалита на старото АД.
Иначе да обобщаваш за "нищо" е неправилно. Особено с такъв назидателно-реторичен тон и купчинка от разобличително-емоциолни въпроси.
Нека левскарите се вгледат в себе си и да признаят, че страшно ги е страх от ЦСКА на Ганчев - че ще дойде отново и ще продължи да ги млати като маче у дирек.
Solace
05 Юли 2016 16:16
Мнения: 4,394
От: Bulgaria
Естествено, че зад Милева прозира Божков. И това не е от вчера, а от първите дни, в които стана синдик. От тогава Черепа опипва почвата за поемане на дружеството. В случая борбата е за базите, и то основно стадионът с право на строеж. Като се вдигне хубав стадион насред парка, с магазини и евентуално хотел, това е приход и печалба.
Тук привържениците сме разделени на (най-малко) две - едните искат Ганчев, другите искаме оздравяване. Лошото е, че оздравяването ще е с Божков, който няма сърце за емоции. Човекът е бизнесмен, под негово управление странно загубихме поне една титла. Дано малкият Божков има влияние върху баща си, поне е ЦСКА-р и ще му пука.
Гриша ми падна в очите, още когато започна с въртелите за преименуване на Литекс в ЦСКА. А и с Емо Фаса - хептен на зле. Излиза, че сега трябва да се избира не най-доброто за ЦСКА, а по-малкото зло.

П.П. Четох оздравителния план и бизнес планът на Божков. Работя в банка, одобрявам корпоративни кредити. И категорично смятам бизнес плана за фантасмагория. На база прогнозните парични потоци в него (изключително пожелателни, но нереалистични), не бих одобрил кредит. Освен със съдлъжник с независим бизнес, който да поеме плащанията. НОВЕ ХОЛДИНГ е едноличен собственик на дружеството, предлагащо оздравяване, което ДОНЯКЪДЕ може да се гледа като смекчаващо рисла фактор.
П.П.П. Оздравителен план на Гриша Ганчев не намерих в нета. Би ми било интересно какъв е, и предвид явното намерение да се върви към неплащане - какви са гаранциите, че планът ще се спазва?
tapa
05 Юли 2016 16:17
Мнения: 1,232
От: Bulgaria
ЦСКА-Гриша ще тренира и играе на стадион Маракана.
Казуса
05 Юли 2016 16:23
Мнения: 21,082
От: Bulgaria
Гриша ми падна в очите, още когато започна с въртелите за преименуване на Литекс в ЦСКА

Ганчев има високомерно отношение към "по-низшите от него". Изпитвам органическа непоносимост към такива като него. Още от времето на "къщичката за птиченца".
От друга страна като бизнесмен направи едно печелившо предприятие от "Литекс" (печелившо откъм класа на отбора и осъществени трансфери за много пари). С идеята ЦСКА може да постигне още много.
На мен ми е на ръба на доверието... Но за момента няма по-добро нещо от него. Уви, футболът днес е преди всичко пари.
Solace, има ли възможност да прочетеш плана на Ганчев и да споделиш впечатления?
Аз, макар че имам колеги, които работят по оздравителни планове на търговски дружества, нямам никаква идея за това как се прави такъв план.
toii
05 Юли 2016 16:24
Мнения: 1,154
От: Rwanda
Solace

Благодаря за компетентното мнение! Трудно е да се ориентира човек в борбата между тези "титани" на българският бизнес.
otvrat
05 Юли 2016 16:25
Мнения: 22,522
От: South Africa
Това че не иска да плаща дълговете на Лупи и титаните е ясно. Каза го още от самото начало.


Добре, бе, Казус, какво значи не иска да плаща дълговете? Има ли значение кой ги е направил? Няма значение! Взимаш фалирало дружество и го оздравяваш без значение кой е направил дълговете. Още повече, че никой не иска от него да плати всичко на куп. Ако предложи по 700-800 хиляди на година - НАП на ръце ще го носи. Ама Ганчев не ще. Иска Къна безплатно. Всичко това е неморално и много мирише. Всеки гяволък трябва да се заплаща. А той дори не извади пари да купи емблемта, която е турена на сергията. И нея иска без пари да вземе. Абе, кво да се занимаваме с вас. Ние и без това си имаме проблеми с козирката на най-модерния сектор в България.
Добави мнение   Мнения:135 Предишна Страница 2 от 7 1 2 3 4 Следваща »