Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Два дни над 100 миньори протестират под земята
Добави мнение   Мнения:3 1
zdran
12 Окт 2016 20:46
Мнения: 5,272
От: Saint Kitts and Nevis
Доц. Мария Пиргова, политолог и съветник на БСП и майка на кандидата за евродепутат Достена Лаверн направи скандална трактовка на проблема с миньорите в Бобов дол.
Та миньорите вестник не четат, нямат време за това, така че е нормално да им се обяснява за кого да гласуват и къде е техният интерес. Обяснимо е ръководството на мината да лобира за определена политическа сила, която помага за развитие на отрасъла и осигуряване на заплати, обясни Пиргова
Червената политоложка оправда политиката на БСП и на Ковачки, а според нея така се правило и в други държави по време на избори.
Аз се боря против бедността непрекъснато, похвали се Пиргова но не обясни каква е отговорността на БСП за тази мизерия и как измамните и тези се формулират през хонорарите които получава.
brianjones
13 Окт 2016 10:25
Мнения: 1,133
От: Bulgaria
Капитализъм, сър!
Н16
13 Окт 2016 14:03
Мнения: 8,441
От: 0
Над 100 миньори от рудник "Бабино" прекараха повече от 30 часа на 500 метра под земята в безпрецедентен за последните години протест

A защо не са отишли да протестират пред телевизията или пред парламента? Под земята никой няма да им обърне внимание. както и да ги види.
Виж ако съберат всички тия, дето са в парламента - и ги набутат в мината - тогава и телевизията ще дойде там.
Добави мнение   Мнения:3 1