Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
По данни на МВР мигрантите намаляха рекордно
Добави мнение   Мнения:4 1
вила
14 Сеп 2017 08:17
Мнения: 15,014
От: Bulgaria
Сега 33 на сто от настанените са сирийци, 28 на сто са от Афганистан.

Едните сирийци,а другите от Афганистан!?Що така разнородни неща в един кюп?
23-те милиона сирийци са араби,кюрди,палестинци,туркмени,черкези...93% са мохамедани.Президентът,определян от нашта най-демократична "международна общност" като тиранин,е мюсюлманин,а от Сирия в Европа не е пристигнал дори един мигрант християнин.Тези сирийци са само мюсюлмани,които бягали от президента мюсюлманин?!При такъв разнороден етнически състав,коректно е да се пише,че са от Сирия.
За Афганистан дописката е коректна-от Афганистан са тези 28 %.От 32 милиона население,най-много са пущу .В езика им има доста общи думи с българските.Има още хазари,узбеки,аймаки,туркмени...99% са мюсюлмани.
Властта на Борисов още в първото си издание в Правец провеждаше обучение на ръководителите на ВЪОРЪЖЕНАТА ОПОЗИЦИЯ в Сирия/Защо ли БСП официално и легитимно не създаде въоръжена армия и да подпука властта му?/.Дори западни медии съобщават,че България въоръжава джихадистите в Сирия.В резултат поток от нелегални пришълци мюсюлмани без документи.
В Афганистан десета година издържаме контингент от 100 военни с бюджет 100 млн. лева годишно!!!От тази година Борисов ги направи 160 каските за 160 млн.лева.Премиерът преди време съобщи,че плащал по 1 млн. лева годишно на войник там.И тези от Афганистан са само мюсюлмани.
Типична ХИДЖРА СИ Е.ЗАПОЧНАЛА В 622 г. от двайсетина души с преселението от Мека в Медина,като начало за покоряването на Света.Днес са над 1,5 милиарда...
А ръководителите на ЕС с политиката си към мигрантите са съучастници в унищожаването на християнска Европа.Само лидерите на няколко държави-Полша,Чехия,Словакия,Унгария,се противопоставят...


Мунчо_Огнянов
14 Сеп 2017 09:27
Мнения: 1,231
От: Western Sahara
Вчерашната статия беше, че мигрантите направо са "изчезнали"! Днес - "намалели рекордно", а утре ще си кажете, че потока не е спирал, а МВР-то просто не ги регистрира и хваща!
ОБЛАК
14 Сеп 2017 15:30
Мнения: 1,029
От: Bulgaria
Има и един друг поток който трябва да бъде спрян. Потокът от пари главно от Сауди Арабия. В Босна давали 250 евро на глава на фамилия и 200 евро на жените им.Да носят бради, съответно бурки.
mateori
14 Сеп 2017 15:35
Мнения: 203
От: Bulgaria
Дай боже и все по-малко да стават!
Добави мнение   Мнения:4 1