Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Дръж си столчето, момче, щото се клати
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:54 Страница 1 от 3 1 2 3 Следваща
NATURAL
06 Окт 2017 19:26
Мнения: 4,553
От: Bulgaria
Как е възможно да се прави заключение, че съм заплашвал Виктор Николаев? Та логиката на неговия въпрос визираше „Шайката на Румен Радев“, който назначава служебното правителство


Това са фактите журналисте. Не си искал или не си могъл да вникнеш и си написал статия върху манипулативна хипотеза. Чзък, ако има верни тези върху общата проблематика, след художествените измислици. Не съм я чел.
Добрилов
06 Окт 2017 19:41
Мнения: 324
От: Bulgaria
в руините на българската журналистика са пропуснали здрави места

Здравото място сред разгромената от Пеевски българска журналистика е медията "Сега", нали нея имате предвид, г-н Терзиев?
щурчо
06 Окт 2017 19:47
Мнения: 23,365
От: Bulgaria
Очистването на българската медийна среда няма да стане без осветляване на действителните собственици и механизмите за финансиране на медии.

Също и на ДС агентите наети от тях...
Simplified Solutions
06 Окт 2017 19:53
Мнения: 35,462
От: Bulgaria
Абе Натурале, биологичната единица заявява в прав текст "ако бях шеф на телевизията, за такъв въпрос - уволнявам!".
Добрилов
06 Окт 2017 20:09
Мнения: 324
От: Bulgaria
Имаш предвид ДС-агентите, наети от американското посолство, в това число не себе си разбира се?
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Добрилов
Stirlic
06 Окт 2017 20:28
Мнения: 2,275
От: Cape Verde
Получиха "лишчетата".
Minderbinder
06 Окт 2017 20:47
Мнения: 5,159
От: Bulgaria
Егати журналистиката, на която Виктор Н й е 'здравото място '
georgwolf
06 Окт 2017 20:52
Мнения: 3,199
От: Bulgaria
Ега ти партията чиито депутат е Тони Лудото
Памфуций
06 Окт 2017 21:03
Мнения: 4,328
От: Bulgaria
Напълно очаквано , в тази изкуствено раздухана журналистическа истерия всеки гони целите си: Нова да поправи сериозно раклатения си имидж покрай скандала с Васил Иванов и да облагороди тоя на Виктор Н. , Славчо Т. да напомни за притискания издател и неговия "подреден бизнес", гледам и грухтящите медии са се наредили ...
Sine_metu
06 Окт 2017 21:25
Мнения: 2,158
От: Bulgaria
Какво става с омертата? Досега трябваше медиите да млъкнат окончателно за далаверите на ръководната клептокрация.

Каква е тази "ръководна клептокрация"?

Световният експерт по въпроса е Сюзън Роуз-Акерман, професорка в Йейл и съдиректорка на Центъра по право, икономика и държавна политика при университета.
Според определението й, клептокрацията е политическа система на държавно управление, една от формите* на корупционната държава. При нея държавата е един вид предприятие на политиците, а властта е главният източник на личното им богатство.

Питам Ви, не за да показвам ерудиция или да доказвам, че определението "ръководна" не може да се отнася към държава или система за държавно управление, а защото уместно и правилно сочите по-нататък, че медия и пиар са несъвместими.
Точно толкова взаимно изключващи се, колкото демокрация и клептокрация.

* Другите видове корупционни управления са мафиотската държава, при която корупцията е на по-ниските равнища и двустранният монопол, при който държавата дава парите си на ограничен кръг избрани частни предприятия.

Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: Sine_metu
Begemot
06 Окт 2017 21:30
Мнения: 4,428
От: Bulgaria
По моето скромно и немедицинско мнение А.Тодоров е човек със сериозни психически проблеми, да го оценяват специалистите, но е най-малкото акцентуиран. Фактът, че една такава персона е депутат, цетър на медийно внимание, че със налудностите си занимава , на практика, милиони хора - е този факт е много показателен. За нас, не за него. Според мен показателен е, показва че времето при нас тече на обратно, ние се връ=аме от модерна във феодалното и средновековно време, а не отиваме в пост модерна. Вцъщност отиваме на .... си. Този Тодоров е като шаман с дайре, той си танцува и си припява, гони злите духове на комунизма, екзорсист някакъв, р,ииш ли. Туй в Народното Събрание.
Има си хора, ако то трябва, ще ти направт магия за любов, или против уроки, не вземат скъпо. Е, този е политически еквивалент на същите тия.
В този ред на мисли - ами той и Бай Онуй е карикатурно връщане към Тато, Герб е зловредно мутирало копие на БКП, Делян Добрев е субститута на окъжен секретар ( разпасал се) и т.н. Тако го мисля - ние сме странно, завихрило се покрай брега(периферията) обратно течение на политическото и културно време.
Gan(ю)гоТрий
06 Окт 2017 21:49
Мнения: 20,679
От: Bulgaria
Нема ли нещо за ЦУМ-гейт?
Свежарков
06 Окт 2017 22:13
Мнения: 2,583
От: Bulgaria
Begemot
По моето скромно и немедицинско мнение А.Тодоров е човек със сериозни психически проблеми, да го оценяват специалистите, но е най-малкото акцентуиран

и медицинското е такова - психопат от параноидния кръг. Налице са повечето симптоми: склонен към постоянно злопаметство; подозрителност при постоянна склонност да изкривява нещата, като представя неутрални или приятелски действия за враждебни или унижаващи; борбеност и неостъпчивост, прекомерни за актуалната ситуация; постоянна себеотносност, свързана с чувство за особена собствена важност; ангажиран с безпочвени "конспиративни" обяснения за себе си и света като цяло; пределна чувствителност към неуспехи и откази. Като по учебник по психопатология.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Свежарков
Matros
06 Окт 2017 22:24
Мнения: 135
От: Bulgaria
Нема ли нещо за ЦУМ-гейт?


За кво ти е бре?Вече,всеки ден има нов-гейт като в оная реклама на фанта
Gan(ю)гоТрий
06 Окт 2017 22:26
Мнения: 20,679
От: Bulgaria
Този Тодоров е като шаман с дайре, той си танцува и си припява

Бегемот определено е прав Единствената забележка е, че тази диагноза се лЕпи и на политюги и на журналюги и т.н. почти всички птички даващи тон за песен на нормалните избиратели, зрители, публика. В случая както я е огелпил отговарящия, така я е вапцал и питащия или еднакво заболяване. Затова най-правилно е даващите публично акъл на публиката да си носят и жълтите книжки.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Gan(ю)гоТрий
циникЪтхедонист
06 Окт 2017 22:29
Мнения: 1,483
От: Bulgaria
Бегемот


Налице са повечето симптоми: склонен към постоянно злопаметство; подозрителност при постоянна склонност да изкривява нещата, като представя неутрални или приятелски действия за враждебни или унижаващи; борбеност и неостъпчивост, прекомерни за актуалната ситуация; постоянна себеотносност, свързана с чувство за особена собствена важност; ангажиран с безпочвени "конспиративни" обяснения за себе си и света като цяло; пределна чувствителност към неуспехи и откази. Като по учебник по психопатология.

На мен ми се струва, че има доста хора от така наречената политическа класа, които също имат бая съвпадък с горепосочените симптоми.
ПлесNick
06 Окт 2017 22:36
Мнения: 2,020
От: Bulgaria
Кажете кой би гласувал в N-тия едномандатен район за Антон ТОДОРОВ, регистриран в РИК на този ЕИР като кандидатин на ПП ГЕРБ ? Колко ЗА би събрал Антон на първия тур ? (За втория тур хич няма да питам!) Ама честно ми отговорете, забравете партийните си пристрастия! А аз се връщам да прочета пак казаното от Бегемот - хареса ми!
Krivcho
06 Окт 2017 22:57
Мнения: 1,658
От: Bulgaria
А аз чакам една Бетина Жотева да си каже тежката дума има ли заплаха или не.
Minderbinder
06 Окт 2017 23:06
Мнения: 5,159
От: Bulgaria
Такива журналисти са необходими на нашите управляващи и
не бива да смятате, че проблемът е само в ГЕРБ
Просто тази партия управлява по-дълго от другите и носи по-голяма вина. По същия начин са се държали всички партии,

Не е верно, поне що се отнася до Виктор, Ана и цялата НОВА - всички те започнаха слугинажа към ББ много преди 2009-а.
Sine_metu
06 Окт 2017 23:13
Мнения: 2,158
От: Bulgaria
След близо три десетилетия последователна политика за тяхното оглупяване с риалити формати, пошли сериали, политическо баламосване и малограмотно забавление

Бегемотът показва в синтезиран вид какво представляваме - резерват на таласъмите
(без да ламтя за неговото или на Клифърд Саймък първоавторство).
Терзиев сочи едната причина за диагнозата, извел съм я най-горе.

Много е важна бележката на Ган(ю)гоТрий, че "тази диагноза се лЕпи и на политюги и на журналюги и т.н. почти всички птички даващи тон за песен на нормалните избиратели, зрители, публика. В случая както я е огелпил отговарящия, така я е вапцал и питащия или еднакво заболяване. Затова най-правилно е даващите публично акъл на публиката да си носят и жълтите книжки."

Шизофренията е масова.
И нема как да е иначе, като трийсе години се говори за демокрация, а всеки вижда нещо, дето нема нищо общо с нея.
Затова, драги Ган(ю)го, най-правилно е да освидетелстват всички ни.
JollyRoger
06 Окт 2017 23:14
Мнения: 12,108
От: Belize
Натуриста и по вечерно време го е ударил на партиен ексхибиционизъм... НЕма нужда да чете! Къса потника, показва татуировката I LOVE SOUDZHUK и бЕга... А след него тича една котка с вирната опашка и мяуче на тракийски... Бравос!
Терзиев
Добави мнение   Мнения:54 Страница 1 от 3 1 2 3 Следваща