Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Тирана е на път да признае българско малцинство
Добави мнение   Мнения:2 1
Призъртащ
13 Окт 2017 09:39
Мнения: 313
От: Bulgaria
Напишете и защо Албания е преосмислила позицията си. Не е защото е открила "българи" тази седмица. Била е подложена на ултиматум от България , че ако не запише "българско малцинство", България ще саботира процеса на евроинтеграция на Албания. Ще бъде блокирана.

Просто прекрасно, цял свят да види как се създават "българи" на Балканите като част от стратегията на завоевание - със заплахи, ултиматуми, натиск, подкупи. Да добавим, че получилите български паспорт също така са били "помолени" да подпишат декларации, че искат да бъде признато "българско" малцинство, че сами не се сещат Факта, че нито един от тях не се е самоотпределил като българин на последното проброяване е повече от красноречив, че тези хора са всякакви други, само не българи. Но на великобългарскта шовинистическа пропаганда не и трябват факти, трябват и аргументи, било то и фалшиви.

Най-хубавото е, че ссега и македонците в Албания ще видят на живо подмолните действия на българската пропаганда. Пропаганда, резултат от огромна комплексарщина, човешка злоба и слабоумие. И да им го обяснява човек няма да повярват, докато не се сблъскат с това уродливо явление.
blue_fish
13 Окт 2017 11:59
Мнения: 331
От: Bulgaria

Призъртащ

Добави мнение   Мнения:2 1