Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Румен Гечев: БСП е разделена заради участието на лидера в приватизацията
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:70 « Предишна Страница 4 от 4 2 3 4
Old_BG
19 Дек 2017 13:34
Мнения: 22,342
От: Kiribati
ама който веднъж е слязъл от червения кон, неминуемо изпада в немилост максимум година след това.

Eee, начи, проблъмът ви с големият ви сърбеж е решен!
От съ мОрите тогаз?
Аз пък, си имам да решавам друг - мерло или напрау да подпукам маврудеца!
Та засега ще ви оставя.

kаily
19 Дек 2017 13:40
Мнения: 3,409
От: Bulgaria
яжте се, яжте се, ку.ки!
Kalichin
19 Дек 2017 13:44
Мнения: 2,020
От: Czech Republic
Федаин " Верно, че Костов е крадец, ама излезна прав, че ДС продължава да управлява държавата"

Тя , ако ДС управлява , всички тия , дето си ги изредил, нямаше и да си ги чувал.
Още щяха да ръкопляскат от първия ред на ОФ събранията .
БСП с Корнела може да завърши по-зле и от времето на Херсонския .
Беззъба опозиция, дълбоко разделена .
А ГЕРБ са като презряла круша. Но няма кой.
При това положение, Баце може да надмине по политическо дълголетие и бай Тодор.
Firmin
19 Дек 2017 13:53
Мнения: 33,549
От: Bulgaria
Верно, че Костов е крадец, ама излезна прав, че ДС продължава да управлява държавата


... ами знае, човекът, на кого я е оставил

В Техноимпекс е заровено кучето, оттам и смрадта, която подлудява лешоядите. Техноимпекс бе организация, ресорно подведомствена на Първо главно управление на КДС. Както и ИНКО. Именно ПГУ и ... Нинова, в този контекст, свързва двете фирми.

http://www.capital.bg/blogove/dosieta/durjavna_sigurnost/2010/09/03/955781_durjavna_sigurnost_chast_22neiavnite_firmi_i_inko/

http://www.velgraf.biz/tpexbg.html

Задайте си въпроса с какви ресурси Костов би могъл въобще да вникне в схемата на действие на тези системи, камо ли ти да ги управлява. Ясно е било и тогава, ясно е и СЕГА, че наборът от компетентности да се ориентират и управляват тези структури е бил само у кадрите на ПГУ. Факт. И то на високото им ниво. Защото специалисти по отделните сектори и да е имало, общата картина е била видими за малцина посветени. В "ловните полета" на ПГУ Костов изпраща ... Нинова. Не смешите мои тапочки! Това може да стане само в контекста на сделка на Костов с генералите от ДС-ПГУ. Всичко друго е пълен майтап. Нинова е била просто ... "сламеното момиченце" във фирмите, и по специално - в Техноимпекс. Нейните басни, за интереса им към арабските пазари, спонтанно появил се с практиката, които разказва в интервютата си пред мадам В., са за ширпотреба. Не нам! Ако спазим принципа на ФБР по закона RICO, следва да ... следваме парите. Схемата на финансиране, схемата на източване, схемата на разпределение. Те и ще покажат кои са истинските собственици и ... наместници. На онази си възраст, с онзи си акъл и опит, Нинова, моите уважения, просто няма как да е фактор по отношение на управлението на споменатите структури, връзките и отношенията в тях и извън тях - към партньорите им. Да не бъркаме Нинова СЕГА с Нинова тогава. Две большие разницы.

Защо всичко това да ни е важно СЕГА? Защото такива връзки и отношения създават зависимости. Доста по-съществени и ... опасни от тези, които баналните декларации за конфликт на интреси могат да отразят или дори разкрият. И ако Нинова има амбицията и съдбата да е фактор, в качеството си на лидер на най-голямата опозиционна партия в момента, то тези, които следва да води, трябва да са наясно. С кого, след кого и накъде и защо. За да не окажат за пореден път инструмент в нечия "умна" или умна схема на влияние.
Yantar
19 Дек 2017 13:55
Мнения: 5,304
От: Bulgaria
Вижте, агент Економов (от ДС) е прав. Разбира се бандитската приватизация и бандитската реституция не могат да се пишат на сметката на Виденов, въпреки некомпетентното му управление. Нормативната и правна рамка беше заложена преди това. Разбира се, за да се сдобиеш с апетитни активи трябваше да си близък до правителството на Костов - тогава се раздадоха на безценица предприятия, банки, хотели. Нужно е човек само да си спомни за Славчо Христов - но защо не и за "издателя на независими медии" Прокопиев. Да, сделки като тази с Каолин бяха кражба - вътрешни хора преразпределящи обществени активи.
paragraph39
19 Дек 2017 14:19
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
"Демокрацията е лицемерна!
Демократите- дваж повече!
Социалистите и социалдемократите- триж повече
!!!" /§39/
КАЗАХ!
Mrx++
19 Дек 2017 14:31
Мнения: 20,876
От: Bulgaria
генек19 Декември 2017 09:42
Умела интрига хванав. крачка. БСП. Набараха им дамара и по. него цепят...;
То май цялата дандания около приватизацията ще свърши до Нинова. Аз писах тук, че няма как една студентка дошла в "Техноимпекс" да и дадат да приватизира със всичките аванти, които се твърдят. Чисто и просто тя е сложена като муле, на топа на устата, а другите зад гърба и с големите пари и казват какво да прави. Това е било на много места. Те се крият зад такива, за да не се разбира ,колко пари са изпрали.
Mitev
19 Дек 2017 14:56
Мнения: 20,056
От: Bulgaria
paragraph39
19 Дек 2017 14:19
Мнения: 77,499

"Демокрацията е лицемерна!
Демократите- дваж повече!
Социалистите и социалдемократите- триж повече!!!" /§39/
КАЗАХ!



За съжаление си много прав!
Firmin
20 Дек 2017 11:42
Мнения: 33,549
От: Bulgaria
Охо-хо! Все по-тежка артилерия се включва в дебата

http://epicenter.bg/article/Za-liderstvoto-i-psevdoliderstvoto-/143360/11/0

Комай една мадам В. не смогва, а?

То хубаво, ама ... Ама трасировката по графа сочи Димитър Иванов (Шесто управление на ДС) - (Библиотеркарския) - Богдан Угърчински (Първо главно управление на ДС) - Велграф - Техноимпекс - ... о, боже! ... - Нинова

Не нам! Не нааам! Шесте ръкостискания на Милграм, професоре. А тук са ... не повече от две. Нали? Този тъй ... малък свят.
Добави мнение   Мнения:70 « Предишна Страница 4 от 4 2 3 4