Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Другари от БСП, вие къде се намирате?
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:57 Предишна Страница 2 от 3 1 2 3 Следваща
Свежарков
20 Дек 2017 00:11
Мнения: 2,583
От: Bulgaria
автора
Светлата фаза на приватизаторката синя костова-депесарска отмина безвъзвратно, присъствието й на Позитано всекидневно ерозира остатъчните политически активи на соцпартията. Все повече от партийците, които я уредиха за шефка, тръгват срещу нея, колкото и да я пазят Байтуй и щатците, пътник е. Защото има още доста за разкриване покрай делата й приватизационни в личен и особено семеен аспект.
От гербаджиите само Байтуй я пази и то защото с такъв противник начело на БСП ще си печели избори още сто години. Другите в клиентелата му я мразят свирепо особено заради свалянето предишния шеф на НС Главчев и ще я гнявят до дупка. Тя усеща как губи почва под краката си, стискането на стола води до нарастваща болезнена тревожност, нервно-психическата цена става все по-висока, ще прави все повече и все по-скъпоструващи грешки. Да го стиска още
Кампанията за ревизия на приватизацията ще има само политически ефекти, но най-малко ще загуби ГЕРБ и най-много БСП. СДС е умряло, а "реформаторът" костов няма къде повече да бъде омаскарен.
Neopol
20 Дек 2017 04:54
Мнения: 5,944
От: Bulgaria
Радев, предложен всъщност от ген.Михов и АБВ и присвоен от Нинова и БСП в типичният й нагъл стил станал ни известен после, извади голям късмет, че Нинова не се обаждаше. Шото, с обаждането си загуби предварително спачелени избори след това. И понеже ролята на Нинова за загуба на изборите не е ясна на всички, то чакам с нетърпение следващите избори, на които това ще се види ясно.

И аз гласувах за БСП, щото Нинова не се бе развихрила да се излага. Следващите - нанай.
Mladya hqsh
20 Дек 2017 05:57
Мнения: 7,050
От: Bulgaria
И аз гласувах за БСП

Ти не беше ли либертарианец? Що тия пируети сега?
А в интерес на истината, ти никога не си гласувал за БСП, просто защото си един от най-върлите привърженици на шайката. Заедно с Ганю и Ловкия.
hans1971
20 Дек 2017 06:41
Мнения: 206
От: Bulgaria
Аууууу! Какви мрасотии пише в тази статуя за Другарката Корнелия Нинова и други Видни Партийни Другари! Ама те не са верни, нали?
hans1971
20 Дек 2017 06:46
Мнения: 206
От: Bulgaria
Всички мои саученици Свято Вярват в Другарката Корнелия Нинова и в Нашата Партия, което единствено се грижи за бедните хора и за безпомощните! И в Другаря Президент Радев вярват! Като дойдат Руските Другари ще направим Донос и този, дето е писал статуята, ще го затворят при бай Добрев! Дето е Строг, но Справедлив!
inventus
20 Дек 2017 08:12
Мнения: 3,194
От: Bulgaria
Тия в тази глутница няма да спрат да се ръфат докато са живи. И в онази глутница също.Не случайно Мойсей е водил народа си четиридесет години из пущинаците.Разстоянието от Египет до Обетованата земя не е толкова голямо че да са нужни толкова години за преодоляването му дори и в условията на съпротива от местното население.Просто е чакал да измрат и последните които са помнели старото.И да започне на чисто.Въпреки че е знаел много добре че той лично това няма да го доживее.
FuFighter
20 Дек 2017 08:20
Мнения: 1,603
От: Bulgaria
Все едно чета "Дневник". Пещерен антикомунизъм от коне с капаци. То щото ГЕРБ, Костовистите инсие, сите не самсе облажили... Истината е една - всички топнаха шепи в кацата с меда. И точно парламента блокира преследването им с приемането на специални поправки. А в кацата д меда можеше да се бърка, защото така казаха западните партнери.
Gan(ю)гоТрий
20 Дек 2017 08:37
Мнения: 20,679
От: Bulgaria
Mladya hqsh
ти никога не си гласувал за БСП, просто защото си един от най-върлите привърженици на шайката. Заедно с Ганю и Ловкия.

Коя шайка бе, Младия? У нас всичко което се докопа до власт е шайка, но специално за позитанската шайка др. Румен Петков въведе терминът глутница другари. А твоят проблем е следния, с още някои тука лижете и мажете греховете на менте-червената върхушка и така заедно с тия другари работите срещу БСП. Докато ние(изброените) посочваме грешките и и така работим за доброто на БСП. Стопляш ли?
Статиятя е много вярна, макар и малко мека.
Братя Стругацки
20 Дек 2017 08:57
Мнения: 6,644
От: Russian Federation
БСП беше добра партия и макар, че имаше допуснати грешки, то те не бяха повече или по-тежки от тези на останалите партии.
Обаче, Киро Добрев, който беше хванат със десетки хиляди марки на българо-сръбската граница, да защитава К. Нивова, участвала в разграбването на държавно имущество, вече идва малко повече за червените. Това е единственият път, по който може да се затрие тази вековна партия.
генек
20 Дек 2017 09:07
Мнения: 36,327
От: Bulgaria
Умният свободен човек не влиза в партия, където няма личности, а унифицирани хорица. Но, стане ли част от тая маса, човек. трябва да забрави за свободата не. само на изява, си на мисленето. Партиец значи винтче.
Изводът - който иска свобода за личността си, да не влиза в партийните колони. Там няма лична походка, а степен и по команда марш. Някои, свикнали да дават ритъма, не могат да спрат ръката си. и се опитват да го играят диригенти...
А кой крив, кой прав - това е възможност. за мислене на свободните. Които НЕ са в нито една партия. Камо ли партийни тролове...
Патагонец
20 Дек 2017 09:20
Мнения: 13,267
От: Bulgaria
А тази сутрин и Татяна Дончева по БТВ сипа бензин в огъня...

Forza NATO
20 Дек 2017 09:34
Мнения: 11,582
От: Bulgaria
Патагонец

А тази сутрин и Татяна Дончева по БТВ сипа бензин в огъня...

Т'ва, нещо по линия на Литекс Петролиум ли е?
Mitnicharъ
20 Дек 2017 09:48
Мнения: 6,877
От: Bulgaria
Леле Гечев как "нахрани" Добрев и Нинова по BiT вчера, снощи го гледах на повторение в пълен захлас!!! Врекич, не си прав, според мен : екипът не играе добре, и тая работа няма да се отече ей-тъй-на. Ще има рязане на зелки, най-малкото, на една гоцеделчевска такава.


ПП колегата Neopol бил гласувал за БСП? Колко интересно! А тъй унисонно чуруликаше в предизборен фопрумен дует със Сър Джон досежно прелестите на "Да, България"...
Патагонец
20 Дек 2017 10:02
Мнения: 13,267
От: Bulgaria
ПП колегата Neopol бил гласувал за БСП? Колко интересно!

Че как! Той от време оно (зората на демокрацията) е коалиционен партньор...
dobadoba
20 Дек 2017 10:31
Мнения: 5,891
От: Bulgaria
Мхммм.
Едно време червените слизаха от планината и обираха местните мандри.
Сега същите те се оказаха собсвеници им.
Fafner
20 Дек 2017 10:43
Мнения: 506
От: Bulgaria
Когато се обърне каруцата, пътища много...

Ама едно време, когато всички, с изключение на нищожно трезво малцинство, искаха със светнали очи свобода и пазарна икономика, много съветници нямаше. Или по-точно имаше не малко "съветници", с чиито съвети я докарахме до сегашното дередже.
Какъв избор имаше пред БКП/БСП преди 30-тина години?
Едната възможност беше да застанат в позицията на КПЮ или KPJ (Комунистическа партия на Югославия за тези, които не знаят, а и за тези, които може да са забравили). Те (КПЮ) не пожелаха "да разграждат" и с демократични бомбардировки ги убедиха, че не са прави. И да, добре е, че нашите не избраха тази опция.
Другата възможност беше да направят това, което направиха - да останат известно време начело на държавата (защото тя все пак трябва да функционира - иначе трябваше да лягаме и да умираме) и постепенно да предадат управлението на нови способни (евентуално) да го правят. Това "способни" е съществено, защото мераклии имаше много, ама как се прави хабер си нямаха - Фил Кенеди е добър пример. И досега май е все така.
Приватизацията е безалтернативна - това беше "предложението, на което не може да се откаже" на тези, които ни поеха след разпадането на соца. Сроковете, за които безпрекословно се настояваше от същите бяха такива, че нищо свястно не можеше да се свърши в тях, а може и това да е било целта.
А сега некви 'зели да ривът - т'ва било неправилно, онова било неправилно. Ами така е - когато се сменят правилата на играта/живота, всички желаещи се включват по новите правила. А като няма читави рефери, правилата може и да не се спазват... много стриктно.

Та, така...
Bonjorno
20 Дек 2017 10:48
Мнения: 3,927
От: Bulgaria
присъствието й на Позитано всекидневно ерозира остатъчните политически активи на соцпартията

Еми освен да се радвате на това не виждам какво друго ви остава да правите. Или държите да дойдат читави хора начело на тази партия та да отнесат де що герберско и синьо-демократско е останало?
Ох, извинявай те, забравих че то герберското и синьо-демократското са цветовете на тези от БКП, дето си знаеха че са партийци само за да могат да крадат и да блажат под прикритието на Партията.
Оооо, днес не ми е ден и даже забравих, че най-големите врагове и най-непримиримите борци се получават, когато някой се "отцепи" по идейни и икономически подбуди. Каполици-протестанти, шиити-сунити, коминисти-социалдемократи, БКП-СДС, БСП-ГЕРБ.
inventus
20 Дек 2017 11:20
Мнения: 3,194
От: Bulgaria
Фафнер! Безусловно сте прав във анализа си но но това далеч не е всичко което трябва да се изрече по въпроса.Не случайно в предният си пост аз говоря за глутница.Тази глутница се беше зародила още при предишния строй но към края му се наплоди изключително много.Причината беше едно във обилното хранене и второ заради неспособността на главният лесничей /бай Тошо/ да регулира популацията и чрез подборен отстрел. За това след настъпването на демокрацията тази глутница се раздели на няколко глутници които вършеят и досега.Отделно единаците някои от които бяха отстреляни но някои са си живи и до днес. Докато тия глутници вършеят наоколо /колкото и да се ръфат по между си/ ние хаир няма да видим.Кой разбрал разбрал!
Dax
20 Дек 2017 11:22
Мнения: 4,462
От: Norway
Снимката : Мильонер до мильонера, мила моя майно льо !
Ма наши, червени.
Fafner
20 Дек 2017 11:50
Мнения: 506
От: Bulgaria
@inventus
Това, за глутниците, е така, но този, който е очаквал нещо друго, е бил голям наивник. Такива наивници бяха почти всички със светналите очи, за които споменавам по-горе.
А сега да се изричат всички тези констатации за напълно предсказуеми събития е празна загуба на време.
Добави мнение   Мнения:57 Предишна Страница 2 от 3 1 2 3 Следваща