Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Другари от БСП, вие къде се намирате?
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:57 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3
09.09.44
20 Дек 2017 11:53
Мнения: 1,658
От: Bulgaria
Начко знае най-добре , че те винаги ще са там....
inventus
20 Дек 2017 12:00
Мнения: 3,194
От: Bulgaria
Фафнер! Не бях тогава от тези дето скачаха двете пръстчета. Чак толкова наивник не съм бил никога. И продължавам да твърдя че никога не е късно нито безполезно нещата да бъдат изречени със истинските им имена. И твърдо вярвам че глутниците трябва да бъдат редуцирани.А това ще стане тогава когато те бъдат посочени.
Firmin
20 Дек 2017 12:13
Мнения: 33,549
От: Bulgaria
И твърдо вярвам че глутниците трябва да бъдат редуцирани.А това ще стане тогава когато те бъдат посочени.


Та кое, казваш, ще редуцираш? Броя на глутниците или броя на особите в една глутница? Най-добрата глутница сред хищниците е тази на ... хиеновите кучета. С най-висок показател за успешност. И защо е така? Заради силната връзка и взаимна подкрепа, заради непрекъснатото им общуване, заради разпределянето и изпълнението на задачите. Добре се самоуправляват шаренките.

Глутниците, тук си прав, разбира се, трябва да бъдат посочени. И не само. Те трябва да бъдат изучавани. С подходящите инструменти за анализ. И защо това? Ами защото, както се отбеляза, живеем в техните "ловни полета". В които се оцелява само, ако имаш мисленето на ловец. Не и на жертва. С мислене на жертва просто заемаш мястото си в хранителната (им) верига. И то, уви, не е на върха и.
Патагонец
20 Дек 2017 12:18
Мнения: 13,267
От: Bulgaria
Може и да сме били някога наивници, но се усетихме навреме и разбрахме, че не можем да разчитаме на политиците да направят живота ни по-добър, а трябва да се заемем сами.
Обаче тези, които досега не са разбрали, че техните нужди не са приоритет на политиците от любимите им партии не са вече наивници, а ....(попълнете го сами)
Minderbinder
20 Дек 2017 12:34
Мнения: 5,159
От: Bulgaria
какво ще стане, когато започне същинският дебат по "приватизационната" поправка в конституцията, лансирана от ГЕРБ. Тогава ще им се наложи да изясняват кой какъв и къде е бил по времето, когато избирателите им са роптаели срещу връщането на капитализма в България.

Това "кой какъв е бил" е наистина много интересно. Защото никой, вярвам, не се съмнява, че основната атакувана за приватизация - отдясно, отляво, отгоре, отдолу, отвътре и отвън, ще бъде Конелия. Само че, когато е приватизирала 'Техноимпекс', тя е била човек на СДС, дори лично на Командира и тогава моралната и политическата отговорност трябва да бъде на о бозе почившите ОДС. Което си е съвсем логично, щото най-голямото разграбване, РМД-приватизацията, беше тъкмо тяхно дело. И пак тяхна е отговорността и вината, че приеха начело (разбирай - собственици) на РМД-тата да бъдат почти изключително бивши и настоящи членове на БКП, номенклатурчици и ченгета.
Така че, може би трябва да се попита и "а вие, СДС-арите, вие къде се намирате (ако въобще се намирате, де)".
onzi
20 Дек 2017 13:02
Мнения: 9,528
От: Bulgaria
какво ще стане, когато започне същинският дебат по "приватизационната" поправка в конституцията, лансирана от ГЕРБ
а ще започне ли въобще? кога беше последното изявление на герберите по темата?
Патагонец
20 Дек 2017 13:39
Мнения: 13,267
От: Bulgaria
Само че, когато е приватизирала 'Техноимпекс', тя е била човек на СДС, дори лично на Командира и тогава моралната и политическата отговорност трябва да бъде на о бозе почившите ОДС.

А чия е моралната отговорност когато на ръководни постове в БСП се издигат хора, облажили се от приватизацията и прехвърлили се в БСП за лична изгода?
Firmin
20 Дек 2017 13:46
Мнения: 33,549
От: Bulgaria
Само че, когато е приватизирала 'Техноимпекс', тя е била човек на СДС, дори лично на Командира


Това, всъщност ... просто не е вярно. Била е сламено момиченце на сключили с Костов сделка ... "идейни борци за парични знаци".
dobadoba
20 Дек 2017 13:53
Мнения: 5,891
От: Bulgaria
Firmin, ,
Може да се изкара и внедрена от комуняките в сините редици.
Направо БГ Щирлиц...
inventus
20 Дек 2017 14:11
Мнения: 3,194
От: Bulgaria
Фирмин! Глутниците са и полезни...до някъде.До като не се наплодят твърде много и се превърнат в напаст.Тогава горският взима мерки да ги редуцира.Както по брой така и по състав. Не е само отсрелът начинът. Има и други.Като скопяване например.Така глутницата остава и си заема територията върши си санитарната дейност но не се размножава щото алфа мъжкарят и алфа женската са били малко упоени и леко манипулирани...
тюфлекът
20 Дек 2017 14:40
Мнения: 576
От: Bulgaria
Като изключим Щурча и Ко, останалите плювачи на Нинова всуе се надяват, че с участието си в кампанията срещу нея ще помогнат с нещо на БСП. Калдъръмът към ада е нареден с "добронамерени" качъчета, дами и господа.
SINDBAD
20 Дек 2017 15:02
Мнения: 6,430
От: Bulgaria
трудно ще е обяснението как- кой -защо

пресен пример
Петър Стоянов ме помоли да приема Прокопов (б.а. Иво Прокопиев), когато бях главен прокурор. Какво искаше този човек, да ме включи на заплата и да не съм главният прокурор на България, а главният прокурор на Прокопов.

Това разкритие направи пред Канал 3 Никола Филчев, главен прокурор на България в периода 1999-2006 година, на въпрос за запорираното имущество на обвиняемия олигарх Иво Прокопиев.

Какъв е тоя Прокопов – един гризач от Разград, каза бившият обвинител № 1.

„С Росен Плевнелиев какво общо има Прокопов? Пият си ракията заедно в Гърция, но да кажат какво друго ги свързва“, призова още бившият главен прокурор.

„Какво са 200 милиона за Прокопов? Бълха го ухапала за неговите милиарди, които има. И какво прави тогава, тича при премиера Борисов, но удари на камък. Какъв е този Прокопов, та да поставя условия“, попита Никола Филчев.

„И прокуратурата, и КОНПИ трябва да бъдат поздравени. Кой е този Прокопов? Днес да притежава милиарди, да рекетира президенти и да поставя условия на министър-председателя. Учудвам се, че толкова малка охрана има, след като умори толкова хора. Колко хора са умрели от рак в резултат на дейностите на негови предприятия с отровни материали“, отсече бившият главен прокурор.

„Прокопиев отдавна трябваше да е в затвора. Моят съвет е да върне всички пари, които взе от държавата, и сам да влезе в затвора“, категоричен е Никола Филчев.


и пак опираме до БКП "величия"

Та БСП не е и няма как да е лява партия!!! Къде е бащата на Добрев,лека му пръст, с неговата диалогичност-

"Избрах съгласието и разума" и върна мандата, с което предотврати гражданска война! ама от него до ТОВА бсп- НИЩО ОБЩО!
aldycrown
20 Дек 2017 17:15
Мнения: 7,421
От: Bulgaria
Тъйзи шафка да беше изджафкала нещо за мутренската "приватизация" на КГБ? Ама там бият през устата и през дЪ то. Затова мълчи като И вместо да посочи явните грабежи на една вече утвърдена и "законна" ОПГ, тоя се захванал да громи опозицията...
проф. Боян Дуранкев
20 Дек 2017 20:16
Мнения: 113
От: Bulgaria
БСП има тежък проблем с идентификацията си на лява партия. Остро разтроение на психиката, личността и парите, заграбени по неморален начин. Три хапчета са необходими за нейното лечение: ясни леви позиции, а не шумотевици антиГЕРБ; нови лидери, носители на тези идеи, а не червени контета; чисти "досиета" по времето на мръсния преход. И тогава на ГЕРБ, ОП, ДПС и сие ще им стане жежко.
Ченгето
20 Дек 2017 21:02
Мнения: 953
От: Bulgaria
Елементарно, професоре, елементарно!
dementor
30 Дек 2017 21:06
Мнения: 3,992
От: Bulgaria
Де били ли сте, вие къде мислите, че се намирате? И нека, ако е възможно разбира се, не се другаросваме. Едва ли всеки има повече от петима другари в живота си.
Добави мнение   Мнения:57 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3