Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Румънският президент очаква ЕС да отнеме правото на глас и на Букурещ
Добави мнение   Мнения:9 1
Potormo
21 Дек 2017 20:05
Мнения: 153
От: Bulgaria
Както и другаде в Източна Европа в Полша съдиите и прокурорите бяха до един комунисти, които все още пречат и играят мръсни игри. Поляците се опитват да се отърват от тяхната мафия. Тъпият Европейски съюз ги подкрепя, както подкрепяше и Ердоган срещу военните, и Мюсюлманските братя срещу президента в Египет. Тази самозабравила се ляволиберална пасмина копае собствения си гроб.
Случаен минувач
21 Дек 2017 21:59
Мнения: 194
От: Germany
Много точно! http://www.segabg.com/profile.php?id=98589
Han
22 Дек 2017 00:42
Мнения: 18,932
От: Bulgaria
Да стискаме палци ЕС да изкара до Председателството...

ПлесNick
22 Дек 2017 08:29
Мнения: 2,020
От: Bulgaria
Междувременно полският президент Анджей Дуда подписа спорните закони за съдебната система, заради които ЕК поиска да бъде отнето правото на глас в ЕС на страната. В тв интервю той дори си позволи да обвини лидерите на Европейския съюз, че лъжат, като твърдят, че промените застрашават върховенството на закона и демократичните принципи.


Можехте да продължите с казаното от ДУДА - аз го гледах по телевизора и го чух с ушите си, и видях с очите си, че каза още следното: прави са от ЕК да ни припомнят, че ТРЯБВА ДА ИМА РАЗДЕЛЕНИЕ между трите власти, но забравят да кажат, че между въпросните власти ТРЯБВА ДА ИМА И СДЪРЖАНЕ ЕДНА-ДРУГА!

Американците му викат CHECKS and BALANCES! И ни показват на практика как едната чеква и (контра)балансира другата! Само у нас Цацата си мисли, че чек н балансиз не важи за него, само у нас съдиите, НЕСМЕНЯЕМИ (що за наглост!) също смятат, че чековете и паланзите не ги касаят, и си отсъждат както им скимне, и пак само у нас, членовете на НС, не биват ИЗБИРАНИ от избирателите (категория граждани, дефинирана в Чл.42 на Конституцията, но на практика НЕСЪЩЕСТВУВАЩА!!!), а назначавани от партийния лидер, по поръка на спонсора от задкулисието!

Светъл пример трябва да е ПОЛША за всички нас!
Penchobre
22 Дек 2017 09:06
Мнения: 2,914
От: Bulgaria
Интересно България, като има незастрашено право на глас, за какво го използва, освен разбира се да дава "ясни знаци" и "видими сигнали", или беше обратно?
eilthireach
22 Дек 2017 09:19
Мнения: 115
От: Gibraltar
Румънският президент като етнически германец от Трансилвания явно все още се надява че четвъртият Райх все още може да се постигне по-мирен път.Иначе румънските власт ще си траят защото апетите към Молдова са силни. Нещо като нашите апетити към македония,но нашитя президент мълчи и ще чака крушата сама да падне от клона,което е малко вероятно. А и румънците вече станаха плацдарм на амер.стратегически планове в района което не може да не се отрази евро-германското влияние в "Източните" Балкани макар че Румъния претендира да не е част от балканският полуостров, само от Югоизточна Европа.
Асол
22 Дек 2017 09:22
Мнения: 47,690
От: Bulgaria
Да стискаме палци ЕС да изкара до Председателството...

Ееее, нали трябва да се направи тържествено закриване (няма по-подходящи от нас ). Ний къф масраф сме спретнали...
sega_007
22 Дек 2017 09:42
Мнения: 3,510
От: Bulgaria
Всичко е по план.
Накрая глас в ЕС ще имат само Германия и Франция.
Останалите ще имат право да плащат членски внос.
Zuckersusser
22 Дек 2017 16:14
Мнения: 267
От: Bulgaria
Полша и Унгария вече не са част от ЕС. Разбирасе - суверенно тяхно решение.
Добави мнение   Мнения:9 1